Találatok a következő kifejezésre: Hétvégére nem a (490 db)

Miért szurkálhat ma a hasam jobb oldalt, főleg ha háton fekszem? Hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom sajnos, de remélem jót jelent! Drukkolok! Én is hétvégére nem várom, de igazából semmit nem érzek :-(

Szia! Nem tudom sajnos, de remélem jót jelent! Drukkolok! Én is hétvégére nem várom, de igazából semmit nem érzek :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is drukkolok Neked! Nekem még a melleim nagyon fájnak, érzékenyek. Ma kezdõdött a has szurka, és igazából nem tudom, miért lehet ez...de félek hogy nem költözött be senki a pocimba.

Mensi vagy kisbaba lehet? Két hete szúrkál a hasam. Hétvégére nem várom. Két napja barnázom, és ma nagyon begörcsöltem.

Sokat voltunk együtt a barátommal,a termékeny napokon is.Ugye kisbaba ?

Legjobb válasz: Szurkolok hogy baba legyen és hogy ne jöjjön meg hétvégén!Én is vasárnapra nem várom de nekem sajnos semmi tünetem!Hogy érted hogy nagyon begörcsöltél?Nem volt vérzés?

Szurkolok hogy baba legyen és hogy ne jöjjön meg hétvégén!Én is vasárnapra nem várom de nekem sajnos semmi tünetem!Hogy érted hogy nagyon begörcsöltél?Nem volt vérzés?
A kérdező hozzászólása: ma begörcsölt a hasam, de sztán el is mult.de még barnázom.
A kérdező hozzászólása: az se baj h nincs tünet.köszi, én is szúrkolok neked.Majd írd meg h mi lett.
Nálam novemberben volt ilyen hasszúrkás, fájdogálós idõszakom. Majd az erõs görcsnél megjött.
A barnázás semmi jóra nem utal, ha baba van. Reméljük nem lesz erõsebb. Én azért szorítok. Amugy nekem is volt ilyen hónapom, hogy barnáztam és reménykedtem, de sajna utána megjött.

Tényleg hétvégén nem lehet diák jegyet kérni a cinema city mozikban?

azok írjanak akik tapasztalatból tudnak véleményt alkotni. mert múltkor nekünk erre hivatkoztak és drágább(teljes árú) jegyet kellett váltanunk

Legjobb válasz: Múlt hétvégén voltam diákjeggyel.

Múlt hétvégén voltam diákjeggyel.
nálunk is így van... csak hétköznap lehet diákjegyet venni
Én hétvégén is diákkal voltam...
A kérdező hozzászólása: na most akkor melyik az igaz? westendbe voltatok? mi volt a szituáció aki diákkal tudott bemenni?
Én Gyõrben voltam.
A kérdező hozzászólása: a hangsúly a westend-en volt !!! :)
a honlapon is írják a kedvezményes diákjegy "Hétfõtõl csütörtökig, kizárólag munkanapokon." http://www.cinemacity.hu/westend
én is vidéken voltam diákkal. Amúgy amit az utolsó írt az csak a 4DX mozira vonatkozik, szóval elvileg a Westendben is lehet diákjeggyel menni hétvégén.

Hétvégén lassú a youtube? A youtube-on nem tudom megnézni a videókat, csak ha előre betöltöm. Hétközben simán mentek. A hétvége miatt lassú?

Érdekes, el?tte simán mentek a videók, most meg szombat. vasárnap óta tök lassú és kb. 40 perc mire betölt egy 9 perces videót! Más böngész? oldalakat simán betölt! A sebesség 2-3-4 kbit/s... lehet ez a baj? Mobilnetem van (Vodafone), ez is lehe ok?

Legjobb válasz: Igen, a 2-3-4 kbps nagyon kevés, nekem is vodás volt, utáltam is nagyon,hétvégén sokan használják a mobil netet meg a youtubot is, mostmár digi- mobilnet, ez se sokkal jobb csak olcsóbb. Havi 1gb után lassú...

Igen, a 2-3-4 kbps nagyon kevés, nekem is vodás volt, utáltam is nagyon, hétvégén sokan használják a mobil netet meg a youtubot is, mostmár digi- mobilnet, ez se sokkal jobb csak olcsóbb. Havi 1gb után lassú...

Mindig találkoztunk hétvégén is a barátommal, de most már harmadik hete nem ér rám, mert a haverjai átmennek hozzá, és egy filmet csinálnak médiára. Mit tehetnék?

A szombat mindig a mienk volt,és annyira rossz,hogy úgy érzem, már nem vagyok neki fontos annyira. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szia. Hát én is ilyesmi helyzetben vagyok. Régebben sokkal többet tudtunk találkozni a barátommal de mostanában picit elõre kerültek neki a haverok is. Egy pár hete mi is csak hétvégén tudunk találkozni mert hétköznap elég sokáig dolgozik én meg másnap reggel kelek. Még hétvégén sem vagyunk együtt mindig van mikor szombaton egyáltalán nem látom mert a haverjaival van csak vasárnap de akkor sem sokáig. Én is kérdeztem már tõle, hogy miért ilyen fontosak a haverok de azt mondta hogy néha neki is jár egy kis kikapcsolódás. Igaza van és én meg is értem lassan kezdek én is beletörõdni csak hát elég rossz. De ha tudod, hogy szeret téged (mert én tudom , hogy szeret engem) és ha nincs közöttetek valamilyen más probléma akkor ülj le vele beszélgetni és mondd el neki mi bánt. Már számtalanszor mondtam neki, hogy örülnék ha többet lenne velem és az utóbbi idõben picit meg is orrolt rám mert mondta nekem, hogy szeret de néha a haverok is kellenek. Bár ez a 3 hét tényleg sok de a férfiak nem úgy vannak összerakva mint mi. Ezt már tapasztaltam a volt barátomnak is fontosak voltak valamilyen szinten a haverok míg mi lányok szinte lemondanánk a haverokról (legalábbis én így tapasztalom a barátnõimen is) a pasiknak azért fontosabbak a haverok.

Szia. Hát én is ilyesmi helyzetben vagyok. Régebben sokkal többet tudtunk találkozni a barátommal de mostanában picit elõre kerültek neki a haverok is. Egy pár hete mi is csak hétvégén tudunk találkozni mert hétköznap elég sokáig dolgozik én meg másnap reggel kelek. Még hétvégén sem vagyunk együtt mindig van mikor szombaton egyáltalán nem látom mert a haverjaival van csak vasárnap de akkor sem sokáig. Én is kérdeztem már tõle, hogy miért ilyen fontosak a haverok de azt mondta hogy néha neki is jár egy kis kikapcsolódás. Igaza van és én meg is értem lassan kezdek én is beletörõdni csak hát elég rossz. De ha tudod, hogy szeret téged (mert én tudom , hogy szeret engem) és ha nincs közöttetek valamilyen más probléma akkor ülj le vele beszélgetni és mondd el neki mi bánt. Már számtalanszor mondtam neki, hogy örülnék ha többet lenne velem és az utóbbi idõben picit meg is orrolt rám mert mondta nekem, hogy szeret de néha a haverok is kellenek. Bár ez a 3 hét tényleg sok de a férfiak nem úgy vannak összerakva mint mi. Ezt már tapasztaltam a volt barátomnak is fontosak voltak valamilyen szinten a haverok míg mi lányok szinte lemondanánk a haverokról (legalábbis én így tapasztalom a barátnõimen is) a pasiknak azért fontosabbak a haverok.
Ennyibõl ezt nem lehet leszûrni. A pasik soros kapcsolásúak, azaz egyszerre csak egy dolgot tudnak csinálni. Ha ez a dolog fontos neki, akkor könnyen lehet, hogy ideiglenesen a háttárbe szorulsz. Ha majd befejezi, akkor elválik, hogy miként is érez az irányodban. Ha mindenképpen vele akasz lenni, a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálsz csatlakozni hozzájuk.
A pasiknak fontos (legalábbis az enyémnek), hogy jóba legyek a barátaival, hogy akár együtt is elmehessünk bulizni, stb. És köztudott, hogy fontosak a srácoknak a haverok. Míg mi, lányok képesek vagyunk lemondani a rég betervezett shoppingról a barátnõkkel, egy hirtelen randi miatt, míg ilyesmit a pasiktól nem nagyon látunk, és fogunk látni. Nagyon jó öltet lenne, hogyha csatlakoznál te is, és együtt lennétek. De azt tudni kell, hogy olyankor nem lesz 'olyan' veled, mikor a haverjai a környezetében vannak. a fiúknak van egy sajátos kialakított képük egymásról, és õ annak meg akar felelni, amit pl a haverok elõtt produkált addig. szóval... Nem ragozom tovább, csak annyit mondok, hogy fel a fejjel, keresd a haverok társaságát, és mindenképpen beszélj neki errõl a problémáról. Ne legyél túlzottan rámenõs, se hisztis, se követelõzõ... Szimplán legyél kedves, és mondd el neki, hogy mit érzel, mi bánt. Hátha felfigyel a dolgokra...
Szerintem lepd meg valamivel, rabold olyankor, mikor nem lehet belõle baj, és mégcsak nem is számít rá. :) Plusz beszéld meg vele sztem, mert így biztosan nincs rendben...

Péntek este foglaltam rep. Jegyet, ahol 24 órám van befizetni, vagy törlődik, ma reggel fizettem be, mert nem kaptam értesítést törlésről. A hétvége nem számít a 24 órába?

Csak mert nem kaptam értesítést, hogy törölték volna, nem tudom, nem frissítették e, vagy a hétvége nem számít. Remélem volt értelme kifizetni.

Legjobb válasz: Hétvégén nincs óra? 24 óra az 24 óra. Ha jól értem te meg ezen túl voltál...

Hétvégén nincs óra? 24 óra az 24 óra. Ha jól értem te meg ezen túl voltál...

Xepil teszt csík tegnap láthatóan halvány pozi lett ma a predictor vizeletsugaras teszt negatív melyiknek higyek? Mensim hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: Egyiknek sem. Igazából én nem értem minek tesztelni, ha még van pár napod. Így csak agyalsz majd. Ezek a mai tesztek nagyon érzékenyek, de nem egyformán. Várj pár napot és utána csinálj még egy tesztet, de én most már megvárnám a hétvégét. Akkor biztosra mész...

Egyiknek sem. Igazából én nem értem minek tesztelni, ha még van pár napod. Így csak agyalsz majd. Ezek a mai tesztek nagyon érzékenyek, de nem egyformán. Várj pár napot és utána csinálj még egy tesztet, de én most már megvárnám a hétvégét. Akkor biztosra mész...
A halvany poz az poz! ;-) Nekem a corax teszt eros csikos volt, amikor a tobbi teszt meg csak igy idegelt. dm kb 900, - huf
A kérdező hozzászólása: sziasztok.ma fogok tesztelni megint.de viszont most nagyon szomorú vagyok mert van ilyen nyákos folyásom és turó szerû valamim is .de szedtem Aktil Duót mert közben bele estem az influenzába:( lehet az boritotta fel a hûvelyflorát?
Amig nem jott meg ne szomorkodj! Az esetleges huvelyfertozesre az orvos felir gyorsan valamit, abbol nem lesz baj. Ha ez a gyogyszer amit irtal antibiotikum, akkor az okozta a florad felborulasat, nekem is mindig igy van. En most mar evek ota ezert utasitom vissza az antibiotikumot, mert irtja a bakteriumokat es elszaporodik a gomba... De sebaj, majd kigyogyulsz belole. Mikor tesztelsz? Azert megiscsak a reggeli a legjobb.
A kérdező hozzászólása: sziasztok.ma délután megint teszteltem xepilel és full nega:(
Sajnalom! Gyogyulj meg, aztan legkozelebb osszejon!
A kérdező hozzászólása: sziasztok ma regel is elsõ pisibõl teszteltem az xepil második csíkal az is nega lett :(((.de azért még reménykedem.olvastam itt sokat az xepilrõl hogy késõbb szokta kimutatni.
néztem hogy teszteltél Clearblue-val! Sok helyen olvastam, hogy sajnos az is mutat megtévesztõen pozit. Ha csak egy nagyon vékony csík van függõlegesen akkor az nem feltétlenül pozit jelent. Arról nem tudsz képet feltenni?
A kérdező hozzászólása: képet nem már kidobtam.de valóban sokaknak ad ki vékony csíkot a clearblue teszt töbet sem veszek mogyuk két ével ezelõtt 3 db clearblu tesztem is pozitiv volt csak bana sehol nem volt.
Azóta se jött meg? akkor azért lehet van ott valaki? Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: nem még nem jött meg hálisten lekopogom! én is ugy érzem lehet van ben valaki :) de mindenkép meg irom mikor fogok megint tesztelni.
Szerintem a nagyon vékony csík is csík.:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok.igen teszteltem tegnap.clearblue tesztel és a( +) szimbolumnál nagyon vékony csík jött ki.még mindig bizonytalan vagyok.de van ilyen nyákos kicsi fehér folyásom most nemtudom hogy álok mert mensit nem várom kb 11-ig.
??? Csináltál azóta?
Érdekes, mert a predictor elvileg 12, 5 érzékeny, míg az X-epil 20 vagy 25. A predictorról sok rosszat olvastam. Tennél fel képet?
Szia!Az x-epil szerintem megbízhatóbb, de én is azt tanácsolnám, hogy legközelebb csak a nem várt napján tesztelj.Sok sikert!:)
A Predictort sokan szidják és Nekem is volt vele rossz tapasztalatom. X epilt viszont sokan dicsérik. Amúgy az elsõ válaszolónak igaza van, tényleg csak túlpörögsz, ha már most elkezdesz tesztelni. Várd meg hogy ne jöjjön meg. Hidd el átérzem az izgalmad én 8 ra nem várom, és itt ülök egy Gabriel teszttel szemben. De valahogy kibírom és ha addig nem jön meg hétfõ elõttig nem tesztelek. Egyszer már a nemvárt 1. napján teszteltem és pozi lett. Utána még 2 teszt, és azok is pozik. Erre egy hét késés után megjött, szóval nagy csalódás volt. Ezért már nem merek korán tesztelni. Persze ez volt a ritka kivétel., általában a pozi teszt után boldog kismami válik az ember lányából. :) )
én vizeletsugarasat még nem használtam. lehet, hogy nem sikerült "eltalálni" az érzékeny részét a tesztnek, azért nem tudja kimutatni? 13 hkm
Nekem is igy volt, nehany nap mulva kiderult, h az x-epil mondott igazat!
A predictor egy nagy kaki, már bocsi a megfogalmazásért. Sok helyen olvastam hogy fals pozitívat ad ki és sajna a saját bõröm tapasztaltam meg januárban. Viszont Márc 3ra nem vártam és febr 28-án este az X-epil halvány pozitív volt és ez mára már szép erõssé vált! Ilyenek a tesztjeim múlt csüt óta! http://kepfeltoltes.hu/view/130305/523678692N_vtelen_1_www.k..
Gratulálok!
7-esnek gratula! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a képeket is .akor várok hétvégéig és akor tesztelek .
7es vagyok! Köszi lányok Kedves kérdezõ! Csüt próbálj meg egy tesztet ha már nagyon csinálni akarsz egyet!
Van valami fejlemény?:) )) Remélem pozitív teszt:)
Rá akar nézni hétfõn újra. Ha hétvégén megszületik, akkor ez már nem lesz aktuális.
(mikor 2éve a fiam vártam, most még nem tartok ott:D) tudtommal 36héttõl hetente kell menni nst-re, nekem igy volt. sõt utolsó héten 2x is voltam. nincs ebben semmi, h ha nem szülsz meg akkor ujra menni kell. ne ijedj meg ettõl:)
A kérdező hozzászólása: 36. héttõl hetente kell azt tudom, de jövõ 7en csütörtökön lett volna esedékes a következõ csak. a baba pulzusa miatt kell hétfõn újra mennem, csak azt nem tudom hogy ez a magas pulzus nem-e árt a babának?

A hétvégén pihenni voltunk a nyaralóban. Egész hétvégén nem nagyon mocorgott.. Nagyon ilyesztő volt.. Lehet, hogy a jó levegő, és a nyugalom elnyomta?

a 3.napon bepótolta,de az a két nap szörnyü volt. Miért van az,hogy kihagy 1-2 napot a mozgásban???? (23 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Lehet igen,lehet hogy front volt,akkor is nyugiznak!nekem is volt nemrégiben hogy 2nap szinte semmit nem mocorgot,nagyon rossz az!utána persze nekem is bepótolta.Vannak napok mikor fáradtabbak,többet alszanak:)

Lehet igen, lehet hogy front volt, akkor is nyugiznak!nekem is volt nemrégiben hogy 2nap szinte semmit nem mocorgot, nagyon rossz az!utána persze nekem is bepótolta.Vannak napok mikor fáradtabbak, többet alszanak:)
Nekem is volt ilyen sõt mostmeg már nem is mozog nekem annyit-29hetesen, biztos kevesebb a hey neki. amúgy nekem erre azt mondta a dokim teljesen normális, mert neki is vannak aktívabb napjai és van, hogy fáradtabb és ezért nem mozog annyit.Szerintem ne aggódj.
Lehet hülyeségnek tûnik amit írok, de én ezt figyeltem meg: ha számára idegen helyen vagyunk hosszabb ideig, akkor nem mozog. Nem tudom hogyan érzi meg, de szinte mindig ez van. Lehet azt érzi, hogy én nem érzem magam otthonosan! De lehet fronthatás is és lehet csak lustibb kicsit.

Miért nem közlekednek, a hétvégén is, a 133E és a 233E buszjáratok? Miért nem gondolnak erre, a 47-es villamos vágányfelújításánál?

Nem értem a BKK-t: A 133E és a 233E, közvetlen kapcsolatot teremt Dél-Buda és a pesti Belváros között, főleg a 3-as metróra való átszállás miatt használják az utasok. Nem értem, miért nem közlekedik a hétvégén, főleg most, a 47-es villamosvonal felújításánál gondolhatnának erre.

Legjobb válasz: Vonattal mehetnek a Délibe. Aztán metróhatnak fel, s alá. Hétvégén van idejük.

Vonattal mehetnek a Délibe. Aztán metróhatnak fel, s alá. Hétvégén van idejük.
Legutolsó mondatom: BTW írj a BKK-nak, hogy mérjék fel az igényeket.
A kérdező hozzászólása: Ha nem érted a kérdést, akkor meg, minek válaszolsz rá?
Egy a lényeg. Van más, ha fontos mész azzal. BTW írj a BKK-nak, hogy mérjék fel az igényeket.
A kérdező hozzászólása: A busz sûröbben közlekedik, ráadásul pontosabb is. Ez nincs menetrendhez írva.
10 perc a vonat plusz 5 perc az átszállás és még 5 perc a metró a Deákig. 233E busz Ferenciek teréig: 33 perc.
A kérdező hozzászólása: A 233E-vel még gyorsabban a 3-as metrónál lenne az ember, mivel nem kell átszállni. De látom, ez neked, nem mond semmit sem...
Hát akkor? A vonattal idõt takarítasz meg (sokat).
A kérdező hozzászólása: Bérletem van, így nem a jegy miatt érdekel.
A 2-esrõl ugyanazzal a jeggyel szállhatsz át.
A kérdező hozzászólása: Én a 3-as metróról írtam, nem a kettesrõl... . Amúgy is: van, aki dolgozik hétvégén.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor meg, miért írsz ide?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!