Találatok a következő kifejezésre: Hétvégén együtt a (90 db)

Kibír egy kapcsolat olyat, hogy hetente csak hétvégén tudnak együtt lenni a felek? De akkor egymásnál alvás, és egész hétvége együtt

Külön városba lakunk, azért.Ez a dolog öt évig fog tartani.

Legjobb válasz: Bnõmék 10hónapot kibírtak így, aztán összeköltöztek. Mennyi van messze ez a két város?

Bnõmék 10hónapot kibírtak így, aztán összeköltöztek. Mennyi van messze ez a két város?
A kérdező hozzászólása: Az összes többi válaszolónak IS köszönöm a válaszát, mindenkit felpontoztam.
A kérdező hozzászólása: Szöszmösz: Én a nõi fél vagyok, de értem ahogy érted és köszönöm a válaszod :) A szomszéd srác 8 éves *.* De értem a kommentedet és köszönöm hogy válaszoltál!
A kérdező hozzászólása: Nem nem elsõ kapcsolat:) Éppen így nem tudnám feladni az álmaim, hiszen Budapesten is nagyon jó képzés van azon a szakon, meg az én városomban is :) Semmiképpen nem adnám fel a tanulmányaim.
Azt még csak-csak kibírja a kapcsolat, ha minden jó, úgyis összefarigcsáljátok az életeteket. Amit egy kapcsolat nehezebben bír ki, az a szomszéd srác meg az Õ sl mercije:)
Ha most mentek egyetemre, akkor valószínû elsõ kapcsolat. Így kevés az esély rá, hogy örökre szól. Ez most mindegy, hogy úgy tûnik most vagy nem. A lényeg, hogy a SAJÁT vágyaid kövesd, és ne mondj le róluk senkiért. Ez a legfontosabb! 23N
Mi is két éve vagyunk így, és még 1 év hátra van legalább. Ki lehet bírni, bár sokszor nem könnyû.
Sztem is kibir! Mi 2 éve ingázunk folyamatosan, és mégis imádjuk egymást.
Az exemmel 2, 5 évig így voltunk. És nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. Szerintem lazán ki lehet bírni.
A kérdező hozzászólása: Mindez attól függ, hogy melyik helyre veszik fel a barátomat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) 2 lehetõség van: Vagy maradok az eredeti városomban, hogy felvegyenek egyetemre, és az elsõ félév után átkérem magam a barátom városába (200 km) és akkor fél év lenne külön. Másik lehetõség: 100 km, de akkor nem tudom magam átkérni abba a városba, mert ott nincs olyan szak :S
ha igazán szeretitek egymást ez nem kérdés! :)
Nálunk kibírta. 8 é ve vagyunk együtt, abból 3 év távkapcsolat volt (120 km), majd összeköltözünk. 2 éve vagyunk házasok és van egy 11 hónapos lányunk.
mennyire*
Most mi is ezt csináljuk a barátommal, én bavallom õszintén, hogy a hétköznapokon piszkosul tud hiányozni, és nehéz, hogy nem lehet velem, de a hétvégék viszont nagyon de nagyon jóóók :) Szinte el sem engedjük a másikat :) 19N Egyébként én is kiváncsi vagyok, hogy meddig mûködik így a dolog, eddig három hónapnál járunk

Hétvégén együtt voltam a párommal a keddre várt menstruációm szerdán meg is jött! ettől még lehetek terhes?

Legjobb válasz: Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.

Altalaban a ciklusod kozepen van peteeresed, szoval ha hetvegen voltatok egyutt, es utana par nappal jott meg, egy nap keses ide-vagy oda, az normalis. valoszinuleg nem vagy terhes.
Szerintem sem vagy terhes!Ne aggódj!:)
Ha megjött nem vagy terhes.
utolsó: valakinek a terhesség alatt s van menzesze...

Szerintetek az normális ha a barátom (32) havonta két-három hétvégét is a szüleinél tölt és nem együtt velem?

Másfél éve lakunk együtt, és ? minden második héten vagy még gyakrabban hétvégenként vidékre utazik a szüleihez, mert segít nekik a ház körüli munkákban. Néha én is megyek vele, de ott sem vagyunk együtt mert én a konyhában vagyok az anyukájával, ? pedig fát vág, füvet nyír...stb. Szerintem túl sok id?t tölt a szüleinél, pedig már 32 éves. Én úgy gondolom, hogy a saját életét kéne élnie. Úgy érzem nem töltünk együtt elég id?t mert sok hétvége kiesik és emiatt nem tudunk igazán közel kerülni egymáshoz lelkileg sem. És ez így megy mióta ismerem ?t. Mi a véleményetek? Normális hogy ilyen sokszor megy a szül?khöz?

Legjobb válasz: Szerintem normális. Míg a férjemmel saját lakásban éltünk, mi minden hétvégén a mamájánál voltunk, mert annyi a teendõ. Én is jöttem vele, ez nem volt kérdéses, a munkát is lehet élvezettel csinálni, ha annak van eredménye. Végül úgy alakult, hogy most itt lakunk a mamánál, szépen felújítottuk a házat, nem kell egy társasházban nyomorognunk. Megmentettük a házat és tudjuk gondozni a mamát. mi mindent együtt csinálunk. Ez is együttlét. Próbáld ki, hogy nem a konyhát választod, hanem segítesz neki valami kinti munkában, addig is vele vagy, és lehet, hogy rákapnál az ízére a dolgoknak.

Szerintem normális. Míg a férjemmel saját lakásban éltünk, mi minden hétvégén a mamájánál voltunk, mert annyi a teendõ. Én is jöttem vele, ez nem volt kérdéses, a munkát is lehet élvezettel csinálni, ha annak van eredménye. Végül úgy alakult, hogy most itt lakunk a mamánál, szépen felújítottuk a házat, nem kell egy társasházban nyomorognunk. Megmentettük a házat és tudjuk gondozni a mamát. mi mindent együtt csinálunk. Ez is együttlét. Próbáld ki, hogy nem a konyhát választod, hanem segítesz neki valami kinti munkában, addig is vele vagy, és lehet, hogy rákapnál az ízére a dolgoknak.
Azt megbeszélhetitek hogy mondjuk csak minden 2. vagy 3. hétvégén menjen haza alapbol de ha valami munka van akkor persze bármikor. Nálunk alapvetõen casládi esemény h vasárnap nagymamámhoz megyünk és ott összegyöülik az egész család egy nagy vasárnapi családi ebédre. ahova a fiatalabbak is nyugodtan hozzák a barátnõjüket feleségüket stb. 25 vagyok lassan feleségül veszem a barátnõm és szerintem nálunk is alap lesz h ha nemis minden hétvégén de kéthetente anyuéknál vagy õ anyujáéknál családi ebéd. Hozáteszem h nekem elég jo viszonyom van a szüleimel és az egész csapat elég családcentrikus. szoval szerintem normális amit a pasid csinál
Szerintem kössetek kompromisszumot, beszéld meg vele, hogy hétvégén szeretnél kettesben vele programot, osszátok be, két hétvége a tied, kettõ a szülõké. Ha tényleg van ott mit csinálni, akkor természetes, hogy segíteni akar.
Szerintem meg az a természetes, hogy SEGIT a szüleinek - mert a kérdésedböl is az derül ki, hogy nem azért megy, mert nem akar veled lenni, hanem mert ott sok mindent el kell végezni, amit a szülök nem gyöznek. Ezen kivül ha együtt éltek, akkor elég sokat van veled.
: ma 11:37 vagyok! De ez betudható annak hogy nekem mindig is rossz viszonyom volt a szüleimmel...
Igen normális.
"Ha meg van kedved küldhetsz is egy sexy képet magadról :D:D:D " 30 eves, friss feleseggel. Igy, lehet, nem sokaig marad veled. "remélem segítettem" Mind rendben volt, a :D:D:D bekopesig.
Hát kinek mi a normális nem tudom igazából...abban viszont igazad van hogy a saját életét kellene élnie..ha én a barátnõmmel élnék ennyi ideje biztos nem járkálnék haza, sõt nagy ívben elkerülném õket!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, én is úgy gondolom ahogy te, hogy ideje lenne 32 évesen saját lábára állni, és a mi jövõnket alapozni, több közös progit csinálni készülni a családtervezésre...stb. Egyébként nincs ott mindig olyan nagyon sok munka, csak valamiféle kényszerességbõl megy oda, mindig kitalál valami ürügyet amiért mennie kell. Szerintem nem jó kettõs életet élni. De sajnos õ normálisnak gondolja ezt az egészet, persze érzékeli hogy nem jó a kapcsolatunk emiatt de nem tesz semmit. Fogalmam sincs mit tegyek, már nagyon sokszor beszéltem vele errõl. :(

Mit csináltok most hétvégén? Együtt lesz a család?

Legjobb válasz: Roncsderbyre meg strandra megyünk.Már alig várom. És igen, együtt lesz a család.

Roncsderbyre meg strandra megyünk.Már alig várom. És igen, együtt lesz a család.
Ma töltöm utolsó napomat közmunkán éjjel, így péntek reggel kómásan megyek a nagymamámhoz Anyukámmal és a férjével vidékre. Kora délután hazaérek, ledöglök és alszom. Pár óra múlva fõzöm, közben a párom is itthon lesz Õ is reggel végez a munkában. Szombaton együtt leszünk NAGYON, mert vasárnap de. indulok Balatonra dolgozni 3 hétre és addig nem látjuk egymást. 24N
Anyuék mennek le a nyaralónkba a haverjaikkal. (Tisza part) de utálok egyedül lenni, úgyhogy a barátom bégig itt lesz nálam :)
Hát szombaton én utazok a szüleimhez, mert párom nem lesz itthon, vasárnap lustizunk, lehet elmegyünk tesómékhoz, majd alakul. Ti?
Készülünk a jövõ szombati esküvõnkre. Van még 1-2 apróság ami nincs meg. Ja és még izgulunk kicsit.
Megyünk Görögországba, végre :D
Megyek amolyan dupla randira, bár nem nevezném annak, mert már 1 éve jár a barátnõm meg a pasija, és mi is másfél éve :D
Szombaton bulizunk, vasárnap strandolni megy a család. :)
Telekre megyünk, fûnyírás, aztán tópart egész hétvégén, na meg persze este bográcsozás.
Szerintem leginkább semmit nem csinálunk...itthon leszünk a párommal meg a szüleim is, az õ szülei is. Megyünk egymáshoz, azt hiszem ennyi...
leugrunk a tengerre, mert a párom kitalálta :) fõnyeremény a pasi :) Szlovénia. a pontos helyet még nem választottuk ki, majd ahol megtetszik a part, ott letáborozunk :) aztán vasárnap kipihenjük az út fáradalmait. ennyit még nem nagyon vezettem egyhuzamban, szóval ebbõl a szempontból is izgi lesz :)
Cigizek a teraszon.
Szombaton valószínûleg megyek Fezenre barátommal meg két haverommal, vasárnap pedig ebéd nálunk. :) 20/l
Itthon leszek, és remélem, békén hagynak, mert mostanában szükségem lenne egy kis békénhagyásra.
A kérdező hozzászólása: Ó, de jól hangzanak! :) Én holnap munka után rohanok le a nyarlónkba Balatonra, már alig várom! :)
Krétára, azon belül Hersonissosba.
Görögország melyik részére? Jövõre mi is oda tervezzük és érdekelne
Én itthon leszek, pihenek, biciklizem, netezem. :) Semmi extra, mégis élvezni fogom. :) Esetleg átmegyek egy baráthoz. Egyébként ez egy nagyon jó kérdés, ritkán lehet olyat olvasni, amely válaszai ennyire jó kedvre derítenek. :) Köszi az élményt! :)

A barátomnak sokkal fontosabbak a barátai, mint én! Pedig már egy éve együtt vagyunk. Mostanában alig tudunk találkozni, mégis a hétvégi programja a barátai lesznek, nem pedig én, pedig most ráérne. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

20L

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.

Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.
Szia! Szerintem nagyon fontos, hogy legyenek az embernek barátai, és ne hanyagolja õket akkor sem, ha lesz neki párja. DE! Amit leírsz, az sajnos nem hangzik túl jól. Mert írod, hogy keveset tudtok találkozni. Sajna ez a szitu hasonlít ahhoz, ami velem volt anno. Volt pasimmal távkapcsolatban éltünk, egy héten egyszer, késõbb már csak kéthetente találkoztunk. A biztosítékot az csapta ki, amikor egyszer volt egy kisebb mûtétem, és itthon kellett maradnom lábadozni. Nem volt egy komoly mûtét, de azért jólesett volna, ha meglátogat. De õ a legjobb barátjához ment be a kórházba, ugyanis neki is volt egy kis mûtétje (igaz, õk egy városban voltak, én meg messze), de el sem akart hozzám jönni a barátom, mert azon a hétvégén volt valami "nagyon fontos" koncert, amit nem lehetett kihagyni. Szóval én azt mondom, vannak olyan túlkapások, amiket már nem lehet eltûrni. Azt nem írtad mondjuk, hogy te milyen viszonyban vagy a barátaival. Téged nem hívott a közös programra? Beszélj vele mindenképpen, mondd el, hogy neked ez így nem jó, és mit szeretnél. Ha megérti, és próbál is ezen változtatni, akkor jó. Ha lesz*rja... akkor te is tudod a választ. Tudom, könnyû mondani, de fiatal vagy még, biztos találsz majd olyan férfit, aki megbecsül. 26/N
Ez nem jó jel. Nálunk is ez volt. Nem is szeretett a volt barátom. Szakítottunk. Szerintem te se agyalj, hanem lépj! Vagy normálisan áll hozzá a dolgokhoz, és annyi törõdést ad, amennyi elvárható - és te csak a minimumot szeretnéd, ettõl még van sokkal több dolog is egy kapcsolatban, ahol ki kell állni a másikért, ez csak egy picinyke szelet - ahogy az egy párkapcsolatban kell! Ha nem figyel rád ezentúl sem, akkor menjen a haverokkal, de te ne fecséreld az idõdet ilyen alakra: Majd lesz, aki normálisan fog hozzádállni, mert fontos leszel neki.
Lehet hogy b.zi és a fiúkat szereti azért hanyagol el téged.
szerintem érdemes lenne elgondolkoznod a szakításon. Ha nem akar veled lenni, azt jelenti, nem szeret. ahogy elõttem is írták. Beszélgess vele errõl, majd állítsd választás elé: vagy Te, vagy a haverok.
magával vonz majd *
miért kell ennyire negatívnak lenni, nem értem kedves elõttem válaszoló.... én is megszoktam már, hogy õ ilyen, ez van... de ha te nem tudod megszokni kérdezõ, akkor tehetsz ellene! fel kell hívnod magadra a figyelmet, pl. eljárkálni a csajokkal bulizni, és divatosan öltözködni, ezáltal több "rajongód" lesz, a kisugárzásod mindenkit
Jaj :(... Ez szomorú ám. Beszéltél vele errõl? Mert ez nagyon fontos ám! És ha rosszul reagál (pl. nem érdekli, amit mondasz, vagy.. továbbra se változik a véleménye), akkor ez halott kapcsolat... :(
tudom milyne érzés! ugyanez van nálunk is! mindig csak a k*rva haverok......:@ 18l
mi van veletek?

Mit gondoltok erről? A barátommal már 9 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolatban az egyetem miatt. Minden hétvégét együtt töltünk. Hét közben pedig msn-ezünk.

Egyik délután felhívott,hogy suli után összefutna a haverjaival,de lesz msn-en kés?bb.Nos,oda is csak este negyed 11-kor ért oda.Reméltem,hogy jól szórakozott a barátaival,megittak egy-két sört,és talán ez húzódott el kicsit.Mikor rákérdeztem,elmesélte, hogy egy lány haverjával sétáltak fel a Gellért-hegyre,közben pedig beszélgettek.Korábban is említette,hogy szívesen sétálgatna a városban ezzel a lánnyal,mert még szül?városából ismeri és elég régóta nem beszéltek.Akkor megbeszéltük,hogy nekem nem tetszene,ha lányokkal sétálgatna kettesben.Úgy t?nt megértette. Most mégis ezt csinálta.

Legjobb válasz: A távkapcsolatban az a baj hogy semmit nem lehet "megtiltani" mert nem tudhatod hogy valójában mit is csinál..lehet azt mondja máskor, hogy haverjaival volt közben meg mégsem. :/

A távkapcsolatban az a baj hogy semmit nem lehet "megtiltani" mert nem tudhatod hogy valójában mit is csinál..lehet azt mondja máskor, hogy haverjaival volt közben meg mégsem. :/
Szerintem nem jogos a féltékenységed! Ha megcsalna, akkor azt sem tudnád, hogy sétáltak, mert akkor azt sem mondta volna el neked.Csak azért sem, hogy ne gyanakodj.Azt mondom, bízz meg benne!
Ezt te tudod... Én a barátommal ilyenek miatt nem szívózunk, mert teljesen megbízunk egymásban ilyen téren. Te tudod mennyire megbízható a barátod és ilyen alapon tudod elbírálni, hogy jogos-e a féltékenységed. Távkapcsolat?? Minden hétvégét együtt töltitek!! Én ezt nem nevezem távkapcsolatnak, de ti tudjátok. Tudom nem ezen volt a hangsúly, de ezen megakadtam.:)
van aki még msn-t használ :O:O:OOOOO
ismerd meg a lányt és ha úgy gondolod h többet is akarna akkor legyél féltékeny..addig meg teljesen felesleges .. :) de az tudom h sok olyan hely van a Gellért-hegyen ahol ellehet bújni a világ elöl akár egy kis pásztorórára is.. :)
1) Távkapcsolatban az a jó hogy félre lehet kúrni, a csaj meg azt hiszi hogy haverral vagy 2) Gellért hegyre meg RANDIZNI szoktak járni! Meg dugni a sötétben a padon. Életemben 2x voltam fent akkor is randizni mentem, amúgy meg napi szinten elmegyek mellette, de sosem jutna eszembe felmenni csak úgy, akár haverral akár baráttal.
Januárban meg fog szûnni az msn, vigyázzatok!
Távkapcsolat egyik buktatója hogy nem tudod mit csinál. Ha meg akar csalni akkor titkolózik, hogy még gyanút se keltsen. Ha a barátod nem az a csajozós akkor nem hiszem h megcsalna mert a lányok nem szoktak csak úgy rámászni egy fiúra, nem egy kezdeményezõsek. Nekem is van olyan lány ismerõsöm akivel szoktam beszélgetni meg szívesen találkozok vele, haverjaimmal hívjuk buliba és mégse jár vele egyikünk se, még nem is másztunk rá.

Szülők, lakás, stb? 1hónapja leszek együtt a barátnőmmel én 17 éves vagyok ő 16, nagyon szeretjük egymást és most jött el az az idő hogy be kell mutatnom itthon , az én szüleim elváltak szoval hétvége apu , hétköznap anyu.

mennyire fog neki számitani az hogy az én szüleim 50évesek és nem 40 ? vagy hogy nem családi házba lakok hanem egy 2szobás lakásba anyukámmal? az ilyen dolgok mennyire lényegesek ? mert most félek ett?l az egészt?l de nagyon.. valami lány leirhatná hogy forditva ez hogy néz ki.

Legjobb válasz: En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.

En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.
16/L vagyok, nekem egyáltalán nem számít, hogy milyen családi körülmények között él a fiú, akit SZERETEK. Szerintem annyi az egész, hogy kicsit pakolj, ne legyen hatalmas kupi.:) Az azért sok láynt elijeszt.:D Az, hogy 50 évesek a szüleid nem számít semmit.(: Szval szerintem ezek a dolgok egyáltalán nem lényegesek... Én családi házban lakok, és semmi bajom azokkal, akik tömbben nõnek fel...8-) Szval ne izgulj, ezek a pici dolgok nem fogják zavarni, ha szeret.:)
Már bocs, de egy hónapja együtt vagytok és nem tudja, hogy hány évesek a szüleid, hogy hol laktok stb? nem szoktatok beszélgetni? Amúgy, ha szeret téged, semmi baj nem lesz. Az, hogy a szülök hány évesek, nem számít. Az a lényeg, hogy jófejek legyenek. A lakás pedig, ha otthonos és te jól érzed benne magad, mindegy, hogy milyen. Én pl. mindíg jól kijöttem a pasijaim szüleivel, pedig az egyikük apja alkoholista volt, és sosem számított, hogy mijük van, vagy hogy mekkora házban laknak.
ne fontos egyáltalán, fõleg ha normális a csaj. ha meg ilyesmin fennakad, az már régen rossz.
A kérdező hozzászólása: apum nagyon jó fej , anyum meg nem a legjobb arc mindig de mondjuk õ bármikor eltudom küldeni ha ugy adódik. nincs kupi meg ilyesmi teljesen normális a szobám csak nagyon félek tõle h mi van ha emiatt lesz vége.. mert õ pl családiházba lakik és 40éves jófej szülei vannak..
Ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett. Ha valakit igazán szeretsz, nem érdekel más!
Nézd, az én szüleim sem fiatalok (bár mivel 4 báttyal rendelkezem, ezen nem kell meglepõdni), édesapám 60 elmúlt, édesanyám pár év múlva lesz 60 éves. Mi is panellakásban lakunk, és nagyon jól megvagyunk. Hidd el, ha valaki szeret, nem azt fogja nézni, mennyire vagy tehetõs, mennyire fiatalok, vagy fiatalosak a szüleid. Egyáltalánis, örülni fog annak, hogy bemutatod õt nekik, mert tartod õt ennyire fontosnak. Örülni fog, hogy megosztod vele az életedet azzal, hogy elhívod hozzátok. Nem fog ebbõl ügyet csinálni, ebben biztos vagyok! :) Az én párom sem csinált belõle ügyet soha, meg én sem abból, hogy náluk mi a helyzet. Örülünk egymásnak, és kész. :) (23/L)
Egyáltalán nem azon múlik kinek a szülei hány évesek, mert az én szüleim fiatalabbak egy jó 10-essel mint a páromé és az õ szülei sokkal dinamikusabbak... ha igazán szeret, semmi baj nem lehet.
Paff.:D Emiatt nem fog elhagyni... De én még mindig nemértem, hogy mi a baj azzal, ha nem jó fej az egyik szülõd... nem az anyukádba szerelmes.:D Az meg nemhiszem, hogy zavar bárkit is, h a pasija tömbházban lakik. És a 10 évvel idõsebb szülõk? Azzal mi a gond?:/ Nem nagyon értem, miért félsz... sztem ebben nincs semmi gáz.

Egy kapcsolatban elég ha két naponta 2órát vagyunk együtt, +a hétvége?

Nem volt még komolyabb kapcsolatom és a lány kicsit arrébb lakok így kb kétnaponta tudnánk találkozni, meg persze hétvégén. Elég ennyi idő?

Legjobb válasz: Van akinek ennyi sem jut...

Van akinek ennyi sem jut...
sztem bõven
Legalább nem unjátok meg egymást.
Eleinte lehet hogy kevés lesz mert minden nap szexelnétek, de késõbb még akár sokallhatod is...:'D
A kérdező hozzászólása: nem szexre céloztam a 2 óra együttlétet :D hanem hogy annyi idõt töltünk el
hát én mindig arra szoktam szavazni, h találkozzunk inkább csak hetente 2szer, de akkor ne legyünk idõhöz kötve! :D engem zavarna :(
Ha elégnek érzitek, akkor az, ha nem, akkor meg nem. Ilyen marha egyszerû. Az emberek különbözõek, van aki egyfolytában tapadna a másikra, van aki meg szereti, ha több teret hagynak neki. Majd kialakul nektek is.
Ha már régóta nem szeded, olyan, mintha nem is szedted volna soha. Nem oszt, nem szoroz.
és az elkapható nemi betegségekrõl még szó sem esett...
Ha azt mondom, 1%, megnyugtat. Vagy ha 20%? Melyik nyugtatna meg, melyiket írjam? Normális esetben egyik se kellene, hogy megnyugtasson, mert egyik sem nulla. Ami megnyugtathat, egy nõgyógyászati vizsgálat, de egy anoním AIDS-szûrést is bevállalnék a helyedben (ott a hepatitist és kimutatják).
Ha azt akarod megtudni benned ment-e el, menj át az ezotériásokhoz
"Hanem, h mivel rég óta nem szedek bogyót így nagyobb-e az esélye az elõ váladéktól vagy sem..." Most azt kérdezed, hogy védekezés nélkül nagyobb eséllyel esel-e teherbe mint fogamzásgátló mellett? Hm, várj, ezen gondolkoznom kell.
ez sokmindentõl függ... ciklusod melyik részén voltál, hány naposak a ciklusaid... de igen, lehetsz terhes, bár az esélyét nehéz megmondani. reménykedj és tanulj az esetbõl.
Gratulálok. Miért szerdán jutott ez eszedbe? :S
A kérdező hozzászólása: mert hülye vagyok
Már más is kérdezte, nem válaszoltál: Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, és a hányadik napon voltatok együtt?
Sok az esélye... már a 72 órás tabi se segít.Csak reménykedhetsz, hogy nem lettél terhes
mindenki követ el hibákat, fõleg fiatalon... ettõl még nem leszel szar ember. remélem nem lesz semmi baj, és tanulsz belõle :)
A kérdező hozzászólása: hát 4-5naposak változó...ráadás sikerült elhagynom a kis noteszom amiben írom így most marad a tippelés...de kb 15 nap telt el azóta, h vége lett a mensesemnek és lefeküdtnk.
Majdnem a legjobbkor a fogamzáshoz...
értem :S
A kérdező hozzászólása: A srác valószínû annyira se emlékszik mint én... :(
Mennyivel egyszerûbb lenne a srácot megkérdezni hogy hova élvezett. Õ nagyobb biztonsággal tudná megmondani mint mi.
A kérdező hozzászólása: Mindegy azért köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak :) Azért elnézek egy nõgyógyászhoz az a biztos :)
Sokat segítene, ha leírnád, hogy a ciklusod melyik szakaszában is vagy, illetve hány napos a ciklusod, úgy jobban tudunk segíteni ;) De amúgy ha az eset hétvégén történt, akkor már egy kicsit késõn van bármit is tenni :(
A kérdező hozzászólása: Nem is azt várom el, h ti tudjátok, h bennem ment-e el.Hanem, h mivel rég óta nem szedek bogyót így nagyobb-e az esélye az elõ váladéktól vagy sem...mert azt tudom, h attól is elõfordulhat.
Természetesen 50% az esélye. Vagy terhes leszel, vagy nem. Sajnálom, de ilyen kretén kérdésre nem lehet mást válaszolni, ha te se tudod, hogy benned ment-e el, akkor mi honnan a rákból tudjuk?
tehát hülye voltál és még reklámozod is? lehetsz terhes, de imádkozz, hogy inkább ne. mondjuk soha.
A terhességi tesztek elvileg 10 nap múlva de inkább 2 hét után(elvileg) már kimutatják hogy terhes vagy-e vagy sem. Vegyél egyet vagy menj nõgyógyászhoz. Legközelebb meg legyél okosabb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!