Találatok a következő kifejezésre: H mérjem a (15 db)

Mért ne?:D
mondjad csak nyugodtan neki
Én betenném a magaméra, az övével csináljon, amit akar.
Persze! Hát csak vagytok ilyen viszonyban hogy meg merd kérni!

Milyen idõközönként mérjem a hõmérsékletét?

3 hónapos lesz jövõ héten a kislányom, 37,1 a hõemelkedése, az imént mértem. Ezután milyen idõközönként mérjem neki éjszaka? Holnap felhívom a gyerekorvost. Más tünete nincs, talán néha szörcsög a torka, de csak szopi után úgy 15 percig.

Legjobb válasz: Ez popsiban mèrve ès levionva ennyi?

Ez popsiban mèrve ès levionva ennyi?
3 hónaposnak ez még csak nem is hõemelkedés (fõleg ha popóban mérted), nekik még magasabb a testhõjük, ennyi pont belefér. Ne méregesd, ha lázas lesz, akkor forró, azt tutira észreveszed majd, ha megtapintod a kis homlokát.
A kérdező hozzászólása: Igen, popsiban 37, 6 volt, szopi közben éreztem hogy kicsit melegebb, ezért mértem. Végül felébredtem óránként és megnéztem, 1-kor mértem lázmérõvel, már semmi nem volt szerencsére, aztán legközelebb 4-kor, akkor sem. Elsõ baba, aggódok.
Megértem az aggodalmad. :) Nekem 3 gyerekem van, és az a tapasztalatom, hogy ha felszökik a lázuk, akkor azt mindig jelzik, még alvás közben is, nyüszögéssel vagy sírással. Arra meg persze felébredek. Ha meg csak hõemelkedés van, vagy alacsonyabb láz, akkor az nem is baj, ha nem csillapítjuk, mert az immunrendszernek kell küzdenie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azóta sem szökött fel a hõje szerencsére. Azért így nyugodtabb vagyok.

Az ilyen anális gyöngy biztonságos? Merjem használni? Félek h kilyukadhat a belem, vagy ez baromság?

http://www.lovehoney.com/product.cfm?p=5605&reviewpage=1 f

Legjobb válasz: Az eladó nõnek meg mi köze van hozzá, mire kell?

Az eladó nõnek meg mi köze van hozzá, mire kell?
egy homárnak én nem adtam volna el :D
Nem fog kilyukadni :) Használd nyugodtan. 19/F
de miért?
A kérdező hozzászólása: mert már sokat ujjaztam magam, és kitágult :D
és több ujjal? vagy valami análdildóval?
A kérdező hozzászólása: az az az kéne, análdildo:) akkor azzal élbezném.
Beteg csaj vagy te, ezt élveznéd? A kérdezõrõl most nem mondok semmit.
igen, élvezném, hogy õ élvezi mi ebben a rossz?
# 19/19 Mondjuk én is így vagyok ezzel, én azt élvezem ha élvezi a partnerem, többi másodlagos :) Perverzek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok, aranyosak vagytok :)
A kérdező hozzászólása: nekem már az ujj nem elég XD
és ha egy nõ dugná be az ujját az bejönne? és közben orál?
Én is szeretnék egy ilyet magamnak egyébként.
A kérdező hozzászólása: nekem már van:D csak féltem használni. az eladó nõ húzta a száját mikor eladta nekem, látszott azért hogy .... vagyok xD
A kérdező hozzászólása: nem vagyok homár, héh!
hát én biztos nem merném feldugni magamnak ááááh még a gondolat is fáj
A kérdező hozzászólása: huh azért a végén kicsit fájt, de feldugtam most :D ennyire még sosem állt a farkam XD komolyan mingyárt elmegyek semmitõl ...
xdd
milyen volt az orgazmus más mint amúgy?
A kérdező hozzászólása: erõsebb, és tovább tartott, de nagyon gyorsan elmentem szinte alig csináltam valamit, iszonyúan jó volt :$ még sosem élveztem ekkorát.
De most akkor nem vagy meleg? Csak ezt élvezed? :D Hát ez fura...


Doktornő mondta h mérjem egy hétig a babám, mert nem hizik. Ha eszik-alszik s néha csak 2ora mulva mérem az is ok?

kiváncsi a dokin? h a mennyiséggel v a min?séggel lehet a baj.néha sirdogál a baba,s olyan mintha id?vel feladná és vár kicsit. néha viszont álomba zuhan. ilyenkor nincs szivem még a mérlegeléssel bolygatni,mert akkor tuti kimegy az álom a szeméb?l. ha pl egy orá szundi után teszem mérlegre mikor ébred az is jó? mutat többletet szopi elötthöz képest. vagy ahhoz hozzá kéne még adni kicsit mert alváskor "elillan", feldolgozódik vmennyi? vagy inkább birjuk ki ezt a hetet és igenis tegyem rá szerintetek rögtön ha édesen alszik is? KÖSZI

Legjobb válasz: nem értem miért paráztat a doki.... ha van tejed a gyerek boldog nem tudom miért biztat mérésre ... magadtól biztos nem mérnéd. nyár van ha õ azt várja hogy ugyanúgy egyen egy baba mintha nem is 35 C lenne odakinnt akkor õ is egy a tankönyves dokik közül.. mérd tedd rá amikor kérte hogy pontos adatod legyen de ne vedd szivre ha nem hizik mert szegénynek is melege van. normális jelenség mint ahogy felnõtteknél is az.

nem értem miért paráztat a doki.... ha van tejed a gyerek boldog nem tudom miért biztat mérésre ... magadtól biztos nem mérnéd. nyár van ha õ azt várja hogy ugyanúgy egyen egy baba mintha nem is 35 C lenne odakinnt akkor õ is egy a tankönyves dokik közül.. mérd tedd rá amikor kérte hogy pontos adatod legyen de ne vedd szivre ha nem hizik mert szegénynek is melege van. normális jelenség mint ahogy felnõtteknél is az.
Mekkora súllyal született, mennyi idõs, eddig mennyit hízott?
Azonnal mérd meg evés után. off: egyébként sem jó, ha azt szokja meg, hogy evés közben alszik el, tapasztalat...
Az anyagmegmaradás törvénye szerint - természetesen ha nem pelenkázod, stb. - akkor ugyanannyi lesz a súlya alvás után is, mint elõtte. Ha kaki lett belõle, az sem baj, mindegy, hogy bent volt-e vagy kint. Izzadni nem izzad mérhetõ mennyiséget ennyi idõ alatt. Elillan? Hová? :) Ne aggódj... a doki meg minek paráztat, fõleg olyannal, hogy MINÕSÉGI gond lehet a tejjel. Ilyen nem létezik szerencsére.
Én minden evés elött, után mérem a babámat.S szerintem nem mindegy kint vagy bent van az a kaki. Volt már olyan hogy hamizik, cicit kiköpte erölködött kakilt egy OLTÁRI nagyot:D és szopizott tovább és a végén 50gr-al kevesebb lett a mérlegeléskor.. Lehet hogy rövid ideig van cicin és azért nem jut eléggé a hátsó tejhez. Szerintem ha mélyen alszik akkor is tedd mérlegre(én igenis ezt mondom..ha mélyen alszik nem fog felébredni)
Kevesebb a szoptatás után, mint elõtte... na ezért nem érdemes túlzottan bízni a mérlegben. :) A tejed MINÕSÉGÉVEL semmi gond nincs! Hogy a MENNYISÉGÉVEL van-e, azt pedig nem a babamérlegbõl fogod egyértelmûen tudni, hanem más egyéb jelekbõl együttesen! Hogy ezek mik, a szakirodalmakban megtalálhatod, pl. itt: http://www.lll.hu/szfuzet/keves_tej

H mérjem le a vádlim vastagságát?

Legjobb válasz: na, ez most hol, vagy hogy? Hol: A térded alatt kb 5 10 centivel, ahol a kerület a legnagyobb. Hogy: centivel

na, ez most hol, vagy hogy? Hol: A térded alatt kb 5 10 centivel, ahol a kerület a legnagyobb. Hogy: centivel
Tolómérõvel, hosszában. Olimpikonoknak is így mérik doppingteszten.

Volt 2 vetelesem es most 13hetes terhes vagyok, a kerdesem h merjem e befesteni a hajam v sem?

nagyon levan mar nove a hajam 6cm kb,de nem mertem eddig festeni hat ha art a magzatnak.olvasgattam a neten 1ik azt irja nem szabad a masik h lehet.mi az igazsag?

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy ne szívd be sokáig a festékszagot. Miután felkented a cuccot, ülj ki az erkélyre, teraszra, udvarra, és szellõztesd ki a fürdõszobát. Még jobb, ha tudsz bio hajfestéket venni. S persze használj kesztyût. Jó egészséget, boldog babásságot kívánok!

Az a lényeg, hogy ne szívd be sokáig a festékszagot. Miután felkented a cuccot, ülj ki az erkélyre, teraszra, udvarra, és szellõztesd ki a fürdõszobát. Még jobb, ha tudsz bio hajfestéket venni. S persze használj kesztyût. Jó egészséget, boldog babásságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: koszonom a sok valaszat lanyok, irnatok markat is nev szerint h melyik a "biztonsagos"hajfestek?!
Én végig festettem a hajam. Másfél éves lányom makk egészséges :)
Az én családtagom is elvetélt az elsõ babával.Most újra terhes, veszélyeztetett terhes, neki az orvosa azt ajánlotta, hogy a 12.hétig ne festesse, de utána lehet.Ki is várta, 13 hetesen már festette neki a fodrász.Eddig semmi bajuk sincs és már 17 hetes.
a 2. válaszolónak annyira igaza van. nem zárhatod magad burokba... nem beteg vagy, hanem terhes. én is festem a hajam, minden rendben van a babával. 17hkm
myugodtan festesd be, a legtöbb kismama is festeti hidd el tuti nem emiatt ment el a 2 babaád, de érthetõ hogy biztosra akarsz menni. A másik jó megoldás a melir az nem érintkezik fejbörrel.
Nem fog ártani, csak szellõztess. Egyébként ilyenkor talán még jobb a melírozás, ha olyan a hajad, hogy lehet, mert az szinte egyáltalán nem ér a bõrödhöz, ezért nem szívódik be, nem kerül bele a vérkeringésedbe.
nyugodtan festheted ammóniamentes hajfestékkel. vannak már nagyon kímélõ hajfestékek, melyek terhesség alatt is nyugodt szívvel alkalmazhatók.
Orvosom mondta, hogy lehet festeni. Fõleg ha valami márkásabbat veszel azokban már semmi káros nincsen. Én egyszer vetéltem el az elsõ babámmal és 20. hétig végig aggódtam a terhességem. Semmi sex, semmi festés, csak zuhanyoztam, nem mentem Balatonra fürdeni, itthon feküdtem stb. Aztán 20 hetesen rájöttem, hogy ennek így semmi értelme, nem lesz baja a babának. Ha ettõl jobban érzed magad és kell a boldogságodhoz bátran fessed be a hajadat! Ennyi ajándék jár neked. Ha kicsit még kibírod kérdezd meg a dokidat õ mit mond, és akkor teljesen megnyugszol és befestheted a hajad.
Szia! Én 27 hetes vagyok.Nekem szõkítve van a hajam, és semmi bajunk.Ezek a mai festékek már nem olyanok mint a régiek, nyugodtan fesd a hajad.

Miért van az h a hőmérő a nyelv alatt többet mutat mint hónajban? Akkor most hol mérjem inkább?

Legjobb válasz: állítólag a testnyílásban(hüvely, száj,ánusz)mért hõ az igazi "mag hõmérséklet", és mint ilyen a tested valódi hõjét mutatja. hõgörbéhez-ha erre gondoltál- ezekben kell mérni.

állítólag a testnyílásban(hüvely, száj, ánusz)mért hõ az igazi "mag hõmérséklet", és mint ilyen a tested valódi hõjét mutatja. hõgörbéhez-ha erre gondoltál- ezekben kell mérni.
A nõgyógyász nekem azt mondta mindenképp szájban digitálissal. Következõ ciklusban mérnem kell minden reggel ébredés után, mielõtt kikelnék az ágyból!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Ha nem tudom még, h mit tanuljak, csak annyi elképzelésem van h vmi közgázos szak, akkor merjek belevágni a pénzügy és számvitelbe, vagy inkább valamilyen általánosabb szakba? Nem tudom mi alapján kellene döntenem.

Legjobb válasz: Pénzügy-számvitelt tanultál már? Mondjuk valóban keresettek, de szerintem ennél undirítóbb tantárgy nincsen, de lehet tetszeni fog.

Pénzügy-számvitelt tanultál már? Mondjuk valóban keresettek, de szerintem ennél undirítóbb tantárgy nincsen, de lehet tetszeni fog.
pl az alapján, hogy matekból milyen vagy.
A kérdező hozzászólása: nem, még nem tanultam. igen, egyébként ezért kérdezem, mert hallottam, h nagyon unalmas, száraz és félek, h rájövök: utálom. Jó, tudom h ezt majd úgyis csak ott fogom megtudni, de...

Hétvégén-szombaton-baráti találka lenne ami egész nap a szabadban lesz. El merjünk menni a 7 hós kislányunkkal? Nem baj h egész nap kinnt leszünk, és 2, 5 órás az út? Adnátok tanácsokat is h mire figyeljünk stb?

Legjobb válasz: Szia! Ha szép lesz az idõ, nyugodtan menjetek. Amióta ilyen jó az idõ, az én lánykám szinte csak evésre van bent, bár néha még enni is a teraszon kap. Vigyetek babakocsit, váltóruhát (hûvösebb és melegebb idõre is), játékokat, szóval mindent amire szükség lehet. Mi rengeteget utazunk a kislányom 2 hónapos kora óta. Út közben én mellette ülök és ha elunja magát, szórakoztatom (énekelek, mondókázok neki, játszunk). Az autó általában elringatja, jókat szokott aludni. A napirend miatt se érdemes aggódni, 1 nap nem fogja megzavarni, ha nem minden a szokott rendben zajlik.

Szia! Ha szép lesz az idõ, nyugodtan menjetek. Amióta ilyen jó az idõ, az én lánykám szinte csak evésre van bent, bár néha még enni is a teraszon kap. Vigyetek babakocsit, váltóruhát (hûvösebb és melegebb idõre is), játékokat, szóval mindent amire szükség lehet. Mi rengeteget utazunk a kislányom 2 hónapos kora óta. Út közben én mellette ülök és ha elunja magát, szórakoztatom (énekelek, mondókázok neki, játszunk). Az autó általában elringatja, jókat szokott aludni. A napirend miatt se érdemes aggódni, 1 nap nem fogja megzavarni, ha nem minden a szokott rendben zajlik.
Szia! Az utat, ha szerencsétek van átalussza, az én kislányomat legalábbis mindig elringatja az autó. Mi húsvétkor voltunk egész napos fõzésen a kislányunkkal. Ha kint vagytok ezekre figyelj: ne legyen közvetlen Napon, a fején legyen sapi, vagy kalap (ha fúj a szél, fülvédõs sapi), vigyél naptejet és a pofiját kend be (szél és Nap ellen is véd). Ha meleg van, itasd, vigyél plédet, hogy, ha jó meleg van, le tudod tenni rá. ( a kullancsokra vigyázz) Mi babakocsiban altattuk. Ja, és vigyetek jó sok játékot!! :) Jó szórakozást! 7 hós kislány anyukája

Hogyan mérjem meg a cpu-m hõmérsékletét?

Sok ingyenes programot megpróbáltam, valamelyik nem támogatja a processzort a másik simán nem ír ki hõmérsékletet...

Legjobb válasz: Menj be a BIOS-ba, nem kell ilyen programokat használni, ha nem megy. BIOS-ba úgy tudsz belépni, hogy megnyomod a "DEL" gombot, mikor indítod a gépet és ott megkeresed a CPU hõmérsékletét.

Menj be a BIOS-ba, nem kell ilyen programokat használni, ha nem megy. BIOS-ba úgy tudsz belépni, hogy megnyomod a "DEL" gombot, mikor indítod a gépet és ott megkeresed a CPU hõmérsékletét.
ahogy az 1. írta BIOSban megnézeted, programokat se kell hozzá letöltened
Csak szegény a BIOS-ban nem tud terhelt állapotot nézni, a terheletlen hõmérséklet pedig egy teljesen semmitmondó adat, extrém eseteket leszámítva. A helyes válasz az lenne itt, hogy valószínûleg valami nagyon ritka chipet használ erre a célra az alaplapod, amit az általános programok nem ismernek (még). Probléma nincs, minden alaplapgyártó minden alaplaphoz szokott biztosítani ilyen szoftvert. Felmész az alaplap honalapjára, bemész a letöltõs szekcióba, és ezúttal kivételesen nem a driver menüpont, hanem az utilities alatt nézelõdsz. Lesz ott monitorozó program az alaplapodhoz. Ha esetleg mégse találsz, írj a gyártónak, és majd õk adnak. Egyébként elképzelhetõ, mi több, valószínû, hogy az alaplap CD-jén is rajta van a progi, még ha nem is legfrissebb verzió.
HWinfo..... ez minden megmutat...alaplap, proci, vinyok, videokari stb
A kérdező hozzászólása: A HWinfo tényleg jó (ez az elsõ ami mutat valami) már csak azt szeretném tudni melyik hõmérsékletet nézzem van itt: CPU 0 CPU 0 Package CPU
[link] Mindent mutat!!
AMD Overdrive.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!