Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi uh-val hetes terhesség (3 db)

Lehetséges, hogy a nőgyógyász kézi vizsgálattal és hüvelyi uh-val nem veszi észre a 10 hetes terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Kézivel elhiszem, mert a 2. babánál egy 60 körüli sztk-s doki azt mondta, h "Nem érzi h meg van nagyobbodva méhem"....Kb. 8 hetes lehettem .....az uh megerõsítette 1 hét múlva a terhességemet.Hasival is látnia kell már vmit 10 hetesen, hüvelyivel, meg pláne. Ha terhes.

Szia! Kézivel elhiszem, mert a 2. babánál egy 60 körüli sztk-s doki azt mondta, h "Nem érzi h meg van nagyobbodva méhem"....Kb. 8 hetes lehettem .....az uh megerõsítette 1 hét múlva a terhességemet.Hasival is látnia kell már vmit 10 hetesen, hüvelyivel, meg pláne. Ha terhes.
A tegnapi válaszok nem gyõztek meg, hogy észrevenné?? Vaze, mi a francért nem mész el még vagy öt nõgyógyászhoz???
Biztos hogy észrevenne egy 10 hetes terhességet! Hidd el, te is! Egy nagy fekete foltot mindenképp kell látnod az uh képen, ha terhes vagy.
mindenképp azt a választ akarod hallani, hogy terhes vagy. hidd el, a nõgyógyász azért kapta a diplomáját, mert ért hozzá. ha eddig egy dokinál voltál, keress fel egy másodikat is, hátha az elsõ téved. de utána inkább fejezd be a görcsölést! szeretkezz és majd jön a baba!
Pont 10 hetesen voltam én is uh-n akkor egy 3cm-es baba látszódott gyönyörûen egy sima hasi ultrahangon sõõõt elõtte a 8 hetesen már az 1.4mm-es is látszódott és az is hasi uh volt!!! Akkor szerintem ezek utána elég egyértelmû a válasz!!! DE ha vki ennyire nem biztos a dolgában miért nem megy el másik dokihoz? Én ezt nem értem végképp. NAgyon analfabéta orvosnak kell lennie h 10 hetesen ne lássa!!!! Fõleg hüvelyivel. Igaza van az elõttem szólónak próbálkozzatok majd sikerül. De az már biztos az ilyen beképzelõs, görcsölõsen próbálkozósoknak emiatt nem jön össze. Ha csak szimplán próbálkoznál nem stresszelnél nem lenne gond. 15hkm
Biztos , nekem egy 12 hetes terhességet nem vett észre az ügyeletes a kórházban azt mondta menstruációs görcs .Mikor elértem a saját orvosom mondtam a panaszom megvizsgált de már késõ volt el kellett venni a babát.miért pont 12 hetesen vettem észre , hogy babát várok mert hormon gondokkal kezeltek és nem számítottam terhességre mivel hónapokig nem jött meg már azelõtt is párszor.

Hüvelyi uh-val 5 hetes terhesség már egyértelműen látszik?

Tegnap voltam dokinál, el?ször hasi uh-t csinált, és mivel feltünt neki egy kis pontocska, így csinált hüvelyi uh-t is. Nem merte 100%an kijelenteni a terhességet, csak gyanítja. Kedden kell megint mennem,vagyis 5 nap múlva. Egy pici pöszmet látszódik csak. Aggódom, mert olvastam, hogy néhánynak már 5 hetesen egyértelm?en beigazolódott a terhesség. Lehet,hogy nem baba a pici pöszmet? Ja, még csak annyi, hogy 8 cm-es felbontásban nézte, lehet, hogy azért nem 100% a terhesség? El?re is köszi a válaszokat, annyira izgulok...

Legjobb válasz: Általában ekkor a petezsák látható, a benne fejlõdõ embrió még nem. Mindez milliméteres nagyságrendû. Akkor lesz "biztos" a terhességed ha magzati szívhangokat is megjelenít az UH, olyan 7 hetes korban. Vigyázz magadra, légy kiegyensúlyozott, egyél, igyál pihenjél rendesen és boldog babavárást kívánok.

Általában ekkor a petezsák látható, a benne fejlõdõ embrió még nem. Mindez milliméteres nagyságrendû. Akkor lesz "biztos" a terhességed ha magzati szívhangokat is megjelenít az UH, olyan 7 hetes korban. Vigyázz magadra, légy kiegyensúlyozott, egyél, igyál pihenjél rendesen és boldog babavárást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! De nem mondta a doki, hogy na ez a petezsák. Hanem csak annyit mondott, hogy reméljük nem jön meg nekem keddig, és akkor majd meglátjuk. Abszolut semmi biztatót nem mert mondani. Kijelentette, hogy látja azt a pöttyöt, pici vonalkát, de nem azt, hogy a petezsákot. Ezért vagyok kicsit gondban, hogy mért nem látta a petezsákot?
Szia, én 5 hetesen voltam hüvelyi uh-n és látszott a baba is, bár kis foltocska volt, a szíve pumpálását is lehetett látni. (Ez nem mindenkinél van, de látszani látszik a baba.) Vegyél egy tesztet is, hogy esetleg ne idegeskedj.
Nekem 5 hetesen hasi Uh után írta a leletemre, hogy petezsák látható. Pedig kórházi gép volt, nem is a magánrendelésén a modernebb. De lehet, hogy nem félidõben fogant abébi, ezért kissebb, és csak késõbb fog látszani. Remélem bébi lesz a kis pöszmet!
5 hetesen csak petezsákot lehet látni. Nem biztos, hogy ki is alakul benne a kicsi.

16 hetes terhességet észrevett volna a nőgyógyász hüvelyi UH-val?

Legjobb válasz: Igen. Az már majdnem félidõ...

Igen. Az már majdnem félidõ...
azt már Te is észre veszed nemhogy az orvos....
Mindenképp észrevette volna, hüvelyi ultrahanggal már a pár hetes is látszik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!