Találatok a következő kifejezésre: H ma voltam a párommal, (8 db)

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!

Kimaradt egy szem fogamzásgátló szombaton együtt voltam a párommal és közben elkezdtem vérezni, tegnap is vérzett ma pedig folyás volt, de véres! Pedig csak 5nap mulva kéne megjönnie a szünetben. A kimaradt gyógyszer miatt van h kimaradt és bekavart?

ha kimarad egy szem akkor ugy tudom annyi történik h egy nappal korábban jön meg.nem ilyesmi:S

Legjobb válasz: Nem, ha abbahagyod, akkor jön meg. Ha nem veszed be, akkor úgy veszi a szervezeted, hogy már bevetted az arra a hónapra való adagot, és készen állsz menstruálni.

Nem, ha abbahagyod, akkor jön meg. Ha nem veszed be, akkor úgy veszi a szervezeted, hogy már bevetted az arra a hónapra való adagot, és készen állsz menstruálni.

Ez most vicc? Kisfiam 16 hónapos. Rájött, h képes arra, h túrja az orrát. Előszeretettel csinálja is. Ma épp akkor tette, mikor a párom szüleinél voltunk. Erre a mami közölte, h húúúú hát ez nem jó, mert gilisztás a fiam. Köpni-nyelni nem tudtam.

figyelek a higiéniára, 16 hónap alatt még nem volt beteg.

Legjobb válasz: az orrtúrásnak semmi köze ahhoz hogy gilisztás e. ha valahol matatna ha gilisztás lenne, akkor az a popsija lenne, mert viszketne neki a végbélnyílás környéke.

az orrtúrásnak semmi köze ahhoz hogy gilisztás e. ha valahol matatna ha gilisztás lenne, akkor az a popsija lenne, mert viszketne neki a végbélnyílás környéke.
Nyugi, pont mot tanultuk, gyermekápolói szakon, ha a gyereknek bélférge van, akkor a fenekét túrja folyton :) Ne törõdj a beszólással, a gyereket meg próbáld majd valahogy leszoktatni :)
LÉehet, hogy látta valahol valakitõl, és megtettszett neki.Ha állandóan rászólsz, akkor nem fogja abbahagyni, hanem állandósulhat.Ilyenkor próbáld valamivel elterelni a figyelmét, így hamarabb abbahagyja.Lesz még neki késõbb egyéb ostoba szokása is.Az enyém három évesen látott egy embert, aki sántított az egyik lábára, és õ is úgy kezdett járni.Nem tudtuk, hogy mitõl sántult meg.Szerencsére a mamának elmesélte, hogy õ is úgy akar menni, mint a Pista bácsi.Pár hét alatt megunta, és újra rendesen járt.
A kérdező hozzászólása: megnéztem a videót, semmi más tünetete nincs, csak az orrát túrja naponta 1-2szer. szóval én továbbra sem hiszek a házi sárkánynak:) meg hát ezeknek a régi butaságoknak sem. pl. ha a gyerek megeszi a meszet a falról, akkor mészhiányos, aki tyú[email protected] eszik, az meg vitaminhiányos.... és nem nézhet a gyerek tükörbe, mert nem lesz foga, és nem száradhat este a ruhája, mert akkor nem alszik... és sorolhatnám holnap reggelig. szóval köszi mindenkinek. természetesen rászólok, és nem engedem neki.
Szia! Éppen a múltkor láttam egy kis videót! Annyira meghökkentõ volt a címe, hogy önkéntelenül is rákattintottam. Íme: http://videoklinika.hu/video/piszkalja_a_gyerek_az_orrat_ Sajnos, bármennyire is kínos, de most az anyósnak volt igaza, tényleg piszkálhatja az orrát a férges gyerek. Kérj a gyerekorvostól egy székletvizsgálatot, saját megnyugtatásodra, na meg a gyerek érdekében. Anyósnak meg nem kell tudni Róla, ha véletlenül igaza lett. Üdv.
Szólj rá, hogy nem szabad! Hamar megtanulja. Nem szép egy orrot túró kisgyerek!
Ha sokszor mond ilyeneket, akkor figyelj rá jobban: lhet hogy egy sor hasznos és természetes tapasztalat birtokosa, amit érdemes megtanulnod. Lehet, hogy ez most nem jöt be, de ez nem ok arra, hogy a többi hasznos(csak neked szokatlan ) dolgot meg ne tanuld! jegyezd meg, s nézz utána! lehet. hogy sok újat és hasznosat tanulhatsz! Egy-két babona közt sok nagyon jó bevált évezredes tapasztalat rejtõzhet! S a babonák is - talán nem segít vegyi szinten egy mondóka mondjuk, vagy eg y piros cérnaszál de lelki úton talán többet segít, mintha beecsetelted volna. Ha Madonnának jó?!
Persze, nem vicc. Vagyis 30 éve mindenki ezt mondta. Aki gilisztás, az mindenesetre túrja(viszket) de aki túrja, az ugye nem biztos, hogy gilisztás. Csakhát régebben mindd az volt, míg kinn játszhattak. Amúgy, féregfertõzésen átesni, undorító, de egészséges. Véd késõbbi súlyos májbetegségektõl. Nem azt mondta, hogy koszos vagy, ez nem a higiéniától függ, bárki bárhol elkapja. De mondom, legújabb kutatás szerint hasznos. Ne sértõdj meg, ezt gyakran mondják(mint a csuklás-emelgetést, kb.) Nem akart megsérteni, tényleg aggódik a gyerekért. Nem olyan rég még igaza lett volna. Ha a popsit is vakarja éjjel, akkor adj neki féreghajtót! Ez neked új volt, amúgy egy ismert és megszokott válasz. Nálunk legalábbis.
A kérdező hozzászólása: azt gondolom, h a fogától csinálja, mert az utolsó 4 foga jön, a nagyrágók, és próbált a szájában kotorni most napokig, de nem érte el rendesen, ill. ha igen, akkor öklendezett, mert hát jó hátul vannak ezek a fogacskák:) szóval innen próbálja szerintem elérni:) legalábbis remélem. ha nem, akkor leszoktatom róla, persze. köszönöm!
A kérdező hozzászólása: akkor, jól gondoltam, köszi. 1 következõ kezelhetetlen babona. el sem tudom képzelni, h mennyi van még a farzsebben, amit még elõránthat...
Etessél már meg vele 1 fokhagymát és akár gelesztás volt, akár nem, onnantól már nem lesz az, és probléma megoldva.

Tegnap nem vettem be egy tablettát, de ma pótoltam 1 nap elteltével. Tegnap voltam együtt a párommal.2. hete kezdtem a csomagot, de már szedem 1 éve. Lehet h terhes vagyok?

A gyógyszeren az van h csökken a hatása ilyenkor, de inkább akkor, ha épp azon a héten kezdtem el szedni vagy az utolsó héten. Csak aggaszt h pont akkor nem szedtem be amikor szexeltünk. Meg az is h most vagyok a ciklus közepén, tehát könnyebben lehet ekkor teherbe esni.

Legjobb válasz: kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.

kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.
Én úgy tudom hogy 12ótán belül kell bevenni az adagot hogy ne legyen baj!
Akkor nem sok esély van a babára.
nagyon közelít az a szám a nullához!!! ne stresszelj! ok lehet ilyenkor is teherbe esni..de olyan kicsi esély van rá...(ahogy gumi és gyógyszer mellett is..na de ezek ritka esetek)
Nem sok! Megszakítással nem olyan egyszerû teherbe esni. De lehetséges, ha nem elõírásszerûen "használják". A menses utáni 5. nap azt jelenti, hogy a ciklusod 10. napján, vagy az 5.-en? Mikor szokott peteérésed lenni, vagy milyen hosszú a ciklusod? Így könnyebb lenne az esélyeket latolgatni.
A kérdező hozzászólása: Átlagban 29-30 naposak a ciklusaim..olyan 14-15 nap környékén szokott peteérésem lenni..
Mi a férjemmel 8 éve megszakításosan védekeztünk, sose estem teherbe

Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?

Nagyon szeretnénk már babát és tudom nem lehetne de figyelem a jeleket. Nem beképzelem nem vagyok bolond tényleg fáj. mensi márc 22 hóm tegnap 36,7 ma reggel 36,2

Legjobb válasz: A beágyazódásnak ritkán vannak észrevehetõ tünetei. A fájdalom inkább a peteéréssel függhet össze. A beágyazódás a fogamzástól számított 7-10 napon belül következik be, így gyakorlatilag kizárható, hogy azt érzed már.

A beágyazódásnak ritkán vannak észrevehetõ tünetei. A fájdalom inkább a peteéréssel függhet össze. A beágyazódás a fogamzástól számított 7-10 napon belül következik be, így gyakorlatilag kizárható, hogy azt érzed már.
Szia!Úgy látszik mi egy cipõben járunk!:) Remélem mind a ketten babásak vagyunk!Egyelõre figyelem a jeleket.Nálam több is van, és remélem nem csak beképzelem.Drukkolok Magunknak!:)
2.vagyok!Még kicsit messzebb van, hogy jöjjenek a + tesztek. De, aki majd már tud valamit, írja meg erre az oldalra! Drukkolok nagyon!!!:)
Én márc 24-re nem várom. Elvileg 10-én volt peteérésem, de aznapra beteg lettem és most két napja nem tudtunk összebújni. Remélem az elõzõ kiskatonák még a helyükön voltak. Nekünk ez az elsõ hónap amikor próbálkoztunk. Drukkolok mindenkinek!
Tegnap teszteltem, gondoltam hátha egy elõzõ együttlét eredményét már mutatja, de persze negatív lett. Nem lepõdtem meg :) Megvárom a napját és ha nem történik semmi akkor tesztelek. Most így látom, aztán lehet nem bírom tovább és elõtte egy-két nappal ellövöm :) Én is nagyon szurkolok Mindenkinek! Ti mióta próbálkoztok?
2.vagyok!Novemberben hagytam abba a gyógyszert, és ez a második hó, hogy próbálkozunk!
Ez szerintem, peteérés! A hõd is erre, hogy visszaesett! Akciózzatok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló ezt a kérdezõnek irtad?
3. vagyok, nekünk most ez lenne a 2. babó, december végén volt a vetélés, azóta próbálkozunk.
Azt esetleg tudja valaki, hogy az ikerterhesség tünetei erõsebbek vagy elõbb jelentkeznek, mind ahol egy babóca van? Vagy nincs összefüggés?!köszi
én hasonló cipõben járok, mint a kérdezõ. febr 23-án (hétfõ) jött meg, kb 4 napos volt. március elsején álltunk neki a dolognak, másnaptól elkezdeztt fájni a hasam (tudom, hogy nem tünet de nem is pszichés). néha nagyon nagyokat szurkált, meg kellett állnom az utcán pl. azóta még 3x voltunk együtt nagyjából a hétvégén lehetett a peteérésem, akkor a hasam is úgy fájt, ahogy akkor szokott. nagyjából két napja érzek olyasmi hányingert, ami olyan kis sunyi, lappangós, az a típus, amitõl simán tudnál hányni, de enni is lehet tõle, egyszerûen két napja folyamatos hányingerem van. szédülés fejfájás dettó, bár ezt betudom ennek a kurtafurcsa idõjárásnak. nekem nagyjából 23-án kéne ismét megjönnie, én nem túráztatom magam rajta, egyelõre úgy vagyok, hogy valszeg nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én annyira szeretném hogy sikerüljön szeretnénk is babát ne értsd félre de a munkahelyemen is kezdenek elfajulni a dolgok fizetés ügyben és ebbõl a szempontból is nagyon jo lenne. meg mondom vágyunk is rá mind aketten
Nekem is február 23.-án jött meg, és hût hamarosan megint meg kell.(remélem távol marad 9 hónapra)Én is nagyon szeretném, és szintén a munka miatt, ahol táppénzen vok!Én csak 2 napja mérem a hõt, tegnap is, ma is 36.6. Hülye kérdés, de ebbõl még semmi nem vehetõ ki, úgye?
És én is görcsölgetek, hol a derekam, hol a hasam, és a melleim is fájnak.Remélem sikerült!:D (az elõzõ)
Tõlem kérdezte a kérdezõ, hogy kinek írtam a soromat. Igen, neki, a kérdezõnek. Ez szerintem peteérés. Ma mennyi volt a hõd? Visszament 3-4-5 tizedet felfelé?
A kérdező hozzászólása: szóval akkor aki 9-e körül volt együtt a párjával már érez szurkálást... én is ez akkor jo jel lányok!!!
A 3. vagyok. Nekem most per pill is szúrkál a petefészkemnél, meg kicsit émelygek, bár ez utóbbi sajna nálam nem mérvadó, a vetélésem óta minden nap hányingerem van.. A cicim nem feszül, legalábbis nem érzem.. Már másodszor álmodtam pozitív teszttel, remélem bejön. Az elsõ terhességemet megéreztem, a másodikat is, de ott azt is éreztem, hogy vmi nem oké és igazam is lett. Az elõzõ hónapban is sok tünetem volt, 2 nappal elõbb jött meg és nagyon görcsösen, szóval lehet, hogy megint elindult valami, csak nem maradt meg. Most nagyon reménykedem, hogy baba lesz. A folyásom egyre sûrûbb. TEgnap még testápolós folyékonyabb volt, ma már kicsit ragadósabb. Utoljára febr.22.-én volt meg, most akkor vagy 26 vagy 28 napra nem várom, ez 19-21-e környéke. Tesztelni? Háááát, szerintem úgysem bírok magammal és 19-én ellövök egyet.. :)
2. válaszoló Szia!Én március 4-tõl 9-ig minden nap együtt voltam a párommal elõtte is és utána is!Hiszen sosem lehet tudni mikor is fogan meg a bébi:) .(Olvastam olyat, aki menis után köz. lett terhes)Nekem már vannak tüneteim.Rem. nem beszélem be magamnak!Nekem remélem 21-én nem fog megjönni.Tesztelni csak utána 2-3 nappal fogok!Te teszteltél már?Talán még korai lenne, nem?
Szia!Én is 20-22-e környékére nem várom, én 7-én voltam a párommal utoljára, akkorra jelezte a Ciklus.hu a PÉ-t. :) Én is érzek szúrkálást, és mensiérzésem is van néha. Meg tegnap este hányingerem is volt. De nem akarom figyelni magam, úgyhogy ilyenkor mindig keresek valami okot, hogy mitõl lehet, hogy ne csalódjak a jeleim félreértése miatt. Drukkolok magunknak, lányok, ki mikor mer tesztelni elõször? :)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolo msn? [email protected] vegyél fel és beszélgetünk
A kérdező hozzászólása: msn?
2. válaszoló vagyok! A kérdés írójának: Ne hari, most nincs msn-em ( géppel van baj, késõbb lesz csak.) Én majd csak a nem várt mensi elmaradása után 2-3 nappal tesztelek legkorábban.Már múlt hónapban is csalódnom kellett, :( most nem szeretnék.Igyekszem mással foglalkozni(több kevesebb sikerrel). Cickóim már pár napja fájnak, köldököm alatt szurkál, a méhem körül is érzek szurkálásokat, kívánósabb vagyok és hányingerem is van néha.Ezeket múlt hónapban nem érzetem, ezért vagyok most bizakodóbb. Ti mikor teszteltek?
A kérdező hozzászólása: én is cslódtan mmár párszor mensi után. mondjuk én megyek egybõl tp-re ha megtudom h babás vagyok. lehet azért is várom annyira. ma reggel a derekam is majd leszakat meg fáj alul bal oldalt kicsit a hasim. az ott a petefészken ugye?
Valószínûleg azt érzed! Nekünk ez az utolsó hónapunk, hogy sikerüljön a babócánk, mert sajna én már felmondási idõn vagyok.És mivel utána jártam milyen feltételek szükségesek a GYED folyósításhoz, összevetettem az én helyzetemmel, kiderült nálunk ez az utolsó hónapunk a következõ már kicsit necces lenne. 2. válaszoló
És csak a petefészkednél fáj?
Én is éreztem apró szúrkálásokat mikor beágyazódott a baby, de attól tartok, hogy 4 nap még kevés ahhoz, hogy azt érezd!:( Én a 8-9 napon kezdtem észrevenni, hogy valami van...De azért szorítok!
A kérdező hozzászólása: Még a derekap is nagyon fáj most is ahogy itt ülök majd leszakad
A kérdező hozzászólása: nekem is idén kellene a baba mert a tp-t az elõzõ éves átlagbó számítják is az jo volt az idei hát az katasztrófa. a GYED-et hogy számolják?
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor kb annyi lesz majd mint a tp.
Szívesen:)
Sziasztok Lányok! Mi márc.5-én voltunk utoljára együtt a férjemmel, kb hétfõ óta érzem ezt a szurkálást a méhem/petefészkem felõl. Kicsit feszül is a hasam. Nekem 19-én jönne meg, remélem nem fog. Voltam rosszul is, de már egy hete beteg vagyok, ezért ezt nem tekintem jelnek. Sajnos épp emiatt nem tudtam a hõmet sem mérni. A melleim nem feszülnek, de úgy vagyok vele, hogy ez mindenkinél más, és remélem mire jönne a nem várt addigra több jelem is lesz. Ti mikor fogtok tesztelni?
Hogy vagy kérdezõ?Miújság Veled?TEszteltél már?

16. án voltam együtt a párommal. Nem védekeztünk. Rá pont 1hétre megjött, vagyis ma 23. án. De 28. án kellett volna megjönnie. Ez most azt jelenti h nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: nem vagy szerintem terhes mert ha az lennél akkor kimaradna a menszeszed.De azért máskor védekezzetek nem csak a terheség miatt hanem a betegségek kiszûrése érdekében is.

nem vagy szerintem terhes mert ha az lennél akkor kimaradna a menszeszed.De azért máskor védekezzetek nem csak a terheség miatt hanem a betegségek kiszûrése érdekében is.
Igen. De azért nem árt védekezni, egy közösülésnél, ha a legtermékenyebb idõszakodban történik, 15-20% az esély a megtermékenyülésre.
Szia, Baromira szerencsés vagy, hogy megjött, most nem lettél terhes. Legközelebb védekezz!!!!
Szerintem azért nem védekeztek, mert babát szeretnének!

Most ilyenkor mi is van? Tegnap együtt voltunk párommal 2x is belém élvezet. úgy számoltam mert eddig úgy jött meg h 17. én. Erre ma 13. megjött reggel. élénk piros vérzésem van. Fáj is a hasam. = ( Ezek szerint sajnos nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö

A kérdező hozzászólása: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö
nem hiszem hogy sikerült volna, kicsi rá az esély!:)
sajna nem. de ne csüggedj, legalább hamarabb elkezdhetitek újra! ahogy nekem összejött mind3: ahogy elmúlik a mensid, onnantól minden másnap szerelmeskedjetek. ne mérj hõt meg ilyeneket, attól csak stresszes leszel. szóval: aktus alatt tegyél párnát a feneked alá, h kissé megemelkedjen. utána pedig maradj fekve. szedj vitamint. mostantól semmi sex, párod gyûjtse be a kiskatonákat. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...próbálkozni fogunk hamarabb mint most...De igaz az sem lehet h esetleg méhen kívül most megfogant?Akkor most ezek alapján h megjött egyáltalán nem lehetek terhes? Nem is igazán akartam ilyeneket számolni azt szeretném ha spontán össze jönne...:D Köszönöm a jó tanácsokat is! :D
Most nem voltál terhes, hiszen megjött, ráadásul élénk piros. (Bár csodák vannak, de ne reménykedj.) Viszont a tegnapi együttlétbõl lehet majd baba, kicsi az esély rá, de van. Próbálkozzatok minél többet, annyi a lényeg, hogy ne agyalj a babatémán. Nekünk így rögtön sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt az elsõ ilyen h belém élvezett szóval az biztos h nem lehettem terhes...De akk a tegnapitól terhes lehetek? De hát most megjött...Akk azt jelentené h jövõhónapba nem fog megjönni? :S
Kicsi az esélye, hogy terhes lehetsz, de... Az én történetem: 31 napos a ciklusom, babát szerettünk volna, sokszor együtt is voltunk kb. a 20. napig, aztán mindig valami közbeszólt. 27. nap összebújtunk, utána élénk piros vérzés, gondoltam magamban, most sem jött össze. A vérzés csak 1, 5 napig tartott, majd barnázás és elmúlt. Ezután 10 nappal kislányom megjegyezte hogy anya pocakjában van a kistestvére. Ez kicsit szöget ütött a fejemben, és csináltam egy tesztet, idõn túli pozitív lett. Gondoltam várok a dokival, következõ hét végén mentem, nem látott semmit, (pedig menszi szerint már több mint 6 hetes voltam). 1 hét múlva petezsák, újabb 2 hét múlva már a baba is ott volt. Utánanéztem a neten, ott olvastam az ovulációs vérzésrõl, és így utólag összeállt. 27. napon lettem terhes, közvetlen vérzés elõtt, amit azóta már az összes UH igazolt (4 db is volt), most vagyok a 12. héten. Szóval én úgy gondolom, várd meg a vérzés végét, ha kevesebb ideig tart, mint szokott és kevesebb is, akár lehet nálad is ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ értem is de lehet hogy nem értjük egymást most elmondom :) idáig a párommal kiszálltunk a végállomás elõtt tegnap volt az elsö alkalom hogy bennem ment el kétszer, is délelött és este majd ma reggelre megjött a várt idõ elött így sincs arra esély hogy jön agy kis angyal?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!