Találatok a következő kifejezésre: Hülyeség az, engem (9 db)

Hülyeség az, hogy engem (lányt) csak a leszbikus szex izgat fel?

Még csak 17 vok, de sokszor nézek interneten leszbikus szexfilmeket. Nagyon izgatónak tartom!:)! Már azt vettem észre magamon, h az ilyen filmekt?l gerjedek csak be, amelyik filmen mesztelen pasit látok aktus közben, arra nem indulok be! Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem akkor van benned vmi hajlam...de ezt te kell eldöntsd magadnak!

Szerintem akkor van benned vmi hajlam...de ezt te kell eldöntsd magadnak!
énis lány vagyok és engem is pornóban a lányok izgatnak fel. Nyugi! nem vagy egyedül! jah és eddig férfi barátaim voltak. szerintem ettõl még lesz senki leszbikus!
Ilyen fiatalon ez természetesnek mondható. Hiszen egy nõi testen több nézni való van nem?
Nem csoda, mivel kevés jó pasi van a pornófilmekben, a csajok viszont jók benne. Ettõl még nem biztos hogy leszbi vagy.
Én is ezekre izgulok fel, talán ez azért van, mert magával a közösüléssel nem mindenki jut el a csúcsra, míg az egyéb dolgokkal pl.nyalás, simogatás stb. nagyobb a valószinûsége.És ezeket mutatják ezekben a filmekben. De tuti nem vagy leszbi, ha a való életben nem kivánod a nõket! :) Nyugi!
Semmi gond, ilyen korban alakul ki szexuális hovatartozásod, szép lassan... elõbb utóbb kiderül.
hmm...en pedig szivesen neznelek benneteket :D :P
Hát..Én nem tudok másra tippelni , csak hogy lezbikus lehetsz, csak még "nem tudsz" róla.
Nyilván azért mert egy jó adag hajlam van benned a bemelegedésre.
Hmm..igazából én is így vagyok vele.Jobban izgat a leszbikus szex, de nem tartom magam annak...
nem hülyeség. gyakran totálisan ellentmond ez meg az. [és ha azt mondom, hogy valakit leszbikus/meleg létére meg a heteró dolgok?] ez van. adj magadnak idõt, majd minden jön magától. vagy sem. apróság: azért egy ilyen videó kifejezetten... nagyon... mesterséges. szerintem.
Ahhhhhh engem is az izgat fel, és én is kipróbálnám csajjal a csókot is meg a szexet is......de eddig nekem csak fiújaim voltak, és azoktól még jobban felizgulok(élõben)...pornóban jobbak a csajok!am csaj vok
te döntésed, választhatsz a normalitás és a deviancia között
Te hány éves vagy?
én már smároltam lánnyal...és nem vagyok leszbi...de azt el kell mondjam kúrva jó;)...tapasztalatból mondom...h 10 fasziból kb. 2 smárol jól...viszont a lányok...hmm nyami:D:D...hát nem tom én asszem biszex vok amúgy de azzal nincs semmi gond..szal ha így izgatnak a csajok próbáld ki nyugodtan sztem. (amúgy én ismerõseimnél ez alap, h lány-lánnyal...sõt már az számít cikinek ha nem csináltad! nem tudom, h ez jó e vagy sem...döntsétek el ti:) )
ezt nagyon sok barátnõm tõl hallottam már..és magam is tapasztaltam...ez azért van, legalábbis ere felé:) . , ert mi nem szeretjük azt a pornót ahol a nõt porig alázzág meg a hajuknál fogva nyomják a szájukba a faszt...a leszbi szex meg sztünk sokkal érzelmesebb!
A kérdező hozzászólása: Már láttam két lányt a gimiben smárolni és nagyon izgatónak tartom. Szivesen kipróbálnám én is!
ugyanígy vagyok... voltam szinte mindig. eleinte azt mondtam azért mert h amig szûz voltam jobban el tudtam képzelni ugy milyen nekik... de már nem vagyok 1 ideje és így is.. és most elkezdtem vonzódni egy lányhoz... szval szerintem hajlam. de ez egyénenként változó lehet. ugyis rájössz majd.
csatlakoztasd újra a netet.
Böngészõd? Mit használsz?
Igen, ez valóban hülyeség!
A kérdező hozzászólása: a nettel nincsen baj, mert minden más jó rajta:S:(
A kérdező hozzászólása: Mozilla Firefox

Facebookon az exe posztjait, képeit like-olja. Engem ez zavar. Szerintetek hülyeség emiatt vitatkozni?

idegesít, m elvileg nagyon jó a kapcsolatunk, az exe valószínűleg nem így látja, ha ő neki teszi az eszét facebook-on.

Legjobb válasz: Ki kéne fejleszteni a [email protected] indítófájlt kérdezõnek!

Ki kéne fejleszteni a [email protected] indítófájlt kérdezõnek!
Milyen exe? aknakereso.exe?
Ez csak a te kényszerképzeted. Attól mert valakinek tetszik egy irás/fotó és likeolja, még nem teszi senkinek a fejét. Szerintem keress fel egy pszichiátert, de most holt komolyan, ha egy ilyen likeolás téged igy érint.
Kérd meg hogy törölje az ismerõsei közül az exét azzal az indokkal hogy zavaró hatású a ti kapcsolatotokra .
Nem kértem, hogy törölje le õket. Az exe néha lájkolja egyik másik posztját de ennyi belefér. Jobban idegesitenek azok a ribik akik "másznak rá" annak ellenére, hogy kint van neki, kapcsolatban van velem. Az aztán õket nem érdekli attól még nyomulnak, próbálkoznak, flörtölnek. A párom meg olyan mulya, hogy nem küldi el õket a fenébe hanem még adja alájuk a lovat.. Ha nem tiltja le õket elõveszem a hisztis oldalamat.
Látjátok? Vagyunk ezzel így még páran..
Hát nem tudom, de nekem a párom kötelezett rá, hogy töröljem mindenhonnan az exem.
Kib*szni fõleg nincs szándékomban vele, miért bántanám? Nem is ismerem. Amig õ korrekt addig én is az vagyok. Elvagyok szépen csendben, tudomást sem veszek róla. De ha beindul valami köztük vagy alám próbál tenni, bármi módon fúrkálódik vagy a páromat megkörnyékezi abban a pillanatban esküdt ellenséggé válik és minden eszközt bevetek ellene.
Én meg Titeket nem értelek! :O Semmi nõi b*ziság nincs ebben de én igenis féltékeny vagyok rá. Meg a nõi barátaira is. Legszivesebben megkérném, hogy felejtse el õket örökre törölje ki facebookról mindenhonnan. Az ex számomra a legveszélyesebb rivális. Fõleg miután tudom, hogy 4x kezdték újra és még az aktuális barátnõje mellett is összejártak kefélni. Sajnos sok a szemét ribi köztük, aki nemhogy nem tiszteli, hanem egyenesen tönkre akarja tenni az új kapcsolatát. Ha az övé nem lehetett, akkor másé sem legyen. Meg amugy sose értettem miért kell valakinek az exével barátkoznia?? Annyi ember van még a világon! Én ezt nem engedem meg és kész. Nyilván nem várom el, hogy törölje ki az emlékét mert azt nem lehet de ne legyen jelen a mostani életében egyáltalán. A múltja volt oké, de minek tartani a kapcsolatot?? Se lájk, se szülinapi sms se semmi!! Ha én ki tudtam iktatni õket, akkor szerintem õ is meg tudná tenni. Én egyik exemmel sem vagyok beszélõ viszonyban. Nem is lájkolgatok, nem hívom fel karácsonykor nem csinálok semmit. Ha összefutnánk a városban akkor biccentek és kész.
Utolsóval 100%-ig egyet értek. Ez ilyen nõi b*ziság, hogy az exet utálni kell, meg lépten-nyomon kib*szni vele. Miért?
Lányok, én egyszerûen nem értelek benneteket. Nõként nem engedném meg, hogy bárki is a múltam szereplõi bármelyikét is eltávolítsa. Mert a multam hozzám tartozik, ahogy az akkor szereplõk is, nem tagadom meg ezeket a szereplõket, de helyén kezelem.Nõként. Ti megkövetelitek a pasitoktól, de a háttérben meg természetesnek veszitek, hogy ti kapcsolatban maradjatok a multatok szereplõivel. A pasitól meg azt követelitek meg, hogy csináljon úgy, mint egy multnélküli ember. Mégis, mit képzeltek? De most komolyan.
De az erre adott reakciójából észre fogod venni hányadán is álltok.
Szerintem meg igenis jogos a kérdezõ félelme, ezt komolyan kell venni. Akinek tetszik a másik beszélnek, vagy akar tõle valamit az jellemzõen végiglájkolja mindenét. Én is ebbõl vettem észre, hogy a párom megcsal. Viszont nem mindenki annyira hülye, hogy nyilvánosan csinálja. Néha jobban kell félni attól amit nem látsz, mint ami a szemed elõtt történik. Szerintem beszélj a pároddal. én azt is kérném, hogy szakitson meg az exévelm minden kapcsolatot. De erre csak akkor van esély ha 100%-os a kapcsolatotok. A múlt az múlt.
Ezen ne húzd fel magad. Fõleg akkor ne, ha amúgy is mindent lájkol, ami csak elé kerül. Ha már "félreérthetõ" üzeneteket is küldözget neki, akkor gáz van.
Én képtelen lennék veled lenni, kérdezõ. Azt gondolom, hogy az elsõ ilyen megnyilvánulásnál elzavarnálak. Egyszer kirúgtam egy csajt a kialakulóban lévõ kapcsolatból, mert míg magára hagytam beleolvasott a mailjeimbe és elkezdte nézegetni a telefonomat és kérdõre vont, hogy mi az a sok nõ benne. Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki beleszóljon abba, hogy én kivel, mikor, mit csinálok. Ha nem tetszik, szálljon ki az életembõl és kész.

Az mennyire neheziti egy kapcsolatot ha a barátnőm anja utál? és nem is akar látni mert csináltam egy hülyeséget, és nem enged be a házba ha ott vagyok el kel menjünk mindig a faluba meg ilyenek

Legjobb válasz: Ez egy elég kellemetlen szitu, de azért tenned kell, hogy újra megbízzon benned, hogy a lánya biztonságban lehet melletted. Kedveskedj neki, és próbálj jó cselekedettel könnyíteni a helyzeten! Ajánld fel a segítséged a ház körüli teendõkben, pl. fahordás / favágás ...stb. Ha anyósjelölted ezt látja, akkor tuti megváltozik majd a véleménye!

Ez egy elég kellemetlen szitu, de azért tenned kell, hogy újra megbízzon benned, hogy a lánya biztonságban lehet melletted. Kedveskedj neki, és próbálj jó cselekedettel könnyíteni a helyzeten! Ajánld fel a segítséged a ház körüli teendõkben, pl. fahordás / favágás ...stb. Ha anyósjelölted ezt látja, akkor tuti megváltozik majd a véleménye!
Ha nem enged be a házba a "hülyeséged" után, nyilván jó oka van rá...
A kérdező hozzászólása: csak azért mert nem akar látni
miért nem bízol benne ???? ha dolgozik akkor biztos fáradt!! több bizalmat... mert megölöd a kapcsolatotokat
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a járásunk után 3 nappal bejelentette hogy még szereti a volt csaját akivel 3 hónapja szakított de azt akarja hogy segítsek neki elfelejteni mert õ csak engem akar ...Még így is bizhatok benne ??
Hát... ez nem túl jó ómen, ha veled úgy kezd, hogy még a volt barátnõt szereti. De legalább õszinte volt. Ha neked nagyon tetszik ez a srác, akkor adj magatoknak még 2-3 hónapot, hogy lásd, mi a helyzet. De ha akkor is úgy érzed (esetleg el is mondja), hogy még mindig szereti a volt kedvesét, akkor ne légy vele többet együtt, mert csak sérülni fogsz. Nem szerencsés dolog más pótlékának lenni. Persze ha közben megszeret téged, akkor már nem errõl lesz szó. Hány évesek vagytok? Mit dolgozik, hogy ilyen fáradt? Néha nem tudnád te meglátogatni otthon, nála?
A kérdező hozzászólása: én 20 õ 21 az apja erdész és vele
A kérdező hozzászólása: Ez hülyeség Szandi.ne írogássál úgy ide hogy kb 3rom lapáttal rá teszel a sztorira .ezt pontosan te csinálod tesommal egy szar nõ vagy és erre elõbb utóbb mindenki rájön szarkavaró kis hülye kúrva.
A kérdező hozzászólása: ja és neírogassál be az én regisztrációmmal.és fõleg ne úgy hogy kevered alám a szart csalódtam benned

Csak engem idegesít ennyire ez az egész? Lehet hogy hülyeség, de nagyon bánt. Bővebben lent!

19 éves vagyok. Négy napja szakítottunk a barátommal, több mint három évig voltunk együtt. A szakításnak igazából több oka volt, én is és ? is csinált hülyeségeket, aztán tulajdonképpen ez közös megegyezés volt. Természetesen hiányzik, furcsa hogy nincs mellettem senki. És én azt hittem a barátai, barátn?i szerettek. Igazából semmi rosszat nem tettem ellenük, meg a viselkedésemmel sem tettem olyat, amib?l az jött volna le hogy nem bírnak. Átállította közösségi portálon hogy egyedülálló, és vagy 30-an tetszikezték. Kommenteket inkább nem akartam olvasni, aztán meggondoltam magam. Ilyenekkel volt tele hogy de jó hogy megszabadultál t?le, meg hogy soha nem bírtam, és elegem volt hogy jó pofiznom kellett vele...hasonlóakkal volt még tele. Lehet hogy gyerekesen hogy ilyenen akadok ki, de így a szakítás után ezeket is megtudni, hogy lehet hogy igazából nem is kedveltek...Alapból szerintem tiszta visszataszító olyat tetszikezni, hogy egyedülálló meg hasonlók. Csak szerintem bosszantó?

Legjobb válasz: Az emberek hülyék. ezt jobb ha tõlem tudod :)

Az emberek hülyék. ezt jobb ha tõlem tudod :)
Pontosan, mindenkiben van valami zizi.. am lehet csak irigyeltek.. ( ha nem rokonok írtak, hanem barátok)
gondolj bele, neked is jóérzés hogy megszabadulhatsz ezektõl az emberektõl...és nem kell a jópofizásukat hallgatnod...meg milyen emberek az ilyenek??? a saját barátjuk csaját utálták...ez genyóság!
Arra nem gondoltál hogy esetleg imponálni akartak a barátodnál? Vagy benyalni? Lényegében ugyan az a 2.... felejtsd el, rengeteg pasi van még a világon, és köztük találni még rendeseket is akár... :-)
Lehet így akarnak nyalni az exednek...elég udndorító az tény, de ne foglalkozz vele..

Mit tegyek ez ellen? Nah szoval van egy fiu akit szeretek es mondjuk is egymasnak de engem zavar az, hogy masnak is mondja meg ha nem is ugy hulyeseg tudom de akkor is zavar es faj.Mit tegyek?

18/L

Legjobb válasz: Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.

Semmit. Viseld el. Vagy ha jártok akkor szólj miatta, de ha nem jártok akkor nem igazán van jogod beleszólni.
ha másnak is mondja, akkor valószínûleg csak barátságból mondja neked is. ha viszont te nem barátságból mondod, akkor ezt tisztázd vele.
beszéld meg vele h nem mondja másoknak csak ugy mindenkinek :d a buszsofõrnek se ugy köszönsz h szeretlek :D
engem tudod mi zavar? az hogy 4szer futottam neki, mire el tudtam olvasni azt amit ide "hánytál" egy mondatnak álcázva. Egyébként kinek mondja mert az se mindeggy. De szerintem kérdezz rá hogy miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Engem meg az zavar, hogy te irtal.....koszi de a tanacsodbol nem kerek! A tobbieknek meg koszonom szepem:)

16 éves vagyok és van 2 görbe fogam, ami engem eléggé zavar, de viszont a körülöttem lévők azt mondják, h hülyeség és nem is szembetűnő, csak bebeszélem magamnak. Hordjam a fogszabályzóm?

Már régen gondolkoztam a szabályozón és most rávettem magam, h hordjam is, de NAGYON aggódom, h mit fognak majd szólni az oszt.társaim meg mások és nagyon sokat rágódom ezen, h esetleg beszólnak meg stb

Legjobb válasz: Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!

Manapság már nem ciki a fogszabályozó, még akár 30 évesen sem! A ferdén egymásra nótt fogak több bajt okozhatnak késõbb!
Szia! Szerintem hord, mindenképpen. Én a kislányomat vittem fogszabályzásra (még csak 9 éves) de tudom, hogy nagyon fontos. Késõbb sok múlhat a megjelenésen aminek a szép mosoly fontos része. Félre ne érts, az nem számít, hogy valaki alacsony, telt, vörös vagy fekete. De ha választani kell, mindenki a szép mosolyú bemondónõt, légiutaskísérõt vagy recepiós választja munkatársnak. Nem tudom a kislányom mi akar majd lenni. De nehogy már ez legyen az akadály. :) Biztosan nehéz lesz neked. És nem kizárt, hogy beszólnak. De nekem van barátnõm aki felnõttként (26 évesen) hordott fogszabályozót. Még be is pasizott az idõ alatt. Úgyhogy... nem mindenkit zavar. :) Az egyik kollégám kislánya (13 éves) úgy hordja mint valami testékszert. Nem hajlandó cikinek látni. Különlegesnek látja ami másnak nincs. :) ))
Bocs ezt úgy érted, hogy már van fogszabályzód de eddig nem hordtad? Akkor mielõtt feltennéd menj el ismét fogorvoshoz és nézesd meg jó e egyáltalán. Ez nem olyan mind a régen hordott napszemüveg, hogy kicsit kiment a divatból de a célnak tökéletesen megfelel. több kár okozhat mint hasznot. Egyébként pedig nem ciki a fogszabályzó. Nekem 23 évesen volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat:) am kicsit elirtam, még nincs nekem, csak már "útban" van:)
Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem.
Én is féltem a fogszabályzótól ezért nekem éjszakai lett. Hát jól megszívtam:( Már 5 éve hordom. Teljesen megbántam, hogy nem ragasztottat csináltattam. Már rég levették volna.
"Ennyi idõs korban márcsak rögzített fogszabályozót kaphatsz, kivehetõt nem." 18 éves vagyok és most kaptam kivehetõt.
hordd! szerintem egyáltalán nem ciki.. lányoknál aranyos, a fogszabis fiúk meg tetszenek :) és még a fogaid is szépek lesznek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!