Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi ultrahang úgy néz ki, (2 db)

Ha úgy néz ki hogy terhes vagyok, akkor hüvelyi vagy hasi ultrahangot kellene csinálnia az orvosnak?

Csak azért kérdezem mert én úgy hallottam, hogy az els? hetekben még hüvelyi ultrahangot csinálnak, viszont nekem most két hete késik a m. és mégis egyb?l hasi ultrahangot csináltak. Miért??

Legjobb válasz: Nekem 1 hete késik, és meg sem vizsgált a dokim. Azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mert akkor már a 4.-5. hét között leszek, és akkor biztosat tud majd mondani. Amúgy kórházanként változó, hogy hüvelyi vagy hasi ultrahangot csinálnak. Ne aggódj amiatt, hogy hasit csináltak, és nem hüvelyit. A doki tudja mit csinál. :-)

Nekem 1 hete késik, és meg sem vizsgált a dokim. Azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mert akkor már a 4.-5. hét között leszek, és akkor biztosat tud majd mondani. Amúgy kórházanként változó, hogy hüvelyi vagy hasi ultrahangot csinálnak. Ne aggódj amiatt, hogy hasit csináltak, és nem hüvelyit. A doki tudja mit csinál. :-)
A 12. hétig hüvelyi ultrahangot szoktak csinálni abból az okból hogy jobban látni mindent.Mivel ilyenkor még elég pici a baba.
Általában hüvelyit szoktak, de dokitól függ!
Szia!Én 5 hetesen voltam elõször nõdokinál, megvizsgált és hasi ultrahangot csinált.Szerintem ez orvosfüggõ.
Biztos hogy orvosfüggõ, de pl.akinek hájas a hasfala többnyire hüvelyit csinálnak és nemcsak az elsõ hetekben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!