Találatok a következő kifejezésre: Hónaljkutya maradhat férfinál (1 db)

Hónaljkutya maradhat egy férfinál?

Elég hülye kérdés, de kérem a válaszokat :D

Legjobb válasz: nekem nem tetszik a honaljkutya,férfinál sem.szerintem higiénikusabb is borotváltan meg jobban is néz ki.

nekem nem tetszik a honaljkutya, férfinál sem.szerintem higiénikusabb is borotváltan meg jobban is néz ki.
Egyáltalán nem hülye kérdés. Szerintem ez teljesen emberfüggõ. Engem pl nem zavar, ha a férfinak hónaljkutyája van, de az sem gáz, ha csupasz. Nekem nincs, de nem azért, mert nõként ez elvárás tõlem, hanem, mert számomra így kényelmes.
Szerintem higénikusabb, ha le van borotválva! Könnyebb tisztán tartani, és az izzadásgátló is jobban hat, mintha csak a szõrbe kenõdne bele.
én letolom a nullásgéppel, mert begyulladna a borotvától a bõröm. ha van rá igény maradjon, bár nem divat.
Egyáltalán nem hülye kérdés. Nõi szemmel nézve szerintem a max!! 1cm-es még nem gáz. A párom egyébként borotválja, szerinte így kevésbé izzad, meg mindkettõnknek jobban tetszik. Viszont elképzelhetõ, hogy egyes nõk pont a hónaljkutyust tartják vonzónak (mert olyan férfias)...
Szia! szerintem teljesen normális ha marad, ha megfelelöen odafigyelsz a higénes dolgokra(és persze miért ne tennéd akkor miért lenne a kérdés) nem lehet gond.Nekem pl nem szimpatikus ha csupasz.
Én is borotválom, de csak kényelmi okok miatt. Ha téged nem zavar, miért ne maradhatna?
Divat, nem divat, nem véletlenül let teremtve. A hormonok jobban megmaradnak ha nincs leborotválva. Az izzadásgátlóból nem véletlenükl vannak spray-k, azok nem a szõrbe kenõdgélnek, egyébként meg ha egy ember tiszta, mosakszik, fürdik, akkor nem is kell izzadásgátló, csak többszöri tisztálkodás. Én jót tudnék röhögni egy csupasz pasin, akin nincs szõr, barátnõm meg azon akinek nem max a lába szõrös. Hord úgy ahogy kényelmes, ha valakinek baja van vele, szóljon, te meg eldöntöd megéri-e.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek szép vagyok?

Szép,csúnya vagy átlagos vagyok?

22

Hol lehet Budapesten lapos összecsukható ernyőt kapni?

1

A tip-et tipoldón kívül le lehet oldani valamivel? Ha igen, mivel?

1

Milyen tapasztalaitok vannak a póthajjal kapcsolatban?

olyaan rég várom hogy hosszú hajam legyen... és nem nő. pedig egy fél éve nem vasalom...

4

Rossmannba van testszőrnyíró?

0

Minden lánynak jól áll a felnyírt haj?

nekem nagyon tetszik, most szőke, hosszú hajam van. egyik oldalon felnyíratnám annyira, hogy el is lehessen fésülni róla, de eltakarható , ha kell...

8

Fiúk, ilyen típusú lányokhoz mennyire vonzódtok?

Kicsit teltebb,kicsit vastagabb comb,2cmre a laposhastól,van mell.haj barna,hosszú(kb a hátamig ér).170cm magas.zöld szem.pattanástalan bőr.(de csak azért mert tonicot használok,nem vagyok éretlen) fejem meg,átlagos,de sokan mondják h helyes vagyok.viselkedésemet ink hanyagoljuk,nem szeretek beszélgetni,mert tul perverz vagyok..emiatt utálnak.kicsit fius vagyok,de nem (transzvesztita) fiúk mennyire vagyok ellenállhatatlan?

2

Szerintetek ronda vagyok? Hány évesnek tippeltek?

képet privátban küldök

2

Sportdirect.com oldalon hogyan működik a bankártyával való fizetés?

Ha rendelek és megadom a bankkártyám adatait amit kérnek utána megadják a bankszámlaszámukat, amire tudok utalni, vagy hogyan történik ez a fizetés?

0

Valakinek nincs meg az a kép ami a fölsőn van?

Nagyon tetszik ez a fölső...de nagyon drága...ha meg lenne a kép meg tudnám csináltatni. Nincs esetleg valakinek meg az a kép ami a fölsőn van?


0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!