Találatok a következő kifejezésre: Hülyeség ha álmodozom (1 db)

Hülyeség ha ilyenekröl álmodozom?

Féléve van barátom és nagyon szeretjük egymást.Elég nehézkesen jöttünk össze de igy mégjobban egymásba szerettünk.Ugy érzem ö más mint az elözö barátaim.Annyira ragaszkodunk egymáshoz hogy elsem tudjunk képzlni h valaha szakitunk..évekre tervezünk.összeköltözés,házasság,gyerekek..anyira szeretném ha ez igy lenne.Hülyeség 16évesen ilyeneken gondolkodni?

Legjobb válasz: A te korodban én gyerekneveket is választottam :)még most is örömmel gondolok vissza rá!Nem õ lett a férjem,de nincs is jelentõsége.

A te korodban én gyerekneveket is választottam :) még most is örömmel gondolok vissza rá!Nem õ lett a férjem, de nincs is jelentõsége.
Ne foglalkozz semmivel, álmodozz bátran, aztán úgy is alakulnak majd a dolgok, ahogy az meg van írva.Álmodozni igenis egészséges dolog, a Te korodban is.Szerelmesek vagytok, fiatalok, élvezzétek!Sok idõsebb besavanyodott ember kritikájára ne figyelj.Én is álmodoztam 15 évvel ezelõtt 15 évesen, hogy az akkori elsõ nagy szerelmemmel lesz majd nagy házunk, 2 gyerek, 100 kutyus..:) Jó volt álmodozni, szeretettel gondolok vissza ezekre, bár nem valósult meg az álom.De átéltem, és ezt nem veszi el senki, na meg a tapasztalatot sem.Tehát csak gondolkozz, tervezgessetek, szeressétek egymást!
álmodozzál nyugodtan, azt mindíg és mindenrõl lehet. csak a világ általában nem váltja be a hozzá fûzött reményeket.
Elég hülyeség, képzelem, mennyi barátod lehetett már, azt mondod, más mint az eddigiek. Mit tudsz te még az életrõl, azt ajánlom, ne tervezz ennyire elõre, mert ilyen korban sokan rózsaszinnek látjk az életet.
A kérdező hozzászólása: már most nagyon szeretnék kisbabát és igen a gyereknevek is szobajönnek..:P ..3. válaszolonak meg annyit mondanék h nemsok barátom volt de attol tudok külünbséget tenni és nem látom a világot rozsaszinben csak vannak álmaim lehet neked nincsenek:)
Hát elmondom, ez az álmodozós idõszak nálam 14évesen kezdõdött, 20 vagyok és még mindig nem maradt el. Nincs ebbe semmi rossz. Az álmoktól, az álmodozástól szerintem csak boldogabb lesz az ember. Lehet hogy nem teljesülnek, de jó bele gondolni hogy ilyen is lehet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem találnak hozzáillő párt maguknak az átlagos tulajdonságú középkorú férfiak ebben az országban?

Rengeteget olvasom mostanában a gyakorikérdéseket és gyakran tapasztalom, hogy rengeteg átlagos, intelligens középkorú férfi nem talál magának párt. A nők között is akad ilyen típus, de inkább csak elvétve. szerintetek ez hova vezethető vissza? Mi a jelenség valódi oka? Emiatt idővel ki fog halni a magyar kultúra teljesen, halálra van ítélve a magyar nép?

5

Ha már egyszer "annyira főnyeremény vagyok", miért nem visznek el?

Sok lány ezt mondta, akivel ismerkedtem, de aztán mindig találtak egy (szerintük) jobbat, aki mellesleg alázza őket, megcsalja, aztán hónapokkal később hozzám jönnek sírni, majd újból összeszednek egy olyan p*csöt, ha lenyugodtak...

Ennyire nem számít ma már a kedvesség? Tény, hogy nem vagyok egy talpraesett macsó, de az anyámasszony katonájától is messze állok.

11

Titeket ez nem zavarna?

A párotok képei alá kommentelgetne az exe, hogy milyen cuki, aranyos, stb... Miközben nem is tartják a kapcsolatot, állítólag...

2

Mi miatt csaltátok már meg a párotokat?

5

Nagy szerelem utáni új kapcsolatnál ez normális?

3 éve összejöttem egy sráccal, tényleg nagy volt a szerelem, az első szerelem, mindkettőnknek volt már előtte kapcsolata, de ez volt az amire azt lehet mondani, hogy szívből szerelmesen szerettük egymást, szóval értitek. Tökéletes volt ő nekem, és én neki, kívül/belül/mindenhogyan. Lassan egy éve már, hogy szétmentünk, sajnos nem volt más választásunk mivel elköltöztünk.

Most úgy tűnik összejövök egy sráccal, már volt néhány randink. Nagyon jól érzem magam vele, szeretek vele lenni, meg beszélgetni akár facen is, bár élőben jobb persze. Viszont amikor nem vagyok vele sokszor elfog az érzés, hogy én ezt nem akarom, és nem fog menni, a következő pillanatban meg már azt várom, hogy mikor találkozunk végre újra... Nagyon össze vagyok zavarodva. Félek attól, hogy nem lehetek újra szerelmes. Meg sem közelíti az előző barátomat, sem külsőre, sem belsőre. Más a belsője viszont pont ez tetszett meg benne és ezért kedvelem. Már ezelőtt is barátok voltunk. Normális hogy így össze vagyok zavarodva?

4

Hogy lehet megszivatni az ilyen idióta pasikat akik teszik a szépet és miután jól belezug a csaj kiderűl, hogy 2 éve barátnője van?

Elnèzèst tisztelet a kivètel,de milyen ember az ilyen?s a barátnõje is nenem lássa ezt?kitudja mèg hánnyal szórakózik,vagy max olyan vak mint èn :(

18

Ket eve elfelejtett szerelmet hogy lehet szora birni max beszelgetes erejeig, ha nem reagal pl uzenetre es nem is akar szoba se allni es lovesem nincs miert?

meg mindig szeretem de nem is, vagyis nem tudom, hogy mi van

3

Mit tegyek, érdemes?

Ha nagyon szeretek valakit, és ő is szeret engem, érdemes belemenni a távkapcsolatba. (200 km választ el minket)

3

Milyen ajándékot vegyek a barátnőmnek születésnapjára?

Lehetőleg olcsón 3-4000 ft környékén?

1

Túlélheti-e egy párkapcsolat a távolságot?

Minden téren tökéletes párkapcsolatunk van a barátommal,nagyon szeretjük egymást,odavagyunk egymásért és hosszútávra tervezünk.Azonban én egy év múlva egyetemre megyek tanulni,Budapestre.A srácom itthon marad tanulni,még egy évig itt lesz.Aztán azt tervezzük hogy talán összeköltözünk Budapesten ha ő is végzett(még messze van az igaz,de legalább tervezünk,ami jó jel,ugye?).A távolság egy évig köztünk úgy 90 km lesz,amit csak hetente tudunk leküzdeni,azt is csak hétvégére.Továbbélhet-e így egy kapcsolat,nem megy-e tönkre ezalatt az egy év alatt a távolság miatt,feltételezve hogy addig is minden jól működik?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!