Találatok a következő kifejezésre: H mondjam a baratomnak h nem (22 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.
Most meghalt pár agysejtem. De tényleg.
Nyilván azzal, akit szeretsz. Az nem törne össze, ha egy pasi, aki nem is kötõdik hozzád, csak úgy megizélne, aztán dobna? A lényeg, hogy szerintem még senkivel se próbálkozz! Az meg elég gyakori, hogy nem az elsõ párjukkal maradnak életük végéig az emberek. Ez nem feltétlenül törés.
Ezt nem lehet így kilogikázni, hogy kivel jobb, meg mikor jobb. Amikor jön, akkor jön. Ha van egy partnered, akivel VALÓBAN jól érzitek magatokat, miért ne tegyétek meg...? De csak azért kihasználni egy havert, mert d*ghatnékod van.. Kissé gyerekes. Kissé nagyon.
Ez az egész úgy hülyeség, ahogy van, már bocs. Amúgy azt mondom, hogy egyikkel se feküdj le. Akkor lesz jó élmény az elsõ, ha olyannal fekszel le, akirõl azt érzed, hogy csak õ kell neked. Tuti nem érzed így, akkor nem gondolkoznál ilyenen, hogy mással inkább... És az se igaz szerintem, hogy az elsõ alkalom ekkora nyomot hagyna. Max akkor ennyire maradandó szerintem, ha negatív élmény (márpedig egy random sráccal nagyobb eséllyel lesz negatív élmény) 22L
Lehet csak túl fáradt vagyok, de a konkrét kérdés az lenne, hogy várj-e addig amíg megtalálod az igazit, akivel életed végéig együtt maradsz? Amúgy neked kell érezni, hogy szereted-e az adott srácot annyira, hogy egy szinttel feljebb emeld a kapcsolatotokat egyszerû járásból. ( a van benne szex nekem egy következõ szint) És igen, az elsõre mindig emlékezni fogsz, de nem feltétlenül biztos, hogy a szakítás összetör. Én is emlékszem az elsõ sráccal töltött elsõ alkalomra és még párra nagyvonalakban, akirõl azt hittem ásó-kapa-nagyharang, ehhez képest szakítottunk, utána volt egy-két kósza kaland majd találkoztam a párommal, együtt élünk és az elõzmények miatt tudom, hogy vele a legcsodásabb, legjobb, legleg. Tudom értékelni, mert tudom milyen a más, így mégjobban élvezem vele a dolgokat. Ha õ lett volna az elsõ is élvezném, de lehet nem ennyire. Meg ráadásul nekem kellett a kiéljem magam rész (a haldokló elõzõ kapcsolat végén jöttem csak rá erre, addig nem fordult meg a fejemben), vagyis ne azon kattogjak, hogy vajon mással milyen lehet. Megtudtam, így most már ez a kérdés egyáltalán nem hajt. 23 N

Hogyan mondjam el a barátomnak, h soha nem volt még orgazmusom?

A barátom le akar velem feküdni, én is szeretnék de félek. A szüzességemet 18 évesen vesztettem el, a srác akivel lefeküdtem nem izgatott fel szinte nem csinált semmit amit?l el tudtam volna lazulni, csak megdugott. Azóta nem szexeltem. Most 21 éves vagyok és a barátommal nagyon más, szinte minden simogatására beleremegek. De úgy érzem h el kellene mondanom h mi történt velem, de nem merem.

Legjobb válasz: Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.

Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.
Mondd azt, hogy az elsõ nagyon rossz élmény volt, és õ az ( a párod ), aki ezt a rossz emléket kitörölheti belõled... és mondd el, mit szeretnél, ... Hidd el, hogy ez hízelegni fog a férfiui hiuságának:) ( magamból kiindúlva...)
Szerintem téged most lepontozlak. :P
21 éves vagy és még nem elégítetted ki magadat? Akkor mégis hogyan várod el egy másik embertõl, ha még saját magadnak sem tudod? Mondd el neki, hogy tudod hogy más már 12 éves kora óta önkielégít, és te 9 évvel le vagy maradva a szexuális személyiségfejlõdés útján. 18 évesen is vártad a csodát, de mivel nem elégültél ki ezért a pasit hibáztatod a mai napig és úgy ferdíted a dolgokat, hogy csak megdugott. Ettõl is jobban érzed magad, mert áthárítod az akkori srácra a teljes felelõsséget. "Te is csak dugjál meg, ne veszõdj azzal, hogy nekem is jó legyen, mert totál felesleges! Én sem tudom hogy mi a jó nekem" Ezt mondd.
20:33 neked mi bajod? attól h nem nyúlt magához még ember. vagy neked apuci megmutatta 12 évesen és azért vagy kiakadva?! utolsó, támogatom, dettó!
Nem merem.... Ennek semmi értelme! Semmi hátrányod nem lehet belõle ha elmondod. Igazán nem viselkedsz intelligensen!
Azért ne ess kétségbe, ha most sem lesz! Sokszor kell egy kis idõ, amíg összecsiszolódik 2 ember. A lényeg, hogy bármi gond van, azt beszéljétek meg, ne fossál! Az egyrészt a bizalom hiányának a jele, ami eleve rossz alap egy kapcsolatban, másrészt ha ráparázol valamire, akkor saját magad fogod gátolni, hogy orgazmusod legyen. A cél, hogy ne az orgazmus legyen a cél, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen, ha jön.
minek kéne elmondani? szerinted akarja hallani mi volt az exel? remélhetõleg most lesz orgazmusod ;) ha mégsem, ne hazudd, hogy volt! lesz, amint összeszoktok :)
Mondd el, biztos mindent megtesz, hogy vele jó legyen, és örül, hogy vele éled át elöször.
Szerintem meg hülyék vagytok mert attól, hogy szex közben még nem volt orgazmusa(hüvelyi) attól még csiklózhatta magát otthon amitõl lesz orgazmusa csak nem hüvelyi hanem klitoralis -.-
Vidd a Maunika sóba.
Ha nagyon szereted ne szakíts vele, próbálj neki megbocsájtani.Ha meg nem tudsz neki megbocsájtani szépen finoman közöld vele hogy vége!
Mondd meg neki kerek perec! Ennyi.
Dühít ez. Ha szereted, mondd meg, szereted, de mi a rákért csináltál ilyet? Ha nem kér bocsánatot, hagyd ott, ha sokszor bocsánatot kér, ne hagyd ott, ha láttad, hogy õszintén megbánta. Kész. Semmi misztikum.
és könyörgöm tanulj meg helyesen írni!!!!! Pasizás helyett inkább figyelhetnél nyelvtanon.
1. a legfontosabb hogy mit követett el az illetõ :) . a 2. h tudja e hogy tudod hogy mit csinált vagy nem .Én mindenképpen elmondanám.És õ ha bánja a dolgot akkor még elgondlkozhatsz rajta h megbocsáts de ha nem akkor szakíts vele. Ha mondjuk megcsalt és tegyük fel szánja bánja a dolgot és tényleg látod h csak te vagy fontos neki akkor szerintem mindenképpen kell neki adni még egy esélyt.Sokk sikert

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

A barátom megujjazta a fenekem, majd a puncimat kézmosás nélkül. Félek, h valami baj lehet. Hogy mondjam neki neki h ez gusztustalan? Magától ezt mért nem tudja, h ez így nem helyes?

Legjobb válasz: Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD

Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD
Talán ha kinyitnád a szádat, és megmondanád neki? Mondjuk alapból mi a francnak engedted? Egyébként igen is lehet bajod. Az E. coli, amivel teli van a beled, baromira nem való a hüvelyedbe. Ennyi esze a párodnak is lehetne, de ha már neki nincs, neked lehetne annyi, hogy kérdéskiírás helyett szólsz neki, hogy nem kellene.
Anál után punciba nem szabad tisztálkodás nélkül behatolni mert elég nagy a fertõzés veszélye.
nyugi, nem lesz baj. de máskor nedves zsepi legyen nálatok.
Anál ujjazés után egy egyszerû kézmosás sem elég, mert a köröm alól is fertõz az Escherichia coli (E.coli)! Ezt minél elõbb tisztázd vele, hogy anál után tabu a punci, mert igen kellemetlen fertõzéseket szedhetsz össze, amitõl nehéz megszabadulni. Mondjuk ennyi esze a barátodnak is lehetne...
hány éves vagy? 15 éves kortól nem kell szülõ a fogamzásgátló kérvényezéséhez...
Azért jó ha tud róla az anyukája, szerintem teljesen ok, hogy meg akarja beszélni. Mi sem beszéltünk ilyenrõl anyával.Aztán felhoztam neki, hogy fogamzásgátlót akarok szedni.Ennyi volt. Gondolom ha van barátod akkor sejtheti a dolgokat. Nem kell körülírni, hogy mért akartok gyógyszerre váltani meg ilyenek.:)
Gondolom azt már tudja/sejti, hogy élsz nemi életet. Akkor simán felhozod egy beszélgetés alkalmával, hogy szeretnél ezentúl tablettával védekezni, pl. mert biztonságosabbnak tartod, mint a gumit, de szerintem nem is kell indok, természetes ha egy lány fogamzásgátlót szed, és ezt anyukád is tudja... Ha viszont azért okoz ez neked nehézséget, mert anyukád nem tudja még, hogy szeretkezni szoktál, abból sem kell nagy ügyet csinálni, 6 hónap járás után ez simán normális, feltéve ha nem vagy nagyon fiatal.

H mondjam meg a baratomnak h nem akarom folytatni es lefekudni vele mert en mast szeretek es h ne bantsam meg?

Legjobb válasz: a tényen nem tudsz változtatni, a legjobb ha egyenesen a szemébe õszintén elmondod mi a helyzet...

a tényen nem tudsz változtatni, a legjobb ha egyenesen a szemébe õszintén elmondod mi a helyzet...
Bárhogy is mondd, legyél minnél õszintébb, kedveseb, és minnél elöbb mondd el neki. Mondd az igazat, hogy nem megy. Mert te mást szeretsz.
ilyen nincs:"ne bántasam meg" mond meg neki minél elõbb, ne áltasd õt hiú reményekben, csak neked és neki is rosszabb lesz. "ilyen egyszerü", de komolyan felesleges túl bonyolítani. elõbb kimondod nyiltan hogy "vége a kapcsolatunknak", majd felvázolod hogy miértjét. majd közlöd nyíltan nem félre beszélve hogy még barátként találkozhattok. az egyenes beszéd "nehéz", de a legérthetõbb nyelv az ember számára.
En a kovetkezot tettem: odamentem hozza es annyit mondtam, hogy "szeretnek veled beszelni... en mar nem vagyok beled szerelmes, ezert nem akarom folytatni ezt a kapcsolatot." O megertette, aztan kesobb megbeszeltuk azt is, hogy miert mult el a dolog.

A barátom eléggé nyomul, hogy szexet akar, mikor mondtam h még korai aztmondta nem baj de addig csinalyunk mást. Pettingre gondolt hogy mondjam meg h nem akarom?

1 honapja vagyunk együt 1 szer törtènt valami petting azota csak a szex van a fejebe,ijesztõ ez nekem

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?Mert a kor elég fontos ebben a témában.

Hány évesek vagytok?Mert a kor elég fontos ebben a témában.
Egy hónap után ebben a korban már simán... :D Én mint nõ se várnék ennél többet! ;) Ha nem akarsz többet, ne legyen több! és ezt így mondd meg neki, és mondd is meg, hogy miért gondolod így.... Vagy elfogadja, vagy lelép, ez van! De legyél vele egyenes!
Én sem örülnék neki, ha ezzel jönne állandóan, meg 1 hónap nem olyan sok. Milyen lenne az olyan szeretkezés, amelyiket erõltetni kell? Minél inkább mondja mondja meg mondja annál kevésbé lesz kedved a pasihoz, ha meg mégis odaadod neki szinte biztos, hogy csak arra kellettél neki, mert csak õ akarta megkapta, ennyi. "Csinályatok" valamilyen programot, szórakoztasd, majd mehet a hancúr, ha jól érzi magát veled könnyeben meg fogod tartani magadnak, ha ezt szeretnéd. Ha meg erõlteti akkor bocsásd el magadtól.
Amig nem vagy biztos benne, ne kapkodd el. Nagyon könnyen elõfordulhat, hogy neked ezért nem is lesz jó, és ez hosszabb távon is rányomja majd a bélyegét.(lassan, vagy sehogy sem tudsz elélvezni) Amikor akarod. Ha nem érti, nem foglalkozik az igényeiddel akkor elég rossz helyen jár...
Még szép hogy nem akarod egy hónap után. Mi ennyi idõ ilyen feltárulkozáshoz, bizalomhoz? Küldd el a túróba keressen egy könnyû , hozzá való nõcskét, akinek mindegy kinek teszi szét.
A kérdező hozzászólása: Akkor megse emlitem, hogy most szàllt ki egy 3 èves kapcsolatbol:) )
És most elkezded védeni?
A kérdező hozzászólása: Nem, söt ilyenkor fordul meg a fejembe ha nem tetszene a szex velem visszamegy az exhez
Na, hát ha így gondolkodsz már nem is csodálkozom.
A kérdező hozzászólása: Talàn bizonytalan vagyok, rengeteget beszèl az exèrõl
Na, ez elég kétélû dolog. Egyrészt ugye az volna a fucsa, ha nem próbálkozna, hiszen mégse egy herélt. Ráadásul tartok tõle, neked is félreállna a szád, ha még csak nem is kívánna, ha nem tekintene nõnek. Másrészt meg te nem szereted, legalábbis nem vagy szerelmes. Ha az lennél, nem lenne kérdés, hogy meddig menj el vele. Ha viszont nem vagy szerelmes, azt tuti, hogy õ is érzi, és ebben az esetben csak meg akar fektetni.
Úristen. Az én párom is mielõtt összejöttünk kiszállt egy 3 éves kapcsolatból. Na és akkor mi van? Nyilván azért szállt ki, mert nem mûködött a dolog. 1 hónap alatt nem is értem, hogy TE hogy bírsz ellenállni. Én 3 hétig bírtam (azt is csak azért, mert megjött) és utána én másztam rá, pedig nem vagyok szexmániás. Nem szoktam ilyet írni, de én a srác helyében koccolnék, már csak azért is, mert hajlandóság sincs benned ilyesmire, még gyerekes vagy, és nem való neked sem a kapcsolat, sem a szex. Talán pár év múlva... De azt meg nem várhatod tõle, hogy annyit várjon.
Az nem mentség :) .Van helyesírási javító az oldalon.
A kérdező hozzászólása: :) ) bocsi de nem magyarorszàgi vagyok
Tanulj meg helyesen írni, addig ne törd szexen a fejed, ahhoz nem kell ész azt tudom, de azért na.
A kérdező hozzászólása: 21 a pasi 26
Oh te lány.Mire vársz?Engedd útjára a pasit.
srác helyében koccolnék :)
A kérdező hozzászólása: Mit èrtesz az alat, hogy engedjem utjàra?:)
Ha nem akarod, ne engedd.
csinalyunk csinalyunk csinalyunk csinalyunk csinalyunk... bocs, ezt nem allhatom meg szo nelkul. CSINALJUNK. igy kell leirni. nos, es a valaszom: tessek leulni vele es megbeszelni, hogy te meg nem akarsz szexet. lassitson es figyeljen oda arra, amit te mondasz. ha nem hallgat rad, akkor ott kell hagyni, mert csak szexre kellesz neki.
A kérdező hozzászólása: Leültünk megbesz, ès erre mondta, hogy akkor legalàbb legyen màs nekem az is korainak tünik:(
Mert csak szexre kellesz azért nem teljesen jogos. Mert 1 hónapnak elégnek kéne lennie, hogy meglegyen a bizalom a szexhez.
"Leültünk megbesz, ès erre mondta, hogy akkor legalàbb legyen màs nekem az is korainak tünik:(" Na ezért engedj az útjára.Nem egyezik az igényetek.
*engedd. Majd talál valaki mást.
"Figyejj má Jáúzsi, há én eztet nem akarom! Csinályunk mást!" Mondd meg neki hogy te nem a lábadat akarod kinyitni, hanem a helyesírási szótárt!
3 év az életébõl mással telt. A közelmúlt. Persze h. beszél róla. 26. véleménye pedig annyiból mérvadó, hogy elgondolkodtam rajta: Neked miért korai egyébként? 26. Eléggé leirta, hogy nõként hogy reagált, kivánta a párját. Neked nincsen hasonló érzés a testedben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!