Találatok a következő kifejezésre: Hörgőszűkületem volt kiskoromban és (1 db)

pff mibõl gondolod hogy "menõzésbõl" akarja csinálni? szánalmas.....
A pipázás=dohányzás, mégha nem sok káros anyag kerül a tüdõdbe akkor is megeshet hogy elpatkolsz! Sztem nem kéne csinálni, nem leszel se menõbb, se kivételesebb egyéniség ha pipázol...
az biztos hogy sokkal kevesebb az esély rá hogy ugyan azok a betegségek bekövetkeznek pipától mint cigitõl. szerintem az orvos inkább elijeszteni akart téged, mint az igazságot közölni. menj el megint dokihoz, és kérdezd meg hogy a hörgõszûkületed még mindig fenn áll-e. ha nem, akkor viszont nyugodtan pipázz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még van esély rá, hogy rendes lesz a tűdőm?

Most hagytam abba a dohányzást, és tökre megbántam, hogy cigiztem. Nem is a pénz, mert ritkán cigiztem, és nem sokat, csak bele gondoltam, hogy bazz tiszta mérget szívok a tüdőmbe.

Haverokkal cigiztem. kb 1,5 év alatt elszívhattam olyan 40-50 doboznyi mennyiséget. Sok félét szívtam: Djarum, Philip morris, Lucky Strike, Goldengate, Camel, Marlboro, Dunhill.
Ki fog ez tisztulni a tüdőmből?
Nagyon sok ez?
Azt mondják a tüdő folyton tisztul, csak ha mindig cigizek, nehezen megy neki.
Még fiatal vagyok 19 éves, akkor van rá esély, hogy a szervezetem megbírkózik ezzel?

5

Mennyire lehetek rászokva, mivel tudnám kontrollálni?

kb 2 és fél honapja kezdtem el cigizgetni, nem volt rá szükség, de jolessett. Általában ugy van h hétkznap csak napi 1-2 szál (van mikor egyse) de 1-2 hetente mikor bulizunk akkor egy este vagyis kb fél nap alatt megy a doboz. De mostanában érzem h jolesne 1-1 szál naponta, elszivnék egyet kaja után, ilyesmi. De van mikor Nálam a doboz, szivok néhányat, de mikor legközelebb kimennék már nem is esik olyan jol, nem akarok rászokni mert mégcsak nem is az h káros, de nagyon drága. Nem vagyok oly szegény, de van más helye is annak az ezresnek. Nahde m1, hogyan tudnám kontrollálni, mértéket tartani, vannak ilyenek itt? Nem erös dohányosokra gondolok, hanem a néha-néhásokra :D Segitsetek !!!

6

Elkezdtem kohogni a cigitol 1 2 hete de csak ilyen 3 4 5orankent kohogok 1et lehet komoly bajom 2eve cigizek napi. Fel vagy haromnegyed doboz?

6

Régen dohányoztam, de nem rendszeressen csak 1-1 szálat. A tüdőszűrő azt emnnyire mutatja ki? Kb 5-6 doboznyi összességében amennyit elszívtam összesen.

4

Miért nem tudom végig megtölteni a cigimet?

Ma vettem dohányt, hüvelyt és egy töltőt (ilyet:
Nem tudom vele végig megtölteni a cigit. A szűrő résznél kb 0,5-1 centire nem megy be a dohány. Elegendő dohányt tettem a töltőbe.

Mi a teendő? Hol a hiba?

4

Miért kapart a torkom a cigitől?

Most döntöttem el, hogy többé nem gyújtok rá! Ilyet sosem éreztem még.
Cigiztem néha-néha bulikon 1 évig.
Nem sokat szívtam.
De a legutóbbi alkalomkor rágyújtottam úgy 2 hét után, és ilyet még nem éreztem.
a cigi felénél olyan fura volt a torkom. Éreztem rajta hogy kapar, vagy nem tudom, de tiszta rossz volt.
Mégis mitől?
Eddig cigiztem, de sose éreztem ilyen rosszat.

1

A cigi füst károsabb ha valaki kifújja a füstöt, és más beszívja utána?

3

Teljesen mindegy volt, hogy ha cigiztem, csak valamivel tudjanak b****tatni?

Amikor cigiztem, akkor folyton csesztettek a tanárok, meg igazgató, hogy kirúgnak, meg igazgatóit kapok, ha még egyszer ki merek menni a kapun szünetbe a suli mellé cigizni. Holott a fél suli lement cigizni...
A tanárok is folyton azt mondták, ha még egyszer meglátnak, dogát irattatnak velem olyanból, amiből nem tanultunk.
Akkor átszoktam a rágózásra, aztán meg azért b***tattak, hogy ne rágózzak órán, mit csámcsogok, mit eszek...

Haverok is. Van aki nem cigizett, és folyton beszólt, hogy szívod azt a kátrányos sz*rt.
Amikor meg rágóztam, akkor meg idegesítette némelyiket, hogy mit rágók itt folyton mellette.

Szóval nem a cigizéssel volt a bajuk az embereknek, hanem azzal, hogy belém tudjanak kötni?

4

Milyen elektromos cigarettát ajánlotok?

szeretnék elektromos cigarettát vásárolni kb 10-15.000 szeretnék maximum rászánni, a cél, hogy két hét után ne romoljon el, legyen rá valamennyi garancia, tehát minőség terméket szeretnék kapni ezért az árért, illetve egy kisebb használati javaslatot is elfogadok, hogy adott termékből miből mennyit ajánlott venni, pl e-liquid stb.

köszönöm előre is a hozzáértő javaslatokat.

u.i.: ahol meg lehet vásárolni boltokat szintén kérnék, webshop is érdekel, de Kecskeméten tényleges boltokra is várok javaslatot!

7

Ismeri valaki a LIFE márkájú cigit, mert erről szeretnék infókat begyüjteni?

Van epres és zöldalmás változata és attól félek hogy dohány helyett minden mást bele tesznek így egészségtelenebb?! Hány mg/nikotin-kátrány-CO2

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!