Találatok a következő kifejezésre: Hétvégén nem megjönnie, de már (4 db)

Most a hétvégén (szombat vagy vasárnap) nem kellene megjönnie, de már ma barnáztam. Azért még megvan az esélye, hogy terhes vagyok?

Annyira szeretném már hogy terhess legyek,ezért most nagyon csalódott vagyok,mert úgy érzem,hogy megfog jönni.Bár voltak tüneteim,mint Pl:reggeli hányinger,de nem volt intenziv inkább csak émelygés,mellfeszülés(de ez lehet attól is hogy megjön),ingerlékeny vagyok és hamarabb is fáradok.Hol van étvágyam,hol pedig nincs.

Legjobb válasz: Szia! A barnázás jelezheti a mensi kezdetét, de ugyanakkor azt is hogy teherbe estél,amit szívbõl kívánok.Ne éld bele magad, de jövõhéten vegyél egy tesztet(nekem a Gabriel mensi elõtt 1 nappal kimutatta,nem reggeli vizeletbõl, de nem vagyunk egyformák). A terhes vitamint lehet szedni hapróbálkoztok már szedheted,állítólag segíti a teherbe esést.Én Elevitet szedek ésminden rendben, de a Gravida is nagyon jó,neked kell döntened.ill orvostól is kérhetsz tanácsot. Nagyon szorítok! 23 hets kismami

Szia! A barnázás jelezheti a mensi kezdetét, de ugyanakkor azt is hogy teherbe estél, amit szívbõl kívánok.Ne éld bele magad, de jövõhéten vegyél egy tesztet(nekem a Gabriel mensi elõtt 1 nappal kimutatta, nem reggeli vizeletbõl, de nem vagyunk egyformák). A terhes vitamint lehet szedni hapróbálkoztok már szedheted, állítólag segíti a teherbe esést.Én Elevitet szedek ésminden rendben, de a Gravida is nagyon jó, neked kell döntened.ill orvostól is kérhetsz tanácsot. Nagyon szorítok! 23 hets kismami
Szia!Én is igy voltam vele, hogy 19-én nem jött meg csak 5napig barnáztam.Rá egy hétre:25-én voltam dokinál de nem látott semmit!Igy aztán 1-én csinál menotesztet, mert az is lehet, hogy nem ágyazodott be rendesen.A vitamin szedését beszéld meg az orvosoddal.Nagyon szorítok neked!Egy 25 éves.
Én is így jártam. Én is ma kezdtem el barnázni. Ma vagy holnap kezdõdne az új ciklusom. Vagyis úgy néz ki, hogy már ma elkezdõdött. :(((( Kicsit még reménykedek, a szívem mélyén, de hát szerintem feleslegesen. :((( Nem baj (nem a fenét nem) majd talán a jövõ hónapban. :) )) Szoritok, hogy neked is minél hamarabb összejöjjön.
na várj még pár napot és ha enyhül a parnázgatás akkor az vagy
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást és a válaszokat, de sajna szerintem megfog jönni rendesen.Bár még ma is barnázttam, de valami azt súgja holnap már befog indulni.

Hétvégén nem kellene megjönnie, de már nagyon izgulok. Teszteljek korábban? Van olyan módszer, ami hamarabb választ ad, mint a menstruáció elmaradása?

Picit érzékeny a mellem, meg mintha ingerlékeny lennék.

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a mensi elmaradását. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 28. napon lett pozitiv a tesztem. Drukkolok!!!!!

Szerintem várd meg a mensi elmaradását. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 28. napon lett pozitiv a tesztem. Drukkolok!!!!!
Szerintem se tesztelj hamarabb, legalább várd meg a mensi napját.Tudom, nagyon nehéz de ha nega, csak elkeserít.Ilyenkor a várakozás marad.Drukkolok!
lehet hogy babát vársz. tesztelj. probáld meg ha ennyire izgulsz!de nega akkor se keseredj el lehet hogy még korai volt.
olvasd el mit írnak a gyógyszer papirján, mert ott mindíg feltüntetik szedheti e kismama..

A palástfűteától fájhat, görcsölhet a hasam? Hétvégén, jövőhét elején (nem) kellenne megjönnie, de nekem már egy hete vagy még több is nagyon fájdogál a hasam, meg a cicim is. Ez lehet a teától?

Legjobb válasz: Látom senki nem iszik palástfûteát! Senkinek nincsenek tapasztalatai!!! Bezzeg, ha azt kérdezném, hogy halvány a tesztem , ami reggel még negativ volt,akkor most mit higyjek, akkor tuti 20 válasz is érkezne!!!! Nem értem én ezt!!!! Na mindegy itt sem kérdezek többet. Nem hiszem el, hogy senki nem issza a teát és nem lehetett volna annyit írni, hogy igen volt ilyen tünet, vagy nem nem vettük észre.

A kérdező hozzászólása: Látom senki nem iszik palástfûteát! Senkinek nincsenek tapasztalatai!!! Bezzeg, ha azt kérdezném, hogy halvány a tesztem , ami reggel még negativ volt, akkor most mit higyjek, akkor tuti 20 válasz is érkezne!!!! Nem értem én ezt!!!! Na mindegy itt sem kérdezek többet. Nem hiszem el, hogy senki nem issza a teát és nem lehetett volna annyit írni, hogy igen volt ilyen tünet, vagy nem nem vettük észre.
Szia! Én palástoztam a múlt hónapban. Nagyon olyan tüneteim voltak hogy babásnak éreztem magam. Görcsölgettem, mintha kiesne a méhem, plusz a mellem is fájt és a derekam is. A tesztjeim szellemcsíkosok voltak. Sosem tudom meg hogy elindult-e valami, de nekem is felmerült a palást gondolota, hogy lehet azért. Igazság szerint nem tudom. Most megint fogom inni, majd kíváncsi leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!! Kedves vagy! :) Akkor elképzelhetõ, hogy attól van. Esetleg, ha még másnak is vannak ilyen tünetei, aki issza a palástfûteát, az megirhatná, hogy ne legyünk sokan bizonytalanságban, hogy terhesség, vagy mensi lesz. Igazából ezért kérdeztem, mert sokan írják ezeket a tüneteket mensi elõtt és reménykednek. És lehet, hogy csak a tea hatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!