Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi ultrahang mutatta ki, hogy (2 db)

Hüvelyi ultrahang nem mutatta ki, hogy terhes vagyok, a teszt pozitiv lett! 5 hetes vagyok szerintem, nem kéne már látszania?

Legjobb válasz: Szia! Ha a hivatalos számolást használtad, vagyis az utolsó menstruációd elsõ napjától számoltad a terhességet, és most maradt el pár napja, akkor tényleg 5 hetes lehetsz.Szerintem te is tudod, hogy a megtermékenyülés a 14-18.napon a legvalószínûbb, de a ciklus végefelé sem kizárt, tehát akár csupán 1-2 hetes is lehet a baba, ami nem biztos, h látszik, de attól a szervezeted már termeli a hcg-t, amit a teszt kimutat.Muszály lesz várnod még egy kicsit.

Szia! Ha a hivatalos számolást használtad, vagyis az utolsó menstruációd elsõ napjától számoltad a terhességet, és most maradt el pár napja, akkor tényleg 5 hetes lehetsz.Szerintem te is tudod, hogy a megtermékenyülés a 14-18.napon a legvalószínûbb, de a ciklus végefelé sem kizárt, tehát akár csupán 1-2 hetes is lehet a baba, ami nem biztos, h látszik, de attól a szervezeted már termeli a hcg-t, amit a teszt kimutat.Muszály lesz várnod még egy kicsit.
Hát kéne, de ismerek olyat akinek nem látszott még. Tutti hogy 5 hetes vagy?Ez a tehességi hét?Azt ugye tudod hogy ha ez a terhességi hét akkor a babód még csak 3 hetes, és nem biztos hogy látszik már.A terhességi hét és a a babó közt mindig 2 hét van.De amúgy ha az uh-sem volt elég moden az is okozhatja.Ne aggódj 1-2 hét múlva látszani kell neki.38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak azért , mert ez elözõ terhességem 5.hetén már a hüvelyi ultrahang is látta a babát.A doki azt mondja lehet nagyon pici még.
sokaknak csak késõbb mutatja ki az uh is, hallottam már 8, 10 sõt 12 hetet is, hogy csak akkor látták. Azért jó lenne, ha megnéznének olyan 8 hét körül is.-)
Szerintem érdemes lenne pár hét múlva újra elmenni egy uh-ra.
Szia én is így jártam ahogy te, múlthéten csütörtökön voltam az orvosnál, nem látszott még semmi, pedig mensi szerint 5 hetes voltam. Az én számításaim szerint ma vagyok 5 hetes és 3 napos. Hétfõn megyek ismét, remélem hogy már látszani fog a pici. Voltál azóta orvosnál?
na??? babás vagy ??

A hüvelyi ultrahangon azt mutatták ki, hogy PCO-s vagyok. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy legyen babánk?

Legyetek szívesek, aki hasonló cip?ben jár írjon, mert kicsit most megijedtem. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én is PCO-s vagyok és én is nagyon szeretnék babát.Jelenleg 2.hónapja clostylbegytet szedek mivel nincsen peteérésem.Ez egy peteérést elõsegítõ gyógyszer.Elvileg e mellett (ha lesz tõle peteérésem)könnyebben eshetek teherbe.Az elsõ hó-ban nem lett tõle most szedem a 2.adagot várom mi lesz!!!Nem tom neked aki orvos megállapította a PCO-t nem adott semmi gyógyszert?????

Én is PCO-s vagyok és én is nagyon szeretnék babát.Jelenleg 2.hónapja clostylbegytet szedek mivel nincsen peteérésem.Ez egy peteérést elõsegítõ gyógyszer.Elvileg e mellett (ha lesz tõle peteérésem)könnyebben eshetek teherbe.Az elsõ hó-ban nem lett tõle most szedem a 2.adagot várom mi lesz!!!Nem tom neked aki orvos megállapította a PCO-t nem adott semmi gyógyszert?????
A kérdező hozzászólása: Még a nõgyógyásznál nem voltam, csak jövõ hét szárdára kaptam idõpontot, ezt még csak a hüvelyi uh-on mondták. Elkezdtem utána olvasgatni és kezdek kétségbe esni. Ha tudsz légyszi mondj valami bíztatót. Fel kellett keresned endokrinológust? Más gyógyszert nem kell szedned? Ez már örök életre megmarad?... Már annyi mindent olvastam, hogy összezavarodtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!