Találatok a következő kifejezésre: Hüvelygyulladásom lehet, a (28 db)

Akkor várd meg a nõgyógyászt
Sajnos ez gyulladásoktól a fertõzéseken át a gombáig bármi lehet.(a legnagyobb esélye a fertõzéseknek van!)Majd a nõdoki megmondja.Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: köszi!:-)
candida

Terhesség korai tünete lehet a hüvelygyulladás szerű tünetek? Minimális fehér folyás, fürdés közben csípi a tusfürdő ott. Volt már valakinek hasonló?

Legjobb válasz: ez nem hiszem hogy terhesség tünet lenne.inkább tényleg csak hüvelygyulladásod van vagy elkaptál valamit.menj el egy nõgyógyászhoz?egyébként késett a menszeszed?

ez nem hiszem hogy terhesség tünet lenne.inkább tényleg csak hüvelygyulladásod van vagy elkaptál valamit.menj el egy nõgyógyászhoz?egyébként késett a menszeszed?
Nem hiszem:) Nekem mindig csípi a tusfürdõ, ezért hasznlok intim lemosót. A hüvelygyulladás szerû tünetk meg nyilván hüvelygyulladásra utalnak, úgyhogy látogass meg egy nõgyógyászt.
Nem, ez egyértelmûen valami fertõzés. De sem a tusfürdõ, sem az intim lemosó nem ajánlott. Legjobb a babaszappan.
A kérdező hozzászólása: még nem késett, kb 5 napom van még a nemvártig. nekem nem szokta csípni. Akkor val.szeg ez már a menszesz hírnöke lesz :(
3-as, akkor miért az a neve? :)

Hüvelygombám és hüvelygyulladásom lehet egyszerre egyidöben? S melyik a sulyosabb? 16/L

Legjobb válasz: Lehetséges. Hát talán a hüvelygyulladás, mivel az felszállhat a petefészkeidre is. A gomba is veszélyes, mert az egész szervezetedben elszaporodhat és akkor már nagyon nehéz lesz elmulasztani. Menj orvoshoz, ezek gyógyszerrel könnyen és gyorsan gyógyítható dolgok!

Lehetséges. Hát talán a hüvelygyulladás, mivel az felszállhat a petefészkeidre is. A gomba is veszélyes, mert az egész szervezetedben elszaporodhat és akkor már nagyon nehéz lesz elmulasztani. Menj orvoshoz, ezek gyógyszerrel könnyen és gyorsan gyógyítható dolgok!
a hüvelygyulladás nem csak a petefészek miatt veszélyes. könnyen begyulladhat tõle a hugyhólyagod, veséd, vesemedencéd. sürgõsen orvoshoz!!!
Ha nem kezelik, akkor mindkettõnek lehet súlyos következménye.
Tényleg menj orvoshoz! Akár meddõvé is válhatsz, ha nem kezelik! Nekem most volt hüvelygyulladásom, 10 napos kúra után elmúlt!
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál, azután irtam ki ezt a kérdést! ö mondott valamit mind2öröl, de nemtudom hogy melyik van nekem!asszem gombám!felirt receptet, vagyis kúpot.azt hogyan kell s meddig használni?
nem mondott el neked normálisan semmit? mikor a gyógyszert kiváltottad, akkor sem mondták el a gyógyszertárban? egyébként a tájékoztatóban le van írva. és a dokinak kellett volna meghatároznia, hogy hány szemet kell egy nap használnod.
A kérdező hozzászólása: Nem, az orvos nem mondott semmit sem hogy mit hogyan kell csinálnom azzal a kuppal, csak ideadta a receptet hogy azzal menjek a gyógyszertárba.S ott a gyógyszertárban sem mondott senki semmit, pedig nö volt aki kiváltotta nekem a gyógyszert.A tájékoztatóban le van irva hogy milyen mellékhatásai vannak/lehetnek.A csomagban pedig csak egy kúp van, amit már elhasználtam, s 1-2napon keresztül sürü fehér túrós-szerüség jött ki a puncimból, mostmár ujra rendesen állandó-fehér folyásom van, de kevesebb mint a kup használata elött.Szerintetek vegyek még 1 kupot, hátha akkor elmulik majd?
nekem hüvelygyulladásom volt, és klion d100at kellett használnom, az 1 napos kúra volt. Szerintem ne vegyél másikat, hanem inkább menj vissza az orvoshoz!

Hüvelygyulladásom lehet, ha a szeméremtestem fáj és bővebb picit sárgás folyásom van (szagtalan)?

A küls? viszketés szerintem a rendszeres borotválástól van, ami felsérthette a b?röm, és a szagtalan folyás lehet normális is szerintem.

Legjobb válasz: Az lehet vagy pedig gomba.

Az lehet vagy pedig gomba.
A fehér. szagtalan folyás a normális. Szóval lehetséges valamiféle fertõzés pl. gomba.

2napja viszket, fáj a hüvelyem. Az egyik szeméremajkam meg van duzzadva. Hüvelygyulladás lehet?

Hnapután megyek orvoshoz,addig Canesten krémmel kenem.

Legjobb válasz: Gyulladás lehet de biztosat csak valóban az orvos tud mondani.Sajnos a Canesten gombás fertõzésre való.Ártani szerintem nem árt.Próbáld ki a kamillás ülõfürdöt.Addig talán enyhít a tüneteken.

Gyulladás lehet de biztosat csak valóban az orvos tud mondani.Sajnos a Canesten gombás fertõzésre való.Ártani szerintem nem árt.Próbáld ki a kamillás ülõfürdöt.Addig talán enyhít a tüneteken.
Gombás fertõzés! Sajnos nekem is volt ilyen. Canesten jó rá. Nekem a soki az ajánlotta kamilla teába joghurtot keverjek és azzal irrigáljak (öblögessek) nekem bevált. Kicsit furi a joghurt oda de ha bejön.., ?? :) )))
Valamilyen fertõzésed lehet, akár bakteriális, nem feltétlen gombás. Nekem a Canesten nem sokat használt, de persze nem árt. Kitartást a dokiig!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, aranyosak vagytok!
Menj el az orvosodhoz és kérdezd meg, vagy tedd fel a kérdést orvostudakozo.hu-n

Tisztelt doktor úr! A segítségét szeretném kérni abban, hogy mi lehet a bajom. 18 éves vagyok, és nagyon fáj a hüvelyem. Nem tudom, hogy ez hüvelygyulladás-e, mert nincs folyásom, csak egyszerűen ég a hüvelyem, és nagyon fáj, ha pisilek. Kívülről nem láts

Tisztelt doktor úr! A segítségét szeretném kérni abban, hogy mi lehet a bajom. 18 éves vagyok, és nagyon fáj a hüvelyem. Nem tudom, hogy ez hüvelygyulladás-e, mert nincs folyásom, csak egyszerűen ég a hüvelyem, és nagyon fáj, ha pisilek. Kívülről nem látszik semmi. Kérem segítsen, mi lehet ez? Előre is köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! A segítségét szeretném kérni abban, hogy mi lehet a bajom. 18 éves vagyok, és nagyon fáj a hüvelyem. Nem tudom, hogy ez hüvelygyulladás-e, mert nincs folyásom, csak egyszerűen ég a hüvelyem, és nagyon fáj, ha pisilek. Kívülről nem láts

Tisztelt doktor úr! A segítségét szeretném kérni abban, hogy mi lehet a bajom. 18 éves vagyok, és nagyon fáj a hüvelyem. Nem tudom, hogy ez hüvelygyulladás-e, mert nincs folyásom, csak egyszerűen ég a hüvelyem, és nagyon fáj, ha pisilek. Kívülről nem látszik semmi. Kérem segítsen, mi lehet ez? Előre is köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Lehet baja a páromnak ha nekem hüvelygyulladásom van?

elkaphat vmi fert?zést vagy valamit?

Legjobb válasz: hát, én a saját érdekemben nem csinálnám így.. nem játék a hüvelygyulladás, bírjátok ki, míg meggyógyulsz..

hát, én a saját érdekemben nem csinálnám így.. nem játék a hüvelygyulladás, bírjátok ki, míg meggyógyulsz..
A hugyuti fertõzést is baktérium, vagy akár gomba is okozhatja, amit nemes egyszerûséggel átkensz a hüvelyedbe, de akár a popsiról is jól át lehet fertõzni mindkét lyukat.
Ha hüvelygyulladásod van, akkor nagyon fáj a szex. Biztos, hogy az van? Amikor nekem volt, gondolni sem volt kedvem rá, nemhogy csinálni:(
mivel ez gyulladás nem fertõzés vagy gombás fertõzés ezért a barátodnak nem lesz baja , de neked lehet egyrészt olyan fájdalmas a közösülés így , másrészt te akár felûl fertõzõdhetsz amibõl nagyon komoly bajod is lehet .pl nem lehet majd gyeremeked.nem hiszem hogyezmelett annyira kivánnád a szexet.ha a barátod szeret meg tud várni annyit hogy meggyógyúlj! ha nem tud akkor elégísd ki máshogy de ne szeretkezz míg az orvos nem hagyta jóvá!
mondjuk felfázás vagy hugyuti fertõzés is okozhatja kedves utolsó író én az elöttid vagyok
A gyulladást mi okozza ha nem gombás, vagy bakteriális fertõzés..? Amugy igen, elkaphatja
Nemtudom mi okozza , ha folyásom van , vagy gyuladásom , akkor jobban kivánom a szexet.Viszket az egész testem és nagyon kivánom

Mitől lehet hüvelygyulladást kapni? Hüvelygyulladásom van mehetek vérvételre, vagy megváltoztatja a véreredményemet?

Legjobb válasz: A vérvétel kimutatja ha gyulladás van a szervezetedben. Mindenképp menj el, majd szólsz a dokinak mikor lesz eredmény.

A vérvétel kimutatja ha gyulladás van a szervezetedben. Mindenképp menj el, majd szólsz a dokinak mikor lesz eredmény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!