Találatok a következő kifejezésre: Hőemelkedésem van, semmi más (4 db)

A menstruációm megjött de még mindig van hőemelkedésem (37-fok) ami nem állandó! Miért lehet ez? Egyébként nincs semmi más tünetem!

Legjobb válasz: Ha nincs más tüneted, a 37,0 fok még normálisnak tekintendõ (nem hõemelkedés).

Ha nincs más tüneted, a 37, 0 fok még normálisnak tekintendõ (nem hõemelkedés).
Nekem is 37 C a mensi elõtti napokban, és nagyon izzadok, kiszárad a szám, nálam a 37 C olyan mint a láz...van aki már ezt is rosszul éli meg, mert alacsonyabb a testhõmérséklete alaphangon.

Mitől lehet? 4hós kislányom tegnap este lázas volt. Semmi más tünet nincs. Viszont egyfolytában sír. Az éjjel 1, 5 óránként sírva ébredt. Most reggel is ez a helyzet, de most "csak" hőemelkedése van. Valakinek volt hasonló?

Szegénykém ha nem alszik akkor sír,nem lehet megvigasztalni. Els? babák/ikrek/, segítség nélkül vagyok és fogalmam sincs mit?l lehet. Szerencsére a másiknak semmi baja. Békésen alszik.

Legjobb válasz: A foga még nem jön, a gyerekorvosunk meg külföldön van és nem tudom ki helyettesíti. :(Most szerencsére sikerült elaltatni, de még mindig meleg. Már adtam neki kúpot. Délután rendel a háziorvos ha addig nem változik elviszem hozzá.

A kérdező hozzászólása: A foga még nem jön, a gyerekorvosunk meg külföldön van és nem tudom ki helyettesíti. :(Most szerencsére sikerült elaltatni, de még mindig meleg. Már adtam neki kúpot. Délután rendel a háziorvos ha addig nem változik elviszem hozzá.
Nem lehet, hogy a foga jön?Attól is belázasodhat és sírhat?
oltást nem kapott mostanában? fog? Szerintem hívd fel a gyerekorvost, mond el neki és õ majd segít.
Szia! Nálunk akkor volt ilyen, mikor be volt gyulladva a kisfiam füle. A magas lázon kívül semmilyen tünete nem volt, ezért elõször én is a fogára gyanakodtam, de mikor másnap is felment a láza elvittem az orvoshoz. Kezdõdõ középfül gyulladása volt, amit sikerült idõben elkezdeni kezelni, így nem lett komolyabb baja. :)

Hőemelkedésem van, de semmi más bajom nincs. Lehet hogy a picivel van probléma?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyivel magasabb a hõd mint szokott,de a legelején mikor megtudtam,hogy babás vagyok(6hetesen akkor nekem is volt)De ha már idõsebb a terhességed,akkor sztem ha nem megy le feltétlen konzultálj a dokiddal,õ megmondja ilyenkor mitõl lehet.

Nem tudom mennyivel magasabb a hõd mint szokott, de a legelején mikor megtudtam, hogy babás vagyok(6hetesen akkor nekem is volt)De ha már idõsebb a terhességed, akkor sztem ha nem megy le feltétlen konzultálj a dokiddal, õ megmondja ilyenkor mitõl lehet.
Ha lázad lenne azonnal csillapitani kell mert nagyon sok fejlõdési rendellenességet tud okozni, sokkal többet mint néhány szem tabletta.
Nekem amióta babás vagyok folyamatosan 37.2 körül van a hõm.Szerintem nálad is csak ez lehet. 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Gyomorrontásra gyanakszom, mert pár napja kapott elõször csirkehúsos tököt, és aznap körtét is, talán az lehet a baj?
Lehet hogy a pocija, de inkább talán a foga. Nem?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, most pedig egész nap alszik, láza már nincs de nagyon bágyadt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!