Találatok a következő kifejezésre: H ma voltam a (55 db)

Ma voltam a barátnőmmel, és ugyvolth lefexünk, és vmi miatt nem állt fel. Eddig mindig kőkeményen állt stb. Igaz h járt az agyam, de nemtudtam kikapcsolni. Aztán azon gondolkoztam, h miért nem állt fel. Hogy tudok ezen segiteni? = (

ezt is olvastam vhol. ez mit jelent?

Legjobb válasz: Fordítás van gyerekek: "Ha a férfi túl erõsen akarja, hogy fölálljon a fa.sza, akkor az megzavarja az "erõsen akarást" nem igénylõ folyamatot (tehát a f.aszfelállást), amitõl következõ alkalommal is csak söpörni lehet majd a lompossal. Minél többször lógatja az ormányát a f.asztulajdonos hímnemû, annál inkább akarni fogja, hogy most már a kockacukorért is nyúljon lógást helyett, viszont ettõl az akarástól csak még inkább lógni fog." Elégedettek vagytok? :D

Fordítás van gyerekek: "Ha a férfi túl erõsen akarja, hogy fölálljon a fa.sza, akkor az megzavarja az "erõsen akarást" nem igénylõ folyamatot (tehát a f.aszfelállást), amitõl következõ alkalommal is csak söpörni lehet majd a lompossal. Minél többször lógatja az ormányát a f.asztulajdonos hímnemû, annál inkább akarni fogja, hogy most már a kockacukorért is nyúljon lógást helyett, viszont ettõl az akarástól csak még inkább lógni fog." Elégedettek vagytok? :D
b*zi-e vagy?
szivacs, de ne feledd ne légy b*zi, mert az rossz dolog. Kérd meg, hogy vetkõzzön le, vagy sztriptízeljen és talán. Az a szöveg amit utána írtál, azt lécci fordítsd le magyarra
Szuz vagy meg?
Na hallod...Ebbõl az ksz helyett x, meg ugyvolth-ból, (minek a h????), arra következtetek, hogy vagy kocka vagy, és lusta rendesen végigírni a szavakat, és akkor inkább verd a monitor elõtt, vagy pedig Imó, és akkor azért, mert pasival akarod csinálni.Meg különben is a stílusodból ítélve még nagyon kölyök vagy, inkább játsz az egereddel, mint hogy a lányoknál "klikkelj"!!
Attól ne tarts, az orvos, azért van, hogy segítsen! Nyugodjj meg, nem lessz semmi baj! Grtaulálok!
Max. 1 hetet szoktak várni a beindítással....

23 hetes terhes vagyok, ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, viszont a süllyedés határértéke:1-20 nekem pedig 33 mm/h ez nagyon nagy baj?

Legjobb válasz: nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.

nem baj, mert terhesség alatt megnõ a süllyedés értéke. akár 80 is lehet. a háziorvosom úgy magyarázta, hogy a kismama szervezete érzékeli, hogy "idegen test" van benne, ezért magasabb az érték.

Voltam ma H&Mbe Zarába C&Aba és mindenhol ilyen vékonyak voltak a szövetkabátok, minden szövetkabát ilyen vékony? érdemes télre venni?

Legjobb válasz: én is most vettem szövetkabátot, igaz nem a H&M-ben és nem a C&A-ban, és igaz nem is nõit hanem férfit, de az enyém egyáltalán nem vékony.

én is most vettem szövetkabátot, igaz nem a H&M-ben és nem a C&A-ban, és igaz nem is nõit hanem férfit, de az enyém egyáltalán nem vékony.
A kérdező hozzászólása: ja kihagytam , hogy fiu vagyok:D 1 volt ami vastagabb volt de az meg ronda volt:D
Vannak bélelt szövekabátok is, stepp béléssel. Nekem csak olyan van. Igaz nem férfi, és igaz, hogy nem a H&Mbõl való.:P
Én a helyedben szövetkabátot a helyi vásárban keresnék, ott van minden fazon, hosszú, félhosszú, rövid. Én is a pécsiben vettem a sajátomat. 26 ezerrõl indult, de lealkudtam belõle :) Bokáig érõ, nõi kabát, béléssel, egy jó pulcsival jó meleg kabát. Már a 4. éve nyúzom és nagyon szeretem. Igaz nem a legolcsóbb, de nekem nagyon megérte.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11743/.. az enyém ez a fazon, csak a zsebe van máshogy. klasszikus, semmi extra, de nekem bejön. 70% gyapjú. és tényleg nem vékony. de szerintem ezeket nem a nagy hidegre találták ki. elsõ voltam, másodszor

Ma voltam 32. heti uh-n, még mindig faros a babám, mennyi esély van rá h befordul még?

Legjobb válasz: Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.

Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.
Még bõven van ideje, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba lesz, köszi a megnyugtató válaszokat.Jó lenne ha megfordulna, mert természetes úton való szülést terveztünk apával együtt.A szonográfus is azt mondta h a 40.hétig tulajdonképpen van rá esély, csak ahogy telnek a hetek, egyre kevesebb..
1 vagyok igen ennek a témának mi is utána jártunk tüzetesen mikor "rezgett a léc" :) én úgy tudom hogy elsõ babánál úgy 36.hétig van esély hogy magától befordul mert utána egyszerûen túl szûk a hely már hozzá hogy teljes fordulatot vegyen. Többedik terhességnél igazából végig van esély mert már lazább a hasfal, a méh, a szövetek.
A kérdező hozzászólása: Bízom benne h addig megfordul, mondogatom is neki hátha..:-)Köszi szépen!
A 32. hetin nekem is faros volt, utána még 2 hétig éreztem, hogy forgolódik. Szerintem többször fordult oda-vissza. A 35. hét végétõl folyamatosan fejvégû. Ne aggódj, nagy eséllyel befordul. Még sok helye van. Majd a 36. hét után ráérsz ezen stresszelni. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, remélem nálam is hasonlóképpen lesz!Köszi!
A vérzésnek talán, a csípésnek semmiképp. Sajnos a felfázás kiújulhat, én is jártam így. Figyeld és inkább menj vissza a dokihoz kontrollra.
nekem 9 napot késett, nem vagyok terhes, ezer okból késhet terhességen kívül
Szia!Sikerült eljutni a dokihoz? Hasonló cipõben járunk, nekem is késik, a tesztjeim negatívak (az utolsót hétfõn csináltam, azóta nem), a dokihoz csak jövõ héten jutok el.. Megírnád, hogy Neked mit mondott? Én októberben voltam rákszûrésen, meg is vizsgált a doki, minden ok volt, így eü problémára én sem gondolok..
Majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Szomszédasszonyommal pont errõl beszélgetünk most és õ azt mondta, h neki majdnem 2 hét után mutatott pozitívat nemvárt után, a nõvérének meg 4 hét után. Tehát még nincs elveszve semmi. :-) Várok szerdáig aztán hátha okosabbat tud mondani a doki... :-)
A hormonok egyik pillanatról a másikra felborulhatnak! 8 nap után már illene egy halvány pozinak lenni!
Több oka lehet a késésnek, nem csak terhesség. Összezavarodott a hormonháztartásod, valamiért késõbb volt peteérésed, stb. Õszintén szólva nem hinném, hogy terhes vagy, már kimutatta volna a teszt, még ha olcsó is volt.
normális, állandó ciklus mellett, 8 napos kimaradás esetén, még az olcsó teszten is meg kell, hogy jelenjen a 2 csík azonnal, ha baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Fel tudnál nekem sorolni párat? Mert nekem még soha nem késett ennyit. Lehet teszt baj lehet, mert olcsó (239Ft-os) tesztet használtam, de jövõhéten mindenképp elmegyek dokihoz, hátha mégis terhes vagyok, csak a teszt szórakozik velem.
A kérdező hozzászólása: Múlt szerdán voltam dokinál, megvizsgált (nem érzett semmi változást) és elküldött másnap ultrahangra és vérvételre. Itt mindkettõ negatív lett. :-( Még mindig semmi... Azt mondta a doki, h várjam meg, h hónap végén, vagy jövõhónap elején megjön-e, ha nem akkor gyógyszeres kezelés, mert akkor valószínûleg a hormonjaim szórakoznak velem, pontosabban a petefészek hormonjaim. :-( Addig is rendszeres gyakorlást írt ki. :-)))))

Tegnap együtt voltam a barátommal, legelején bedugta de csak 1-2 percre, de nem ment el, majd óvszert használtunk. Ma kéne h megjöjjön a menszeszem. Ha terhes lennék már ma nemjönne meg? Vagy csak a következő havimnál derülne ki?

Legjobb válasz: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Kicsi az esélye a terhességnek, fõleg, ha egyforma hosszúságú ciklusaid vannak már. Egyébként az elõváladék is tartalmaz életképes spermákat, szóval garancia persze nincs. Tudtommal gyakran elõfordul az, hogy hiába termékenyül meg a petesejt és kezd beágyazódni, egy erõsebb vérzés kíséretében kvázi leválik a menstruációkor. Szóval lehet reménykedni, legközelebb meg ne eszetlenkedjetek, annál kicsit nagyobb a tét.
mért is lennél terhes? jah az elõváladék, nemhiszem terhes vagy szal nyugi , az elõváladéktól nagyon kicsi az esély h terhes maradsz, de ha igen ij.majd máskor vigyázz jobban.
Vigyazat!!! A szexologusok nem regen egyhanguan kijelentettek, hogy hosszas kutatas, es megannyi felmeres utan, az ilyen szexualis aktus 100%-os terhesseget jelent! A legtobb esetben 8-as ikrek szuletnek, Bar elofordult hogy 9 gyerek szuletett (Egy Bombay melletti telepulesen) Elovigyazatossagra, es a szukseges informaciok megszerzesere intenek minden fiatal part. Ha Onnek resze volt ilyen aktusban, vagy lattott, hallott, esetleg olvasott rola, nagy az eselye, hogy On is teherbe esett! Azonnal kerje nogyogyasza velemenyet, es surgesse az abortuszt, vagy hasznaljon aktus utani fogamzasgatlot (Escapelle, Postinor2 stb.) [Kis liba, [email protected] helyett menj konyvtarba]

Ma voltam dokinál és azt irta a papirra h nõi infertilitás+h vigyem be a többi leleteimet is. Vajon lesz valaha babám?

Legjobb válasz: egyáltalán nem reménytelen, fõleg, hogy semmit nem tudni arról, miért ez a "diagnózis" lehet, hogy mûtéttel meg lehet oldani, de az is, hogy lombikprogrammal úgyhogy ez még abszolút nem halálos ítélet

egyáltalán nem reménytelen, fõleg, hogy semmit nem tudni arról, miért ez a "diagnózis" lehet, hogy mûtéttel meg lehet oldani, de az is, hogy lombikprogrammal úgyhogy ez még abszolút nem halálos ítélet
mi a bajod? szervi? hormonális? nem kérdezted meg? azt mondják manapság csak annak nem lehet gyereke akinek nincs méhe vagy nem megfelelö a kihordásra esteleg ha nincs petefészke. ezenkivül 99, 9%-nak igenis lesz babája legfeljebb segitséggel.
3 hónappal ezelõtt nekem is ezt írta a magán doki a leletemre....most 7 hetes terhes vagyok..pedig gyatra értékeim voltak (Ir, POOS) :) Milyenek lettek a leleteid?
Mindenkinek ezt írják a papírjára aki x ideje babát szeretne és emiatt orvoshoz fordul!
A kérdező hozzászólása: Elküldött vérvételre hogy megnézze a hormonokat. 2 hét múlva lesz eredmény és még 21 nap múlva megint kell mennem egy vérvételre. Utánna eldõl minden.
A kérdező hozzászólása: Azóta megmûtöttek és most várnunk kell lombikprogramra, amit nem nagyon szeretnék :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!