Találatok a következő kifejezésre: Híztam egy a fenekemre, (2 db)

Ezek striák és sehogy se lehet eltüntetni
Bocsi, de már sokszor olvastam itt, de tulajdonképpen mik is azok a csíkok, milyenek?
A kérdező hozzászólása: kékes lilás rövid csíkok, olyam mintha nyúlna a bõrõm, és ... mint a terhesség utáni csíkok (anyumtól hallottam, még csak 17 vagyok)
Ezt eltûntetni sehogy sem tudod. Kinyúlt a bõröd a megnövekedéstõl, amit nem tudott követni. Idõvel halványodni fog, illetve vannak rá krémek (kifejezetten striára).
Nekem a napozástól eltüntek, viszont ha nagy ritkán lebarnultam csúnyán meglátszott!Már-már el is tûntek, csak ritkán látszanak!Sok sikert!Üdv.:Bea
terhességi csík kezelõ krémmel amit bármelyik patikában(sõt szerintem illatszerboltban, pl. dm, stb) lehet kapni már 1000ér jófajtákat. ezek minden csíkokat eltüntetnek, legalábbis eléhalványítanak, amiket a hirtelen súlynövekedés okoz!!!! a striha az más

Híztam 4 kg-t, a mellem nem nött, a fenekem meg akkora lett mint egy ház. Van valami más mód, hogy kicsit nagyobb legyen a mellem, a hízás célja ez lett volna?

160 cm magas vagyok, vékonyabb testalkatú. 48 kg-röl felmentem 52-re, de nem nött a mellem, a fenekem viszont igen. A hasamra sem ment szinte semmi. Vállam amúgy kicsit szélesebb a csípömnél (amikor hízok akkor egyforma a kettö), tehát nem épp körte alkatom van, ezêrt nem is értem miért hízok így.

Legjobb válasz: Szerintem két komoly lehetõséged van. 1. Általános iskola, de most ne úgy hogy 8 osztály = 4 elsõ meg 2 második, hanem járd végig. 2. Egy helyesírási kézikönyv lapjaival még mindig kitömheted ahol nem dudorodik eléggé.

Szerintem két komoly lehetõséged van. 1. Általános iskola, de most ne úgy hogy 8 osztály = 4 elsõ meg 2 második, hanem járd végig. 2. Egy helyesírási kézikönyv lapjaival még mindig kitömheted ahol nem dudorodik eléggé.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok, úgyh "nöiesedni" már nem fogok.
Itt már csak a szilikon segíthet.
amúgy mekkora most a melled?
A melled olyan es akkora, amilyen es amekkora... miert kellene mindenaron megnovelni?! Lehet, hogy jobb megoldas lenne, ha inkabb az alakformalasra mennel ra. Olvass utana es tajekozodj arrol, hogy mely sportok, vagy milyen gyakorlatok segithetnek az alakod formalasaban, esetleg kulonbozo taplalkozasi tanacsoknak is utananezhetnel!
nekünk fontosabb a forma mint a nagyság... nem fogjátok fel akkor sem :D Meg amúgy sem a melledbe lesz szerelmes a az illetõ férfi hanem beléd :) F19


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!