Találatok a következő kifejezésre: Hüvelyi közösülés nincs (3 db)

Hüvelyi közösülés után nincs gusztusom orálisan kielégíteni a páromat. Ez normális? (Nő vagyok)

Legjobb válasz: Nem tudom, en rendben vagyok ezzel. Csak arra gondolj, hogy o is kielegit teged oralisan, tehat a te testnedved a szajaba kerul. Ha huvelyi kozosules utan kielegited, az is a te testnedved. Ha neki nem gaz, neked mitol lenne az. Ha viszont semmi esetre sem megy, akkor est neki meg kellene ertenie szertintem, mivel nem vagyunk egyformak.

Nem tudom, en rendben vagyok ezzel. Csak arra gondolj, hogy o is kielegit teged oralisan, tehat a te testnedved a szajaba kerul. Ha huvelyi kozosules utan kielegited, az is a te testnedved. Ha neki nem gaz, neked mitol lenne az. Ha viszont semmi esetre sem megy, akkor est neki meg kellene ertenie szertintem, mivel nem vagyunk egyformak.
iagzából az a kérdés, hogy a saját, vagy az õ "váladéka" az ami undorít? Mondjuk egyik változat sem matyóhímzés. Az, ha az ondótól undorodsz, szerintem az sem normális, bár koránt sem egyedi. Ha a saját nedveidtõl, az már szerintem jóval érdekesebb kérdés.
Szerintem mossátok meg szappanos vizzel közösülés után, akkor biztos tiszta lesz. Esetleg húzhatsz rá gumit...
Ha nincs gusztusod hát ne tedd! Én is megkértem a páromat erre és láttam, hogy undorodik tõle de egyszer megtette. De máskor azt kérte mossam meg és utána szívesen befejezi szájal vagy ahogy kérem. Ha szeret akkor megérti.
Fürödjetek meg közben! Együtt, persze. Lehet, hogy ki se fogtok jutni a fürdõszobából :-) Elvileg nem kellene undorodni a saját nedveidtõl... de ez megszokás kérdése. Ha beleköpsz egy pohárba, azt sem iszod ki szívesen - pedig ott aztán semmi gond nem lehetne.
Talán saját magadtól undorodsz? akkor elégítsd ki elõtte! Azt garantálom hogy pár pasinak a farka tisztább mint a saját ujjaid, amit bezzeg lenyalnál minden probléma nélkül...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, levontam a konzekvenciát :o)

Lehetséges a teherbeesés, ha pont a peteéréskor sperma kerül a hüvelybe? (nem közösüléssel, tehát nincs meg az ilyenkor szokásos "kilövelés", ami segítheti feljutni őket)

Kérek mindenkit, csak normális válaszokat írjon, hány éves vagy, stb. kíméljenek meg!Ha igen, indokolja meg, miért gondolja úgy!Köszönöm!

Legjobb válasz: Egy újjab felelõtlen tini...gratulálok... És amugy igen,lehetséges!

Egy újjab felelõtlen tini...gratulálok... És amugy igen, lehetséges!
Igen lehet, óránként 20 cm-t is haladhatnak a spermiumok.
Szia! Lehet.
A kérdező hozzászólása: mennyi ideig élnek a himivarsejtek?
megfelelõ körülmények esetén akár 24-48 órán keresztül is.
A kérdező hozzászólása: megfelelõ körülmények???
"Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegõn (függ a melegtõl, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap." forras: http://www.szexualitas.hu/print.php?id=129&catid=1
Miért? Hogy kerülhet másképp be nálad? Egyébként ahány ember annyi választ fogsz kapni erre a kérdésre. Szerintem nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!