Találatok a következő kifejezésre: Hörgőszűkületem volt kiskoromban és (1 db)

pff mibõl gondolod hogy "menõzésbõl" akarja csinálni? szánalmas.....
A pipázás=dohányzás, mégha nem sok káros anyag kerül a tüdõdbe akkor is megeshet hogy elpatkolsz! Sztem nem kéne csinálni, nem leszel se menõbb, se kivételesebb egyéniség ha pipázol...
az biztos hogy sokkal kevesebb az esély rá hogy ugyan azok a betegségek bekövetkeznek pipától mint cigitõl. szerintem az orvos inkább elijeszteni akart téged, mint az igazságot közölni. menj el megint dokihoz, és kérdezd meg hogy a hörgõszûkületed még mindig fenn áll-e. ha nem, akkor viszont nyugodtan pipázz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szivarozás nem káros? A gazdag emberek mindig szivart szívnak.

A filmekben. És ugye a gazdagok tudnak vigyázni az egészségükre, nem isznak pancsolt alkoholt, minőségit isznak, nem esznek moslék kajákat, utolsó vacak, legolcsóbb cuccokat, amik teszik tönkre az ember egészségét.
Szóval a szivarozás nem káros?
A cigiést mindneki elismeri, hogy nem éppen egészséges. De a szivarozásra nem annyira mondja senki.

10

Nem akarok cigis lenni, de néha el akarok szívni 1-2 szálat. Akkor is ráfogok szokni? Nincs vissza út?

Nem akarok minden nap, héten cigizni. Hanem, csak ha megjön hozzá a "kedvem", ha úgy érzem, most kimegyek elszívok 1 szálat.
De nem akarok minden pillanatban cigizni, mint mások, akiknek az első felkelés után a cigi, lefekvés előtt cigi, várni a buszra=cigi, elmegyek a boltig=cigi.
Na ilyet nem akarok, csak úgy, gondolok egyet, akkor rágyújtok.
Ezt így meg lehet oldani?
Azt mondták ismerőseim, hogy "aha, simán, kb 1-2 hétig, utána majd azt fogom mondani, hogy "áhh, ma elszívtam egyet, akkor már még 1 nem árthat... Lekéstem a buszt, akkor belefér még 1 cigi... Később érnek ide a többiek, amíg várok, egy cigit elszívok."
Azt mondták nekik is így ment.
Nekem is ez lesz.
Valóban így megy? nem nagyon fogom tudni megállni, hogy csak "ha kedvem van" gyújtok rá?
Azt mondták minél többet cigizek majd, annál több kedvem lesz majd.

13

Leszoktam a cigizésről, most energiaitalt iszok, most azzal nyaggatnak. Szokjak inkább vissza a cigire? Tán kevésbé káros?

Tán kevsébé káros cigizni, mint energia italokat inni?
Az alatt nem piszkáltak annyian úgy vettem észre.
Most azzal jönnek, hogy iszod azt a sz*r löttyöt, tele van cukorral, koffeinnel, meg kitudja mennyi pancsolt anyaggal, majd tönkre megy a májad...
Amíg cigiztem jöttek a tüdőm tönkre megy, büdös füstös vagy, mi abban a jó, hogy szívod a füstöt?

Már mondtam, hogy az én szervezetemet azzal károsítom amivel akarom... Miért baj ez nekik, de jönnek a jót akarunk neked dumával!
Most komolyan, nem iszok sok energia italt, napi max 1 dobozzal. De ezt se minden nap, cigizni többet cigiztem, napi 4-5 szálat.
Csak mindig energiaitalos dobozzal a kezemben látnak, mert nem egyszerre iszom meg, hanem pár óra alatt.
Most szokjak vissza a cigire? Esküszöm kevesebb kioktatást kaptam, amíg cigiztem, lehet azért, mert nem láttak mindig cigit a kezemben.

11

Most rá lennék szokva? Mások cigisek elmondása alapján, rajtam nem ilyen tünetek jelentkeznek.

Megkérdeztem akit csak tudtam, és régóta(min 1 éve) dohányzik, hogy mit érez, ha nincs cigije, és nem tud most rögtön szerezni.
Azt mondták, hogy van a hasukban ilyen görcs, egy érzés, hogy feszültek, de nem tudják miért, csak érzik, hogy kéne rágyújtani. És ha rágyújtanak, megnyugvás tölti el őket, olyan jól érzik magukat akkor.

Nos én nem dohányoztam sose hosszú távon, csak egy alkalom volt, mikor 1 héten át minden nap cigiztem, utána már csak ilyen 2-3 havonta, vagy ha megkínáltak.
De én is érzek valami ilyesmit, de nem ilyet.
Nekem az van, hogy fú, mindjárt elmegyek a trafikba, és veszek egy doboz cigit, és hazafele elszívok egy szálat.
De nem érzem magam idegesnek. CÍsak van ez az érzésem, hogy "milyen jó, mikor sétálás közben cigizek... vagy mikor leülök a kertbe és elszívok egy szálat."
Na nekem ez az érzésem van.

De nem érzem, hoyg rá lennék szokva, mert mondom, idegességet nem érzek, csak azt, hogy szeretek nyugiban sétálva cigizni, vagy egyedül leülni valahova, és elszívni egy szálat.

Ez is a függőség jele? Ideges nem vagyok, nikább olyen "de jó lenne" érzésem van.

3

Milyen dohány illetve filter a legjobb cigaretta sodráshoz?

Át szeretnék állni a kézi cigi sodrásra.
Azt szeretném tudni hogy ki, milyen dohányra és filterre esküszik.
Márkát is írhattok.
Olcsóbb mint a cigihüvelybe töltés?

1

Lehetséges, hogy valami baj lesz abból ha dohányzom mikor fogszabályzóm van?

2

Miért van az hogy egy ideje csuklók cigizés közben?

Nem szoktam csuklani,szinte soha,egy ideje viszont azt vettem észre,hogy ha rágyújtok,mindig elkezdek csuklani.Mitől lehet? Nem mindig van ez,néha előjön.Olyankor rágyújtok,elkezdek csuklani,és mikor elnyomtam a csikket el is múlik.Ez mitől lehet? Kb. 7-8 szálat szívok naponta,ez kb. hetente 2-3 alkalommal jelentkezik,akkor sem minden szál ciginél.
18/F

4

Aki szereti a vízipipát, az a cigit is szeretni fogja, ha kipróbálja?

Mi a különbség a 2 íze között?
Én még csak a vízipipát próbáltam ki, és az bejött, de még nem cigiztem.

8

Lehet Magyarországon kapni Silk Cut cigarettát? Hol?

Londonban próbáltam és azóta is reménykedem benne, hogy itthon is lesz.

1

Szerintetek milyen kortól elfogadható?

Már egyszer ott tartottam hogy a kezembe vettem egy cigit és már majdnem meggyújtottam ,de nem bírtam. Szerintetek 14L normális ha cigizik ,vagy az még elítélendő? Nagyon szeretném kiprobálni és csak kérdezem ,hogy szerintetek 14 gáz? Béna kommentektől kíméljetek ez egy komoly kérdés!
14L

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!