Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi ultrahang fáj, (14 db)

A hüvelyi ultrahang fáj? Most megyek először uh-ra, azt mondta az orvos, h. azért lesz hüvelyi, mert azon sokkal jobban lehet látni, megállapítani a dolgokat.12hkm

Legjobb válasz: Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm

Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm
kicsit kellemetlen engem megrázott az a fej amivel benyúlt, mivel árammal mûködik.. de nagyon óvatosan csinálta és csak azért mert nem tudta rendesen lemérni a kis fejét, egyébként már a 12 héttõl nagyjából mindenhol hasi van.
Nem fáj, de nem is kellemes. Nekem pl. a hasi uh sokkal jobban fájt, amikor jó alaposan a hasamba nyomták az uh fejet.
egy nagy, kemény, hideg mûbroki, óvszerrel és rengeteg síkosítóval. nem kellemes, de 12.hét után már hasi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem hüvelyi lesz, most mondta az orvos, és azért mert jobban lehet látni azzal a dolgokat. Legalábbis ezt mondta...
A kérdező hozzászólása: Hüvelyin is tudnak fényképet adni? Azt mindenkinek adnak?
persze attól adnak ha jól látszik a baba.
Nem fáj. Fénykép az teljesen a rendelõtõl függ, hogy adnak-e. A kórházban adtak 500 Ft-ért, de nálunk a körzeti rendelõintézetben nem adnak. Hüvelyinél is lehet képet csinálni, persze.
Nem fáj, de nem is kellemes. Valóban egy nagy mûkroki szerû valami, síkosítóval, én tegnap voltam elõször, és annyira nem volt vészes, bár kicsit megijedtem, mert eléggé hirtelen "tolta fel" :D De nem fáj. Meg amúgy sem arra fogsz koncentrálni, hanem a csodás látványra! :)

Olyanok tapasztalata érdekelne, akiknek szüzen végeztek hüvelyi ultrahangot. Mennyire fáj? Nagyon kellemetlen?

Legjobb válasz: Nekem kb. egy évvel ezelõtt csináltak hüvelyi ultrahangot szüzen. Nem hittem volna, de nem fájt, éppenhogy kellemetlen volt. De tényleg alig éreztem. A vizsgálófej messze nem olyan vastag mint egy pénisz (sokan ezt mondják), és nem tolják fel teljesen. Az orvos egy tahó állat volt, gúnyolódott rajtam (vagyis inkább a szüzességemen, mert 19 évesen hogyan lehetek még szûz), szóval nem mondhatom, hogy jó volt a légkör, de mégsem fájt a vizsgálat. Nagyon izgultam elõtte, nem tudtam enni már elõtte nap sem, de felesleges volt. A vizsgálat (mármint a rendes nõgyógyászati vizsgálat) számomra kellemetlenebb volt, mint a hüvelyi ultrahang.

Nekem kb. egy évvel ezelõtt csináltak hüvelyi ultrahangot szüzen. Nem hittem volna, de nem fájt, éppenhogy kellemetlen volt. De tényleg alig éreztem. A vizsgálófej messze nem olyan vastag mint egy pénisz (sokan ezt mondják), és nem tolják fel teljesen. Az orvos egy tahó állat volt, gúnyolódott rajtam (vagyis inkább a szüzességemen, mert 19 évesen hogyan lehetek még szûz), szóval nem mondhatom, hogy jó volt a légkör, de mégsem fájt a vizsgálat. Nagyon izgultam elõtte, nem tudtam enni már elõtte nap sem, de felesleges volt. A vizsgálat (mármint a rendes nõgyógyászati vizsgálat) számomra kellemetlenebb volt, mint a hüvelyi ultrahang.
Szia! Én 17 vagyok, és 1 éve voltam hüvelyi ultrahangon, ugyanígy féltem. Nem fájt, picit hideg volt, és kicsit kellemetlen. De így utólag visszagondolva nem kellett volna annyit aggódni, mert az orvos, és a nõvér is nagyon rendesek voltak:) )
A kérdező hozzászólása: Idõsebb vagyok picit mint Te, de nagyon normális dokim van, maximálisa megbízom benne, mégis nagyon félek.
Mi az hogy gúnyolódott rajtad? Ezt meg hogy merte meg tenni? A másik fele meg az, hogy ha orvos akkor nyilván nem te voltál ez elsõ ilyen eset életében, vannak nálad idõsebbek is. Pont egy orvos mond ilyet, na szép ( am mit mondott pontosan, ha még emlékszel rá?) Hát én kiosztottam volna, az biztos.
a legtöbb helyen a 12. héttõl már nincs hüvelyi uh.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! A 12.heti már hasi volt, de ezen a héten megyek vissza a nõgyógyászhoz és elõre félek hogy megultrahangoz-e, mert egy barbár. Szerencse hogy nemsokára elköltözök.
most már csak hasi uh lesz abból se sok. meg talán 1 belsõ vizsgálat valamikor a 34-36. hét körül.
nekem a 12. héttõl már csak hasi volt. :)
Igen, innentõl kezdve hasi lesz. Én sem szeretem a hüvelyit, szerencsére a dokim elég ügyesen ultrahangozott, végig hasival.
bocsi, off, 15.20-as! Hogy érted azt, h egy belsõ vizsgálat?uh vagy mire gondolsz? Mert nem tudom ki, hogy van vele, de engem a dokim a 18.héttõl kb. havonta megvizsgál(belülrõl is).Bocsi, csak kíváncsi vagyok, h máshol ez nem szokás, vagy mi... Egyébként uh már csak hasi lesz szerintem is.
Nem minden doki vizsgál meg. Engem is kb. 3szor vizsgált egész terhességem alatt.
Nekem is fura az egész...annyit orvosok nem turkáltak bennem (már bocsánat) mint mióta terhes vagyok...kétszer volt hüvelyi uh-m az elején...vékony fej, abszolút nem zavart. Viszont havonta megvizsgál a nõgyógyász, kacsa - nyitás, hüvelyvizsgálat, méhszájvizsgálat, kenet ... nem vagyok veszélyeztetett terhes, ez már rutin. Kellemetlen és utálom a kacsát, de az a fontos, hogy a baba körülményei megfelelõek legyenek, ezért mindent megteszek. Üdv.: 25 hetes km.
4# Gyurcsány is ezt mondta...
Hány éves vagy..?
A hossza nem érdekes mert nem az a lényege, hogy tövig beteszi! Csak annyira nyomja be, hogy jól "lásson".
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, koszi! Akkor olyasmi mint egy tampon? Es milyen hosszu?
Helyesbítek, inkább hüvelykujj vastag és a vége kicsit vastagabb, de egy pénisz átmérõjét nem éri el.
Azok az ultrahang fejek amiket eddig láttam nem voltak vastagabbak egy átlagos férfi mutatóujjnál. Ráadásul óvszert húznak rá és síkosítót is, tehát nem nagyon kellene hogy fájjon.
Nem fog fájni, bekeni síkosítóval és nem is vastag. Ki van ez találva, ne aggódj. :)
Nem kell félni, nem fog fájni!
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok
Egy néger 50centis farkára kötik a mikroszálas kamerát.
A kérdező hozzászólása: Voltam es nem volt veszes, meg sem ereztem !

Miért van az hogy hüvelyi ultrahang nem fáj pedig felnyomják rendesen méh szájba?

Ennyit számít ha megvan emelve a segg mert az ultra hangon a nők alá tesznek kb 10-12 cm magas valamit amire ráteszik a feneküket.A férfi pénisz meg ha behatol egy 20 cm-es az már nagyon tud fájni pedig semmi különbség nincs méretileg.Miért van ez?

Legjobb válasz: Barátnõmnek fájt az ultrahang.

Barátnõmnek fájt az ultrahang.
Mert másként van a behatolás...
Ezek szerinted megvan edzve a lukad rendesen ha nincs különbség a kettö közt. Amiatt fáj a farok mert eltervezed, hogy jajj ez fájni fog ultrahangnál gondolom meg nem igazán izgat, hogy mivan :)

Fáj a hüvelyi ultrahang? Nem árt a babámnak? 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!

A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy hüvelyit csinálnak, mert a sima ultrahanggal nem látják a babámat. Sajnos hetente kell járnom, mert hátrhajló a méhem. Köszi a válaszokat aranyosak vagytok.
Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Nem fáj a hüvelyi uh, talán kicsit kellemetlen. Amúgy nekem a 12 hetes uh már hasi volt, szóval lehet hogy te is megúszod ;-) Jó babavárást! 37 hetes kismami
Szerintem attól, mert valakinek hátrahajló a méhe, még nem látnak ilyen rosszul, hogy egyszer megvan, egyszer meg nincs. Egyik barátnõmnek is szintén hátrahajló a méhe. Neki olyannyira jól láttak így is, hogy már a 12 hetesen megmondták, hogy fiú lesz. Nem tudom, erre tényleg lehet e fogni. 22 hetes kismami
Igen, vibrátorformájú, bár vékonyabb és nem vibrál :) Nekem a legelsõ vizsgálat is hüvelyivel volt, mert azzal jobban látnak. A következõ is. A 12 hetes pedig hüvelyi és hasi is. Aztán már csak hasi. Fájni, abszolút nem fáj. Ha pedig ártalmas lenne a babára nézve, akkor talán nem vizsgálnának vele. Bár állítólag a 12. hét után már nem jó. 22 hetes kismami
És eddig még nem voltál??? Ez olyan hihetetlen. De amúgy tényleg nem fáj. És nem ártalmas, mert ezek csak hanghullámok, semmi sugárzás, meg amikkel szokták riogatni az embereket.
Szia! Nem idegesíteni akarlak, de nekem fájt! Igaz, csak az, amit a kórházban "futószalagos", kötelezõ uh-on vizsgáltak, amit a dokim csinált, az nem fájt. Viszont a kórházi után sírva jöttem ki... És még csak rá sem tudtam szólni az uh-os csajra, mert végig telefonált közben...
Szia, Semmi baj nem lesz, sõt:) Ott lesz az a picike, ilyen idõsen akkora "nagy", hogy el sem lehet veszíteni. Amúgy nem fáj, csak kényelmetlen, de õszintén, egy nõgyógyásznál mi kényelmes?:) Bár elõfordulhat, hogy most hasi lesz... Ha nem találja, akkor kérd, hogy hüvelyi legyen... De ilyenkor már el sem lehet rontani, másnak nézni, már azért sem, mert folyton ficereg...
A kérdező hozzászólása: Tehát... Voltam már 5-ször uh-n, de ebbõl csak 1-szer látszott amikor megállapították, hogy 8 hetes. Elõször sem látszott, úgyhogy írány a vérvétel, utána megvolt azóta meg egyszer sem. Én tudom, hogy megvan. De ez a várakozás már kikészít. Egyszer meg van egyszer nincs, egyszer ekkora egyszer meg 2 héttel nagyobb. Elég nevetséges az egész, már csak az lenne a tuti, ha anyukámnak lenne igaza, mert szerinte akkora hasam van már most, hogy akár ikreim is lehetnének. Szerintetek???
Ne viccelj, egyáltalán nem fáj és nem is ártalmas!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Hát lehet érdemes lenne orvost váltani, mert ez nem normális, hogy van, amikor nem lehet látni. Az pedig, ha valakinek nagy a hasa, még nem jelenti azt, hogy ikreid lesznek. Az is lehet, hogy elszámolták az idõt, vagy neked egyszerûen nagyobb. Persze az is benne van, hogy ikrek. Hátha egy jobb orvos, egy jobb géppel meg is tudná mondani.
Nem hinném. Lehet, hogy elkapták valami bacit inkább.
Szia! Szerintem biztos, hogy nem az uh, miatt! Attól nem lázasodtál volna be és nem lett volna hányingered! Azért a saját megnyugtatásodért beszélj az orvosoddal! A láz+hányinger inkább valami vírus, vagy baci, úgyhogy azt is mindenképpen kezelni kell!

Volt már valaki hüvelyi ultrahangon? Hogyan zajlik egy ilyen? Fáj?

Legjobb válasz: Nem fáj, inkább kellemetlen kicsit. Olyan mint egy mûpénisz, jó hideg a sok kenõcstõl, amit rákennek. Több helyet hallottam ahol nõ csinálja és nem ffi.

Nem fáj, inkább kellemetlen kicsit. Olyan mint egy mûpénisz, jó hideg a sok kenõcstõl, amit rákennek. Több helyet hallottam ahol nõ csinálja és nem ffi.
semmi extra, nem fáj. semmivel nem kellemetlenebb mint egy nõgyógyászati vizsgálat.
Nem fáj. Egy botszerû készülék maga az ultrahang, ezt vezeti be a hüvelybe és megvizsgál. Nem kell aggódni, nem nagy kunszt a dolog.
Nem fáj.. aki érzékenyebb lehet egy kicsit kellemetlen.. egy bot szerû csövet beraknak és forgatják.. és nézik a monitoron h mi az ami esetleg nem stimmel:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam. Nekem most kell mennem életemben elõször és aggódom.
Ne aggódj, igazán, nincs miért! Nem fáj - kivéve ha durva gyulladásod van, de hát akkor alapból fáj, ha hozzád érnek ott. Szerintem a kacsa sokkal kellemetlenebb. Egyébként ez is orvos függõ, az elõzõ dokimnál kellemetlen volt a hüvelyi uh, a mostaninak olyan ügyes keze van, hogy meg se érzem. Kérd meg a dokit, hogy közben mutassa neked is a képernyõt, meg magyarázza el, mit lát, az eltereli a figyelmed. Sok sikert, majd írd meg ha akarod, hogy hogy ment! :)
hát ha még kora terhesség van akkor hüvelyi ultrahangot csinálnak.olyan mint egy vibrátor fel helyezi a hüvelyedbe elég kellemetlen vagyis nekem az volt...

Tegnap voltam dokinál, mert tavaly október óta nem esek teherbe. Akkor azt mondta minden rendben van egészséges vagyok, de holnap kell mennem hüvelyi ultrahangra. Az miért kell? mit lát? Fáj?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem fáj! Vékonyabb az ultrahangfej, mint a párod... és óvszert és sikosítót is használnak, csak lazulj el, lélegezz mélyeket. Csak pár centire teszik be, nem is mélyen! Amit láthat: van-e érõ tüszõ, milyen vastag a nyálkahártya, esetleges cisztákat, daganatokat, méh és petevezeték elváltozásokat...sokmindent. Hasznos és egyáltalán nem fájdalmas. Csak lazíts! (Én lassan már hetente járok! :))

Szia! Egyáltalán nem fáj! Vékonyabb az ultrahangfej, mint a párod... és óvszert és sikosítót is használnak, csak lazulj el, lélegezz mélyeket. Csak pár centire teszik be, nem is mélyen! Amit láthat: van-e érõ tüszõ, milyen vastag a nyálkahártya, esetleges cisztákat, daganatokat, méh és petevezeték elváltozásokat...sokmindent. Hasznos és egyáltalán nem fájdalmas. Csak lazíts! (Én lassan már hetente járok! :) )
Szia! Én is most voltam dokinál, mondta minden rendben, de azért elküldött hüvelyi ultrahangra, ahol kiderült, sok visszamaradt tüszõ tanyázik a petefészkemen, ami ugye nem jó, mert valószínûleg nincs peteérésem.Ezért most hormonvizsgálat, és a héten derül ki, hogy elég a gyógyszeres kezelés, vagy mûteni is kell.?Remélem nem lesz erre szükség!Nekem a rendszertelen menszesz miatt kellett a kivizsgálás.A hüvelyi ultrahang, pedig egyáltalán nem fáj, ezen ne izgulj!Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem szerencsére mindig 28-29 naposak a ciklusaim, egyedül most jött meg öt nappal késõbb. De mivel október óta nem estem teherbe így megvizsgált azt mondta minden ok, de holnap hüvelyi ultrahang, majd labor, hormonvizsgálat, spermavizsgálat.

Mennyi ideig tart a hüvelyi ultrahang és amúgy fáj?

Legjobb válasz: kb 5 perc és nem fáj,csak kicsit kellemetlen...olyan mint egy vékony vibrátor,,csak nem vibrál:-)

kb 5 perc és nem fáj, csak kicsit kellemetlen...olyan mint egy vékony vibrátor, , csak nem vibrál:-)
Néhány perc az egész.Egyáltalán nem fáj.
Pár perc az egész, nem fáj. Csúszós és hideg, ez nem kellemes, de nem fáj. Engem inkább utána idegesített, hogy most akkor van bennem ilyen zselé?? :D
szia!! egyáltalán nem fáj!!mennyi ideig tar??hát ez nem szokott olyan sokáig tartani !!jól alaposan megnézzik a babát és ennyi!! nem fáj de nem túl kellemes ha az emberbe "turkálnak"!!de túl lehet élni!
nekem kb 2-3 perc volt, és nem fájt, csak fura volt, s egy picit hideg :) ))
Nem fáj, és pár perc. A kellemetlenség meg engem nem érdekelt, mert elõször láthattam a babámat. És ez mindent ûberelt! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!