Találatok a következő kifejezésre: H ma voltam (72 db)

Ma voltam 12 hetes uh de 4d-sen, és kérdeztem h fiú e vagy lány? és egyértelmű választ nem adott annyitt mondott h vmi két csikot lát ami lányra utal, biztos h lány lessz e? (mert kisfiút szerettünk volna) volt akinek ilyet mondtak és közbe fiú volt?

Legjobb válasz: én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)

én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)
Szia Az elsõ gyermekünknél a 23. hétig lányt mondtak. Ekkor mentünk 4d-re ott egybõl megmondták, hogy fiú és tényleg az is lett. :) Most a másodiknál, a 14. héten voltunk 4D-n, akkor lányt mondtak és az is lesz. Hát, nem tudom. 4d-n azért elég pontosan meg tudják mondani a baba nemét. Igaz még elég pici a tietek.
Nálunk a doki elõre mondta a 12 hetesen, hogy ha látja se fogja mondani, mert még nem megbízható ilyen korban. Következõ UH 21 hetesen volt, és akkor mondta a doki, hogy picilány :)
Nálam pont fordítva volt. A 20. hétig fiút mondtak (van már két fiam), majd a genetikain változott és kislány lett. Azóta 5x erõsítették meg. :) 32 hkm
2. vagyok ma voltam uh-n 15 hetes vagyok és már nem kislány hanem kisfiú:D már nem tudom h mit gondoljak :) még mutatta a kukiját is.de a 12. héten meg azt mondták h hûlt helye a kukinak:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked:) Remélem nekem is ezt mondják még van két hetem a 16. heti vizsgálatig addig nem is megyek sohova nem erõltetem.

Ma voltam kontaktológusnál, még sose volt lencsém ma vizsgálta meg h milyen kell de elfelejtettem megkérdezni h mikorra várható h kézhez kapom valaki esetleg úgy kb-re tudja?

Legjobb válasz: Azt nekik kellett volna megmondani, amikor megrendelik, kiirja a gép, hogy max meddig érkezik meg. De általában max 1 hét.

Azt nekik kellett volna megmondani, amikor megrendelik, kiirja a gép, hogy max meddig érkezik meg. De általában max 1 hét.

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

Ma voltam 32. heti uh-n, még mindig faros a babám, mennyi esély van rá h befordul még?

Legjobb válasz: Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.

Még nagyon sok esély van rá, akkor is ha elsõ baba ha meg többedik akkor fõleg. Nekem a 2. és 3. babám 37 és 38 hetesen fordult meg farosból fejvégûbe (pedig nem voltak kicsik 4 kiló körüliek voltak már akkor) úgyhogy 32 hetesen még van idejük szerencsére.
Még bõven van ideje, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba lesz, köszi a megnyugtató válaszokat.Jó lenne ha megfordulna, mert természetes úton való szülést terveztünk apával együtt.A szonográfus is azt mondta h a 40.hétig tulajdonképpen van rá esély, csak ahogy telnek a hetek, egyre kevesebb..
1 vagyok igen ennek a témának mi is utána jártunk tüzetesen mikor "rezgett a léc" :) én úgy tudom hogy elsõ babánál úgy 36.hétig van esély hogy magától befordul mert utána egyszerûen túl szûk a hely már hozzá hogy teljes fordulatot vegyen. Többedik terhességnél igazából végig van esély mert már lazább a hasfal, a méh, a szövetek.
A kérdező hozzászólása: Bízom benne h addig megfordul, mondogatom is neki hátha..:-)Köszi szépen!
A 32. hetin nekem is faros volt, utána még 2 hétig éreztem, hogy forgolódik. Szerintem többször fordult oda-vissza. A 35. hét végétõl folyamatosan fejvégû. Ne aggódj, nagy eséllyel befordul. Még sok helye van. Majd a 36. hét után ráérsz ezen stresszelni. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, remélem nálam is hasonlóképpen lesz!Köszi!

Iwiwen az volt kiírva, h. ma 13 órakor léptem be utoljára, pedig otthon se voltam akkor. Hogy lehet ez?

csak én tudom a jelszót.

Legjobb válasz: Sokat hallani hogy itt ott közösségi oldalakon feltörik a jelszavakat.Egyszer velem is megcsinálták fogalmam sincs ki amikor nem voltam otthon valaki feltörte és a nevemben mindenféle ocsmány leveleket küldözgetett.Nekem fogalmam sem volt róla hogy most mi van csak azt vettem észre hogy az ismerõseim elkezdtek oltogatni hogy én mit k*rvázom le õket meg ilyenek nagyon rossz volt pedig én soha nem csináltam ilyet :S Azóta egy jó hosszú jelszót találtam ki számokat betûket kevertem össze ezt már biztos hogy nem fogják feltörni :)

Sokat hallani hogy itt ott közösségi oldalakon feltörik a jelszavakat.Egyszer velem is megcsinálták fogalmam sincs ki amikor nem voltam otthon valaki feltörte és a nevemben mindenféle ocsmány leveleket küldözgetett.Nekem fogalmam sem volt róla hogy most mi van csak azt vettem észre hogy az ismerõseim elkezdtek oltogatni hogy én mit k*rvázom le õket meg ilyenek nagyon rossz volt pedig én soha nem csináltam ilyet :S Azóta egy jó hosszú jelszót találtam ki számokat betûket kevertem össze ezt már biztos hogy nem fogják feltörni :)
Ja még az is lehet, hogy valaki küldött neked egy billentyûzetleütés naplózót(keylogger).De lehet, hogy tényleg csak az iwiw szarakszik.Ha jelszót változtatsz, abból nagy bajod nem lehet.Egy vírusirtás sem árthat.
lehet h mégsem.... de am az iwiw egyébként si csinál néha érdekes dolgokat, szal nem kell csodálkozni:)
Az iwiw néha csinál érdekes dolgokat.De az is lehet, hogy tényleg feltörtek.Változtass jelszót.Az a jó jelszó, ami legalább nyolc karakter(asszem iwiwen nem lehet hosszabb), vegyesen tartalmaz kis és nagy betûket, és különleges karaktereket. Pl: M!uw67O?gH Az ilyeneket is fel lehet törni természetesen(pl brute force módszerrel), de túl sok idõ lenne(évtizedek, századok), úgyhogy meg sem próbálkozik vele senki.
billentyûzetleütés naplózót(keylogger)...ez mit jelent? köszi
A kérdező hozzászólása: Várom a normális válaszokat.!!!=)
Az a baj azzal, hogy megóvod, hogy ne menjen kan közelébe, hogy attól viszont nem tudod megóvni, hogy a kan menjen az õ közelébe. Ha megérzik a tüzelõ szukát a legengedelmesebb kanok is képesek eszementen elszaladni, kerítést átmászni stb.
Õ tett egy javaslatot, mivel õ az orvos, és így látja jónak. Most lehet, hogy olcsóbb ha nem ivartalanítod, de nyugodtan kérdezd meg, mennyi egy méhgyulladás kezelése, mennyi egy nem kívánatos ellés esetén a kölykök oltása, féregtelenítése, vagy esetleg mennyi egy császármettszés. Azt is megkérdezheted, hogy mennyi egy emlõdaganat operációja. Amúgy az is lehet, hogy látott valamit amiért orvosilag nem ajánlott a vemhesség a kutyádnál, pl. túl kicsi, van valamilyen más problémája. Neki anyagilag sokkal jobban jön ki, ha folyamatosan egyet ért veled, és kedvesen rádhagy mindent, mert tudja, hogy a sterilizálást csak egyszer fizeted ki, és utánna ivarszervi területen nem igazán lesz gondod. Egy ilyen orvos nem lehúzni akar, hanme a legjobbat neked és a kutyádnak. Az az orvos, aki azt mondja, hogy legalább egyszer szülnie kell, nah az a lehúzós.
Írd be google-ba, hogy ivartalanítás elõnyei. Nézd meg mennyi betegséget elõzhetsz meg, amiknek a kezelése ennél jóval drágább is lehet. Ha sokallod az árat nézz utána más orvosoknál hátha olcsóbb. Hisz minden orvosnál más és más az árkategória. De az árból ítélve nagytestû kutyáról van szó. Mostanában sok helyen volt ivartalanítási akció, esetleg valakinél még tarthat. És arra a kérdésedre hogy miért nem elég elzárni a kutyust. Mert járhatsz úgy mint itt egy németjuhász gazdi, aki úgy gondolja elzárja, amikor meg nincs figyel rá. Most arról kérdezget befedezhette e egy tacskó. Illetve elzárással nem elõzõd meg azokat a betegségeket, amik a kutyus életébe is kerülhetnek (méhgyulladás, méhdaganat, emlõdaganat, álvemhesség és még sok mást)
igen egyszerre lehet tényleg kicsit drágának tünhet, de gondolj bele ha beteglessz egy daganatos mûtét gyanus hogy ennél is drágább lehet, és ha véletlen becsúszik (mert vanrá esély ) akkor akkár 100k-is belekerülhet egy alom felnevelése(persze ha rendesen odafigyelve csinálod, lehet ingyenis szinte de akkor a anya és a kölykök bánják)és az anyakutyának is nagy teher arrol nem is beszélve h akár bele is pusztulhat az ellésbe, meg még sorolhatnám nekem is szuka kutyám van, ivartalanított és boldog életet él :) gondold ezek át és úgy dönts :)
Meg lehet, de az ivartalanítás egyszerûbb, és jobb. Egyrészt nem lesz a kutyád vemhes. Másrészt megóvod a méhgyulladástól, álvemhességtõl, daganatoktól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat de ha irvatalanitáshoz sokba kerul.. azt mondja h 30ezer ft 1 ivartalanitás... de meg is lehet ovni h a kutya ne menjen kozelében 1 kan kutyához... nem?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem "õ mondja meg", csak javasolt valamit, mert: Mert õ a szakember. Mert jót akar neked és a kutyádnak. Mert a tapasztalatok arra mutatnak, hogy az ivartalanított kutyák akár évekkel tovább élnek, mint az ivarosak. Mert nem akar egy fészekalja véletlen kiskutyának se gazdát keresni, se elaltatni õket. És persze azért is, mert ha a mûtétet õ végzi el, akkor neki fogtok fizetni. De persze nem muszáj, csak mondom, hogy a méhgyulladás, emlõdaganat, egyéb szövõdmények kezelése jóval drágább. Hallgass az állatorvosra, és ne végy személyed elleni támadásnak mindent, amit mond. Lehet, hogy tényleg ezt diktálja a szakmai lelkiismerete és tapasztalata. Gondolom, a fogorvosnak sem esel neki, ha esetleg megjegyzi, hogy a rossz fogadat be kéne tömni. Nem muszáj, de neked fog fájni, ha bedurran. Ez is olyan.
Csak javaslatot tett, és hallgatnod kéne rá, mert a kutyának is jobb, az állatmentõknek is jobb, és a fajtájának is jobb, pláne ha keveréked van, mert azokból van bõven.
Mert azt gondolja hogy normális vagy és nem akarsz szaporitó lenni
A méhgyulladás meg vagy 50 ezer, ami kialakulhat, ha nem ivartalanítod.Az emlõdaganat szintén...Csak hogy két gyakori betegséget említsek.Ha meg véletlen összejön egy alom kölyök, annak a felnevelése meg 80-100ezer ft.Szóval az ivartalanítás a legolcsóbb, leghasznosabb és legegészségesebb.

Ma voltam dokinál és azt irta a papirra h nõi infertilitás+h vigyem be a többi leleteimet is. Vajon lesz valaha babám?

Legjobb válasz: egyáltalán nem reménytelen, fõleg, hogy semmit nem tudni arról, miért ez a "diagnózis" lehet, hogy mûtéttel meg lehet oldani, de az is, hogy lombikprogrammal úgyhogy ez még abszolút nem halálos ítélet

egyáltalán nem reménytelen, fõleg, hogy semmit nem tudni arról, miért ez a "diagnózis" lehet, hogy mûtéttel meg lehet oldani, de az is, hogy lombikprogrammal úgyhogy ez még abszolút nem halálos ítélet
mi a bajod? szervi? hormonális? nem kérdezted meg? azt mondják manapság csak annak nem lehet gyereke akinek nincs méhe vagy nem megfelelö a kihordásra esteleg ha nincs petefészke. ezenkivül 99, 9%-nak igenis lesz babája legfeljebb segitséggel.
3 hónappal ezelõtt nekem is ezt írta a magán doki a leletemre....most 7 hetes terhes vagyok..pedig gyatra értékeim voltak (Ir, POOS) :) Milyenek lettek a leleteid?
Mindenkinek ezt írják a papírjára aki x ideje babát szeretne és emiatt orvoshoz fordul!
A kérdező hozzászólása: Elküldött vérvételre hogy megnézze a hormonokat. 2 hét múlva lesz eredmény és még 21 nap múlva megint kell mennem egy vérvételre. Utánna eldõl minden.
A kérdező hozzászólása: Azóta megmûtöttek és most várnunk kell lombikprogramra, amit nem nagyon szeretnék :(

Ma voltam a barátnőmmel, és ugyvolth lefexünk, és vmi miatt nem állt fel. Eddig mindig kőkeményen állt stb. Igaz h járt az agyam, de nemtudtam kikapcsolni. Aztán azon gondolkoztam, h miért nem állt fel. Hogy tudok ezen segiteni? = (

ezt is olvastam vhol. ez mit jelent?

Legjobb válasz: Fordítás van gyerekek: "Ha a férfi túl erõsen akarja, hogy fölálljon a fa.sza, akkor az megzavarja az "erõsen akarást" nem igénylõ folyamatot (tehát a f.aszfelállást), amitõl következõ alkalommal is csak söpörni lehet majd a lompossal. Minél többször lógatja az ormányát a f.asztulajdonos hímnemû, annál inkább akarni fogja, hogy most már a kockacukorért is nyúljon lógást helyett, viszont ettõl az akarástól csak még inkább lógni fog." Elégedettek vagytok? :D

Fordítás van gyerekek: "Ha a férfi túl erõsen akarja, hogy fölálljon a fa.sza, akkor az megzavarja az "erõsen akarást" nem igénylõ folyamatot (tehát a f.aszfelállást), amitõl következõ alkalommal is csak söpörni lehet majd a lompossal. Minél többször lógatja az ormányát a f.asztulajdonos hímnemû, annál inkább akarni fogja, hogy most már a kockacukorért is nyúljon lógást helyett, viszont ettõl az akarástól csak még inkább lógni fog." Elégedettek vagytok? :D
b*zi-e vagy?
szivacs, de ne feledd ne légy b*zi, mert az rossz dolog. Kérd meg, hogy vetkõzzön le, vagy sztriptízeljen és talán. Az a szöveg amit utána írtál, azt lécci fordítsd le magyarra
Szuz vagy meg?
Na hallod...Ebbõl az ksz helyett x, meg ugyvolth-ból, (minek a h????), arra következtetek, hogy vagy kocka vagy, és lusta rendesen végigírni a szavakat, és akkor inkább verd a monitor elõtt, vagy pedig Imó, és akkor azért, mert pasival akarod csinálni.Meg különben is a stílusodból ítélve még nagyon kölyök vagy, inkább játsz az egereddel, mint hogy a lányoknál "klikkelj"!!

36 hetes vagyok ma voltam uh és azt mondta a dokinő h a méhlepény 2-es fokban érett és "valamivel kevesebb a magzatvíz". Ez mit jelent? Lehet h hamarosan szülök?

Legjobb válasz: http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=pr.. A link alján megtalálható, hogy lepény egyes érettségi fokozatai mit jelentenek.

http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=pr.. A link alján megtalálható, hogy lepény egyes érettségi fokozatai mit jelentenek.
A 2-es fokozat ilyenkor még nem vészes! Még simán végig hordhatod! Magzatvízzel kapcsolatban pedig már hallottam azt, hogy a 36. héttõl általában kevesebb lesz a víz. Hogy hogyan, azt nem tudom. A dokinõ nem mondott semmit? Mert ha ezekkel gond lenne, akkor biztosan mondta volna! Minden jót!
Már a végén járz, ilyenkor elõforul a II-es lepény. A magzatvíz sem gond, ilyenkor az is lehet kevesebb, de a mgzatvíz mennyiségét nagyon sokminden bfolyásolja, amit látnak az egy pillanatnyi állapot. Nekem a magzatviem a 18. héttõl kevesebb volt, mégis csak a 41. héten szültem! ;)

Azt hiszem h terhes voltam, mert minden elojel megvolt keves menstruacio, emelyges, hanyinger, hanyas is volt, de ma amikor a fium megujjazott vereztem lehet h elment a baba? Megsertette a mehszajamat?

Legjobb válasz: Ha terhesség gyanúja merül fel és vérzel, azonnal irány az orvos! Súlyos betegségek jele lehet. (Méhen kívüli terheség, vetélés, stb.)

Ha terhesség gyanúja merül fel és vérzel, azonnal irány az orvos! Súlyos betegségek jele lehet. (Méhen kívüli terheség, vetélés, stb.)
A kevés menstruáció, nem terhesség jele, hanem pon az ellenkezõje! Biztos nem voltál terhes, ne aggódj!
Szerintem csak újjazás közben jött meg. A nõgyógyász is "megújjaz" mondjuk így, és mégsem vetélnek el a kismamák. Terhességet pedig HCG teszt + ultrahang állapít meg, bármi mástól lehettek ezek a tüneteid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!