Találatok a következő kifejezésre: Híztam vagy 1 (35 db)

19 hetes terhes vagyok, ha 1 vagy 1, 5 kg-ot híztam az sok vagy normális?

Legjobb válasz: Szerintem ez egyaltalan nem sok, sot. En a 18. heten vagyok, es lassan 5kg-ot hiztam, pedig nem eszem tobbet, mint eddig, es megis. Gondolom, ez alkati kerdes. Amennyit te hiztal, az nagyon keves. Valahol a neten megtalallod szerintem, hogy mennyit lehet hizni egy het alatt. De ezen ne aggodj. Te mennyire aktivan erzed mar a babat? Engem most ez aggszt kicsit:) Jo egeszseget kivanok nektek!

Szerintem ez egyaltalan nem sok, sot. En a 18. heten vagyok, es lassan 5kg-ot hiztam, pedig nem eszem tobbet, mint eddig, es megis. Gondolom, ez alkati kerdes. Amennyit te hiztal, az nagyon keves. Valahol a neten megtalallod szerintem, hogy mennyit lehet hizni egy het alatt. De ezen ne aggodj. Te mennyire aktivan erzed mar a babat? Engem most ez aggszt kicsit:) Jo egeszseget kivanok nektek!
Attol függ, hogy hány kilóval kezdted a terhességet. De ha minden rendben van ne aggodj ez miatt. Én 13 kg-ot fogytam a terhességem alatt és a kilányom 3530g és 57cm volt. Bár én elég nagydarab vagyok, a hormonháztartásom akkor mûködött jól. Ne izgúlj ez miatt.
Ez alkati kérdés leginkább, illetve az is befolyásolhatja, hogy mennyire volt (van) hányingered. Ha esetleg súlyfelesleggel indultál neki a terhességnek, akkor lehet, hogy kevesebbet fogsz hízni, mint az aki nagyon vékony volt elõtte. De persze simán behozhatod még a 2-3. trimeszterben. Nálam a 20. hét után indult el "rendesen" a pocaknövekedés és a hízás.
Örülj neki mert ez nagyon jó, én a 19 hétben vagyok és 4 kgt hiztam, pedig alig eszem többet maximum csak a vacsorával.Én nagyon örülnék ha csak enynit hiztam volna.
Szia!Én a 20. hetet betöltöttem és 1.5-2 kiló volt rajatam.Onnantól gyorsabban gyarapodtam, 4 hét alatt 3 kg.Most 30 hetesen 8 kg-nál járok, de szinte csak hasra.Szerintem ez normális.Normál alkatról indultam, 174/58-ról.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolonak írnék, hogy én is izgulok a baba mozgása miatt 19 hetes vagyok, és múlthét pénteken éreztem valami korgást a hasamba, de azóta elég gyakran oda rakom a kezemet, de nem nagyon érzem.
Csajok próbáljátok háton fekve.Legalábbis nekem úgy mozog a pici megállás nélkü, eléggé széles a csípõm így én csak úgy érzem õt :OD

16 éves vagyok 1 évvel ezelőtt fejeztem be a sportot (focizás klubszínten, heti 4-5 edzés + 1 (edző) meccs) tavaly óta hiztam 15 kg-ot (67==>82) ti milyen sportot ajánlotok (olyat amit heti max.3 alkalommal csinálnák)?

és rövid íd?n belül 70-75 kg lehetnék? Szerintetek 178cm/82kg ez dagadtság?

Legjobb válasz: Nem vagy dagadt, de haladsz afelé. Miért hagytad abba? Szerintem menj vissza.

Nem vagy dagadt, de haladsz afelé. Miért hagytad abba? Szerintem menj vissza.
Mindenképp folytasd! Ha érzéked van hozzá, ne hagyd elkallódni! Próbálj olyan helyet keresni ahol a suli mellett is probléma nélkül megoldod. Késõbb báni fogod, hogy abba hagytad. :(
A kérdező hozzászólása: Elment a klubtól a fõszponzor és csõdbement a csapat (aki tudott atment másik focicsapatba) és tavaly kezdtem a középsulit és anyuék nem engedtek mert hogy nem fogom bírni az edzés + iskolát
Gondolom, szereted a focit, szerintem folytasd azt, csak olyan helyen, ahol kevesebb az edzés. És minél elõbb!! Hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak nekem 4 év telt el komolyabb mozgás nélkül, most kezdtem újra és rettenetes, teljesen leépültek az izmaim, ezt semmiképp ne várd meg!!!
"Szerintetek 178cm/82kg ez dagadtság?" Hawer én pont te vagyok! (azzal a különbséggel, hogy én 95 kg-rõl fogytam le pont a foci, és futás segítségével 82-85 kg-ra.) És szerintem igen dagadtság, legalábbis amiket nekem mondanak. Még mindig cikiznek, ugyhogy szerintem naggyon gyorsan foggyál vissza, ha tudsz (nekem ennél több már nem megy) és minden ok lex. Fojtasd a focit nemfontos versenyszerûen...: hawerokkal összedobjátok a lóvét, és ementek terembe focizni (mosmá kint hideg, meg latyak van)Feltéve persze hogy van vmi terem. Mi pl. tavaly minden hétvégén a suli tornatermébe fociztunk valami nevetséges összegér. (kb 10 en voltunk és fejenként 200 ft kellet beadni/alkalom) Vagy ha ez nem, akor fussál sokat! (bár szertem a foci szórakoztatóbb, mint egyedül futkorászni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat

Ma megettem 9000 kcal akkor ez azt jelenti tartósan híztam most 1 kg-ot, vagy ha visszaállok normális kajáláshoz lemegy?

Legjobb válasz: Biztos 9000 kcal volt? Az rengeteg... ha sok zsírosat, édeset is ettél szerintem napi 4000-4500nál többet összekajálni nem lehet. Nem minden raktározódik, a szervezet nem tud mindent felhasználni. Lehet, hogy elraktároz sok energiát, de az az izmokba megy, glikogén formájában. Ez a fogyidat "késlelteti" csak, mert ha a glikogénraktárak tele vannak, a szervezet azt használja elõször energiaként, nem a zsírt. Így kb. 2-3 napig most nem fogsz fogyni. Hízni 1 naptól nem lehet. Ha kb 3 nap után is ennyit ennél, akkor "túlcsordulnának" a glikogénraktárak, na akkor menne a zsírba minden. Miket ettél? Ha akarod segítek kiszámolni, kétlem, hogy 9000 volt.

Biztos 9000 kcal volt? Az rengeteg... ha sok zsírosat, édeset is ettél szerintem napi 4000-4500nál többet összekajálni nem lehet. Nem minden raktározódik, a szervezet nem tud mindent felhasználni. Lehet, hogy elraktároz sok energiát, de az az izmokba megy, glikogén formájában. Ez a fogyidat "késlelteti" csak, mert ha a glikogénraktárak tele vannak, a szervezet azt használja elõször energiaként, nem a zsírt. Így kb. 2-3 napig most nem fogsz fogyni. Hízni 1 naptól nem lehet. Ha kb 3 nap után is ennyit ennél, akkor "túlcsordulnának" a glikogénraktárak, na akkor menne a zsírba minden. Miket ettél? Ha akarod segítek kiszámolni, kétlem, hogy 9000 volt.
kb 13 dupla sajtos mcroyal és meg is van az a 9000 kcal:D reggeli: 3 db tízórai: 2 db ebéd: 3 db uzsonna: 2 db vacsora: 3 db valószínûleg nem ezt ette, de ennyit be lehet nyomni, még ha kicsit küszködve is:D ( fújjjj xd )
Egy nap alatt nem hízol meg, de szerintem éjjel eléggé fájni fog a hasad...
Kvára elszámoltad magad 9000 kcal az !!!4-5 EMBER NAPI ADAGJA!!!

Baj ha 16 hetesen nem hiztam csak 1 kg-ot vagy annyit sem?

a pocim mar nöl

Legjobb válasz: Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami

Szia! Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak késõbb várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggõ is egyébként) 36 hetes kismami
Szia!a 16.hétig én sem híztam igaz nem voltam kívános, napi 10 órát dolgoztam és küzdöttem a hányingerrel. Változó, hogy ki mennyit hízik, de a védõnõ úgyis ellenõrzi majd.Ahogy a baba növekszik a Te súlyod is változni fog. Az én lányom két hete született, átlagban 1-1, 5 kg jött fel rám, a kórházból 7-8 kg plusszal jöttem ki.
Szia. 16.hétig rajtam is csak +1.5 kiló volt Most 1 héttel késõbb +3.5 kiló, pedig nem ettem szinte semmit és odafigyelek. Nem nasizok stb. De nem foglalkozom vele, mert a baba a lényeg. Persze nem akarok 20 kiló fölösleget, de ha a sztárokat sem izgatta a 30kg felesleg, akkor ez a pár kiló engem sem fog. Utána meg úgyis le tudom adni, a sógorom személyedzõ, majd segít. :) Örülj neki hogy eddig csak ennyi jött föl, és azért vigyázz a továbbiakban is. Ja, és a pocim nekem is nagyon nõ és az a pár kiló szerintem inkább hasra és cicire jött, mert tegnap mondták anyukámék hogy milyen jót tartom magam. :) Boldog babavárást!
Én a 20. hétig sem híztam, azóta nem tudom, mert nem méreckedtem. Pedig eszem mindent!

22+4 hetes kismama vagyok, 1, 74 m magas, es idaig hiztam 11 kg. Nagyon megijedtem mikor raalltam a merlegre. Nagyon nagy az etvagyam. Miket ehetek, mert fogykurazni sem akarok a kisbaba miatt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a délutáni és az esti evést áld meg! Fogyókúrázni abszolút nem szabad max. orvos amit elõír, de az nem a Te esetedben van. Én sok plusszal kezdtem mert hormonkezeléssel lettem terhes (80-ról lettem 104 kg) de eddig 5 kiló van csak rajtam most 22 hetes vagyok Én is. 2-3 órától már nem eszek semmit. Ez hat valamennyire. Lelassult az anyagcseréd neked is? Attól is lehet hízni nagyon!!! Ja meg mivel hashajtót nem lehet szedni így ami engem meghajt az a meleg vagy jéghideg kakaó azt iszok 2 naponta mert amúgy nem megyek 8-10 napig wc-re.

Szia! Szerintem a délutáni és az esti evést áld meg! Fogyókúrázni abszolút nem szabad max. orvos amit elõír, de az nem a Te esetedben van. Én sok plusszal kezdtem mert hormonkezeléssel lettem terhes (80-ról lettem 104 kg) de eddig 5 kiló van csak rajtam most 22 hetes vagyok Én is. 2-3 órától már nem eszek semmit. Ez hat valamennyire. Lelassult az anyagcseréd neked is? Attól is lehet hízni nagyon!!! Ja meg mivel hashajtót nem lehet szedni így ami engem meghajt az a meleg vagy jéghideg kakaó azt iszok 2 naponta mert amúgy nem megyek 8-10 napig wc-re.
Egyél ami jólesik. Csak az édességgel bánj csínnyán. Van aki 25kg-ot is hízik és semmi baja sem neki sem a kicsinek nem lesz. 36km/16kg+
Szia 24 hetesen + 8 nál járok nekem azt tanácsolták naponta 5x kicsiket enni mint a cukrosoknál 7-10-13-16-19 órakkor ennni de ésszel sok vitamint zöldség gyümölcs csirkemell barnarizs graham kenyér stb...Enni muszály az nem jó ha 2-3 utánn nem eszel mert éhezik a baba is..:-((Ésszel egyél okosan zöldség mehet sok és a pipimell is.. Én 3 hete egy dkg ot sem hiztam ennek köszönhetõen egy próbát megér!Sok sikert ja és nem éhezem...ha édességre vágyom étcsoki 2-3 kocka de csak a 70% os vagytöbb mert az igazi csoki.Nekem a kakao megfogta a gyomrom anno nem tudtam wc re menni tõle...nem iszom csak tejcsit és eszem jogit kefirt szoval csak egészséges kaját uku szalonna kolbi ilyesmi de ha kivánod edd meg de ne sokat és ne mindig mértékletesség!Sok sikert!
Én az elsõnél 20-at híztam, a szülésnél lement belõle 10. A másik 10 fél éven belül és nem fogyóztam! Most 13 hetesen, már rajtam volt 4, 5 kg, pedig keveset ettem és kenyeret tésztát egyátalán nem. Szerencsére elromlott a mérleg és nem tudom mennyi vagyok.
Elsõvel 20at hiztam, másodikkal 30at.9 napja szültem, és már rámjön a farmerom. ja, és én csak 156cm vagyok, 50kg kezdtem, 80nal szültem.és azt ettem, amit kivántam.ha hizogatsz, inkább arra figyelj, hogy ne vizesedj, a vérnyomásod rendbe legyen, tehát a sóbol is fogj vissza egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a hozzaszolasokat! Jo babavarast mindenkinek!

17 éves vagyok.99.7 kg. Fogamzásgátlótól híztam. Augusztus 1. ig hogy tudnék lefogyni 70 kg-ra. Ha futok és diétázok megnyúlna a bőröm ilyen fiatalon?

Legjobb válasz: Én azt nem értem hogy az ember elkezd hizni vmitõl.. pl f.gátlótól. Akkor miért 30 kg +-nál veszi észre h ez igy nem lesz jo? Én már + 5 kg-nál elkezdenék csinálni vmit és nem várnám meg a +30at.

Én azt nem értem hogy az ember elkezd hizni vmitõl.. pl f.gátlótól. Akkor miért 30 kg +-nál veszi észre h ez igy nem lesz jo? Én már + 5 kg-nál elkezdenék csinálni vmit és nem várnám meg a +30at.
Nyilván a fogamzásgátlótól hízott... Kb. 50 kilót, mert annyival több az ideálisnál. Mellette egyébként 6-szor étkezik mindennap, minden kajálása kitûnõ fehérjékbõl, szénhidrátokból és zsírokból áll, valamint rendszeresen sportol! És csak most tûnt fel egyik reggel, hogy "basszus 50 kilót híztam... mitõl lehet? Ja hát persze a fogamzásgátló!" Ha nem akkor viszont csak a zabálástól és a tespedéstõl van :)
Küldjél már képet :D
Hát ez a 30 kilo ilyen rövid idõ alatt egy kicsit sok lenne sztem. Kezd el sportolni, és rendszeresebben enni, de sztem megviselné a szervezted ezt a hirtelne fogyást. Meg a böröd is megnyúlna, de ha mondjuk utána még sokat tornáznál rá, akkor feszesedne. De ez egy kicsit soknak tûnik, mondjuk úgy 15 kilo az nem annyira, minden héten 1 kilo, és akkor sztem az még a normálisnka nevezhteõ. Amúyg hány centi magas vagy?
A kérdező hozzászólása: A tespedésrõl annyit, hogy 69 kg voltam, nem vékony, nem is kövér.A fog.gátló felírásánál nem vettek vért kaptam egy gyógyszert 1 hónap alatt 15 kg-ot híztam, inkább ugy mondanám felfújódtam mint egy lufi.Kaptam még egy gyógyszert (mivel ugye felborult az elõzõtõl a hormonháztartásom) hogy az majd helyrerakja a hormonokat.Ez annyira volt hatásos hogy másfél hónap +10 kg.Innen jött az endoklinológia, kórház stb...Nemrég jöttem ki a kórházból, és ezért szerettem volna most elkezdeni.És igen.elõtte heti 4 szer jártam úszni és 3 szor röpizni, úgyhogy ennyit a tespedésrõl és a bántó válaszokról. A többieknek pedig köszönöm a válaszokat:)
23.18 hogy tartalmazna már napi 100gramm fehérjét??? 1. nap két fõtt tojás és egy steak... ha a steak 20dkg ami már nagy, akkor ez összesen 50-60 gramm fehérje... Egyik nap sincs 50g fehérjénél több, a zöldségekben lévõt nem kell számolni, az nem ér szinte semmit. Egyébként meg napi 3 étkezés kevés, reggelire minden nap szinte semmit nem eszik az ember, pedig a szervezetnek akkor van a legnagyobb szüksége szénhidrátokra és fehérjékre, tekintve, hogy kb. 10 órája nem kapott semmilyen tápanyagot.... Lényegtelen... mindenki azt csinál amit akar, ez a 7 napos dolog akkor is tökéletesen rossz.
en azt szamoltam amit en ettem egy nap 30deka csirkemell 75g feherje, ezzel maris megvan az amire a szervezetmnek szüksege van, ha ugye ez mind hasznosulna, es a ket tojas meg az 1-2 gramm feherjes zöldsegekkel meg összejön naponta 30-35 gramm. ezert nem ertem mi a baj es a kötekedesed nem magyarazat. ha rosszul lettem volna vagy az orvosi kontrollokon barmi negativat mondott volna az orvos akkor abbahagyom es nem itt ertetlenkednek.
11.53 rendben, nyertél, ügyes vagy, gratulálok! Ne haragudj de nem kötözködöm. 100 oldalt írhatnék neked arról, hogy miért nem jó ez a [email protected]ág... Még csak nem is fogod fel amiket írok... HOGY REGGEL RENDESEN KELL ENNI. HOGY A ZÖLDSÉGEKBEN LÉVÕ FEHÉRJE NEM SZÁMÍT. HOGY NAPI 3 ÉTKEZÉS NEM ELÉG. Mindemellett nem tudom, hogyan ettél napi 30dkg csirkét, amikor a legtöbb napon napi egyszer ír húst ez a csodaétrend... Egy étkezésre ettél 30 dkg-ot??? Ha igen, akkor azt is tudd, hogy egyszerre a szervezet maximum 40-50 gramm fehérjét képes feldolgozni... Nézd én nagyon örülök, hogy te ilyen ügyes vagy, és ennyire bejött ez a fogyókúra. Tudod néha több millió emberbõl egy megnyeri a lottó ötöst, de ugye ha õ azt állítja, hogy egyszer kell csak játszani, és megnyered a fõnyereményt, az nem igaz! Persze az õ szemszögébõl igen, és lehet valami matematikai analfabéta fennhangon visítana, hogy DE HÁT NEKEM EGYBÕL BEJÖTT, AKKOR EZ MÛKÖDIK! Attól még nem lesz igaz... Rengeteg kövér embert lefogyasztottam már, és rengeteg jött úgy hozzám, hogy már sok ilyen [email protected] kipróbált, mint ez a 7 napos dolog... Sokan ezt is csinálták konkrétan. Nem fogom tudni neked elmagyarázni, mert okoskodsz, de közben nem értesz hozzá, csak azt látod, hogy te lefogytál. Mondom, gratulálok, tiéd a lottó ötös! De ne híreszteld, hogy bárki megnyerheti, mert nincs így...
Es a vegak? ha nem szamit a zöldsegben levö feherje nem szamit? Reggeli, ok az fontos lenne azt felfogtam de en pl sosem szoktam reggelizni. De ha annyira ellene vagy akkor normalisan is leirhatnad, hatha okulok illetve okulunk belöle. Mert azzal, hogy csak azt mondod ez nem igy van meg nem szamit es csak a nem nem nem ez [email protected] Azzal nem vagyok elörebb. Azt pedig nem tudtam hogy csak 50-60g feherjet hasznalunk fel vagy hasznositunk egy etkezesnel.
Bocs elirtam a 40-50et 50-60ra:(
Na mivel mar nagyon erdekel a dolog azert gyorsan szamolgattam mindenfele tablazat alapjan. Az oke hogy ez a 7 napos dieta csak 6-700 kaloriat tartalmaz naponta (kivetel a vasarnap ott lehet joval több is :D ) de naponta kb 100 gramm feherjet, akkor megis mi ezzel a baj? a feherje elosztasa pedig korrekt ugyanis minimum napi 4 etelböl tevödik össze, a nagy resze a husokbol, tejtermekekböl, tojasbol es termeszetesen a zöldsgekböl. Es egy felnöttnek napi 1gramm feherje/testtömegkilogramm van elöirva egeszsegesnek, illetve 0, 79gramm csak ezen feherjek 85%-osan szivodnak fel. Ezek utan meg megjobban nem ertem. szoval nagyon varom a szakertesedet.
kedves uccso! en nem ertek a taplalkozas tudomanyhoz csak sajat tapasztalatomat osztottam meg. de akkor szeretnem megtudni, hogy az en testem miböl allhatott? ezek szerint tiszta izom voltam csak arra rakodott le par centi zsir es ezert ereztem ugy hogy sikerült 58kilora fogynom 85röl kb 2 honap alatt. ez idö alatt beres szandi tornat nyomtam naponta 1 orat es 3szor csinaltam meg ezt a 7 napos dietat es nagyjabol ugyanazt ettem a dieta szünet alatt csak nem szigoruan es ha ugy tetszett akkor meg mast, mar az elsö ket het utan is sokkal fittebb es energikusabb voltam, es ez nem mulo ize meg utana a jojo effektus, semmi nem volt 1, 5 evig tartottam a sulyomat es azt ettem amit akartam, persze hozzaszoktam a sok sali natur husok temahoz es nem sültkrumlit sültkrumplival tema volt. Azota most kezdek bele megint ebbe a fogyokuraba, mert amiota abbahagtyam a fogamzasgatlot egyszerüen masznak fel a kilok, pedig baromi keveset eszem, azt viszont föleg este meg össze vissza :S tehat az en hibam. Es miert nem jo ez a dieta? hiszen mindenhol azt magyarazzak folyton, hogy natur husokat kell enni meg sok zöldseg es gyümölcs-ez a dieta ezt tartalmazza es nekem a mennyisegevel sem volt bajom. Szoval nem ertem miert nem jo es hogy akkor en ennyire izmos voltam? Es tenyleg nem ertem es ezert nagyon szeretnek valaszt kapni. Elöre is köszi.
22.37 csak szólok, hogy aki nem izomból akar fogyni, annak megfelelõ mennyiségû fehérjét kell ennie, és nem fogyhat heti 1 kilónál többet... Zsírból heti egy kilót lehet leadni, kivéve ha valaki 200 kiló. A 7 napos diéta pedig dilettantizmus, káros és abszolút egészségtelen. Dietetikus
Csak hogy beszoljak en is 160 magas vagyok es 60-70 kilo között van az idealis sulyom amikor nem vagyok görcs es nem vagyok köver sem. Testalkattol is függ. Amugy az egyhatvan magassaghoz a 48.5 es 64.5 közötti suly az orvosilag idealisnal tartott. azaz nem 50 kilot hizott. Amugy kepzeld en meg 1 honap alatt hiztam most 15 kilot es nem tudtam tenni ellene, en meg abbahagytam a fogamzasgatlot. Figyu barki barmit is modn en tapasztalatbol mondom, hogy a 7 napos dieta mellett nem ehezel es nagyon hatasosan lefogysz ketszer kell megcsinalni az egy hetet aztan par nap szünet es megint, ezzel nagyjabol le is adsz olyan 20-25 kilot. egy nagyon fontos dolog van, mindenkeppen kell mellette tornazni!!! Akkor nem izombol fogysz es formasodsz is valamint a böröd rugalmasagan is sokat dob. a link: http://www.fogyokurak.hu/7-napos-dieta--cikk
"17 éves vagyok.99.7 kg. Fogamzásgátlótól híztam" Ezt egyszerûen nem tudom elhinni. Döbbenet...
Bocsánat, a bunkó természetesen a képkérõsnek szólt.
Utolsó! Bunkó vagy! Kérdezõ: sajnos ennyi idõ alatt elég nehéz, és egészségtelen dolog ennyit fogyni. Biztos, hogy megnyúlna a bõröd, nekem 4 hónap alatt 20 kiló fogyástól is nyúlt valamennyit. Kezdj sportolni és egészségesen élni, ne próbálj sürgetni semmit! Szépen lassan le fog az menni, ne aggódj, és ne stresszelj! Karácsonyra igazi bombanõ lehetsz :) ha viszont augusztusra fogynál ennyit, aligha hiszem, hogy csinos lennél, a súlycsökkenés ellenére sem. No és lassan fogyni is sokkal gyorsabb, mint sehogy! :) csak ügyesen!
Elsõ voltam. Hát igen, tényleg sok a súlyod, de akkor se ilyen drasztikusan kéne leadnod belõle, hisz ezt se rövid idõ alatt szedted fel és akkor rövid idõ altt se szabad leadni. Amúgy abbahagytad már a gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: 160 cm...
Meg is érdemled, ha tizenévesen ilyen szar bogyót szedsz! És már akkor dagadt voltál, amikor elkezdted!!!

Híztam vagy vizesedek? 1 hét alatt 2 kiló? Létezik? Mit tehetek?

28 hetes vagyok. Pár napja el kezdtem vizesedni és az utóbbi egy hétben 2 kiló jött fel.. nem akarok hízni ilyen ütemben. Most ez így már 9 kilo a 28 hét alatt, holott az els? 20 hétben csak 4 kilo volt.. :(

Legjobb válasz: Szia. Állítólag a baba ilyenkor már hízik. Nem feltétlenül a vitesedés az oka, bár az is rátesz. Én a 23 hetemmel 6 kg-nál tartok és még most jön a java (baba súlya eddig még csak kb fél kg volt, most már hízni kezd). Nem jelenti azt, hogy ez az ütem így folytatódik nálad. A szülés után úgyis lemegy majd, ne aggódj ezen. Boldog babavárást.

Szia. Állítólag a baba ilyenkor már hízik. Nem feltétlenül a vitesedés az oka, bár az is rátesz. Én a 23 hetemmel 6 kg-nál tartok és még most jön a java (baba súlya eddig még csak kb fél kg volt, most már hízni kezd). Nem jelenti azt, hogy ez az ütem így folytatódik nálad. A szülés után úgyis lemegy majd, ne aggódj ezen. Boldog babavárást.
Baba és a vizesedés együtt.A kilók miatt meg annyira ne aggódj, te is az a fajta vagy mint én...bmit tehetsz csak jönnek a kilók.Majd leadod baba után a szoptatással, hacsak akkor nem teszed azt mint anya, cukrozott eperrel evett eperfagyit kilószám:D:D:DNo ez meglátszott rajta.Különben is jön a nyár, a gyümölcsszezon, én már alig várom. Amúgy mostanában valami front miatt jobban is vizesedünk, 3 napja nem tudom levenni a jegygyûrûm.Azzal ellenõrizheted, hogy mennyire vagy felvizesedve, illetve a bokádat és a vádlid tetejét folyamatosan nézegesd.Ha nagy mértéket öltene a vizesedés, akkor azért menj el a háziorvoshoz. Baba ebben az idõszakban hetente olyan 200g-ot fog hízni.
Szia! Hát szerintem vizesedtél is, meg a baba is hízott, növekedett! Termelõdik a magzatvíz is ám! Próbálj sokat pihenni, pócold a lábaidat fel! Hidd el nem biztos hogy te híztál olyan sokat. Én 57-58 kilóról indultam, és vmelyik nap már mutatott a mérleg 70, 5 kilót is!!! Hát én is elámultam, de mindenki, még a védõnõ is azt mondja mennyire jól meg tudtam tartani a súlyomat, és hogy a hasamon kívül nem nõtt semmim! Figyelj, ez van! Én sem érzem azt, hogy elhíztam volna, de a lábaim nekem is sokszor bedagadnak, meg hát mit mondjak: Nincs kis pocakom! :) Azért persze figyelj, hogy tényleg ne egészségtelenül sokat hízz, ha hízol is (mármint te, és nem a pocak meg ilyenek)! Mert ki kevesebbet, ki többet hízik! Sok sikert! 34 hetes kismami
Ne aggódj a víz hamar le fog menni szülés után. A lényeg, hogy a vérnyomásodra és a vizeletedre (fehérje jelenik-e meg) figyeljetek oda. Nekem két hét alatt 6 kg jött fel a víztõl, már nem is állok mérlegre, pedig sómentes étrend, csalántea, zöldség-gyümölcs fõként amin élek. 36 hetes kismama

Kb. mikortól várható a súlygyarapodás? 8 hetes vagyok, de még 1 dekát sem híztam.

... s?t volt olyan nap is, amikor kevesebb voltam, mint induláskor (57kg a terhesség kezdetén, néha 56,5 vagyok)

Legjobb válasz: Szia.Én a 18.dik hétig semmit nem híztam.39.dik héten született a kislányom,és összesen 10kg-ot híztam...Ez nem mindenkinél egyforma,az elözõ terhességemnél 22kg-ot híztam. Minden jó,boldog babavárást(8hetes babás)

Szia.Én a 18.dik hétig semmit nem híztam.39.dik héten született a kislányom, és összesen 10kg-ot híztam...Ez nem mindenkinél egyforma, az elözõ terhességemnél 22kg-ot híztam. Minden jó, boldog babavárást(8hetes babás)
szia én össz 7 kg t híztam egész terhesség alatt, örülj h te se hízol attól még rendben van minden.
Én 16 hetesen még nem híztam egy dekát sem!Szerintem ez teljesen rendben van.Jönnek azok a kilók úgyis, szerintem az étvágyamból ítélve hamarosan.....
az utolsó három hónapban ugrik fel a java!
Szia! Én 18 hetes és csak 1kg hiztam eddig! Örülj neki amugy én is odafigyelek hogy ne hizzak sokat de amit megkivánok azt megeszem:D!
Elvileg semennyit nem kéne hízni még ebben a "korban". Az orvosom szerint félidõig (20. hét) nem kell hízni elvileg, és a második 20 hét alatt pedig hetente fél kilót. Ez lenne az egészséges. Én most a 33. hetet taposom, és összesen 6-7 kilót híztam eddig, de csak a 20. hét után indult meg a dolog. De, ez természetesen nem azt jelenti, hogy baj, avagy nem baj, hogy hízol. Minden nõ szervezete máshogy reagál a terhességre. Nálam is volt példa arra is, hogy egyik hétrõl a másikra 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg korábban. Úgyhogy ne aggódj!
Ez mindenkinél változó!Még nagyon az elején vagy:) !Rajtam a 24. hétig csak 1, 5kilo volt.Az is a 20.hét után jött rám, nem voltam erõs testalkatú terhesség elött sem.Vékony voltam.Most a 30. héten is csak a pocakom van, ami mindenki szerint nagy.Most +5 kilónál tartok, de hát már a babának is nagy a súlya, vízesedek, magzatvíz stb.., remélem tartom, és nem hízok sokat a végéig:) ! Boldog babavárást!
Én most vagyok 12 hetes, de már 2 kg-t híztam, bár nekem feküdni kell, így érthetõ :) )
Megírnád a petezsák méretét és a baba méretét? Szívhang mikor volt? köszi
A 12. hetben vagyok de az elejen meg fogytam is, elkezdtem vitamint szedni amitol lett etvagyam. Ne aggodj!En sem hiztam meg egy dekat sem:) !Jo babavarast!

12 hetes vagyok, nagyon nagy a hasam, már most úgy érzem magam, mint egy bálna, 1 hónap alatt 3 kg ot híztam. Nektek mekkora (volt) a pocitok?

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.

Én 12 hetes vagyok semmit nem híztam még de már volt aki észrevette hogy baba lesz.
Szia! Én is 12 hetes vagyok, eddig nemhogy hiztam volna, hanem 2, 5 kilót fogytam, mert állandó hányingerrel küszködök, néha hányok is. Rajtam sem igazán látszik még, de már alig várom, hogy gömbölyödjek :) Boldog babavárást kivánok, és baratkozz meg mihamarabb azzal, hogy egyre nagyobb es gömbölyübb leszel.
Szia sajnos az elején én is sokat felszedtem, nem hánytam émelyegtem most vagyok 25 hetes 12 kiló már rám jött persze figyelek, de ez alkati kérdés.Volt olyan hét, hogy két kiló simán feljött. Eddig csak az látszott, hogy híztam, most már van pocak is. Én is bálnának érzem magam nem könnyû....
Nekem nagyon nagy hasam volt 12 hetesen. Valahogy olyan furán nõtt a hasam. Az elején hirtelen nõtt nagyot, aztán sokáig semmit. Gondolom csinált magának helyet a bébi, aztán belenõtt. :-)
Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.
2 hónapos vagyok majdnem 8 kg a plusz, már most nem jönnek rám a régi ruháim.Kitartás ez ezzel jár.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Amit még tudni kell, h.terveztük a babát, és 3hónapig szedtem elõtte a gravidát, amitõl 4kg-t híztam, és még akkor nem is voltam terhes.Most az is rajtam van+ez a+3 is.
20 hetesen kezdett el látszani. attól is függ, milyen alkat vagy, de a 3 kg kicsit sok szerintem
Én 48 kg-val kezdtem a terhességet, szal elég vékony voltam, mégsem mertem volna azt mondani 12 hetesen, hogy bálna vagyok, pedig nekem is hamar látszott. Messze van még a vége, jobb lesz, ha megbarátkozol ezzel a bálnával.:-) 38 h
én tegnap töltöttem a 13. hetet, de egyelõre még én is fogyok, pedig eszek rendesen. Viszont hasam már nekem is van, már elég régóta, kb. 2 hete. És nem hiszem, hogy puffadás, mert kemény, babás pocinak néz ki. Ja, és féloldalas, ezen jót szoktunk szórakozni a párommal:) a bal oldalon jobban kidudorodik, mint jobboldalt. Semmi bajunk sincs.
Szia!Nekem semekkora.Most 20 hetes vagyok, most már az idegenek számára is észrevehetõ a pocim.Mondjuk még nem vagyok annyi kiló, mint mikor elkezdtem a terhességet, köszönhetõen a sok hányásnak.

20. hétbe lépek át és 7kg-t híztam eddig. Szedek napi 1-2szem magne b6-ot, úgy halottam, hogy az hizlal, igaz? Vagy inkább a több édességtől hízok ennyire?

Az első trimeszterbe sokat ettem de mert éhes voltam, az utóbbi pár napban már kevesebbet, de nagyon kívánom az édességet a joghurtot és nem is vetem meg magam tőle,egészen idáig. Volt aki terhesség alatt magne b6ot szedett és nem hízott sokat,normális volt a testsúlya?És volt aki magne b6tól hízott inkább? Természetesen az édességeket 99%ban elhagyom.Mi lehet a következménye ha sokat hízok,befektethetnek kórházba? Vékonyan kezdtem a terhességet nem volt feleslegem de hízékony vagyok!Azt mondják nem igazán látszik rajtam a plusz kiló,talán picit.Ebből a 7 kg pluszból mennyi lehet az ami nem súlyfeleslege hanem a megnövekedett vérmennyiség,lepény,baba,magzatvíz,mellek stb..? Lehetséges hogy 8-9 hónapig már nem fogok rohamosan hízni?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a magne b6-tól van. Én napi 6 szemet szedtem kb. a 20. hétig és addig nem híztam 1 kilót sem. A végére 13 kiló jött fel összesen.

Nem hiszem, hogy a magne b6-tól van. Én napi 6 szemet szedtem kb. a 20. hétig és addig nem híztam 1 kilót sem. A végére 13 kiló jött fel összesen.
Én nem értem. Nagyon sok ilyen hízós kérdés van. Szerintem mindenkinek alkati kérdés, hogy terhesség alatt hány hg-t szed fel. Én nem foglalkozom vele amég az eredményeim jók, hiszen a babának sok energiára van szüksége amit az ételbõl nyer. Aki meg nem szed vasat mert "hizlal" annak nem való gyerek mert a babának nagy szüksége van a vasra. 30 hetes vagyok +15 kg-val. Szerintem legalább +20-al megyek majd szülni. Jól érzem magam a bõrömben. Ráérek akkor lefogyni ha itt lesz a baba. Ráadásul a pátomnak is jobban tetszek mióta van rajtam mit fogni... :)
A tej nem a feherje, hanem a zsir miatt hizlal. Erdemes a sovany tejtermekekre koncentralni. Esetleg, ha a kalciumot kulon potlod, lehet, hogy kevesbe kivanod majd a tejet! A feherje nem hizlal! A zsir es a gyorsan felszivodo szenhidrat hizlal.
Én is 20 hetes vagyok 8 kilo plusznál járok, én is gyakran ettem édességet, de már visszább vettem. Én is hízony vagyok, én semmilyen vitamint nem szedek. Én rengeteg tejterméket eszek mert csak azt kívánom tejbegríz, tejberizs, joghurt, puding a fõzött a bolti, müzli, és a multkor hallottam a tv-be hogy jót tesz a tej, de a túl sok hízlal mert sok a fehérje benne. Aggódom én is mi lesz késõbb, de majd leadom :-)
A gyógyszer önmagában nem hizlal! Vannak olyanok mint pl a b6, növelik az étvágyat, többet eszel azért hízol! Nyilván a sok édesség, fehér lisztbõl készült pékárú, krumpli, rizs ami növeli a kilókat.. A java még csak ezután jön, úgyhogy nem árt már most odafigyelni az ételre. Ebben az állapotban sokkal könnyebben ragadnak meg a kilók, hála a lelassult anyagcserének!
Szerintem, ez alkat kérdése, nem vitaminé. Én a 21. hétben járok, és eddig picivel több, mint 3 kg-t. És én is napi 4-5 szem magnéziumot szedek, plusz vasat, calciumot, és c-vitamint. Alkalmanként még terhesvitamint is. A hízás üteme pedig mindenkinél eltérõ, és teljesen egyedi, terhességgel számolva is egyéni. Elõfordulhat, hogy végig ilyen ütemben hízol, de van, akinél belassul a hízás és a vége felé csak a baba súlyával gyarapszik. Ezt tényleg csak utólag lehet megmondani, és a következõ babánál nem biztos, hogy ugyanígy fog történni.
A b-vitaminról azt olvastam, hogy fokozza az étvágyat, de önmagában nem hizlal.
A kérdező hozzászólása: vasat is kell szednem minden másnap.Azt tudom, hogy a magnézium nem hizlal, de ebbe ugye b6 is van és valahol azt olvastam, hogy az ami hizlal.
A magnézium nem hizlal. Valaki már a vasat sem meri szedni, nehogy elhízzon.
A fehérjétõl lehet utoljára elhízni úgyhogy azt bátran egyétek. A ch és a zsír arra kell jobban odafigyelni. Egyébként a b vitamin étvágyat csinál valóban én is mikor szedtem (hányingerre!) nagyon megnõtt az étvágyam tõle sokat is híztam egyszerûen éjjel nem bírtam visszaaludni az éhségtõl meg ilyenek... Úgyhogy mikor vége lett ennek a hányós idõszaknak akkor abba is hagytam sürgõsen. Nem szedtem semmi vitamin úgy értem ilyen terhes vitamint, c vitamint meg kalciumot d3 mal igen meg magnéziumot KÜLÖN de semmiféle b vitamint azt gondolom a b vitamin féléket a legkönnyebb természetes táplálkozással bevinni (hús gabona félék stb.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!