Találatok a következő kifejezésre: Hüvelykúpot Pharmatex tényleg (2 db)

Hüvelykúpot (Pharmatex stb. ) tényleg csak az öregeknek ajánlott?

Voltam n?dokinál megkérdezni, h mi a véleménye a hüvelykúpról. Azt mondta, hogy azt öregeknek ajánlják. De öregeknek miért?

Legjobb válasz: én ismerek olyat aki azt használ és 18 éves! én még nem hallottam ilyet, h öregeknek lenne (csak) jó...

én ismerek olyat aki azt használ és 18 éves! én még nem hallottam ilyet, h öregeknek lenne (csak) jó...
Én pharmatexet használok már kb fél éve és eddig semmi probléma nem volt vele.szóval szerintem megbízható ha helyesen használják
Az én nõgyógyászom nekem is ajánlotta a Pharmatex kúpot, és kb.22 lehettem. Nincs köze a korhoz. Ha betartod a használati utasításokat, akkor megbízható!
Lehet, hogy csak azért mondta, mert kis százalékban nyújt csak védelmet és a 40 körüli nõk nehezebben is esnek már teherbe, így lehet, hogy náluk elég ennyi védelem is. Amúgy nagyon sok fiatal is használja, én még nem hallttam, hogy a kúpot az öregeknek ajánlják csak.
Fertõzésre neked is felirhatják gombára pl jobb mint az irrigáció, vagy nem értem milyen hüvelykúpra gondolsz. Sztem másmilyen esetekben, pl. nedvesség fenntartásásra tényleg csak öregeknek ajánlott.
Nálunk az iskolában errõl adtak szóróanyagot, biztosan jó fiataloknak is.
A kérdező hozzászólása: Mármint nem olyan hüvelykúpra gondolok amit gombánál vagy egyéb fertõzéseknél használnak. Hanem normális kúpra amit sztem direkt a szexhez találtak ki. PL: gumi mellé. hatásosak együtt? Mármint, ha a gumi kiszakad akkor még ott a kúp, nem? vagy az is rizikós?
jajd ehogy...valamit összekevernek..16 leszek és én is pharmatexezek(fõ a biztonság!)és semmi gond nicsen vele.....gyógyszerész ajánlotta szóval...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor gondolom csak nem voltam szimpi a dokinak. :)
én most vagyok 17, egy évig használtunk a barátommal pharmatexet, óvszer nélkül csak úgy magában. Nem volt soha semmi baj vele...

A párommal szeretnénk Pharmatex tablettáról Patentex hüvelykúpra váltani, mert a Pharmatex tabi éget, csíp szeretkezés közben. De az alábbi tényleg igaz? Megtörtént már valakivel?

A kérdésem az lenne,hogy valaki tapasztalta már,hogy

Legjobb válasz: Bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, de nekem is ez volt a Pharmatex tablettával. Nagyon durva... nem tudod miért van?

Bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, de nekem is ez volt a Pharmatex tablettával. Nagyon durva... nem tudod miért van?
a pharmatex azért csip, mert fertõtlenitõ is van benne.Az, hogy hány %ban okoz a patentex gombát nem tudom megmondani, de már én is hallottam errõl. Nekem az a véleményem, hogyha tényleg túl sok nõnél problémát okozna, akkor már régen kivonták volna a forgalomból. Szerintem akinek hajlama van rá, annál meg növeli a lehetõségét, de ha rendesen tisztálkodsz, akkor nem lehet baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is így gondolom egyébként. Egyszerûen nem lehet elviselni a Pharmatexet. Egy ideig jó volt, aztán elkezdõdött az az iszonyú égetõ, csípõ érzés..... Nagyon rossz, ráadásul a párom is érezte...
Szia! Van a pharmatex hüvelykrém is azt próbáld ki esetleg. Szerintem az a legjobb. Semmi rossz érzés nincs tõle és kényelmes is. Nekem az vált be amikor vetélés után egy darabig védekeztünk.
én pharmatexet nem próbáltam, patentexet nemrég elõször, de annyira rossz volt utána, mindkettõnknek annyira szúrt és csípett, hogy többször biztos nem próbálkozunk, inkább maradunk az óvszernél...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!