Találatok a következő kifejezésre: Hőm még 37,5 de (14 db)

Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.

Hőm még mindig 37, 5 de ma elkezdtem barnázni. Akkor már ne is reménykedjek?

Úgy szeretnénk babát. MA vagy holnap kell megjönnie.

Legjobb válasz: Hogy állsz? Remélem nem jött meg! Nekem a méregetés nem jött be, mondjuk nem is mérem rendszeresen, de peteérés után is csak 36.8 környékén van.

Hogy állsz? Remélem nem jött meg! Nekem a méregetés nem jött be, mondjuk nem is mérem rendszeresen, de peteérés után is csak 36.8 környékén van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyenge barnázás azóta is, szerintem holnapra rendesen megjön "sajnos". Ti mióta próbálkoztok?

Ha a belső hőm reggel 37, 5 volt de éjszakás műszakból jöttem haza akkor hány fokot kell levonni ahhoz hogy a reggeli hőt kapjam meg?

Legjobb válasz: A babatervezõk otthona weblapon leírják,és én is csak azt tudom neked mondani,hogy mivel éjszakás mûszakod volt,így értékelhetetlen a hõd,ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.

A babatervezõk otthona weblapon leírják, és én is csak azt tudom neked mondani, hogy mivel éjszakás mûszakod volt, így értékelhetetlen a hõd, ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.
Szia! Igen, én is úgy tudom, hogy közvetlenül 5-6 óra alvás után, mozgás nélkül kell mérni a hõt, mert csak akkor reális, és persze mindig pontosan ugyanabban az idõpontban. Sajnos ez az éjszakai mûszak, mozgás és munka miatt értékelhetetlen eredmény lesz. De ne keseredj el, majd holnap megméred és mutatni fogja, mi a helyzet.

Korán reggel a hőm 36, 9 de nappal meg 37, 2 és 37, 5 között van, még késő este is, lehet terhesség jele?

A melleim nagyon fájnak,eresek és megfog jönni érzésem van.

Legjobb válasz: Szia! Ciklusod hanyadik napján tartasz?

Szia! Ciklusod hanyadik napján tartasz?
Nincs baba :( Most vagyok a 29-ik napon, de utóbbi idõben elég össze-vissza a ciklusom. Ez az elsõ clostys hónapom. Nem merek reménykedni, hogy sikerült. Tesztet sem merek csinálni, pedig elvileg már kimutatná, ha terhes vagyok, mert dokinál voltam a 13-ik napon és uh-n megnézett és azt mondta, hogy most kell akcióznunk. :) Mi be is vetettünk mindent. Ja de nekem van egy 17 éves lánykám. :) Aki már kész nõ. Imádom!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nehéz az biztos, rendes vagy hogy válaszolsz.Nem bánnám ha már jövõhét ilyenkor lenne legalább. Neked van már baba?
Drukkolok Neked! A türelem a legnehezebb ilyenkor. :(
A kérdező hozzászólása: Ok.Még nem csinálok tesztet. Nagyon köszönöm a válaszokat. Már nagyon izgatott vagyok, jó lenne ha terhes lennék.
Szia! Ha 5 napja probálkoztatok a férjeddel, akkor még teljesen felesleges tesztet csinálnod, mert még a beágyzodás sem történt meg. Az kb 7-10 nap. És onnan még kb 12nap mire a teszt kimutat valamit. talán 2 hét múlva már érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ma szeretnék venni tesztet, mert 5napja próbálkoztunk a férjemmel, csak nem tudom hogy megcsináljam e.Lehet hogy túl korai lenne. Te is pco-san lettél terhes?
Szia, nekem a terhes hom 36.7 es 36.9 kozt volt. Szoval ez alapjan lehet, igen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az a gond, hogy rendszertelen a ciklusom a polyciszta miatt így nem tudom, utoljára márciusban volt 2hét barnázásom azóta semmi, 9napja fáj a mellem, az orvos azt mondta lehet hogy megjön, de nem mondta biztosra.
A kérdező hozzászólása: Csinálj egy tesztet, hátha csoda történik:-) Vettem tesztet de jól elraktam majd jövõhéten megcsinálom, én is nagyon reménykedek, alig egy éve hogy probálkozunk de néha már nagyon elszomorodok.

Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37, 5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?

kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.

Legjobb válasz: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
nekem is volt mell fájásom, ami az elõtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam, igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
Szia Nekem is a melleim fajtak borzalmasan, nem ugy mint amikor megjon, mert nekem akkor is fajt. Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat, de van akinek mar mensi elott is kimutatja, de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot, es utana tesztelj. 10 hetes kismama
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, mert nekem is a mensi elõtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim, teszteltem, és simán pozitív lett.Futás a patikába, majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.

Menses előtt egy nappal a hőm 37.5 fáj a fejem, derekam és olyan mindjár megjön érzésem van lehetek még terhes? Ja és a mellem kicsit érzékeny de nem jelentős.

Legjobb válasz: A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!

A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet(Lily-t)de sajnos negatív lett a hõm még mindíg fennt van hát nem is tudom majd meglátjuk mi lesz.:(
Szerintem korán teszteltl.2-3 nap múlva tesztelj újra van akinek csak 2 hét múlva mutatja ki a nemvárthoz képest.

2 napot kesett semmi elojel (barnazas, feher folyas) nem volt a hom fent volt majdnem 37-en. De megjott, viszont 5 nap helyett csak 2-ig volt meg mar csak barnazok. Mi lehet?

De vacakul erem magam mint menszi elott:fej fajas,szedelgek,nagyon faradt vagyok...maskor mielott megjon vagy 2 napig barnazok faj a hasam,derekam es ennyi.Most nagyon elter.Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Nagyon sokat kell pisilnem.Legalabb is olyan erzesem van eleg surun!!!De biztos hogy nem vagyok folfazva!!!!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat kell pisilnem.Legalabb is olyan erzesem van eleg surun!!!De biztos hogy nem vagyok folfazva!!!!!
Szerintem tesztelj, már ki kellene mutatnia, és menj el dokihoz. Nekem csak elmaradt mensi után 5 nappal mutatta ki. Ha vársz pár napot tuti lesz!!! Drukkolok 6hetes 2 napos kismama
A kérdező hozzászólása: Neked is megjott aztan teszteltel es babas vagy?
Nekem nem jött meg, de van ismerõsöm akine 3 hónapos korába nem jött meg, így nem is tudta, hogy terhes. De elõfordul, hogy a mensi rövdebb ideig tart, és más állagú terhesség alatt. Itt sokan vannak akik terhesek voltam és megjött nekik!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!!!
Nekem is meg volt a hónap elején, de csak két napig, de volt benne két nagyobb darabka. kb 1cm. Viszont azóta elég furcsán vagyok: mellfeszülés, szédülés, sok pisilés, hasfeszülés. Nekem a teszt negatív, viszont csak jövõ héten esedékes a következõ. én sem tudom mi van? Lehetek-e még babás?

5 napot késett a mensesem most az utolsó napján vagyok már de hőm még mindíg 37 lehet hogy mégiscsak terhes vagyok? Megvárjam amíg elmúlik és csináljak egy tesztet vagy felesleges?

Legjobb válasz: felesleges. ha mégis abba a kis százalékba tartozol, aki menstruál terhesen, akkor hamarosan megtudod, mert jönnek a tünetek. ha abba a még kisebb %-ba tartozol, akinek tünetei sincsenek és fönt marad a hõd a következõ mensiig és az is kevés mennyiségû, akkor csinálj tesztet.

felesleges. ha mégis abba a kis százalékba tartozol, aki menstruál terhesen, akkor hamarosan megtudod, mert jönnek a tünetek. ha abba a még kisebb %-ba tartozol, akinek tünetei sincsenek és fönt marad a hõd a következõ mensiig és az is kevés mennyiségû, akkor csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ igazad van csak már annyira szeretnénk babát hogy már a saját testem be tud csapni.
szia! mintha én írtam volna:) én a 3.-napon vagyok ma és már csak barnázás van.elõtte 2 hónapig nem menstruáltam.volt minden tünet , pozitív teszt ami ilyenkor lehetséges és mégis véreztem.orvoshoz várni akartam az elmenetellel , kedden akartam tesztelni megint , de így már felesleges sztem:(
A kérdező hozzászólása: Hát igen ilyen a mi formánk mondjuk én még nem teszteltem de szerintem nem is fogok:(
utolsó vagyok.miért nem tesztelsz? próbáld meg hátha:) egyébként én is megpróbálom holnap még utoljára aztán többet nem egyenlõre csak majd a következõnél:) én még egy hete biztos voltam benne hogy baba van a dologban mert lett pozitív tesztem és minden jel arra utalt aztán sajnos elkezdtem vérezni.de a tüneteim nagy része megmaradt.hátha:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!