Találatok a következő kifejezésre: Hízlal a tabletta (11 db)

Hízlalnak a fogamzásgátló tabletták?

Nevezetesen a Symicia-ra gondolok, mert én azt szedtem, mostmár ugyan nem szedem... De 10kg meghíztam. :( Létezik ez vagy másban keressem a problémát?:/

Legjobb válasz: elõfordul. de nem mindenkinél. barátnõm pl felszedett 3-4 kilót ami alig látszott meg rajta és nem tudott tõle megszabadulni, csak miután abbahagyta

elõfordul. de nem mindenkinél. barátnõm pl felszedett 3-4 kilót ami alig látszott meg rajta és nem tudott tõle megszabadulni, csak miután abbahagyta
Én elég világosan leírtam, hogy nem ettem többet és az étvágyam sem nõtt, mégis csak úgy száguldottak fel a kilók. Világéletemben vigyáztam az alakomra, nagyon kényes voltam/vagyok minden deka hájra magamon, 60 kiló vagyok 180 centihez. És azt is leírtam, hogy ORVOS mondta (nem dilettáns) hogy igenis hízásra HAJLAMOSÍT. Innentõl pedig egyszerûen nem igaz, hogy attól hízik mellette valaki, hogy nincs önfegyelme. A tabletta lényege, ha valaki eddig nem tudta volna, hogy álterhességet okoz, kikapcsolja a peteérést. Terhesség alatt is alapvetõen hízik az ember, mert a megváltozott hormonállapot hajlamosít erre. Van, aki hízik pár kilót, van aki nagyon sokat és van, aki egyáltalán nem. És ezért pedig igenis a hormon a felelõs, jó lenne ezt ésszel felfogni. Csak az a bosszantó kissé, hogy olyanok akarnak meghazudtolni, akik annyit se értenek hozzá mint tyúk az ábécéhez és csak azt szajkózzák mint egy gép, hogy az hízik, akinek étvágyat csinál és zabál. Jobban vigyázok az alakomra állítom, mint itt bárki a válaszolók közül, szóval egész biztosak lehetnek benne egyesek, hogy én nem zabáltam soha össze- vissza minden vackot, csak épp rám (meg még nagyon sok nõre) olyan hatással van a mûösztrogén, hogy felkavarja az anyagcserét és még a normális mennyiségû/kalóriatartalmú táplálék is lerakódik rajta.
A kérdező hozzászólása: Utolsó Válaszadó: Igen Van Benne Igazság... Én sem voltam Soha ilyen mint most. 162Cm Vagyok és 76kg??:OOOO Szerintem elég gáááz, próbálok kevesebbet enni, mint eddig... De nem mozdul egyenlõre lejjebb a mutató:( Amíg nem kezdtem el szedni a tablettát. 58-60Kg között mozogtam. Valahogy akkor jobban Éreztem Magam, Mint most:( :S Köszike a Válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Illetve... Lehet h hülye kérdés, de ugye mivel abbahagytam a szedést, elvileg ezek a hatások el kéne h múljanak nem? Mármint ezt nem úgy értem h a kilok is elmúlnak rólam..:) Hanem h megszûnik, ez a hatás, és visszaállok a "rendes üzemmód"-omba:)
"akik annyit se értenek hozzá mint tyúk az ábécéhez és csak azt szajkózzák mint egy gép" Drága, kedves, okoskám! Az álterhesség egy nagyon ritka, rendkívül komoly betegség! A fogamzásgátló KIKAPCSOLJA a ciklust, de nem hoz létre álterrhességet!:) ) Istenem.. Akkor poztívat tesztelnél! Ebbe bele sem gondoltál? Na nekem ilyen ne magyarázzon, hogy milyen h*lye vagyok. Különben igen, HÍZÁSRA HAJLAMOSÍT, ami nem egyenlõ azzal, hogy hízol tõle :) A te szavaiddal nekem adsz igazat. Nem tûnik fel?
A kérdező hozzászólása: Ne Haragudj... Én 1 szóval nem mondtam azt neked h nincs igazad, ahogyan azt sem h hülye vagy..:| Itt csak beszélgetünk, én úgy gondolom.
A kedves válaszolónak írtam :) Ajánlom neki, hogy nagyon olvasson utána az álterhességnek és annak, hogy miként is mûködnek a fogamzásgátló tabletták! Azért úgy szedni, hogy ilyet nem tud az ember...
Na, utánaolvastam, és tényleg néhány helyen ezt hirdetik, hogy álterhességet hoz létre, miközben ez egy óriási marhaság! Ilyet szakemberek nem írnak, nem mondanak! Javaslom, hogy válogasd meg, hogy miket olvasol el a neten, ez pl egy 100%-osan megbízható, tudományos "cikk" a tablettáról: http://hexa.hcbc.hu/meh/tabletta.htm (Azért elég durva, hogy egyesek minden [email protected] elolvasnak és beveszik, és abban a tudatban élnek, hogy márpedig az úgy van.. Azért lehetnél kicsit igényesebbb...)
A kérdező hozzászólása: Ja Rendben :)
Visszatérve a kérdezõre. Voltál vissza dokihoz és mondtad, hogy ilyen mellékhatása lett? (ne haragudj, lehet hogy írtad, de most nem olvastam vissza az elsõ oldalt és már nem emlékszem) Mert mi elõre beszéltünk errõl a dokimmal, mivel ígyis elég nõies alakom van, és féltem, hogy lufi lenne belõlem... (Én is 160 cm fölött vagyok kicsivel, és kb 63-64 kg voltam, amikor elkezdtem használni.) Mondta, hogy vannak olyanok, amire kevésbé jellemzõ, meg olyanok is, amik több embernél okoznak hízást. Így nálam ezt az "igényt" is figyelembe vette felírásnál. Lehet számít, hogy magánhoz járok, nem tudom körzeti mennyire hallgatja meg az ilyen igényeket. Sajnos nekem elég negatívok a tapasztalatim velük.
Amúgy kérdezõ, a Volináról hallottam jókat, hogy nem okoz étvágynövekedést, illetve emellett nem nagyon szoktak hízni. Tény, hogy én is emellett fogytam, az étvágyamat is csökkentette.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok az Infókat! Akkor majd konzultálok az orvosommal:) Igazából nem körzetis akihez járok, hanem Kórházban dolgozom, így úgymondd kollega nekem:) Úgyhogy ennyibõl nagyjából elõnyöm van, csak a hiba az volt h erre nem tértünk ki (Hízásos dologra...) ez részemrõl volt hiba..:/ De talán megoldható még :)
Én is symiciát szedek. Rám 1 plusz kiló se jött, semmi változás nem történt a testemen, ami észrevehetõ lenne. Olyan tabletta ami fogyaszt azt nem fogamzásgátlónak, hanem étvágycsökkentõnek hívják...
Az étvágyat növelheti (de nem biztos) és akkor ha többet eszel, akkor hízol... konzultálj az orvosoddal, keressetek olyat, ami nem étvágy-növelõ és kész
A kérdező hozzászólása: Na Lányok Az Szép:) Akkor én legelõször kifogtam a Lehetõ legrosszabbat. Majd tartok egy kis megbeszélést a nõdokival... Valami oan kéne ami kifejezetten fogyaszt:)
akik híznak mellette, azok az étvágynövelõ hatásuk miatt többet esznek, észre sem veszik. Amúgy én Volinát szedek, nekem csökkentette az étvágyamat, már 35 kg-t fogytam (95-rõl indultam..)
Csak ha többet eszel:) Étvágynövelõ hatása lehet a fog.gátlónk, de közvetlenül nem az okozza a meghízást, ez rajtad múlik.
Én mindig nagyon vékony voltam alkatilag, de amikor a Lyndinette 20 nevû gyógyszert szedtem, már az elsõ 3 levél után felpattant rám 10 kg. Ugyanúgy odafigyeltem az étkezésemre, de mégis. Az orvosom azt mondta, hogy ne lepõdjek meg, az ösztrogéntartalmuk révén hajlamosítanak nõies típusú hízásra. Én sem bírtam leadni, míg szedtem, sõt aztán kiírattam egy másfajtát, attól nem híztam tovább, de leadni nem bírtam azt a 10 kilót, ha megfeszültem se. Aztán elegem lett, abbahagytam a gyógyszert és láss csodát, magától eltûnt rólam a 10 kg, anélkül, hogy bármit csináltam volna.
A kérdező hozzászólása: én 2 hónapja abbahagytam s semmi nem ment le :(
Igaza van a 2.nak. Nekem 1. fogamzásgátlóm volt a Yasminelle, éreztem, hogy egésznap csak ennék.. Míg régebben 1 virslit alig bírtam megenni, most 3 is kevés lenne, ha nem kontrollálnám magam. Sajnos valamit, valamiért.. :/ De ha nagy az önerõd, hogy leadd, sikerülni fog! :)
én cypromixet szedek már 1 éve és mikor elkezdtem szedni akkor meghíztam 5 kilót rögtön az elsõ hónapban. nagyon szencedtem de fél év után tudtam csak leadni ugy hogy semmit nem ettem... szörnyû de most is nagyon oda kell figyelnem h mennyit eszek mert pillanatok alatt visszajön.
Én kb 5-6félét már szedtem az évek során, de csak egyfajtától híztam 10kilót 3hónap alatt. Szóval egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Háááát igen.... De az a baj h már mindenki mondja h így meg úgy meghíztam... Kapom a kérdéseket h terhes vagyok-e meg társai:| És tény és való h már engem is zavar a súly:S Nem vagyok dagadt ezzel nem azt mondom, de a 10g az 10kg:S
Úgy tûnik, nekem szerencsém volt, nõtt a mellméretem, de fogytam úgy, hogy semmin nem változtattam.
A kérdező hozzászólása: Az Valóban Nagy szerencse:) Nekem is nõtt egy picit a mellem, de még mellé befigyel plussz 10kg :( Amit Igazán kihagytam volna az életembõl:(
Nekem plusz 2 kosárméret és -5kg. Nem tudom, hogy a gyógyszer ilyen jó, vagy épp erre volt szüksége a szervezetemnek.
Nem, az a sok süti meg csoki, meg pizza meg nasi hízlal, amit a fogamzásgátló étvágynövelõ hatása miatt eszel meg. Nekem az a módszerem, hogy ilyenkor paradicsomot, uborkát, sárgarépát vagy fehérje-szeletet, vagy proteinturmixot eszem egy kis zabpehellyel. Nem hízlalnak úgy, mint a nasik, és egészségesek is.
A kérdező hozzászólása: Igen ez is 1 Yoo Ötlet:) A Pizza és a Mc'Dondalds, csoki, meg egyéb nekem is kifogástalanul mennek.:( Ez a baj:D Köszike a válaszokat:) Az elözö válaszoló ( Plussz 2 kosárméret ill. -5kg) megkérdezhetem h melyik tablettát szeded? Persze ez szervezettõl függ, csak kiváncsi vagyok:)
Nuvaringet használok. Ez az elsõ és egyetlen, amit kipróbáltam. Lassan egy éve használom és maradnak az "eredmények". De tényleg nem hinném, hogy ez kifejezetten ennek a gyógyszernek az eredménye. Mármint nem gondolom, hogy másnál is így hatna.
Sajnos igen.( Hiába mondják hogy csökkent hormontartalmúak..Nem igaz!! Én yasminelle-t szedtem. 29 éves koromig nem hordtam melltartót és a legkisebb nõi méretet hordtam, szóval sovány voltam. Mikor elkezdtem szedni a tablettát rögtön hízni kezdtem de az elsõ pár kilóval még nem volt bajom. Aztán mikor 20 kilót felszedtem és 30 évesen kinõttek a melleim és trombózis gyanújával kórházba vittek, leálltam vele.Ja és hozzáteszem alig ettem valamit, mielõtt még bárki a megnövekedett étvággyal jönne...Leadni azóta sem tudom , ha a fejem tetejére állok akkor sem.Hiába nem eszem csak keveset és egészségeset és hiába mozgok..Ha tudom hogy ez lesz belõle soha nem kezdem el szedni.Persze nem minden szervezet reagál egyformán a gyógyszerekre..Ez csak az én tapasztalatom.
Hormonokat tartalmaz, ami - ahogy te is írtad - növeli az étvágyad.
A kérdező hozzászólása: és ha odafigyelek, h mennyit eszek és mit, akkor ezek szerint tudok ellenE tenni(marmint a hizas ellen).Ugye???most fogytam le, ma vettem be az elso tablEttat es nem szeretnem visszaszedni a kg-ket... koszike:)
Igen, ha rendesen figyelsz a táplálkozásra, akkor nem lesz semmi gond! Meg amúgy is kevés benne a hormon!
Szerintem ne parázz ennyire rá. Én pl semmit nem híztam tõle és van csomó ismerõsöm, és õk sem híztak tõle. A mai tabikban már nincs annyi hormon, és az étkezésre egyébként is oda kellene figyelni.

Hízlal a Revalid nevű tabletta?

Hajhullásom a fogamzásgáltól abbahagyása után jelentkezett. Ennek visszaszorítására jó a REVALID? Hízlal ez a tabi?

Legjobb válasz: dehogy is! én is azt szedem már egy pár éve és nem hiztammég tõle soha. én azt kérdõjelezném meg h használ eXD

dehogy is! én is azt szedem már egy pár éve és nem hiztammég tõle soha. én azt kérdõjelezném meg h használ eXD
Én Biovánnét szedek, azt mondják hogy ez jobb, és tényleg olcsóbb is!Sztem a Revalid nem is használ.... Pusz sok sikert
Én gyakori hajhullásra hajlamos vagyok.Ilyenkor én mindig bevezettem a revalid kúrát.(3x2)naponta, 3 hónapon át.Bár ez elég költséges, de kevesebbe került mint elötte a sok másfajta tabletták összevásárlása.Bár azt is jó kivizsgáltatni, hogy nem áll-e valami gyulladás fent a szervezetbe, fõleg a nõknél több nõgyógyászati panasz is fentállhat.
Ja és a tabletta önmagában nem hízlal, attól függetlenül hogy többfajta B vitamint tartalmaz.Legfeljebb jobb étvágyat csinálhat és ha többet eszel csak akkor hízhatsz.:)

Hízlal a fogamzásgatló tabletta? Mennyire módosítja a hormonháztartást?

akinek tapasztalata van benne légyszives osszatok meg velem...

Legjobb válasz: nekem az a tapasztalatom,hogy nemtudok ellenállni a kajának.nagyon meghozza az étvágyamat.én híztam tole,sajnos.plusz nekem voltak olyan tunetek,hogy az elso 1-2hétben hányingerem volt reggelenként,rettenetesen fájt tole a lábam,és érdekes,hogy havi kozben nem éreztem feszulést a mellemben,viszont a koztes 21napon igen:)én 3honapja szedem,de ugy vettem észre már kezdenek elmulni a tunetek.

nekem az a tapasztalatom, hogy nemtudok ellenállni a kajának.nagyon meghozza az étvágyamat.én híztam tole, sajnos.plusz nekem voltak olyan tunetek, hogy az elso 1-2hétben hányingerem volt reggelenként, rettenetesen fájt tole a lábam, és érdekes, hogy havi kozben nem éreztem feszulést a mellemben, viszont a koztes 21napon igen:) én 3honapja szedem, de ugy vettem észre már kezdenek elmulni a tunetek.
Én kb. 3 évig szedtem fogamzásgátlót, elõtte elég vékony voltam, utána az elején jött rám egy olyan 3-4 kiló, de fél év alatt lement rólam, mindenféle diéta nélkül, mert hozzászokott a szervezetem. Szerintem amúgy is alkat kérdése, anyukám például hipervékony, pedig õ is ugyan azt szedi, amit én szedtem. Szóval ha elkezded szedni, akkor szerintem arra számíts, hogy lehet, hogy egy picit fogsz hízni, aztán az esetek többségében tényleg le is megy. Drasztikusan kevesen híznak meg tõle, ha igen, akkor másik gyógyszert kell feliratni az orvossal.
Attól is függ, hogy valaki mennyire hajlamos a hízára, én például sajnos eléggé hízásra hajlamos alkat vagyok, és fel is szedtem pár kilót (k. 5-6) amikor elkezdetm szedni a fogamzásgátlót :(((. És nagyon nehezen is adtam le ami akkor feljött. Alkat kérdése. Ha vékony vagy, és nem hízol könnyen, akkor nem fog nagy gondot okozni (lásd az elõbbi hozzászólót). A hormonháztartást módosítja (hiszen nõi hormont tartalmaz), de a mai modern gyógyszerek már kis hormontartalommal készülnek, és igazából nem okoznak problémát, esetleg amikor elkezded szedni, akkor eleinte nehéz hozzászokni (nekem pl. köztes vérzéseim voltak, hányingerem, stb..) Ha nagyon kellemetlenek esetleg a mellékhatások, akkor menj vissza a nõgyógyászodhoz, és felír másik gyógyszert.
Én egy igen erõs gyógyszert szedtem és nem híztam se mikor elkezdtem, se mikor abbahagytam. A hormonszintem pedig tökéletes, pedig évek óta szedtem.
Nem ijesztgetés miatt mondom, mert természetesen mindenkire másképp hathat, de az a tévhit, hogy nem okozhat sújgyarapodást a fogamzáshátló. Az én fogamzásgátlómon amúgy a mellékhatások között is jegyzik, hogy elõfordulhat ilyen tünet. A gyógyszer gyártói pedig már csak nem élnek tévhitben. És logikus is, ugyanis nõi hormont tartalmaz, és ennek hatására jelentkezhet a hízás tünetként. Étvágyat viszont nem nagyon csinál, mégis melyik összetevõje eredményezné a nagy étvágyat?? Kérdezd a nõgyógyászod is ha gondolod, de nekem sportos életmódú barátnõm is hízott fogamzásgátló hatására, úgy hogy nem kezdett el mondjuk a tabletta szedésével egy idõben mértéktelenül enni, és ugyanúgy sportolt mit addig. Az igaz, hogy csak kis felesleg rakódott rá, de mással nem nagyon lehet magyarázni. Nekem is felment 5 kg, pedig nem változtattam az étkezési szokásaimon.
Ez egy hatalmas tévhit!! Nem a tabletta hízlal, hanem amit megeszel!!!! Nyilván sokaknak okoz hatalmas étvágyat, de ha odafigyelsz akkor megúszhatod a hízást, vagy válassz másik fogamzásgátlót, beszéld meg a nõgyógyászoddal az aggodalmad!!
Én Miligeestet szedtem fél évig. Nálam nem okozott hízást, viszont erõsen csökkentette a libidómat....Ez rosszabb, mint ha híztam volna...

Fogamzásgátló tabletta, amelyik nem hizlal? És esetleg a problémás bőrre is jó?

Tudom,hogy ezt a n?gyógyásszal kell megbeszélnem. Még yasminelle-t szedek,de szeretném lecserélni,mert 6 hónap alatt jópár kg-t szedtem fel. :/ 2 hónap múlva megyek a n?gyógyászhoz,de szeretnék addig jobban tájékozódni.

Legjobb válasz: Nem a tabletta hízlal, hanem néha éhségérzetet okoz. Hogy neked mi válik be, ezt próbálgatni kell, ami valakinek jó, másnem nem jó.

Nem a tabletta hízlal, hanem néha éhségérzetet okoz. Hogy neked mi válik be, ezt próbálgatni kell, ami valakinek jó, másnem nem jó.
szia 2 éve yasminelle-t szedek én nem híztam mert sportolok ha hízékony vagy mindegy mit szedsz ha nem akkor sem fogsz meghízni én kb 2 kilót híztam tõle igy vagyok 170 cm 50 kg :) DE a yasminelle a legjobbak között van mint hormon tartalomban, mint jótékony hatásokaban!!
Ha problémás a bõröd, én a cypromixet ajánlom, én is azt szedem, és nagyon jó...és egy dekát sem híztam tõle! Elõtte a belarától viszont hízni kezdtem, és az hasonló összetételileg a yasminellehez, ha jól tudom... szóval lehet neked is jó lesz a cypro...
Szia! Én Minervát szedek, igaz még csak két hónapja. Fogamzásgátlás és a bõröm rendbetétele miatt kezdtem el. Mellékhatás semmi, az arcom pedig már most szebb. :)

A fogamzásgátló tabletta hízlal vagy fogyaszt?

Legjobb válasz: egyik sem. nem is arra találták ki õket.

egyik sem. nem is arra találták ki õket.
Egyik sem ? Lehet már venni null hormonosat. Szedd azt, s semmi "bajod" nem lesz.
Nem mindenki hízik tõle.
Ha jól állítják be, és megfelelõ dózist kapsz, akkor nem változik a súlyod.
Ez nem kaja, se nem hizlal se nem fogyaszt. A 70-80as években, amikor tele voltak hormonnal, a hízásra hajlamosak felszedhettek tõle pár kilót. A mostani tabletták teljesen más elven mûködnek, súlygyarapodás vagy csökkenés nem tudható be a hatásuknak.
Én híztam tõle kb 10 kilót, azóta sem tudom leadni, pedig már nem is szedem. Nem ettem többet semmivel, mint elõtte.

A Norcolut tabletta hízlal/hízásra hajlamosít?

Legjobb válasz: Én híztam tõle, valóban.

Én híztam tõle, valóban.

Melyik tabletta a legjobb, ami nem hizlal?

Legjobb válasz: mindenkinek más a jo. azért kell kivizsgáltatni magad elõtte.

mindenkinek más a jo. azért kell kivizsgáltatni magad elõtte.
Algopyrin
Belara :)
én is belarat szedtem, bár nekem nem jött be. nem híztam tõle, de kikészített lelkileg, nem kívántam a szexet és elég sírós lettem tõle...

Nagyon vékony vagyok. Vannak esetleg valami direkt erre a célra kifejlesztett hízlaló tabletták? 15 éves vagyok és lány.

Legjobb válasz: A legjobb megoldás akár hiszed akár nem,a sportolás! Sporttal izmot szedsz fel,és már nem is tûnsz annyira vékonynak. Rendszeres mozgás mellett táplálkozz rendesen,naponta 5x,és meglesz az eredmény.

A legjobb megoldás akár hiszed akár nem, a sportolás! Sporttal izmot szedsz fel, és már nem is tûnsz annyira vékonynak. Rendszeres mozgás mellett táplálkozz rendesen, naponta 5x, és meglesz az eredmény.
Ha semmilyen módon nem tudsz hízni, akkor az emésztõrendszered nem tudja megfelelõen feldolgozni az ételeket.Ez azért is gond, mert így a fontos tápanyagok, vitaminok sem kerülnek be.A legfontosabb egy jó minõségû multivitamin lenne, emeltebb adagban, hogy valami fel is szívódjon belõle.
...és azután meg kellene tudni, mi lehet a gond.Lisztérzékenység, enzimhiány, a nyálkahártya-, vagy a bélbolyhok elváltozása...stb.Vérvétel, kivizsgálás, biorezonancia
16:10 vagyok, természetesen ezt arra írtam, ha mellette egészséges vagy, ha betegség miatt vagy vékony arra csak az orvos tudja a megoldást. Deha nincs semmi bajod akkor marad az, amit írtam.
Úgy tudom, hogy a 'Testkontroll' diéta a ducikat fogyasztja, a vékonyakat meg hízlalja. Nem tudom, mennyi ebben az igazság, de próba cseresznye. Nézz utána és próbáld ki, hátha. Amúgy hízlaló tablettáról nem tudok. Illetve vannak fogamzásgátlók, amik hízást okoznak, de engem azok is csak fogyasztottak, úgyhogy passz. :S
Béres csepp!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!