Találatok a következő kifejezésre: Hülyeség, ha 16 (4 db)

Hülyeség, ha egy 16 éves szűzlány még csak egy pár hete jár a fiúvval és már lefekszik vele?

Legjobb válasz: Ha már a kérdésben a "csináltam" van, akkor nem szûz. :) Szerintem nem csináltál hülyeséget, majd az utánam szólók megköveznek érte. Hülyeséget akkor csináltál, ha te nem akartad vagy nem voltál biztos benne, hogy az neked most kell. Én 2 hetet bírtam várni, mikor szerelmes lettem a fiúba, igaz, idõsebb voltam nálad picit, de tudtam, hogy õ is és a nagy alkalom is most jött el. Tizenévesen kezd az ember tapasztalatot gyûjteni, s ritka példa az, aki az elsõ választottjával marad. Persze a kérdésfeltevése az bizonytalanságra utal. Az pedig hidd el, nem igazán fontos, hogy mi mit gondolunk, az a fontos, hogy te hogy ÉRZED!!! Remélem hasznodra voltam :)

Ha már a kérdésben a "csináltam" van, akkor nem szûz. :) Szerintem nem csináltál hülyeséget, majd az utánam szólók megköveznek érte. Hülyeséget akkor csináltál, ha te nem akartad vagy nem voltál biztos benne, hogy az neked most kell. Én 2 hetet bírtam várni, mikor szerelmes lettem a fiúba, igaz, idõsebb voltam nálad picit, de tudtam, hogy õ is és a nagy alkalom is most jött el. Tizenévesen kezd az ember tapasztalatot gyûjteni, s ritka példa az, aki az elsõ választottjával marad. Persze a kérdésfeltevése az bizonytalanságra utal. Az pedig hidd el, nem igazán fontos, hogy mi mit gondolunk, az a fontos, hogy te hogy ÉRZED!!! Remélem hasznodra voltam :)
Szerintem még nem történt meg a dolog, legalábbis úgy értelmezem. Igazából a te dolgod, de én még várnék vele. Csak azért mert a párod azt akarja, neked még nem kell belemenned. Lehet nem errõl van szó, ezt csak úgy feltételeztem. Egyébként meg minél tovább húzzátok a dolgot, akkor egyrész megbizonyosodhatsz, hogy nem csak azért kellesz az illetõnek, és sokkal jobb is lesz az elsõ alkalom, mert akkor már majd annyira kívánjátok egymást, hogy csak na...:)
Hát ez azért meggondolandó. Én is így voltam annakidején. A srác a nagy esemény után bejelentette, hogy õ is szûz volt, és csak ezért keresett tapasztalatlan lányt magának. Utána rövid idõ múlva megfeneklett a kapcsolatunk és a srác szépen kisétált az életembõl.... Akkor kicsit összetörtem és becsapottnak éreztem magam. Azóta feldolgoztam magamban és úgy döntöttem, már nem számít. Szívbõl kívánom, te ne járj így!
Szerintem hülyeség, azaz késõbb lehet hogy meg fogod bánni. Néhány hét alatt senkit nem lehet kiismerni, van hogy néhány év is kevés hozzá...

Szerintetek nagyon hülyeség ha egy 15 éves lány teherbe esik és 16 évesen szül?

Persze az a fajta,aki vállalja is a felelőséget,és felneveli tisztességesen.

Legjobb válasz: Ha ezt itt kell megkérdezni, akkor láthatóan nincs még rá valójában felkészülve, hogy gyereket vállaljon, tehát igen, hülyeség.

Ha ezt itt kell megkérdezni, akkor láthatóan nincs még rá valójában felkészülve, hogy gyereket vállaljon, tehát igen, hülyeség.
Igen, de ha teherbe esik akkor jobb ha megszüli és felneveli. Van elõnye is: 19 éves korodra túlleszel a kezdeti nehézségeken, és nagyon fiatal anyuka leszel ami nagyon király dolog. (Gondolj bele: ha lányod lesz együtt mehettek pasizni, õ 18 te 34 éves leszel...)
eléggé...
9.-ben évfolyamtársnõm teherbe esett. 15 éves volt. Elvetette mondván fiatal a gyerekhez. 16 évesen megint teherbe esett, de nem volt választása, még egy abortusza nem lehetett. Kimaradt az iskolából, nem tudott a barátaival találkozni és magántanuló lett. Nem sikerült leérettségiznie, és a szülei pénzén tartja el a gyereket. Nem tudom milyen anya, de, hogy keresztbe törte az életét az biztos! Nagyon felelõtlen volt, hogy nem figyelt oda jobban és nem elõzte meg a gyermekáldást. Szerintem rossz döntést hozott és eltelik pár év, és még dolgozni sem fog tudni elmenni. Így nagyon felelõtlen volt és az élete romokban van...
És a Te teszteddel mi lett? Tegnap mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: A doki mondta h nem, más probléma van itt :/
Kérdezõ, milyen probléma? Most akkor a barátnõd, vagy Te? gyanítom, Te... :(
Nézd, én huszon válaltam iskolával munkával a hátam mögött a csemetéket, és tudod nem nagyon tolonganak a munkaadók. Pedig csak 4évre estem ki, felsõfokú végzettség stb..... Januártól ha addig nem találok munkát a szakmámban vagy huszon párezerbõl élek vagy elmegyek takarítónõnek éhbérért, mert a két csp az ovi kajára elég meg a havi két öszáz ovis programra.... Szerinted akkor 19évesen amikor a gyes is lejár és se suli se munkatapasztalat semmi mihez kezd? A gyerek akkor is enni kér, és az a nagybüdös valóság, hogy az anyákkal, nõkkel nem fognak egyenrangúként bánni, pláne ha van egy két kolonc a hátán. Szóval szerinted felelõs döntés volt a részérõl? Persze, bocsi hogy így írom, de a hülyéknek áll a világ, és összejöhet neki a tuti, bár a világ manapság nem ezt mutatja....
SEGELYRE SZULNI MEG FELNOTT KORBAN SE EGY EPESZU DONTES, DE GYEREKKENT GYEREKET NEVELNI GYESBOL MEG CSALADIPOTLEKBOL VALOSZINULEG A SZULOK NYAKAN ELOSKODVE CSAK NEM KELLENE....
Ha a családjának van lehetõsége, és szívesen is támogatja, akkor oké. De ha segélybõl fognak tengõdni, az senkinek nem jó, felnõttként sem egyszerû gyereket nevelni, nem még gyerek fejjel. Szóval tuti nehéz.
A kérdező hozzászólása: el mondom még 1x.. NEM NEKEM KELL ÉS NEM IS SZÜLTEM GYEREKET!!! érdeklõdtem h ti mit gondoltok róla!! az h el mondtam h a barátnõm belecsöppent egy ilyen helyzetbe, pl.-lént mondtam... :) aki nem érti, az inkább ne is szóljon bele :) )
eléggé nagy hüjeség.... de legalább a magyar tábort gyarapítja??
* "ha" nem kell
elég nagy hülyeség! az egész életedet elcseszed vele! gondolj bele. pénzed sincs eltartani. ne anyudékra számits. azt sem tudhatod h õk h reagálnának erre. volt akit már ezért kidobtak otthonról. és nagyon nagy felelõséggel járj! még várj vele mindenképp.! :D
Ha el tudja tartani a gyereket akkor nem :D
No és pénze honnan lesz? -.- Még csak dolgozni sem fog tudni a felnevelt gyerek után...
NAGYON NAGY felelõtlenség. Nincs az az érv, ami elfogadhatóvá tenné.
Igen, nagyon. Most azt hiszed, hogy vállalod a felelõsséget. Aztán 10 év múlva tutira kibuksz, ha elõbb nem, hogy az összes ismerõsöd él, bulizik, pasizik, Te meg SEHOVA nem mehetsz el könnyen, mert ott kell lenni a gyerekkel. Nincs esti buli, nincs könnyû hétvége, nincs olyan, hogy lazítasz 3 napig, és semmi gondod nincs. Arról meg ne is beszéljünk, hogy jó eséllyel, akivel összehozol egy gyereket, eltûnik mint szürke szamár a ködben, és semmit nem fog segíteni. A szüleidnek mi lenne a véleménye róla? És ne haragudj, de ha a kérdés felmerül benned, már nem lehetsz felelõsségteljes.
15 évesen csak az idõsebb párod eltartására számíthatsz, vagy jól kicseszel a szüleiddel, és az õ nyakukra szülöd....Ez nem épp felelõsségtudatos viselkedés. Remélem kamu a kérdés.
Nem kicsit hülyeség.. Akármennyire "felelõsséggel" neveled is fel bár nem tudom mennyire érted ezt a szót ha 15 évesen szülnél... Úgymond még élni sem kezdtél el... Mibõl neveled fel Szülõcskék pénzébõl? Mert akkor már nem te neveled.. Inkább még tanulj egyáltalán nem ezzel kéne foglalkoznod...
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdeztem mert én szeretnék gyereket, hanem mert a barátnõm vállalt gyereket. Most 2 hónapos a kicsi
Mellesleg manapság azok a tizenévesek, akiknél becsúszik gyerek, jellemzõen nem a jól neveltségükrõl vagy komolyságukról ismeretesek...Akinek tisztességes családi háttere van vagy legalábbis õ maga tényleg értelmes, az nem esik teherbe ennyi idõsen (lehet kivétel, de azért...). Persze ha a cigányoknál ez természetes, de korántsem egészséges dolog attól még (nem vagyok rasszista, de tizenéves terhes nõt eddig csak romák között láttam, nem is keveset).
"Hülyeség", igen, egyrészt, mert egy 16 éves lány (gondolom hasonló korú apukával) mibõl tartana el egy gyereket? Másrészt mi lesz vele késõbb? Hogyan tanul, hogyan fog dolgozni, ha nem bír a baba mellett tanulni? Harmadrészt pedig egyszerûen csak annyi, hogy 15-16 évesen még az anyuka is felnövõben van, de nem felnõtt. Kimaradnak az életébõl olyan fontos fejlõdési szakaszok, amiket késõbb már nem tud pótolni.
#5 mert a húga benyitott, amikor a pasija a fürdõszobában volt
Szerintem azt mondaná neked hogy "Ez még ugye nõni fog?"
Mi az istenért érdekel ilyesmi egy 16 éves lányt?
Ez attól is függ, hogy mekkore van neki... :D
gondolom van aki igen, és olyan is van, aki le is ápolná
Szophassa? Ne a farkakon járjon már az eszed, tanulj inkább, mert förtelmes szinten állsz értelmességet tekintve.
#12 igen
A kérdező hozzászólása: Jó de le szophassa a lány, nem? Vagy az is bûncselekménynek minõsül? :O :D
# 10 Akkor a 23 éves srácnak észnél kell lenni mert még 2 évig bûncselekményt követ el ha megdugja.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ÉS ha egy 12-éves lány akar egy 23-éves fiútól valamit, akkor mi van? :P
# 6/8 ma 11:54 Jogos. Én naiv mindig abban vagyok, hogy egy 23 éves srác nem akarhat semmit egy 16 éves lánytól, de erre mindig rácáfolnak.
Mi öten vagyunk testvérek. A fürdõszoba ajtaján sosem volt zár. Nem mászkáltunk be, ha a másik tisztálkodott, de soha sem volt probléma, ha véletlenül rányitottam a tesómra, vagy anyura, vagy apura. Ez nem volt tabutéma nálunk, de soha nem okozott szexuális ingert a családtagok látványa. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy miként nyitna rá egy 12 éves lány egy idegen 23 éves férfira.
10 évvel ezelõtt azt mondtam volna hogy megijedne, de manapság szerintem 12 éves korban már tudják a lányok hogy mire való a kuki.
A kérdező hozzászólása: Jó de nem arra akarok ki térni, hanem hogy tudja-e már hogy mi az ami ott van a srác lába közt. :)
12 évesen nem kéne szopni, dugni...


Facebookon ilyen üzenetet kaptam egy ismerősömtől, hogy ha egy levelet nem küldök el 16 ismerősömnek akkor leleszek törölve az oldalról Nos valóban küldjem el 16 embernek ezt az üzenetet vagy hagyjam a fenébe ezt a hülyeséget?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd!! Ezzel legtöbbször csak egyfajta vírust indítanak el. És minek lenne jó Facebooknak h mindenki küld ilyen üziket? Nem kapnak érte semmit... :)

Szerintem hagyd!! Ezzel legtöbbször csak egyfajta vírust indítanak el. És minek lenne jó Facebooknak h mindenki küld ilyen üziket? Nem kapnak érte semmit... :)
kérdezõ! VALÓBAN HAGYD A FAXBA az ilyen üzeneteket, mert NEM A FACEBOOK küldi... Kételkedni nem itt kell... -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!