Találatok a következő kifejezésre: Hétvégén nem megjönnie, de már nagyon (3 db)

Hétvégén nem kellene megjönnie, de már nagyon izgulok. Teszteljek korábban? Van olyan módszer, ami hamarabb választ ad, mint a menstruáció elmaradása?

Picit érzékeny a mellem, meg mintha ingerlékeny lennék.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a mensi elmaradását. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 28. napon lett pozitiv a tesztem. Drukkolok!!!!!

Szerintem várd meg a mensi elmaradását. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 28. napon lett pozitiv a tesztem. Drukkolok!!!!!
Szerintem se tesztelj hamarabb, legalább várd meg a mensi napját.Tudom, nagyon nehéz de ha nega, csak elkeserít.Ilyenkor a várakozás marad.Drukkolok!
lehet hogy babát vársz. tesztelj. probáld meg ha ennyire izgulsz!de nega akkor se keseredj el lehet hogy még korai volt.
olvasd el mit írnak a gyógyszer papirján, mert ott mindíg feltüntetik szedheti e kismama..

A palástfűteától fájhat, görcsölhet a hasam? Hétvégén, jövőhét elején (nem) kellenne megjönnie, de nekem már egy hete vagy még több is nagyon fájdogál a hasam, meg a cicim is. Ez lehet a teától?

Legjobb válasz: Látom senki nem iszik palástfûteát! Senkinek nincsenek tapasztalatai!!! Bezzeg, ha azt kérdezném, hogy halvány a tesztem , ami reggel még negativ volt,akkor most mit higyjek, akkor tuti 20 válasz is érkezne!!!! Nem értem én ezt!!!! Na mindegy itt sem kérdezek többet. Nem hiszem el, hogy senki nem issza a teát és nem lehetett volna annyit írni, hogy igen volt ilyen tünet, vagy nem nem vettük észre.

A kérdező hozzászólása: Látom senki nem iszik palástfûteát! Senkinek nincsenek tapasztalatai!!! Bezzeg, ha azt kérdezném, hogy halvány a tesztem , ami reggel még negativ volt, akkor most mit higyjek, akkor tuti 20 válasz is érkezne!!!! Nem értem én ezt!!!! Na mindegy itt sem kérdezek többet. Nem hiszem el, hogy senki nem issza a teát és nem lehetett volna annyit írni, hogy igen volt ilyen tünet, vagy nem nem vettük észre.
Szia! Én palástoztam a múlt hónapban. Nagyon olyan tüneteim voltak hogy babásnak éreztem magam. Görcsölgettem, mintha kiesne a méhem, plusz a mellem is fájt és a derekam is. A tesztjeim szellemcsíkosok voltak. Sosem tudom meg hogy elindult-e valami, de nekem is felmerült a palást gondolota, hogy lehet azért. Igazság szerint nem tudom. Most megint fogom inni, majd kíváncsi leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!! Kedves vagy! :) Akkor elképzelhetõ, hogy attól van. Esetleg, ha még másnak is vannak ilyen tünetei, aki issza a palástfûteát, az megirhatná, hogy ne legyünk sokan bizonytalanságban, hogy terhesség, vagy mensi lesz. Igazából ezért kérdeztem, mert sokan írják ezeket a tüneteket mensi elõtt és reménykednek. És lehet, hogy csak a tea hatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!