Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi ultrahang fáj, ha (2 db)

a legtöbb helyen a 12. héttõl már nincs hüvelyi uh.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! A 12.heti már hasi volt, de ezen a héten megyek vissza a nõgyógyászhoz és elõre félek hogy megultrahangoz-e, mert egy barbár. Szerencse hogy nemsokára elköltözök.
most már csak hasi uh lesz abból se sok. meg talán 1 belsõ vizsgálat valamikor a 34-36. hét körül.
nekem a 12. héttõl már csak hasi volt. :)
Igen, innentõl kezdve hasi lesz. Én sem szeretem a hüvelyit, szerencsére a dokim elég ügyesen ultrahangozott, végig hasival.
bocsi, off, 15.20-as! Hogy érted azt, h egy belsõ vizsgálat?uh vagy mire gondolsz? Mert nem tudom ki, hogy van vele, de engem a dokim a 18.héttõl kb. havonta megvizsgál(belülrõl is).Bocsi, csak kíváncsi vagyok, h máshol ez nem szokás, vagy mi... Egyébként uh már csak hasi lesz szerintem is.
Nem minden doki vizsgál meg. Engem is kb. 3szor vizsgált egész terhességem alatt.
Nekem is fura az egész...annyit orvosok nem turkáltak bennem (már bocsánat) mint mióta terhes vagyok...kétszer volt hüvelyi uh-m az elején...vékony fej, abszolút nem zavart. Viszont havonta megvizsgál a nõgyógyász, kacsa - nyitás, hüvelyvizsgálat, méhszájvizsgálat, kenet ... nem vagyok veszélyeztetett terhes, ez már rutin. Kellemetlen és utálom a kacsát, de az a fontos, hogy a baba körülményei megfelelõek legyenek, ezért mindent megteszek. Üdv.: 25 hetes km.

Hüvelyi ultrahang vizsgálat fáj, ha szűz vagyok?

Múlt héten voltam n?gyógyásznál több problémával is. Egy korábbi hasi ultrahang vizsgálatkor mindkét petefészkemben több cisztát is találtak. A doki megvizsgált (és nem végbélen keresztül, amivel többen ijesztegettek, hanem hüvelyen keresztül) az ? elmondása szerint óvatosan. Ez nem is fájt különösebben. A gond az, hogy elküldött hüvelyi ultrahangra. Korábbi válaszban azt olvastam, hogy a vizsgálófej akkora, mint egy vibrátor. Az nem túl nagy? Lehet, hogy én lihegem túl, de szeretnék úgy lejönni a vizsgálóasztalról, ahogy felmentem, tehát egy ép sz?zhártyával.

Legjobb válasz: Jól gondoltad: az az eszköz kívülrõl csak abban különbözik a vibrátortól, hogy gyorsabban rezeg... meg néhány nõ szerint kicsit nagyobb :-( Kérdezd meg az orvost, hogy hogy gondolta?

Jól gondoltad: az az eszköz kívülrõl csak abban különbözik a vibrátortól, hogy gyorsabban rezeg... meg néhány nõ szerint kicsit nagyobb :-( Kérdezd meg az orvost, hogy hogy gondolta?
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondta, hogy szóljak a dokinak (más orvos végzi), hogy még szûz vagyok. Itthon kezdtem el gondolkodni (ott ilyen tevékenységhez túl ideges voltam), hogy oké, hogy én szólok, de mit tud csinálni a doki. Kisebbre nem varázsolhatja hirtelen a vizsgálófejet.
Na ez azért nem így van. A vizsgálófej kb egy ffi hüvelykujj vastagságával ér fel. Szerintem nem lesz semmi gond. De ha nagyon félsz és izgulsz mielõtt megvizsgálnának beszélj a vizsgálatot végzõ orvossal arról, hogy még szûz vagy. elvégzi -e így is és lesz -e bármi számodra kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ha akkora mint egy férfi hüvelykujja, akkor talán nem is lesz gond, mert a vizsgálaton is volt minden (gondolok itt tapintásos vizsgálatra, hüvelytükörre). Mindenképp szólok az orvosnak, hogy szûz vagyok. Ezelõtt is azzal kezdtem, mert az aszisztens azt hitte, hogy csak sima vizsgálatra jöttem, és egyszerre vetkõzni küldött, de én szóltam, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
SZia. En mar voltam huvelyi ultrahangon, bar mar nem voltam szuz mikor megvizsgalt a doki...en minden evben megyek, ugyanis ez egy rakszuro vizsgalat...viszont azert mond meg a dokinak, hogy te meg szuz vagy...amugy nem nagy cucc...nekem nem is faj...fura erzes....annyi az egesz...hogy felfektetenek a vizsgaloasztalra...a hatad ala tesznek egy tamaszt...eloveszi az eszkozt (ami tenyleg ugy nez ki mint a vibrator) huz ra egy ovszert arra megy a spec. sikosito, es utana lassan belednyomja es megvizsgald...az egesz kb 2 perc....es nekem abszolult nem fajt :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!