Találatok a következő kifejezésre: H mondjam a baratomnak h (46 db)

Hogyan mondjam meg a barátomnak h nem szeretném h kinyaljon?

most elõször fogok vele lefeküdni és olyan kínos mert õ ki akar nyalni de én nem szeretném

Legjobb válasz: Miert nem szeretned?:)

Miert nem szeretned?:)
ha nem akarod akkor mondd neki. olyanba ne menj bele amit nem akarsz, bár jó dolog ;) hát ha neked ez lesz a legelsõ szex akkor ha nem is nyal ki de mindenképp fektessetek sok idõt az elõjátékra. ujjal izgassa a csiklód és ha már kellõen nedves vagy akkor ujjazzon 1-2 ujjal. ha szükséges használjatok síkosítót. ja és védekezzetek! am hány évesek vagytok?
"Kedvesem, nem szeretném hogy kinyalj!" és magyarázd el neki, miért.
Miért nem szeretnéd? Minden lány szereti. De mond meg neki hogy még nem szeretnéd hogy kinyaljon. Vagy engedd meg neki és ha nem tetszik ahogy csinálja akkor mond inkább neki hogy fojtassa ujjal vagy hatoljon beléd így nem fogja megkérdezni hogy miért ne nyalhatna
Miért nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom de én úgy vagyok vele h inkább térjünk a lényegre
Mikor épp elkezdené csinálni, fogd meg az arcát, húzd vissza, csókold meg és mond, hogy "Most ezt kihagyhatnánk?" Ilyen egyszerû :)

Hogy mondjam meg a barátomnak h zavar h gyakran beszél az exéről?

mikor együt vagyunk gyakran felhozza és ez nagyon zavar...de még eddig nemmondtam neki meret sztem neki felse t?nik h róla beszél csak úgy jön..olyankor nagyon kínosan érzem magam gondolom eltudjátok képzelni..:S

Legjobb válasz: sztem a legegyszerûbb az lenne,ha megmondanád neki,hogy mi zavar. nem letámadóan,csak finoman, de azért sztem mondd el,mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod,néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?

sztem a legegyszerûbb az lenne, ha megmondanád neki, hogy mi zavar. nem letámadóan, csak finoman, de azért sztem mondd el, mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod, néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?
Még a hatása alatt áll sajnos!!! Ha zavar, akkor állítsd kényszerhelyzet elé!!! Amikor legközelebb elkezd beszélni az exérõl, állj fel, mondd neki, hogy ne haragudj Én ezt tovább nem hallgatom, ha van más amirõl szívesen beszélgetnél velem, akkor keress meg! Tudod hol találsz!!! Fogd magad és húzd el a csíkot!!! Akkor is, ha bocsánatot kér és mentegetõzik! Többet az életben nem fogja felhozni a volt nõjét, ezt garantálom!!!
Az én volt barátnõmnek az nem tetszett, hogy soha nem beszéltem az exeimrõl. :) Szerintem is mond meg neki, egy párnak meg kell tudnia beszélni.
A kérdező hozzászólása: ja még hozzá tenném h negatív dolgokat mond meg hozzámhasonlítja..és zavar:S eleinte elis tûrtem de 1re jobban zavar..:S
A kérdező hozzászólása: 1hónapja járunk az exével pedig 1ütt volt 2évig..(és 3hónapja szakítottak)
A kérdező hozzászólása: remélem is mert már nembírom:)
A kérdező hozzászólása: az igen:D én meg örülnék ha elfelejtené végre:) hát nemvagyunk 1rofmák:) :) köszönöm a válaszokat:D
Szerintem mond azt neki hogy veld vagy vele jár mert ha veled akkor õt felejcse el de ha vele akkor téged felejcsen el
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

Hogy mondjam meg a barátomnak h szeretném ha az arcomra élvezne?

Már a számba élvezett, de mindig nagyon vigyáz nehogy megalázó legyen a dolog, és ezért nem mert még az arcomra elmenni.Pedig én szeretném, hogyan közöljem ezt vele normálisan? L/20

Legjobb válasz: így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"

így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"
Vedd kezedbe az irányítást és verd az arcodra...
Amikor már érzed, hogy jön a vége, vedd ki a szádból, nyalogasd egy kicsit, nézz a pasidra kéjesen és mondd azt hogy , , gyere élvezz az arcomra drágám''!nem fog vitatkozni..:-)
Na, megtörtént? Milyen volt? Fényképet csináltatok?
mond meg neki egyenesen h te ezt ki akarod próbálni... az emberek kíváncsi lények. Biztos neki is van néhány ilyen rejtett vágya csak nem akarja elmondani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Meglepõ h értelmes válaszokat kapok, tényleg köszi:)
szerintem feketén-fehéren mondd meg neki, hogy mit szeretnél. ez egy elég könnyen teljesíthetõ kérés :D

Hogyan mondjam meg a baratomnak h ne tetovaltasson magara?

A parom par napja meglatott tetovalasokat es az egyiket fel akarja tetovalni magara de en ellenzem, van egy a karjan az elfogadhato de most akkorat akar mint a hata (190 magas es jo nagy hata van) meg ha szep is volna a tetko de nem teccik senkinek de o megis akarja egyiket , hogyan tudnam le beszelni h ne csinalja meg. 5 eve vagyunk egyutt s egy tetovalas miatt nem akarom a kapcsolatot felbontani, mar azt is mondtam h vagy a tetko vagy en s akkor aznap nem hozta fel a temat de mar masnap ujbol kezdte :(

Legjobb válasz: legyél határozott és mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd, mert neked ez nem gyere be...

legyél határozott és mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd, mert neked ez nem gyere be...
Párom egy ideig engem is riogatott ilyesmivel, nagyon nem tetszett a dolog! Nekem egyáltalán nem jön be a tetkó. Szépen megkértem h ne csináljon mert nekem már nem fog úgy annyira tetszeni mint pasi ha megcsinálja, mert õ úgy jó ahogy van, tetkó nélkül. Megértette és nem hozta fel többször, bár tudom csak egy szavamba kerülne és már csinálná is. Tényleg komolyan mondd el neki h nem szeretnéd!!!
Beszelj vele hatarozottan es mondd meg neki, hogy tegye meg erted, es ne csinaltasson. Mondd meg, hogy te szereted, de ez mar nem volna szep a hatan. Majd ha idosebb lesz, nagyon csunyan fog kinezni.
huuu ezek nagyon gányó tetkók!!!!! Sztem mond neki azt, hogy ok jöhet a tetkó de legalább azt tegye meg, hogy a szalonban nézzen meg más képeket is.Az aki tetovál rábeszélheti egy másikra.Mert ha az egész hátára megy akkor már õk is elmondják a véleményüket és azt, hogy miért nem jó ez a tetkó.Ha egész hátra szeretne akkor sztem szebb lenne egy sas kiterjesztett szárnyakkal és ahogy mozgatja a karját olyan mintha szállna a sas.Vagy valami indiános.Meg fogja bánni ha ezek közül választ!!!!!!
Egyszerû, hozd fel a tetoválás elleni általános ellenvéleményeket + vágd a képébe minél többször, hogy nem szeretnéd és egyébként is gagyi. Ha egy tetkó miatt otthagy, az már gáz... mondhatni gyerekes.
Az õ teste azt csinál vele amit akar! Ha ezért elhagyod te vagy gyerekes. Ha határozott pasi, és nem papucs akkor úgyis megcsináltatja. A volt pasimon már szabad felület sincs, annyi a tetkója, van olyan is ami nekem nem tetszett. Nem az számít hogy mit varrat magára, hanem hogy szereted vagy nem? Ha szereted elfogadod.
úhh, megértem, miért nem szeretnéd... amúgyis tetkó-ellenes vagyok, de ez azért tényleg durva... most az a kérdés, h a tetkóról szeretnéd általában lebeszélni, vagy ezekrõl a képekrõl. mert ha ezekrõl, akkor a legegyszerûbb, ha közösen kiválasztotok olyat, ami mindkettõtöknek tetszik. egyébként öregkorára tényleg borzalmas lesz, és ha megunja, vagy megváltozik az életfelfogása, nagyon hosszadalmas és fájdalmas menet lesz tõle megszabadulni, már ha egyáltalán meg tud. de a pénztárcája se fog örülni neki... van ismerõsöm, aki nagyon sokat kiadott azért, h megszabadítsák egy tetoválástól. szóval ha magáról a tetkóról akarod lebeszélni, akkor ezeket hozhatod föl neki. meg tényleg mondd komolyan, h ha megcsináltatja, elhagyod... (de csak akkor, ha tényleg elhagynád miatta!)
A kérdező hozzászólása: de most komolyan beszelve :) en elfogadom azt h tetovalasa van mar egy az ex aszony nevet viseli a balkarjan azt lenyeltem valahogy mert mindenkinek van egy nagy szerelme de ez mar nem sok h egy 30 cm halalfej a hatan legyen es most nyaron megyunk kirandulni es akkor az emberek fogjak nezni h milyen allatt lehet ez az ember ellene vagyok mert kis korunktol ismerjuk egymast es nagyon csendes visszahuzodo tipus volt most meg "agybajos" lett ja es nem vagyok gyerekes, megneznem h a te baratod ha igy csinalna te mit csinalnal olyankor
Semmit sem csinálnék. Elfogadnám, eddig majdnem minden pasimnak volt tetkója, én már megszoktam és tetszik, hogy mennyire megbámulják az emberek ha valaki nem olyan mint õk.

Mondjam el a baratomnak h feltem vagy ne? Olyan mintha futnek utana ha elmondom?

1 eve jarunk, es en is szep vagyok, o is az, de most raadasul kapott az apujatol egy nagyon vagany sportkocsit es azzal jar egyetemre.

Legjobb válasz: Velemenyt v valaszt megkerlek:D

A kérdező hozzászólása: Velemenyt v valaszt megkerlek:D
A kérdező hozzászólása: Annyira nehez kerdest ritam h senki nem tud valaszolni? Vagy mi?
Így jártál. Most erre mit tudunk szted mondani??? Ha zavar ez a dolog, beszélj vele. Azt ennyi....
A kérdező hozzászólása: pont ez a kerdesem... H fiu szemszogbol..nagyon szanalmas lenne ha megmondanam h feltem ettol? v bekepzelt lenne ha tudja?
Szánalmas... ? Gondolom Vagytok már olyan érettek, h ilyet meg tudtok beszélni.. Ha szólsz Neki, abból baj nem lesz valószínûleg. Legjobb esetben elgondolkodik a dolgon, és vigyázni fog az ilyen szitukkal.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, de szerencsere anelkul is megoldottam, es most biztosabb vagyok a szeretetebe mint valaha:D

Hogyan mondjam el a barátomnak, h soha nem volt még orgazmusom?

A barátom le akar velem feküdni, én is szeretnék de félek. A szüzességemet 18 évesen vesztettem el, a srác akivel lefeküdtem nem izgatott fel szinte nem csinált semmit amit?l el tudtam volna lazulni, csak megdugott. Azóta nem szexeltem. Most 21 éves vagyok és a barátommal nagyon más, szinte minden simogatására beleremegek. De úgy érzem h el kellene mondanom h mi történt velem, de nem merem.

Legjobb válasz: Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.

Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.
Mondd azt, hogy az elsõ nagyon rossz élmény volt, és õ az ( a párod ), aki ezt a rossz emléket kitörölheti belõled... és mondd el, mit szeretnél, ... Hidd el, hogy ez hízelegni fog a férfiui hiuságának:) ( magamból kiindúlva...)
Szerintem téged most lepontozlak. :P
21 éves vagy és még nem elégítetted ki magadat? Akkor mégis hogyan várod el egy másik embertõl, ha még saját magadnak sem tudod? Mondd el neki, hogy tudod hogy más már 12 éves kora óta önkielégít, és te 9 évvel le vagy maradva a szexuális személyiségfejlõdés útján. 18 évesen is vártad a csodát, de mivel nem elégültél ki ezért a pasit hibáztatod a mai napig és úgy ferdíted a dolgokat, hogy csak megdugott. Ettõl is jobban érzed magad, mert áthárítod az akkori srácra a teljes felelõsséget. "Te is csak dugjál meg, ne veszõdj azzal, hogy nekem is jó legyen, mert totál felesleges! Én sem tudom hogy mi a jó nekem" Ezt mondd.
20:33 neked mi bajod? attól h nem nyúlt magához még ember. vagy neked apuci megmutatta 12 évesen és azért vagy kiakadva?! utolsó, támogatom, dettó!
Nem merem.... Ennek semmi értelme! Semmi hátrányod nem lehet belõle ha elmondod. Igazán nem viselkedsz intelligensen!
Azért ne ess kétségbe, ha most sem lesz! Sokszor kell egy kis idõ, amíg összecsiszolódik 2 ember. A lényeg, hogy bármi gond van, azt beszéljétek meg, ne fossál! Az egyrészt a bizalom hiányának a jele, ami eleve rossz alap egy kapcsolatban, másrészt ha ráparázol valamire, akkor saját magad fogod gátolni, hogy orgazmusod legyen. A cél, hogy ne az orgazmus legyen a cél, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen, ha jön.
minek kéne elmondani? szerinted akarja hallani mi volt az exel? remélhetõleg most lesz orgazmusod ;) ha mégsem, ne hazudd, hogy volt! lesz, amint összeszoktok :)
Mondd el, biztos mindent megtesz, hogy vele jó legyen, és örül, hogy vele éled át elöször.
Szerintem meg hülyék vagytok mert attól, hogy szex közben még nem volt orgazmusa(hüvelyi) attól még csiklózhatta magát otthon amitõl lesz orgazmusa csak nem hüvelyi hanem klitoralis -.-

Hogy mondjam el a barátomnak h nekem a csupasz felsö test jön be?

Nem tudom h ti h vagytok vele de én úgy hogy ha én borotválkozom lent akkor ? is tegye meg.és arrol viszont nem tehetek h olyan jo felsö teste van! csak kicsit sz?r?s.Nem nagyon,de engem zavar.és persze emiatt nem akarom megbántani.mert tudom h a férfiak egy része ezt nagyon férfiasnak találja.(persze attol még h sz?r?s ugyanúgy szeretem:) csak..)

Legjobb válasz: Beszéld meg vele.Az õszinteség fontos dolog és ha te lent borotválod az még nem jelenti azt,hogy a férfinak is kell a felsõtestét.

Beszéld meg vele.Az õszinteség fontos dolog és ha te lent borotválod az még nem jelenti azt, hogy a férfinak is kell a felsõtestét.
Szerintem nyomj a kezébe egy villanyborotvát és vagy levágja, vagy vibrátort a seggébe.
Most légy õszinte...szívesen simogatnál olyan hasat, vagy mellkast, amelyik szúr???Hm??

Hogyan mondjam meg a barátomnak, h szrintem már lefeküdhetnénk?

Lassan fél éve együtt vagyunk.Nekem az nem annyira tetszik h lefekszünk vagy iesmik:S

Legjobb válasz: Nem kell semmit mondanod, ha pettingeltek, akkor menjetek egy kicsivel tovább, mint szoktatok. Csak akkor így neked kell gondoskodnod a védekezésrõl (pl. neked kell gumit venni ha nem szedsz gyógyszert). Ha már "akcióban" vagytok, és elõveszed a gumit, akkor biztos tudni fogja, hogy mit akarsz :)

Nem kell semmit mondanod, ha pettingeltek, akkor menjetek egy kicsivel tovább, mint szoktatok. Csak akkor így neked kell gondoskodnod a védekezésrõl (pl. neked kell gumit venni ha nem szedsz gyógyszert). Ha már "akcióban" vagytok, és elõveszed a gumit, akkor biztos tudni fogja, hogy mit akarsz :)
Az is lehet h szépen leültök vagy feküdtök az ágyba és beszélgetek errõl a témáról, és rákérdezel h te mikor találod jónak ha megtörténe vmikor vagy ilyesmi?!:) , midnent meglehet oldani szépen:) Vagy mászálrá, vagy simid ott neki, és érezze h most vmi másra vágysz:) De VÉDEKEZNI!!!!:) Sok sikert!!:)
kezd el fogdosni neki és tudni fogja h mirõl van szó

Ha valaki bulimiás arra miért mondják h átveri a barátait és a körülötte élő embereket?

Legjobb válasz: Mert elõttük eszik rendesen . A falási rohamait és az azt követõ hánytatást vagy rendszeres hashajtó szedését viszont titkolja. Az az egy baj van, hogy az a kisebbik gond, hogy a környezete elõtt tagad tulajdonképpen, de amilyen viselkedési körbe bele kényszeríti magát az a komoly pszichés probléma és ettõl egyedül nem is tud megszabadulni. Sokáig nem is érzik betegnek magukat

Mert elõttük eszik rendesen . A falási rohamait és az azt követõ hánytatást vagy rendszeres hashajtó szedését viszont titkolja. Az az egy baj van, hogy az a kisebbik gond, hogy a környezete elõtt tagad tulajdonképpen, de amilyen viselkedési körbe bele kényszeríti magát az a komoly pszichés probléma és ettõl egyedül nem is tud megszabadulni. Sokáig nem is érzik betegnek magukat
Mert nem vallja be amit csinál... A barátai kezdetben annyit látnak, hogy a csaj/fiú annyit eszik, mint egy elefánt, és folyton csak fogy, amikor megkérdezik, hogy hogy csinálja, annyit mond, hogy õ nem tesz semmit ezért...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!