Találatok a következő kifejezésre: Hétfőre vagyok Már (117 db)

fú nem tudom, nekem a két mellem mögött van... (fiú)
zsírcsomó?
Most kezd kialakulni az USB port.
Nekem fejemen volt egy idõbe.Kinõtt érintésre fájt, elmúlt, jött másik stb.Idõröl idõre elõjön aztán megint elmúlik.Szerencsére a hajam alatt nõtek nem látszott.Különben zsírmirigyek ezek nem veszélyes,
A tarkó tájékon levõ csomó nyirokcsomó. Nem jelent betegséget, ha mérete kb. borsónyi nagyságú. Nyirokcsomó-megnagyobbodást okozhat pl. gyulladás, fertõzõ betegség. Ha nem múlik hétfõig, akkor menj orvoshoz!
nekem a nagyajakomon volt Lány vok
15:51 megnézhetem?

Ha péntekre meggyógyul a gyereked, viszed oviba vagy már kivárod a hétfõt?

Legjobb válasz: Saját hibámból tanulva kivárnám a hétfõt. A múltkor péntekre lett beteg, hétvégén meggyógyult, hétfõn az orvos adott igazolást, hogy kedden már mehet, csütörtökre már újból beteg lett. Ha látszólag meg is gyógyult, kell egy kis idõ a szervezetnek, hogy erõsödjön, ne essen vissza rögtön a közösségbe!

Saját hibámból tanulva kivárnám a hétfõt. A múltkor péntekre lett beteg, hétvégén meggyógyult, hétfõn az orvos adott igazolást, hogy kedden már mehet, csütörtökre már újból beteg lett. Ha látszólag meg is gyógyult, kell egy kis idõ a szervezetnek, hogy erõsödjön, ne essen vissza rögtön a közösségbe!
kivárom a hétfõt
18:30-as vagyok. Én már azóta dolgozom, hogy a kisfiam 2 évesen bölcsis lett. Nincs testvér. Minden jót! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én vittem a múltkor pénteken, mert elõtte szerda du. / csütörtök egész nap már kutyabaja volt. Kb mindenki hülyének nézett emiatt. De ezek szerint többségében ti is kivárjátok a hétfõt. És dolgoztok vagy otthon vagytok kistesókkal, mert szerintem ez sem mindegy? Nyilván most még ovis, ez más, de ha már iskolás lenne, akkor is kivárjátok vagy akkor vinnétek?
megvárom a hétfõt
Ilyen esetben mindig hétfõn vittem a fiamat oviba. Sõt, ha csütörtökön rendben volt már, akkor is maradtunk otthon. Igaza volt az elõttem szólónak, jobban megerõsödik, és nem legyengült szervezettel viszem be az esetleg kezdõdõ vagy már betegeskedõ társak közé.
én bevittem pénteken, féltem az állásomat :/
Hetfot megvarnam.
Hétfön .
Pénteken akkor még 1 napot marad. Legalább kialussza magát:)
szia, én írtam, hogy vinném pénteken, és dolgozom, tesója nincs

Terhes vagyok, és kiírt táppénzre az orvos most hétfőn (8-án). A munkahelyemen azt kérték, hogy hétfőn "hajnalban" már vigyem be a papírt, de az igazolást legkorábban hétfőn reggel tudják ideadni. Lehet ebből valamilyen hátrányom vagy problémám?

Az orvos azt mondta, nem, mert ilyen esetekben ezt meg kell oldania a munkahelynek, de pedagógusként dolgozom, és 20-tól már téli szünet van az iskolában, lehet csak szünet után tudnám nekik a papírt eljuttatni. Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Semmilyen hátrányod, problémád ebbõl nem lesz, nem lehet. Esetleg szólj ott a titkárnõnek, hogy az orvos ekkor és ekkor tudja kiadni, akkor tudod hozni, és kész. Nincs olyan, hogy nem fogadják el.

Semmilyen hátrányod, problémád ebbõl nem lesz, nem lehet. Esetleg szólj ott a titkárnõnek, hogy az orvos ekkor és ekkor tudja kiadni, akkor tudod hozni, és kész. Nincs olyan, hogy nem fogadják el.
Az elszámolásra tényleg idõben lekell adni a táppénzes papirt.Volt, hogy az enyém sem lett a kért idõre leadva és kevesebb pénzt kaptam.Korrigáltuk és hóközi fizetésként megkaptam.Esetleg mond, hogy te eljutattod a bérszámfejtõkhõz(ha oda ilyen sûrgõs), mikor megkaptad a papirt.


Hétfőre vagyok kiírva. Már nagyon türelmetlen vagyok, és nyügös. Jósolgatok, de semmi komoly. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen,normális.Igy a vége felé már nehezebben viseljük és persze szeretnénk mielõbb látni már a babát.Nem biztos hogy hétfõn meg is fogsz szülni:)lehet hamarabb és késõbb,én 2 nappal hordtam túl jóslófájások nemvoltak,egyszer csak elfolyt a viz és utánna kb fél óra múlva kezdõdtek a fájások,4 óra alatt megvolt a pici.minden jót kivánok,kitartás hamarosan túl leszel rajta és kezedben lesz a babád:)

Igen, normális.Igy a vége felé már nehezebben viseljük és persze szeretnénk mielõbb látni már a babát.Nem biztos hogy hétfõn meg is fogsz szülni:) lehet hamarabb és késõbb, én 2 nappal hordtam túl jóslófájások nemvoltak, egyszer csak elfolyt a viz és utánna kb fél óra múlva kezdõdtek a fájások, 4 óra alatt megvolt a pici.minden jót kivánok, kitartás hamarosan túl leszel rajta és kezedben lesz a babád:)
Én is hétföre vagyok kiirva:) és szintén nagyon izgatott!!!!

A nem várt mensi előtti napokban tesztelhet vki pozitívat Lillyvel? Szerdára nem várom! Ha terhes vagyok és hétfőn tesztelek, már mutathat pozitívat?

Tudom, h ez nem tartozik a legérzékenyebbek közé, de csak ez van itthon... én meg türelmetlen vagyok:)

Legjobb válasz: Mért nem veszel érzékenyebbet?Hétfõn már nyítva lesznek a gyógyszertárak,én a helydbe Gabriellel tesztelnék.Ha már kiváncsi vagy mit mutat a teszt.14 hetes pocak babás

Mért nem veszel érzékenyebbet?Hétfõn már nyítva lesznek a gyógyszertárak, én a helydbe Gabriellel tesztelnék.Ha már kiváncsi vagy mit mutat a teszt.14 hetes pocak babás
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Látom nem csak én vagyok ennyire bezsongva:) ))) Hát lehet, h nem bírom ki és tesztelek Lillyvel hétfõ reggel...
Ja elõzõ vok: volt hogy napi többeti is csináltam! :)
Basszus, én 9 tesztet csináltam mire végre pozitív lett, mensi elõtt 2 nappal kezdtem, és utána 4 nappal sikerült és igen ott volt! Hajrá csajok, nagyon szorítok mindenkinek! 18 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Szia, Nekünk õ lenne az elsõ baba és ezért is vagyok ilyen türelmetlen:) Tudom, h várni kéne, de szerintem a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan. Milyen tesztel csináltál? Drukkolok neked!!!
szia én is szerdára nem várom én tegnap már csináltam egy tesztet és persze neg lett tudom hogy nagyon korai volt de hát nagyon nem bírom, mi most a harmadik babóca jelentkezését várjuk
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy:) ))
Az a 2 napocska megláttod hamar elszalad!Remélem nagyon jó hír vár rád Hétfõn:) Tudom milyen érzés, hisz én is remegõ kézel csináltam meg a tesztet.Gabriel kicsit drágább, mind a Lilly, de lehet a Lilly nem mutatná ki, a pozitiv csíkot, és szomi lennél feleslegesen, de a Gabriel viszont meg mutatná a pozitivat.Nagyon drukkolok neked!Elözõ hozá szóló voltam!Szió
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Igazad van, csak olyan nehéz várni...
szerintem meg kimutassa a lili is . azért mert müanyag boritasa van a másiknak azért még belülröl ugyannaz a papir van. na mindegy szerintem ha már megvetted tesztelj azzal . minek költenél másikra hátha kimutatja.
Minden hónapban ugyanakkor kezded szedni, tehát te mostantól mindig hétfõn veszed be az utolsót, kedden az elsõt. Én is pont így szedem.
Akkor a múlt hónapban valamit elszámoltál, mindig ugyanazon a napon kell abbahagyni, és ugyanazon a napon kell elkezdeni! Vegyél magad elé egy naptárt, számold le a hétfõtõl a 7napot-a hétfõt ne számold, hisz ott még vettél be-és akkor te is látni fogod, hogy a kedd a 8. nap. És ez hónapról hónapra így kell hogy legyen, hétfõn fogy el, és következõ kedden kezded!

Ha holnap bemegyek a playboxba és mondom, hogy kérném a GTA 5-öt, azt letöltik nekem aznapra? (flashelt boxom van) Vagy már csak Hétfőn lesz belőle valami?

A playboxban 1500 ft/db áron írnak ki neked bármilyen játékot, így a kérdés az, hogyha holnap bemegyek 10-re akkor kiírják-e nekem már délutánra? Gondolom már letölteni se kell, csak írni, mert sokan kérték a GTA 5-öt, így biztos megvan a gépen.

Legjobb válasz: Ezért biztos megdicsérik az üzletet,mert ilyen frankón kiírtad a nevét lehet,hogy hétfõn már végleg be is zárnak miattad. Nem vagy valami nagy észlény az biztos.

Ezért biztos megdicsérik az üzletet, mert ilyen frankón kiírtad a nevét lehet, hogy hétfõn már végleg be is zárnak miattad. Nem vagy valami nagy észlény az biztos.
A kérdező hozzászólása: Lepontoztalak, mert nem adtál a kérdésemre választ. Mert? A mások meg kiírják a M**ia Markt-ot.
Hétfõn, vagy kedden. Akkor már elvileg tuti ki kell mutatnia a terhességet.
A kérdező hozzászólása: De akkor szerinted is Baba lehet?Én nagyon remélem:)

Mennyi idő a sebgyógyulás babáknál? Keresztcsonti műtétünk volt ma! Hétfőn vagy kedden kell visszamenni hogy megnézze a sebet! Lehet azért mert már a hét elejére valamelyest gyógyulni fog? Ja és hogyan tudom a babámat rábírni hogy maradjon hason?

A m?tét miatt muszály lenne ugy aludnia!hogy ne iritálja a kaki !!

Legjobb válasz: Azt nem írtad,hogy mennyi idõsek vagytok. Az én lányomnak nagy hasi mûtétje volt 5 hetesen. Kedden volt a mûtét és hétfõn már fürödhettünk kádban is. Én nem erõltetném a hason alvást. Inkább figyeld, hogy mikor kakil be, és tedd rögtön tisztába. Nekünk küzvetlenül a nuni fölött kezdõdõtt a vágás ezért a pisivel is kellett vigyázni. Ha megfáj neki, úgysem fekszik rá. Esetleg próbáld meg az oldalán altani, úgy, hogy kitámasztod valamivel a hátát. Most 6 hónapos és szinte nem is látszik a heg.

Azt nem írtad, hogy mennyi idõsek vagytok. Az én lányomnak nagy hasi mûtétje volt 5 hetesen. Kedden volt a mûtét és hétfõn már fürödhettünk kádban is. Én nem erõltetném a hason alvást. Inkább figyeld, hogy mikor kakil be, és tedd rögtön tisztába. Nekünk küzvetlenül a nuni fölött kezdõdõtt a vágás ezért a pisivel is kellett vigyázni. Ha megfáj neki, úgysem fekszik rá. Esetleg próbáld meg az oldalán altani, úgy, hogy kitámasztod valamivel a hátát. Most 6 hónapos és szinte nem is látszik a heg.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ , picik vagyunk még mi is!! 4 hetesek
http://kepfeltoltes.hu/080905/100_0095_www.kepfeltoltes.hu_... Szia az elõzõ vagyok. Mi így altattuk a mûtét után. Mielõbbi jobbulást kívánok nektek :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike, igy megpróbáljuk!! De ti is a Szent imrében szültetek ugye? Mert mintha láttam volna a babádat!!Tegnap elõtt voltam bent meglátogatni a barinõmet õ is babát szült , hétfõn!!
Nem én vidéki vagyok. Ez a kép fél éve készült a Pécsi gyermeksebészeten, akiknek nagyon sokat köszönhetek.

Valaki a hétfő, vagy környékére nem várja? Éreztek már valamit?

Legjobb válasz: szia!Hétfõ vagy kedd!remélem nem jön meg!Habár túl sok reményt nem fûzök hozzá !!:/

szia!Hétfõ vagy kedd!remélem nem jön meg!Habár túl sok reményt nem fûzök hozzá !!:/
én sem várom, bár már nem görcsölök rajta sikerül-e
1 vok!Ti mióta próbálkoztok?
Én hó végére vagy 4 környékére.De már texteltem tegnap elõtt egy nagyon halvány pozitívat meg ma reggel is, de ez már látható és a színe is.Nekem a melleim fájnak nagyon és nagyobbak meg néha picikét görcsölgetek és folyásom van.
Sziasztok! Én jövõ csütörtökre nem várom. Éreztem a peteérést, voltunk is együtt a párommal. Aztán tegnap óta olyan rosszul vagyok, hogycsak na... émelygek, gyenge vagyok, szurkál a hasam, mintha a cicim is kezdene fájni. Ráadásul ma már eléggé erõs fehér folyásom volt. Remélem, ezek mind mind jót jelentenek. :) De hát majd kiderül egy hét múlva. Megy a drukk nektem is :) (K)
3-a körül nem váron, a tapasztalatom pedig h naggyon türelmetlen vagyok :) Egyébként még talán annyi, hogy a pms nem olyan mint szokott lenni meg megnõtt a napokban az étvágyam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!