Találatok a következő kifejezésre: Hőm még 37,5 (33 db)

Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.

Ha a belső hőm reggel 37, 5 volt de éjszakás műszakból jöttem haza akkor hány fokot kell levonni ahhoz hogy a reggeli hőt kapjam meg?

Legjobb válasz: A babatervezõk otthona weblapon leírják,és én is csak azt tudom neked mondani,hogy mivel éjszakás mûszakod volt,így értékelhetetlen a hõd,ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.

A babatervezõk otthona weblapon leírják, és én is csak azt tudom neked mondani, hogy mivel éjszakás mûszakod volt, így értékelhetetlen a hõd, ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.
Szia! Igen, én is úgy tudom, hogy közvetlenül 5-6 óra alvás után, mozgás nélkül kell mérni a hõt, mert csak akkor reális, és persze mindig pontosan ugyanabban az idõpontban. Sajnos ez az éjszakai mûszak, mozgás és munka miatt értékelhetetlen eredmény lesz. De ne keseredj el, majd holnap megméred és mutatni fogja, mi a helyzet.

Korán reggel a hőm 36, 9 de nappal meg 37, 2 és 37, 5 között van, még késő este is, lehet terhesség jele?

A melleim nagyon fájnak,eresek és megfog jönni érzésem van.

Legjobb válasz: Szia! Ciklusod hanyadik napján tartasz?

Szia! Ciklusod hanyadik napján tartasz?
Nincs baba :( Most vagyok a 29-ik napon, de utóbbi idõben elég össze-vissza a ciklusom. Ez az elsõ clostys hónapom. Nem merek reménykedni, hogy sikerült. Tesztet sem merek csinálni, pedig elvileg már kimutatná, ha terhes vagyok, mert dokinál voltam a 13-ik napon és uh-n megnézett és azt mondta, hogy most kell akcióznunk. :) Mi be is vetettünk mindent. Ja de nekem van egy 17 éves lánykám. :) Aki már kész nõ. Imádom!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nehéz az biztos, rendes vagy hogy válaszolsz.Nem bánnám ha már jövõhét ilyenkor lenne legalább. Neked van már baba?
Drukkolok Neked! A türelem a legnehezebb ilyenkor. :(
A kérdező hozzászólása: Ok.Még nem csinálok tesztet. Nagyon köszönöm a válaszokat. Már nagyon izgatott vagyok, jó lenne ha terhes lennék.
Szia! Ha 5 napja probálkoztatok a férjeddel, akkor még teljesen felesleges tesztet csinálnod, mert még a beágyzodás sem történt meg. Az kb 7-10 nap. És onnan még kb 12nap mire a teszt kimutat valamit. talán 2 hét múlva már érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ma szeretnék venni tesztet, mert 5napja próbálkoztunk a férjemmel, csak nem tudom hogy megcsináljam e.Lehet hogy túl korai lenne. Te is pco-san lettél terhes?
Szia, nekem a terhes hom 36.7 es 36.9 kozt volt. Szoval ez alapjan lehet, igen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az a gond, hogy rendszertelen a ciklusom a polyciszta miatt így nem tudom, utoljára márciusban volt 2hét barnázásom azóta semmi, 9napja fáj a mellem, az orvos azt mondta lehet hogy megjön, de nem mondta biztosra.
A kérdező hozzászólása: Csinálj egy tesztet, hátha csoda történik:-) Vettem tesztet de jól elraktam majd jövõhéten megcsinálom, én is nagyon reménykedek, alig egy éve hogy probálkozunk de néha már nagyon elszomorodok.

Ma reggel még mindig nagyon fájnak a melleim. A hőm hajnalban 36.5 volt, most amikor mértem pedig 37. 00. Ma nem kellene megjönnie. Tünetem nincs, csak a mellfájdalom. Folyásom egyáltalán nincs. Lehetek terhes?

Ezen a héten beteg voltam. Több napon keresztül voltam lázas, és lázcsillapítót kellett szednem. Okozhat ez bármilyen jelleg? problémát a babával kapcsolatosan?

Legjobb válasz: Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36,5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!

Most még nem okoz problémát, hogy lázcsillapítót szedtél. A 36, 5 kicsit kevésnek tûnik ugyan, de még simán lehet baba :) Pár nap múlva tesztelj! Jó jel, hogy nincs vizes folyásod!
Mivel lázas voltál nincs mihez hasonlitani a 36, 5-t. Nekem is úgy mondta a dokim, hogy az elsõ hetekben még nem okoz gondot, ha gyógyszert szedtél. Szerintem 50 % az esélye, hogy baba. Várj még pár napot és ha nem jön meg tesztelj.

5 nap késés után ha a hőm visszaesik 37.1-ről 36.9-re akkor tuti meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem ennyi,visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?

Szerintem ennyi, visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Ma már nem tudok tesztet venni, holnap veszek és szombat reggel tesztelek... Megírom majd...
Hát ha kibírod akkor, várj még pár napot ha nem akkor holnap reggel tesz!!!Írj majd, hogy mi lett, nagyon kíváncsi vagyok!Drukkolok!:) )) 1. v.
A kérdező hozzászólása: Semmi tünetem azok kívül, hogy fájdogál a hasam meg a petefészkem környékén szúrkál...
Én most 5 hetes 4 napos vagyok, és a teszt csak nagyon halvány. Nekem is 30 naposak a ciklusaim. Volt hogy 3 tizedet esett a hõm, de most mégis fent van és ott a baba. Szóval nyugi, lehetsz babás. Tesztelni meg csap 4 nap múlva próbálj! Drukk!
Most látom nem jól számoltam na de ez most mindegy!A lényeg hogy 2 naponta duplázodik a hcg színt!!!1 v.
Próbálj holnap is tesztelni, lehet már kimutatja(reggeli vízelet)A hcg szín 2 naponta duplázodik, akkor ha jól számolom már a 34. napodon leszel és ugye azt írtad hogy 30-32 naposak a ciklusaid!Valakinek csak az 5-6. héten mutatja ki a teszt a + eredményt!Ja, és van valamilyen tüneted?1 válaszoló!
Akkor már vagy kikellett volna mutatnia vagy megkellett volna jönnie, mert elvileg az ovut követõ 14. napon jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ovu teszt szerint a 14. napon volt...
Lehet, h késõbb volt péd és ezért nega a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 35. napom...
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, negatív lett, de 30-32 naposak a ciklusaim... Alaphõ 36.5! Azt hittem ez már mensit fog jelenteni, de akkor ezek szerint nem feltétlen...
Írd meg. A tünetek miatt meg ne aggódj, én csak most kezdek el émelyegni, a cicim meg csak néha viszketett, most az sem. Csak a hasam szurkál meg feszít. 6 hetes vagyok. A tünetek nem szükségszerûek! Drukkolok!

Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37, 5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?

kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.

Legjobb válasz: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
nekem is volt mell fájásom, ami az elõtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam, igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
Szia Nekem is a melleim fajtak borzalmasan, nem ugy mint amikor megjon, mert nekem akkor is fajt. Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat, de van akinek mar mensi elott is kimutatja, de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot, es utana tesztelj. 10 hetes kismama
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, mert nekem is a mensi elõtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim, teszteltem, és simán pozitív lett.Futás a patikába, majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.

Menses előtt egy nappal a hőm 37.5 fáj a fejem, derekam és olyan mindjár megjön érzésem van lehetek még terhes? Ja és a mellem kicsit érzékeny de nem jelentős.

Legjobb válasz: A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!

A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet(Lily-t)de sajnos negatív lett a hõm még mindíg fennt van hát nem is tudom majd meglátjuk mi lesz.:(

Szept.5-én kellett volna megjönnie és eddig semmi. A hőm tegnap 37 ma 36, 8, menszi szerű fájdalom, negatív teszt. Szerintetek lehet még baba? Nagyon szeretnék már.

Eddig nem késett ennyit a menszim.Olyan érzésem van néha, mintha vmi lufi lenne a hasamban.

Legjobb válasz: Én ugyanígy állok, csak szombat óta pecsételgetek (nagyon picit). Reggeli hõm magas, semmi különös terhes tünet. Soha nem szokott késni, sõt inkább 24 napra jön meg. Én is elg tanácstalan vagyok. talán holnap reggel tesztelek, ha addig sem jön meg rendesen.

Én ugyanígy állok, csak szombat óta pecsételgetek (nagyon picit). Reggeli hõm magas, semmi különös terhes tünet. Soha nem szokott késni, sõt inkább 24 napra jön meg. Én is elg tanácstalan vagyok. talán holnap reggel tesztelek, ha addig sem jön meg rendesen.
Várj még pár napot és tesztelj újból és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.Lehet hormon probléma is.
Szintén zenész! Nekem is 5-én kellett volna megjönni, de semmi!Vasárnap negatív volt a teszt.Néha görcsölgetek, de éppenhogy érzem.Ma reggel hánytam, hõm:37, 1. Folyton pisilési ingerem van. Szóval én sem jártam így, okosabbat nem tudok mondani, csak hogy várjunk hátha még lehet belõle baba!

5 napot késett a mensesem most az utolsó napján vagyok már de hőm még mindíg 37 lehet hogy mégiscsak terhes vagyok? Megvárjam amíg elmúlik és csináljak egy tesztet vagy felesleges?

Legjobb válasz: felesleges. ha mégis abba a kis százalékba tartozol, aki menstruál terhesen, akkor hamarosan megtudod, mert jönnek a tünetek. ha abba a még kisebb %-ba tartozol, akinek tünetei sincsenek és fönt marad a hõd a következõ mensiig és az is kevés mennyiségû, akkor csinálj tesztet.

felesleges. ha mégis abba a kis százalékba tartozol, aki menstruál terhesen, akkor hamarosan megtudod, mert jönnek a tünetek. ha abba a még kisebb %-ba tartozol, akinek tünetei sincsenek és fönt marad a hõd a következõ mensiig és az is kevés mennyiségû, akkor csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ igazad van csak már annyira szeretnénk babát hogy már a saját testem be tud csapni.
szia! mintha én írtam volna:) én a 3.-napon vagyok ma és már csak barnázás van.elõtte 2 hónapig nem menstruáltam.volt minden tünet , pozitív teszt ami ilyenkor lehetséges és mégis véreztem.orvoshoz várni akartam az elmenetellel , kedden akartam tesztelni megint , de így már felesleges sztem:(
A kérdező hozzászólása: Hát igen ilyen a mi formánk mondjuk én még nem teszteltem de szerintem nem is fogok:(
utolsó vagyok.miért nem tesztelsz? próbáld meg hátha:) egyébként én is megpróbálom holnap még utoljára aztán többet nem egyenlõre csak majd a következõnél:) én még egy hete biztos voltam benne hogy baba van a dologban mert lett pozitív tesztem és minden jel arra utalt aztán sajnos elkezdtem vérezni.de a tüneteim nagy része megmaradt.hátha:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!