Találatok a következő kifejezésre: Hülyeség ha álmodozom (1 db)

Hülyeség ha ilyenekröl álmodozom?

Féléve van barátom és nagyon szeretjük egymást.Elég nehézkesen jöttünk össze de igy mégjobban egymásba szerettünk.Ugy érzem ö más mint az elözö barátaim.Annyira ragaszkodunk egymáshoz hogy elsem tudjunk képzlni h valaha szakitunk..évekre tervezünk.összeköltözés,házasság,gyerekek..anyira szeretném ha ez igy lenne.Hülyeség 16évesen ilyeneken gondolkodni?

Legjobb válasz: A te korodban én gyerekneveket is választottam :)még most is örömmel gondolok vissza rá!Nem õ lett a férjem,de nincs is jelentõsége.

A te korodban én gyerekneveket is választottam :) még most is örömmel gondolok vissza rá!Nem õ lett a férjem, de nincs is jelentõsége.
Ne foglalkozz semmivel, álmodozz bátran, aztán úgy is alakulnak majd a dolgok, ahogy az meg van írva.Álmodozni igenis egészséges dolog, a Te korodban is.Szerelmesek vagytok, fiatalok, élvezzétek!Sok idõsebb besavanyodott ember kritikájára ne figyelj.Én is álmodoztam 15 évvel ezelõtt 15 évesen, hogy az akkori elsõ nagy szerelmemmel lesz majd nagy házunk, 2 gyerek, 100 kutyus..:) Jó volt álmodozni, szeretettel gondolok vissza ezekre, bár nem valósult meg az álom.De átéltem, és ezt nem veszi el senki, na meg a tapasztalatot sem.Tehát csak gondolkozz, tervezgessetek, szeressétek egymást!
álmodozzál nyugodtan, azt mindíg és mindenrõl lehet. csak a világ általában nem váltja be a hozzá fûzött reményeket.
Elég hülyeség, képzelem, mennyi barátod lehetett már, azt mondod, más mint az eddigiek. Mit tudsz te még az életrõl, azt ajánlom, ne tervezz ennyire elõre, mert ilyen korban sokan rózsaszinnek látjk az életet.
A kérdező hozzászólása: már most nagyon szeretnék kisbabát és igen a gyereknevek is szobajönnek..:P ..3. válaszolonak meg annyit mondanék h nemsok barátom volt de attol tudok külünbséget tenni és nem látom a világot rozsaszinben csak vannak álmaim lehet neked nincsenek:)
Hát elmondom, ez az álmodozós idõszak nálam 14évesen kezdõdött, 20 vagyok és még mindig nem maradt el. Nincs ebbe semmi rossz. Az álmoktól, az álmodozástól szerintem csak boldogabb lesz az ember. Lehet hogy nem teljesülnek, de jó bele gondolni hogy ilyen is lehet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Help! Nem tudok csókolózni (? )

már csókolóztam (nem is egyszer) , de még mindig nem tudok. tegnap üvegeztünk és kellett csókolóznom és a fiú azt mondta , hogy nem tudok.
18/L

4

Lassan 1 hónapja lesz, hogy eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ti szoktatok venni ilyenkor valamit, vagy elmentek valami különleges helyre?

A kérdés egyszerű, 1 hónapja eggyüt vagyok a barátnőmmel.
Ennyi ideig még sose jártam senkivel, ezért nem is tudom, hogy ilyenkor szokás-e valami különlegeset adni neki, vagy elvinni valahova.
Hova vigyem el, vagy mit adjak a barátnőmnek? 15-16 éves lányok, ti minek örülnétek?
15/f és 15/l

Előre is köszi az értelmes válaszokat!

9

Hol és hogy ismerted meg a jelenlegi párodat?

A K-O-R-O-T-O-K-A-T I-S Í-R-J-Á-T-O-K O-D-A !-!-!-!

köszönöm.

16

Ezek alapjan Bejovok neki?

Mindketten 17 evesek vagyunk altalaban csak bulikon,rendezvenyeken szoktam latni olyankor jol el hulyulunk ,meg neha feszen is ir. Mult heten is oda jottek hozzank meg leullt mellem, en meg oda bujtam mert hideg vokt es faztam de csak ennyi volt. Parnapja meg csak elhivtak inni (mint haverok.meg tobben voltunk) es elkezdtunk hulyeskedni o lefekudt de ugy hogy kozbe fogta a kezem. meg elotte is kb fel oraig fogta a kezem es utana is parszor. de volt amikor bunkozott meg tobbszor is megfogta a seggem meg ra csapott,fel huzta a tangam de ezert utana kapott egy pofont is. De o tipikus rossz srac aki minden csajt csak meg dug,es ott hagy. de ilyeneket csinalt de jobban nem nyomult

2

Miért szemez velem olyan lány, akinek párkapcsolata van?

Nagyon néz.

11

Halálra ítélt az olyan kapcsolat, ahol már az elején taktikázni kell?

A srác nem keres sűrűn, ha keres is, én mindig kb rögtön válaszolok neki. Most viszont kitaláltam, hogy megváratom eléggé. Várjon csak az üzenetemre, hátha így még jobban fogok neki hiányozni.

5

Szerelmi bánatra mi a legjobb 'gyógyszer'?

A napokban ért egy számomra igen nagy szerelmi csalódás, amit még nem igen sikerült magamban feldolgozni.
Tegnap volt a barátaimmal kibeszélős/megbeszélős, sörözős este, de még mindig egész nap a dolgokon rágódok.
Van erre a problémára megfelelő gyógyír?
A másik lány tanácsot még egyelőre hagyjuk, nem tudnék belekezdeni egy új kapcsolatba, még ismerkedés szintjén sem.

Előre is köszönöm a tanácsokat!

21/F

11

Lányok, valaki segitene nekem?

Privátban leirom mi a sztori(szerelmi ügy).

5

Csajok! Hogyan reagaljak akkor, ha a baratom honapok ota szorakozik velem, de nem hagyja, hogy elfelejtsem?

Mindig, ha mar tul vagyok rajta, felhiv, hogy "szia szivem! Hogy vagy? Talalkozunk? "Aztan meg egy ejszaka utan nem latom, hallom megint egy hetig.Mar mondtam neki,hogy veget akarok ennek vetni,de ö azt mondta,hogy az mindegy,mert ö meg nem akar szakitani!Adjatok tanacsot,hogy hogyan adjam ezt vissza neki?Mar szetbögtem az agyam miatta.Nem kellek neki elegge,de megsem hagyja,hogy elfelejtsem!

3

Mit akarhat az exem? Barátként hiányzok Neki vagy pasiként?

Nyár végén szakítottam az exbarátnőmmel,csak egy nyarat voltunk együtt, aki az osztálytársam. Azóta nem keresem a társaságát, csak ha "muszáj". Nem haaragban váltunk el, sőt ő úgy mondta, hogy ha később hiányoznánk egymásnak "visszatérünk a dologra". Most úgy alakult hétvégén, hogy együtt töltöttünk egy estét, kajáltunk, elmentünk táncolni, oda ahová régen jártunk, (ő ötlete volt), ittunk és rengeteget beszélgettünk, mély témákról, szexről (pedig annakelőtte nem beszéltünk róla), gyakran nevetett olyasmin is ami nem volt vicces egyáltalán, hozzámért sokszor, lovagiasnak nevezett, amiért elkísértem, meg aztán hazasétáltam vele. Egyikünk sem volt részeg, egy-egy sört ittunk. Azt is elmesélte , nem ő hozta fel, hogy találkozott kedden valami sráccal, de unalmas volt. Szóbajött, hogy nem beszélgetünk, ő hozta fel.

17 évesek vagyunk, azért szakítottam vele, mert nem akart felvállalni a közös ismerősök előtt, tehát mintha idegenek lennénk egymásnak. Hozzám sem szólt magától, scak ha én mentem oda hozzá.

Mit gondoltok?Változhat? Csak ez az egy hibája volt számomra.. Vagy hiányoznak Neki a régi idők? Vagy csak a társaságom, mint barát?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!