Találatok a következő kifejezésre: Hétvégén nem megjönnie, (25 db)

Jövő hét elején kellene nem megjönnie, érdemes lenne csinálnom egy tesztet hétvégén, vagy várjak még vele (csak olyan nehéz)?

Legjobb válasz: nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S

nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S
Én is jövõ hét keddre nem vártam, de nem bírtam ki, tegnap teszteltem és pozi lett(délutáni pisibõl ráadásúl)...szerintem megpróbálhatod nyugodtan:) én dm-es facelle tesztet vettem....szerintem nagyon jó...
én nem éreztem semmit, csak lutriból teszteltem :) ))
Sziasztok! Bocsánat az offért, de ti éreztek valami tünetet? Nekem is 20-a környékén volt ovum. Szerintetek a hétfõn tesztelek akkor az kimutatná reggeli elsõbõl? Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Biztos reggelibõl kellett volna csinàlnom. Remélem sikerül.
én pont úgy vagyok mint az elsõ váaszoló, keddre nem vártam, tegnap pozit teszteltem, ovum 19.-én 20.-án lehetett.... drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem korai volt, negativ lett. 20-21 én volt ovum. Ha nem jönne meg legkoràbban szerdàn lenne érdemes tesztelnem.
írd meg majd mi lett az eredmény!! mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Szerintem én is tesztelek, lesz ami lesz! Igaz anno az elsõ babámat késõn mutatta ki a teszt, de hátha most máshogy lesz!
Ez rajtad áll. Ha nem bírod ki úgyis csinálsz. Van akinek kimutatja hamarabb is, van akinek csak késõbb.
szia! van azóta valami fejlemény?
Hétvégén kiderül. Ezekbõl a tünetekbõl bármi lehet! Sok sikert!
Sajnos azért nem lehet az ilyen kérdésekre válaszolni, mert a terhességi és a premenstruációs tünetek gyakorlatilag egyformák. Szóval a fentiek alapján még bármi lehet. Nekem például semmi folyásom nem volt, teljesen száraz voltam és nem is puffadtam mikor terhes lettem, viszont émelyegtem elég rendesen már a nem várt elõtt. Más viszont totál másmilyen tüneteket észlelt a terhessége elején, akár még a menzesze elõtt. Drukkolok nagyon! Hétvégén tesztelj, ha nem jön meg! :)
Szia! Elvileg, ha a mensi elõtt nem szoktál barnázni, ez lehetet a beágyazódás miatt! Hétvégén kiderül! Szorítok!
Nem tudom hogy mitõl van, de párral alattad írtam egy kérdést, mert nekem meg halvány rózsaszín valami volt a wcpapíron. Menzi elõtt nekem se szokott lenni semmi hasonló. Ja és vasárnapra nem várom. Jó lenne ha beágyazódás lenne, de majd kiderül. :)
Semmi biztosat nem lehet mondani ezekre sajnos.Lehet most a beágyazódás is.Helyedben kerülném 2-3napig a szexet, nehogy azért barnázgass.
szia! Most olvastam a kérdésedet, tegnap velem ugyanez történt. Kiderült, hogy mitõl volt? Esetleg baba? Mi is szeretnénk, csak reménykedni tudok. Elõre is köszönöm a választ!

Bnőmnek a hétvégn kellene megjönnie, az utolsó menstruációja után kb. 3szor voltunk együt minden hétvégén egyszer. Gyógyszert szed és mindig beveszi. Máskor szokta érezni h megfog jönni neki de most nem. Mitől lehet ez?

A hét elején meg mintha feszült volna egy picit a melle meg fezsült.

Legjobb válasz: A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.

A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.
Helló! Most nálunk is ilyen kérdés merül fel :) Én barátnõm-nek ez volt a 4. levele, holnap kell megjönnie dél körül... Volt olyan hónap, hogy már érezte elõre, volt olyan, hogy nem, de mindig szinte percre pontosan megjött neki. Múlthéten érzékeny volt a melle, tegnap fájt a hasa, ma semmi, de elvileg holnap megjön :) Szerintem ne aggódjatok, megfog jönnie amikor kell.
Ha rendszeresen szedi a gyogyszert, akkor nem kell félni, veszélyt esetleg erosebb hasmenés-hányás jelenthet a termékeny napokon, mert akkor a gyogyszer nem tud felszívódni. Ha nem rég szedi a tablettát, 1-2 hónapja, pár nap késés még beleférhet, míg a szervezet megszokja. Az, hogy most nem érzi ugy, mint máskor nem baj.
Pl hogy ideges, akkor késhet, nem keveset.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nincs elõjele akkor nemkell semmi roszra gondolni?
A kérdező hozzászólása: Már elég régóta szedi.

Barátnőmnek az alábbi tünetei vannak: Szurkál néha a hasa alja, gyakran szédül, meg hányingere van. Hétvégén nem kéne megjönnie neki. Vajon tényleg összejött a baba?

Legjobb válasz: hát,a hétvége még messze van... nekem ennyivel elõtte csak a mellem fájt, meg nagyon fáradékony voltam. bár persze a tünetek jelentkezése mindenkinél más. egyébként ezek amiket leírtál, terhestünetek is lehetnek. ha nem jön meg, akkor teszteljetek.

hát, a hétvége még messze van... nekem ennyivel elõtte csak a mellem fájt, meg nagyon fáradékony voltam. bár persze a tünetek jelentkezése mindenkinél más. egyébként ezek amiket leírtál, terhestünetek is lehetnek. ha nem jön meg, akkor teszteljetek.
Jók a tünetek! De "biztosat" csak a teszt mond majd, a nemvárt mensi másnapjára ajánlom a tesztelést, reggeli elsõ vizeletbõl! Ha negatív, és még mindig nem jön meg, 5-6 nap elteltével, teszteljetek megint! Drukkolok Nektek! Ha "erre" jársz, írd meg, hogy mi lett végül! Köszi! Vagyunk itt egy páran, akiknek reménysugár az is, ha másoknak összejön!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szóval akkor egy kicsit már reménykedhetünk a párommal. De komolyan mondom olyan rossz ez a bizonytalanság, hogy van e vagy nincs baba. Egyébként a teszt mutatna már valamit ilyenkor?
Ha hétvégén lenne nem-esedékes a mensi, akkor most még 98%, hogy nem mutatna semmit a teszt! Sajna, ki kell várni! sõt, az sem ritka, ha valaki legbelül biztos benne, hogy terhes, de a teszt mégsem mutatja, csak a mensi kimaradása után 10-14 nappal... Úgyhogy türelem Nektek! 2. válaszoló U.i.: A Clearblue-t sokan dícsérik, többen teszteltek vele a mensi elõtt 1-2 nappal pozitívat! Állítólag nagyon érzékeny reagens anyag van benne, amibõl következik, hogy nem olcsóbb fajta, kb 1700 ft, de inkább várjátok meg a mensi napját, és akkor a legolcsóbb teszt is ugyanolyan jó!
ugyanilyen tuneteim voltak, igaz en mar az elso pillanattol erztem babat varok....aztan jott a mensim napja, mensiszeru gorcsokkel es semmi se tortent!teszteltem es negativ volt!de en tudtam hogy terhes vagyok, es igazam volt!de a teszt csak egy hettel kesobb lett pozitiv!!!!6 hetes kismama

A hétvégén kellene megjönnie vagyis ma, de még nem jött meg. A gyógyszert mindig pontosan bevezem mégis késik. Mitől késhet a menstruáció? Együtt voltam a barátommal is 2xer.Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.

Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.
Ugyanmar, miert kell hulyesegeket tanacsolni???Ha nem tudtok semmit a tablettarol, akkor ne irjatok ide. Ha pontosan szeded mindig, akkor nem vagy terhes, igen van 1 szazalek, de az is akkor ha elfelejtetted valamikor vagy hanytal stb. Szoval 1-2 nap meg a gyogyszernel is belefer, ne idegeskedj ezen, ha nem jon meg, vegyel gyorsan tesztet es megtudod, mi a helyzet.
Ha fiatalabb vagy, akkor lehet még csak most áll be! Ha már nem vagy fiatal és régebb óta 'vérzel', akkor nem lehetetlen hogy teherbe estél! De néha elõfordul, hogy csak úgy rakoncátlankodik :) Mondtak már ilyet nekem Lány ismerõseim!
Hány éves vagy? ...:::jaduhe vagyok amúgy :D:::...
Akkor lehet teherbe estél :S Menj el vizsgáltad meg magad! az a biztos ...:::jaduhe:::...
A védekezés nem sokat jelent... a tbaletta se 100%-os védekezést nyújt ahogy a gumi sem! Mellesleg a tabletta károsítja a te és méhed egészségét is, éna tablettát nem ajánlanám egyáltlaán! ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: 22
Ne hülyítsétek be a kérdezõt, biztos nem terhes! Nem 100%osan véd a tabi, de attól még, hogy 1-2 napot csõszik nem lehet semmi... Van akinek ki is marad 1-1 megvonásos vérzése, szóval szerintem ne aggódj! Ha nagyon idegesít akkor vegyél egy tesztet a kövi levél elsõ szeménél akkor már biztos eredményt mutat.
ez fura, nem hinnem, hogy terhes vagy, de vegyel tesztet, mega dohival is nezesd meg magad ha nem jon meg holnap sem.
A kérdező hozzászólása: Pénteken volt egy kis elõvrézés is, de nem teljesen piros volt.
meg annyi jutoott eszembe, hogy ha van pecsetelo verzesed, akkor azt jelenti, hogy nem hatasos a gyogyszer es akkor lehet, hogy teherbe estel, de ha nem volt ilyen, akkor nem hiszem, h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: De már éreztem a mai napfolyamán amit a mensi elõtt szoktam érezni. Meg volt már máskor is h hétfõn jött meg.
Tessék :) ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: Hát azért azt nem hinném védekezés mellett:S
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre:D

Most hétvégén kellene megjönnie a barátnőmnek. Tablettával védekezik és mindig beveszi. Mitől lehet, hogy még nem jött meg?

Pénteken és tegnap este is szeretkeztünk. Lehet hogy emiatt megzavarta? ÉS a tablettamentes napokban is véd a gyógyszer?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedi, akkor nem lehet terhes. És véd a gyógyszermentes napokban is a gyógyszer. Amiatt ne aggódj, hogy megzavarta volna.

Ha rendesen szedi, akkor nem lehet terhes. És véd a gyógyszermentes napokban is a gyógyszer. Amiatt ne aggódj, hogy megzavarta volna.
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem jelent semmi, hogy most hétvégén együtt voltunk 2xer is?
nem jelent semmit! csak késik neki! a tabláta 90%-os védelmet nyújt ha jól tudom
elég vicces lenne a 90% akkor nem sokan vállalnák be 10% elég sok, maradjunk 99, 9%nál

Hétvégén nem kellene megjönnie valamelyik nap. Hülyeség holnap reggeli vizeletből tesztet csinálni? Várjak még egy napot?

Csak olyan türelmetlen vagyok már! Nem szoktam mérni a h?met de úgy olvasgattam itt hogy 37nek kellen lenni vagy akörülinek ha esetleg terhes lennék. Ha mérném a két napban akkor érek még azzal valamit?

Legjobb válasz: Szeritnem nem hülyeség, ha a legérzékenyebb teszttel csinálod. Ha netán - lenne, akkor 7fõn ismételd meg!!! Szorítok nagyon! A hõhöz annyira nem értek, mert én nem csinálom.

Szeritnem nem hülyeség, ha a legérzékenyebb teszttel csinálod. Ha netán - lenne, akkor 7fõn ismételd meg!!! Szorítok nagyon! A hõhöz annyira nem értek, mert én nem csinálom.
Terhességi tesztet inkább aznap csinálj, amikor meg kellene jönnie, vagy akár meg is jön! Az ébredési hõdet most hiába méred, mert peteérés után emelkedik egy kicsit, és úgy marad, amíg meg nem jön, vagy egy nappal elõtte esik vissza. De még az is elõfordulhat, hogy csak a következõ ciklus elsõ napjaiban esik vissza. Tehát most akár terhes vagy, akár nem, a hõd magasabb. Ha kb 15 nap eltelt peteérés óta, és még mindig 37 körüli, kezdhetsz reménykedni... (Nekem 29 napra rendesen megjött, de folytattam a mérést még 8 napig, és csak nem esett vissza. Csináltam egy tesztet, pedig elég esélytelen volt. Már fél éves múlt a lányom ;))) Már csak azért se csinálj még tesztet mert sok terhesség be se ágyazódik, csak nem tudnak róla, mert idõben megjön. Ha meg kimutat valamit a teszt, de nem ágyazódik be, csak feleslegesen keseríted magad. Várd ki a hétvégét! Kitartás!
Várd meg, mikor egy napot késik, akkor már tuti lesz. sok szerencsét!

Jövőhét hétvégén (nem) kellene megjönnie. Ha már a peteérésem elmúlt és a menstruáció előtt egy héttel vagyok akkor is teherbeeshetek?

Sokat probálkozunk,mert Nagyon szeretnénk már egy kicsit lehet hogy így is terhes legyek.Vagy csak a peteérés id?szaka számít?.És ha most összejönne akkor nem fog megjönni jöv?hét hétvégén?

Legjobb válasz: ha a peteérés elõtt vagytok együtt akkor igen utánna már semmiféle képpen nem eshetsz teherbe. sok sikert

ha a peteérés elõtt vagytok együtt akkor igen utánna már semmiféle képpen nem eshetsz teherbe. sok sikert
A kérdező hozzászólása: És ez biztos????
vannak rendkívüli peteérések is, de szerintem ne görcsölj ennyire rá, mert az nem jó, tudom könnyû ezt mondani hogy lazíts, de tényleg az kéne hogy élvezzétek a szexet és ne csak a "babagyártás" végett csináljátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és megprobálok nem minden együttlét után arra gondolni, hogy vajon most sikerül-e.És hátha türelem rózsát terem.

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, de azon kívül, hogy 2 napja szurkált a hasam, semmi tünetem nincs. Nem fáj a mellem, nem barnázok, stb. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltetel,h legyen tuneted,van aki eszre sem veszi,meg is jon kozbe,es csak honapok mulva derul ki,h babas. Drukkolok,h babas legyel

Szerintem nem feltetel, h legyen tuneted, van aki eszre sem veszi, meg is jon kozbe, es csak honapok mulva derul ki, h babas. Drukkolok, h babas legyel
Nekem semmi tünetem sem volt. Csak kimaradt a vérzésem. Jah, meg egy kicsit fáradékony, aluszékony lettem. De semmi más látványos tünetem nem volt. 2 gyereket szültem, de még csak hányingerem sem volt egyikkel se.
Minden variáció lehetséges. A tünetek egyébként is leginkább a vérzés kimaradását követõen kezdenek elõjönni (a szakirodalom szerint)
Nekem a hasam alja fájt, mintha meg akarna jönni, alig észrevehetõ mellfájdalom és álmosság gyötört egész nap, aztán kimaradt a mensim. A nem várt mensi után 2 nappal teszteltem, + lett. Ha nem bírod ki, a nem várt mensi napján tesztelj, de jobb pár nappal utána és reggeli vizeletbõl. A hasfájás a közelgõ mensitõl is lehet. Szorítok, hogy baba legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!