Találatok a következő kifejezésre: Hétvégén együtt a párommal a (26 db)

Ki tölti együtt a párjával a hosszú hétvégét?

Legjobb válasz: Én! (Van értelme ennek a kérdésnek? :O)

Én! (Van értelme ennek a kérdésnek? :O)
te
Én, de miért érdekel?
A húsvéti nyuszi.
Tudtommal egyedül én...
a lila nyuszi

Együtt töltöd a pároddal a hosszú hétvégét? 23/N

Legjobb válasz: Mivel együtt lakunk, igen. :) 21L

Mivel együtt lakunk, igen. :) 21L
Én még nem tudom, itt vagyok most nála, várom, hogy hívjanak, kell e menni szombaton dolgozni... Remélem, hogy nem, mert vissza nem tudok jönni, csak jövõhéten:( Õ sajna nem tud velem tartani, apukája beteg, nem akarja magára hagyni:( 24/N
Mi is együtt élünk, de hetek óta nem voltam otthon a szüleimnél, ezért a hosszú hétvégét most velük töltöm. 21/L
nem
Igen, nagyon várom már!:)
Nem, a sima hétvégéket se.
Miért, hosszú hétvége lesz? :D Jó dolog a vizsgaidõszak, lemaradsz a külvilágról... :D Egyébként félig-meddig. 21L
A kérdező hozzászólása: Én együtt szeretném tölteni, de már 2 hónapja nem voltam otthon a szüleimnél, így most a hosszú hétvégére megyek hozzájuk. A párom sajnos nem tart velem. Hiányozni fog!
Elmegyünk együtt üdülni. :) 25/L
Nem, mivel nincs párom.Szüleimmel töltöm a hétvégét. 21/n
Együtt, mint minden hétvégét szinte Te kérdezõ?
Mivel együtt élünk ezért igen.
Ó csudi jó lesz a program: árokásás, kerítés és garázsajtófestés XD
Hááát krvára nem!!-.-" max szombaton pár órát, egy héten ennyit fogom látni mert dolgozik, és két hét múlva én is elkezdek úgyh még ennyit se!! éljen ez a rohadt modern világ ahol az emberi kapcsolatok a legutolsó helyen szerepelnek ha nem akarsz éhendögleni!! Remélem megfelelt a válasz :) 19/L
persze vegyél.. kell a pénz a gyógyszeriparnak! :)
Van olyan teszt, ami az elmaradt menstruáció elsõ napján már biztos negatívat, illetve biztos pozitívat mutat! De minden tesztre általában igaz, hogy aktus utáni 14.napon már 100%-os bizto negatívat vagy pozitívat mutat ki. Ha meg nem pontos alapból a menzeszed, akkor érdemes úgy elvégezni, hogy valóban aktus utáni 14.napon tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szóval a múlt hétvége, mégcsak 7napja volt...jövõhétvégéig ne szexeljetek és akkor végezz tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! volt már olyan hogy 35 napra jött meg, de akkor nem éltem nemi életet.
Aki rendszeres nemi életet él és még nem állt be a pontossága a menstruációjának annak mindig késni fog. Amúgy meg ha védekeztetek akkor meg nem lehet semmi. Csak késik!

Hétvégén együtt voltam a párommal a keddre várt menstruációm szerdán meg is jött! ettől még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.

Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.
Szerintem sem vagy terhes!Ne aggódj!:)
Ha megjött nem vagy terhes.
utolsó: valakinek a terhesség alatt s van menzesze...

A párom kevés időt fordít rám, leginkább csak a hétvégén vagyunk együtt, nem tudok változtatni az a baj, anyámék utálják, mit tegyek?

Mindketten tanulunk egy középiskolában.

Legjobb válasz: Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).

Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).

Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!
Szia! Elvileg, ha a mensi elõtt nem szoktál barnázni, ez lehetet a beágyazódás miatt! Hétvégén kiderül! Szorítok!
Nem tudom hogy mitõl van, de párral alattad írtam egy kérdést, mert nekem meg halvány rózsaszín valami volt a wcpapíron. Menzi elõtt nekem se szokott lenni semmi hasonló. Ja és vasárnapra nem várom. Jó lenne ha beágyazódás lenne, de majd kiderül. :)
Semmi biztosat nem lehet mondani ezekre sajnos.Lehet most a beágyazódás is.Helyedben kerülném 2-3napig a szexet, nehogy azért barnázgass.
szia! Most olvastam a kérdésedet, tegnap velem ugyanez történt. Kiderült, hogy mitõl volt? Esetleg baba? Mi is szeretnénk, csak reménykedni tudok. Elõre is köszönöm a választ!

Főiskolás vagyok, 20 éves, a suli mellett hétköznap dolgozom, a párom orvostanhallgató, ő hétvégén dolgozik, így amikor én ráérek ő nem ér rá és így fordítva. Nagyon keveset tudunk együtt lenni. Mit csináljunk?

de tudom szeret és én is ?t, és a h?ségében sem kételkedem. mégis nehezen fenntartható állapot ez. kollégiumban lakik, én a szül?i házban.

Legjobb válasz: Én 17 éves vagyok. Nyáron mikor nem volt suli akkor egy héten 5-6napot találkoztunk bnõmmel. Amikor kezdõdött a suli a távolság miatt(20km) heti 3napot tudtunk csak eggyütt lenni. Hétköznap énis dolgoztam suli után. Hát esetleg munka után találkozhattok, valamelyikõtök ott alszik a másiknál, vagy találkozhattok hétvégén, mielõtt barátnõd munkába menne. Nemtudom melyik mûszakba dolgozik, attol is függ. Szerintem megtudjátok oldani a találkozást ha nagyon akarjátok látni egymást:)

Én 17 éves vagyok. Nyáron mikor nem volt suli akkor egy héten 5-6napot találkoztunk bnõmmel. Amikor kezdõdött a suli a távolság miatt(20km) heti 3napot tudtunk csak eggyütt lenni. Hétköznap énis dolgoztam suli után. Hát esetleg munka után találkozhattok, valamelyikõtök ott alszik a másiknál, vagy találkozhattok hétvégén, mielõtt barátnõd munkába menne. Nemtudom melyik mûszakba dolgozik, attol is függ. Szerintem megtudjátok oldani a találkozást ha nagyon akarjátok látni egymást:)
mi szinte rogton osszekoltoztunk, a koleszban laktunk egyutt, en illegalisan :D ..kb 11 eve elunk egyutt, mar nem igazan tudok elaludni se, ha nincs velem .. koltozzetek ossze, amint lehet. ha mukodik, akkor nagyon jol fog, ha nem, akkor meg jobb, ha elobb kiderul. ahogy korbeneztem, 2-3-4-5-6 ev utan koltoznek ossze a parok altalaban, aztan ha mukodik, eljegyzes, eskuvo, baba :D
Én is a költözés mellett szavazok, így tudtok a legtöbbet együtt lenni!
Az is egy megoldas lehet, hogy mindketten egy napot "leadtok" az elfoglaltsagaitokbol es akkor csak es kivetelesen egyutt toltitek az egesz napot.Mi csak par honapja koltoztunk ossze, de mivel en ejszaka dolgozom a baratom meg nappal, hibaba fekszem be este melle az agyba, sokszor napokig csak telefonon beszelunk 5perceket.De minden vasarnap reggel 9-ejfelig csak egymasei vagyunk.Mozi, kirandulas, ami belefer.Es egy szo sem a munkarol vagy a stresszrol. Ha feltek az osszekoltozestol vagy nincs ra lehetosegetek akkor ez egy ideiglenes megoldas lehet! Udv

Idén márciusban párom a gyámügyhöz fordult, azóta minden második hétvégén szombat délelőtt együtt lehetnek pár órát családsegíő központban. Elvehetik e a picit az édesanyjától?

Kb.2 évvel ezelőtt írtam már. Akkor még nem volt páromnak bírósági határozat a láthatásról a fiával kapcsolatban. Azóta ha kérte, az anya máskor is elengedte a picit és beleegyezett néha abba is, hogy elvihessük a picit máshova is. Nemrég a Balatonra is elengedte. Persze a vízbe nem tudtuk belevinni a gyereket, mert már úgy jött, hogy anya azt mondta büdös és koszos a Balaton.Vonattal mentünk jöttünk, hazafelé 3 órát késett a vonat, így este volt mire hazaértünk.Párom kért egy igazolást az állomásról, hogy tudja bizonyítani késésünk okát! Tudtuk milyen az anyuka, hogy erre még szükség lehet.Felhívtuk telefonon az állomásról, hogy késni fog a vonat előre láthatólag 90 percet. Onnantól kezdve össze-vissza telefonált, ötpercenként hívogatta páromat. Mikor hazaértünk a pici azt mondta éhes és hogy a "Ti lakásotokba menjünk.Mi jobbnak láttuk, ha mindjárt hazaviszi.Később az állította, hogy nem szóltunk, hogy késik a vonat. Sokszor olyan, mintha nem fogná fel mit mondanak neki. Az anyuka a picivel a szüleinél lakik, ahol egyre sürübbek a veszekedések. Nemrég a rendőrség is volt kint náluk. Múlt héten felhívták páromat a gyámügytől, hogy mit tud a családról, és feltettek neki egy kérdést.Hogy ha arra kerülne sor, hogy elveszik az anyától a gyereket nálunk lenne e helye. Nemtudom pontosan mit mondtak nekem párom így adta elő. Pénteken kellett menni az anyukának a gyámügyre, hívta páromat is, hogy ő is kapott e értesítést. Azzal vádolta biztosan ő vagy a saját apja jelentette fel biztosan. Péntek este párom felhívta miért kellett mennie, de csak annyit mondott nem érdekes, mire a párom közölte vele tudja miről volt szó, mert őt is felhívták a gyámügyről, erre az anyuka letette a telefont. Pár perc múlva telefonált, hogy biztos a hülye apja tájékoztatta. Nemsokkal később megint szól a telefon, akkor a nagypapa telefonált idegesen, hogy a lány most elmondja őt mindennek, hallatszott a háttérben a kiabálás megint folyt a veszekedés. Tegnap délután megint telefonált az anyuka, s azt kérdezte arról tud e hogy az apja fojtogatta őt? Mire a párom csak ennyit felelt, mit csináljak vele. Szóval elég nagy gondok lehetnek ott a családban, lehetséges, hogy emiatt elvehetik a picit az anyukától? Úgy tudom az anyukának orvoshoz is kellene járnia, mert a fejével nincs minden rendben. Azt elfelejtettem említeni, múlt hétvégén megegyeztek, hogy 10 órára elmegy a kicsiért, s elhozza, de már 8 órakor telefonáltak. A pici szólt bele a telefonba, hogy apa gyere értem, mert a papa kiabál, mert ideges. Kiabálásra ébredt reggel a pici. Tegnap este megint telefonált a pici, hogy apa mikor mehetek hozzád? Mikor megyünk a játszótérre? ma délután elmegy hozzá, amint hazaérnek a bölcsiből. Mert szegény gyerek nyáron is megy egész napra, hiába van otthon az anyuka és mindkét nagyszülő. Talán addig van jó helyen amíg ott van :( Nagyon sajnálom szegény picit.

Legjobb válasz: Szerintem kérelmezzétek, hogy legyen nálatok a gyerek.

Szerintem kérelmezzétek, hogy legyen nálatok a gyerek.
Ne haragudj, de ezt a hosszú szöveget nem olvasom végig. A gyereket oda ítélik, ahol jobb helye van. Ezt majd egy esetleges bizonyítási eljárás során, minden körülmény mérlegelve fogja a bíróság eldönteni. A különélõ szülõnek joga van a láthatáshoz, melyet - amennyiben nem tudtok megállapodni - szintén a bíróság állapít majd meg, és szabály pontosan. Ez mindig így van, a ti esetetek sem kivétel.
Mennyi idõs a gyerek?
Járjatok jobban utána a dolognak. Az apának joga van tudni, milyen körülmények közt él a gyerek/veszélyben van-e. Ha megkérdezte a gyámügy, hogy elhelyezhetnék-e nálatok a gyermeket, akkor annak alapos indoka van. Járjatok utána, mi az. Kérdezzétek meg a gyámügyet, mit tegyetek. És szükség esetén ti kérvényezzétek, hogy a gyermek nálatok legyen elhelyezve. Szegény pici. :(
A kérdező hozzászólása: Újra megkerestem az oldalt, mert megint történt valami. Mint azt már korábban megírtam párom tavaly márciusban még nem hozhatta el a picit láthatásra, ezért elment a gyámügyre. Május óta határozat van láthatásról minden 2. hétvégén a családsegítõ központban találkozhatnak 4 órát.Késõbb az anyuka belement abba is, hogy ne csak ott találkozzanak, volt hogy elengedte hozzánk, sõt nyáron elvihettük a Balatonra is egy napra. Hozzáteszem ez sem volt zökkenõmentes, megbeszéltük mikor jövünk haza, de nem a mi hibánkból csúszott a hazaérkezésünk, ugyanis több, mint 1 órát késett a vonat amivel jöttünk volna haza.Párom még igazolást is kért a vasútállomáson, hogy 90 percet késett a vonat, mert mikor felhívtuk mi a helyzet össze-vissza elkezdett telefonálni. Mi sem jókedvünkben várakoztunk a türelmetlen és egyre fáradtabb kisgyerekkel másfél órát a vasútállomáson. Ezután is elengedte több alkalommal, hogy elvigyük ilyen-olyan programokra és egyre többet volt nálunk a pici. Október óta szinte minden hétvégén nálunk volt szombat, vasárnap is és amikor már maradhatott estig, délutánonként már itt is aludt. Kértük nem próbálhatnánk meg, hogy este is itt aludna e, de itt megint jöttek a problémák. Nemrég úgy hozta el az apuka, hogy este is itt alszik. Estefelé megkérdeztük a picit hogy akkor itt alszik e, mire õ azt mondta igen. Ekkor felhívtuk az anyukát, hogy akkor megpróbáljuk, s ha úgy van akkor haza viszi. Kérte a picit a telefonba, s hallottuk hosszan beszél hozzá, s kihallatszott hogy azt kérdezgeti akkor most anyával alszol vagy apával? Addig beszélt neki hátha meggondolja magát a pici. Majd miután az apja visszavette a telefont, közölte vele 8 órára vigye haza! Párom felkereste a gyámügyön azt a hölgyet aki az ügyüket intézi, õ valamilyen oknál fogva rendszeresen kijár a családhoz, jól ismeri már õket. Elmesélte neki párom az elõzõ hétvégét. Õ elmondta hogy mivel a határozat szerint csak minden második hétvégén hozhatná el, most már fél év után ide a mi lakásunkra, örüljünk, hogy ennél többet engedte. Most az anyának kellene felkészíteni a gyermeket az itt alvásra is, amit elmondott a hölgy az anyukának és azt hogy miután elhozta este már nem kell az anyukát felhívni, csak ha gond van. Múlt hétvégén megbeszélték, hogy akkor úgy hozza el szombaton a picit, hogy õ felkészíti rá, persze se pizsit, se váltó ruhát nem adott ide neki, de nem érdekes, elmentünk és vettünk neki. Este szépen lefeküdtünk, hozott magával egy mesekönyvet, apuka mesélt neki. Mikor már majdnem elaludt a pici megszólalt a telefon. Az anyuka volt. Miután letette párom a telefont a pici megkérdezte mit mondott? Kiszûrte egybõl, hogy az anyja volt. Párom azt felelte neki, hogy: azt mondta õ is fekszik le.Megint telefonál, akkor már kezdett párom is ideges lenni. Kérte adja neki a picit, na de ezt már én sem engedtem, elvettem a telefont és letettem. A pici nem sírt, nem mondta haza akar menni, egyszer csak elaludt. Ekkor kezdõdött megint... :( a pici már aludt mikor megint szól a telefon. Ekkor párom csak lenyomta de véletlenül épp felvette. Egyszer csak halljuk a nagypapa hangját a telefonba. Párom elkezdett vele kiabálni, hogy most minek telefonálgatnak mikor a gyerek már elaludt. Jött azzal a nagyapa, hogy illõ lett volna odaszólni, mert az anyjának joga van tudni mi van a gyerekkel, késõbb már azzal jött bíróságilag csak napi 4 órára hozhatna el...stb. Ezt már én sem álltam meg szó nélkül, mert nagyon ideges lettem és beleszóltam akkor ki hazudik? Mire õ, hogy nekem semmi közöm hozzá, én ne szóljak bele! Jött még ilyennel, hogy agyerek éjjel még be szokott pisilni, majd egész éjjel hugyos ruhában fekszik! -mondta õ. Szerencsére a gyerek nem ébredt fel erre a vitára. Nem telik el talán 20 perc sem, megint telefon, magánszámról. Az anyja volt este 10 után, hogy reggel 9-re vigye haza.Így is lett, 7 után ébredt fel a pici, megszólalt hogy pisilni kell. Nem kereste az anyját sem, nem kezdett el sírni, hogy hol van. Mondtuk neki haza kell mennie, nem maradhat itt játszani. Délelõtt itt járt házunknál a nagypapa, fel is csengetett, de nem jött fel, pedig mondták szomszédok, hogy látták elindulni felfelé. Este jöttem haza, megnéztem a postaládát, mert volt olyan érzésem az öregúr hagyott ott nekünk valamit, mert ez a szokása. meglepõdtem mikor az én nevemre szólt. Megfenyegetett, hogy vegyem tudomásul most és mindenkorra nekem semmi közöm az õ unokájához, neki van édesanyja akit.....-nak hívnak, hogy én törödjek az én lányommal, anyósommal, a rokonaimmal...stb. Meg hogy én ne akarjam magam beállítani magam anyukának, mert én az õ unokájának csak Kriszti néni vagyok és nem az anyukája! Félnek, hogy a gyerek jobban szeret nálunk. Karácsonykor mézeskalácsot sütöttem vele, õ jön segíteni mindig. Bújik hozzám ha mesét nézünk, mikor öltöztetem át, hogy megy haza agyon puszilgat, és ugyanígy a lányomat is aki már 19 éves. Az apja hívta magával többször is a boltba, azt mondta én itt maradok a Tinával, mert engem így hív. Attól félnek, a gyerek nálunk jobban érzi magát, s idõvel majd haza sem akar menni? Sokszor mondja majd ha sötét lesz akkor megyek csak haza. Nem tudom mit lehet tenni ilyen esetben? igaz csak minden második hétvégén lehetne még itt velünk 4 órát, de eddig engedték többet is, sõt, hányszor telefonált az anyuka, hogy a nagypapa megint kiabált nem menne e el érte? a pici most lesz 4 éves áprilisban, hogy fog szegény felnõni? Állandóan a cirkusz. :(

Hogyan kezdjünk új életet a párommal, 3kiskamasszal, akikkel egyenként semmi gond, de hétvégeken mikor együtt vagyunk megkeserítik az életünket?

5 éve váltam el,azóta volt egy hosszabb kapcsolatom,majd 4 évig szinte semmi említésre méltó.Mostani párommal 7 hónapja vagyunk együtt,mindenben tökéletesen megértjük és szeretjük egymás..de..neki van egy 14 éves fia,aki egyke és nagyon féltékeny az én gyerekeimre.Egy faluban él édesapjával igy akár napi szinten is találkozhatnának,hétvégén pedig mindék.Ilyenkor jövünk mi is..péntektől vasárnapig.Itt kezdődnek a gondok.Az én fiam 10 éves,lányom 13.Édesapjukkal semmilyen kapcsolatuk nincs ezért páromat imádják,jól kijönnek egymással,viszont a 2 fiú 24 órán át öli egymást,durcul,üvöltözik,veszekedik.Nagy beszélgetések már megvoltak,együtt és külön-külön is,eredmény nélkül.Párom fia azt mondja,hogy keressünk máshol apát!Dehát mi nem apát keresünk,hanem szeretjük egymást!Mi lenne még,ha összeköltöznénk?(másik faluban lakunk)Vagy agyjuk fel és a gyerekek nyugalma érdekében szakítsunk?Akik pár év mulva már a saját életüket fogják élni? Mi sem akarunk még 40 évet egyedül élni!40és 43 évesek vagyunk.Mit tegyünk?Várjunk,hátha az idő eldönti?

Legjobb válasz: Maradjatok együtt, a fiú felé pedig forduljatok szeretettel, és elfogadással továbbra is. :) Rá lehet persze szólni, ha a viselkedésével kiprovokálja! Egyszerûen féltékeny, fél, hogy osztoznia kell, hogy neki most már kevesebb jut az apjából, és ezért dacol. De ez az õ játszmája, nem is kell erõltetni, hogy változzon! Ti csak szeressétek, elõbb utóbb rá fog jönni, hogy nincs is mitõl félnie, és alakulni fog a dolog. :) Én nem erõltetném azt sem, hogy a két gyerek barátkozzon, idõvel az is alakulni fog. Esetleg néha lehetne olyat, hogy leültök társasjátékozni velük, vagy kirándulni menni közösen, és megkérni a 14 évest, hogy találja ki õ, hogy merre legyen a túra. :) de szakítani tényleg kár lenne...

Maradjatok együtt, a fiú felé pedig forduljatok szeretettel, és elfogadással továbbra is. :) Rá lehet persze szólni, ha a viselkedésével kiprovokálja! Egyszerûen féltékeny, fél, hogy osztoznia kell, hogy neki most már kevesebb jut az apjából, és ezért dacol. De ez az õ játszmája, nem is kell erõltetni, hogy változzon! Ti csak szeressétek, elõbb utóbb rá fog jönni, hogy nincs is mitõl félnie, és alakulni fog a dolog. :) Én nem erõltetném azt sem, hogy a két gyerek barátkozzon, idõvel az is alakulni fog. Esetleg néha lehetne olyat, hogy leültök társasjátékozni velük, vagy kirándulni menni közösen, és megkérni a 14 évest, hogy találja ki õ, hogy merre legyen a túra. :) de szakítani tényleg kár lenne...
én 12 éves vagyok, az én anyukám is újból férjhez ment, lett 2 féltesóm, de eszembe sem jutott, h irigykedjek rájuk. Ha 14 évesen ennyi esze van .. nekem anyu boldogsága fontosabb :D Kitartás, (a fiaddal is beszélhetnél azért), ne szakítsatok
a te korodban találni 1 olyan embert akivel ilyen jól mennek a dolgok elég nagy szerencse.lehet h késõbb már nem lesz ennyire jó, de akkor se szakítsatok. sztem tökéletesen érthetõ a srác reakciója.nem tudom , h hogy viselkedik a vér szerinti anyja, de nem lehet könnyû kamaszként elfogadni 2 mostohatesót.lehet h szeretethiánya van.(ezt abból is gondolom h téged elfogad, csak a gyerekeidet nem). ha összeköltöztök akkor lehet h 1 idõ után el fogja fogadni a helyzetet. esetleg annyit tegyen meg az apa h többet foglalkozzon a fiával.téged szeretnek a gyerekeid, és a párodat is hamar megkedvelték, de a leírásod alapján nekem az jött le h a fiú nem igazán boldog az anyjával, ill. talán attól is fél h kihasználod az apját, vagy õt eltúrod mellõle.(nem, mint ha ez lenne a célod). lehet h ez most hülyeség, nem tudom, de mi lenne ha összeköltöznétek és utána magatokhoz vennétek párod gyerekét???így nem érezné azt, h õ csak "egy hétvégi gyerek" és többet lehetne az apjával is.
abból amit írsz nekem úgy tûnik, hogy te eldöntötted hogy a párod fia a probléma oka pedig hát valljuk be neki a legnehezebb. Talán lehetnél kicsit megértõbb, és mindenképpen adj idõt a srácnak. Talán ha nem azt éreztetnéd vele hogy õ egy kívülálló egy púp akkor nem így viselkedne.
Szerintem idõt kell adni nekik is, 7 hónap azért még nem olyan sok. 14. éves még gyerek akár hogy nézzük féltékeny, hogy õt kevésbé fogja szereti az apja ha van másik két "gyereke".
Szerintem ez nem fair veletek szemben. Oké, hogy van két gyereked, szereted, imádod õket, ahogy a párod is a sajátját de képesek volnátok eldobni a szerelmet, csak azért mert nekik nem tetszik ez? Nektek, ugyan úgy kijár a boldogság és az, hogy szeressétek egymást! Ne szakítsatok! Próbáljatok meg együtt maradni, és továbbra is beszélgetni sokat a gyerekekkel a kettõtök kapcsolatáról. Nem 5-6 évesek, megérthetnék, hogy a szülõnek is épp úgy kell a boldogság mint nekik.
Ha ezt meg tudod beszélni a te gyerekeiddel (hogy a ti oldalatokon se legyen probléma, sértõdés a dologból), a párod "visszavehetne" a szeretgetésbõl feléjük, pár hétig inkább a sajátjával foglalkozzon (nem úgy értem, hogy ne is szóljon a tieidhez, de ha a sajátja kéri a figyelmét, kapja is meg, érezze, hogy õ ettõl nem lett kevesebb az apja szemében, ugyanannyi szeretetet, odafigyelést kapjon, mint elõtte). Ugyanakkor a nagyfiúnak is meg kéne értenie, hogy az apja élete is változik, inkább a dolog pozitív oldalát kéne neki megmutatni (akár olyan közös kirándulásokkal, programokkal, amikre az apjával kettesben nem lenne lehetõsége).
Add be õket intézetbe.....akarom mondani kollégiumba...
A kérdező hozzászólása: "Az add be õket intézetbe"címû válaszadónak üzenem, roppan inteligenciáját máshol kamatoztassa.Az elõtte lévõeknek köszönöm a választ!Annyit még, hogy párom is én is vigyázunk, nem teszünk köztük különbséget, 3 fagyi, 3 csoki..ha eldurvul a helyzet, nem egynek van leüvöltve a feje..Enyémeket sem szeretgeti a saját fia elõtt.Már megbeszéltük, mondtuk neki, hogy nincs versenytárs, mindig õ marad az édesapja egyetlen gyermeke és ahogy az édesanyja újból férjhezment és továbbra is szereti õt, akkor ez apujára is érvényes.Kérdeztük, ha annyire rajong apjáért akkor miért akarja meggátolni, hogy õ is boldog legyen?Válasz, vállrándítás..nem tudom.Gyerek, okos kitünõ tanuló.Mi egyébként jól kijüvünk, mondta, hogy szeretné, ha ilyen édesanyja lenne..csak ne lenne gyerekem..
Nekem az ugrott be, hogy hárman egyszerre talán túl nagy konkurrencia vagytok neki. Lehetne néha egymagadban, vagy egyik gyerekeddel odamenned? Hátha fokozatossággal könnyebben oldódna a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem mondtál hülyeséget, csak egy féléves történetet nem lehet pár mondatban leírni..biztosan vannak benne félreérthetõ dolgok..mégegyszer kösz a válaszokat!
értem.akkor bocsi h hülyeséget mondtam, csak félreértettem az írásaid.(megjegyzem, azért mert a diák kamaszként jó tanuló, még korán sem jelenti azt h jók a szülõk-jelen esetben az anya.de te nyilván jobban tudod, hiszen rálátásod van a dolgokra, meg az is logikus amit mondasz.)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!Gyerkõc szereti anyuját, csak persze, mint minden kamasz lázad az ellen, hogy otthon tanulni esetleg segíteni kell.Mint mondtam kitûnõ tanuló, ami anyukától nem kis feladat!Mi hétvégén nem tanulunk vele, netezni is szabad, természetesen ez nem azt jelenti, h mindent lehet.Szabályok természetesen apujánál is vannak, de ez mindhárom gyerekre egyformán vonatkozik.Próbálok jókedvû, kedves és vicces lenni, én ez a pár nap alatt nem nevelem"csak"igyekszem szeretni õt-õket.Ki ne szeretne ilyen anyukát?:)
elõször is köszi az elismerést a válaszomra :) nem azt mondom h vegyétek el az anyától a kamasz fiát, csak ugye te azt írtad h õ is 1 olyan anyára vágyik mint te, és ebbõl gondoltam h lehet nem szeret ott lakni.viszont az, h õ odaköltözik hozzátok, még nem jelenti azt h ne találkozhatna az édesanyjával.(persze ez nem csak rajtatok múlik) minden esetre sok szerencsét a közös jövõtökhöz!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Az összeköltözés lehet megoldana mindent, nem tudom, nem látok a jövõbe..ha továbbra is ennyire szeretjük egymást, gondolom az lesz..egyszer.Fiút elvenni az anyjától lehetetlen, soha nem tenném meg(én is anya vagyok).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Ez egy szép és értelmes válasz!Valahogy mi is igy gondoljuk, csak jólesik másoktól is a megerõsítés!
A kérdező hozzászólása: Egy szóval nem említettem, hogy párom fia púp a hátamon, sõt!Családszeretõ emberek vagyunk, ezért próbálunk megoldást keresni!Ha párom gyermeke nekem teher lenne, már régen odébálltam volna!Csak azt szeretnénk, ha õk is boldogok lennének!
A kérdező hozzászólása: Igen, ez már nekünk is eszünkbe jutott, sõt mostanában csak a fiammal megyek, lányom nagyon szeret a testvéremnél.Mindenkinek jót tesz néha egy kis különválás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!