Találatok a következő kifejezésre: Hétfőre nem a (546 db)

Ne kisérletezz, inkább várj hétfõig.
ha macskának kiadták, akkor gondolom, kutyának is ko fogják vény nélkül
csak féreghajtó kell neki, ez nem függ össze az oltással :) igen recept nélkül kapható, de állatpatikába, az "emberi" gyógyszertárakban kutyáknak valót nem fogsz kapni!! ha nincs állatpatika a környéken akkor esetleg még a Fressnapfba meglehet kérdezni, hogy van e, bár ilyenkor az is zárva szokott lenni szerintem..
2. vagyok ha nem fogsz találni sehol féreghajtót akkor várd meg a hétfõt vidd el dokihoz az oltás miatt és akkor kérsz féreghajtót is, esetleg egy kutyás ismerõsötök nincs??mert általában szokott lenni kutyásoknak otthon féreghajtó tabletta ha egy kevéske is , de annyi talán elég lenne a kiskutyának..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitseget..de nem fog meghalni vagy nagy baj nem lesz addig ugye.mert az meg ket eszaka .Nincs ismerösöm itt akinek lenne sajnos:-(
A kérdező hozzászólása: Es eleg sok Volt benne nem csak egy szem.nagyon aggodom
Megnézed hol van állatorvosi ügyelet a környéketeken, reggel elmész és kérsz a dokitól. Hol laksz, esetleg segítek keresni!
mielõbb be kéne neki adni, ha már maguktól kijönnek akkor nagy a gáz. Valami mentett kutyus? Gyerek terhesnõ nincs a környezetében ugye?
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek itt ha ügyeletre viszem kb 100 Euro lessz:-( ma reggel 7 orakor voltunk kint Setalni es nem voltak gilisztak.jatszik , eszik iszik ugyanugy mint eddig.igen befogadott kiskutya.holnap reggel megyek dokihoz addig remelem nem lessz baj.Nincs baba se kisgyerek:-)

Kaptatok már hétfőn fizut kártyátokra? Azt hallottam, hétfőn nem utalnak a bankok. Igaz ez?

Legjobb válasz: Ez marhaság. Igen, ha úgy jön ki a dátum, akkor hétfõn is utalnak.

Ez marhaság. Igen, ha úgy jön ki a dátum, akkor hétfõn is utalnak.
A pénteki GIRO-tranzakciók hétfõn kerülnek a számlára, de a bankon belüli átutalások hétfõi értéknappal hétfõn teljesülnek.
Még szép, hogy utalnak hétfõn is. De hogy hétfõn megkapd a fizud, már pénteken el kell, hogy utalják (bár van olyan bank, ahol ezt szombaton jóváírják).

Hétföre nem várom, szerintetek a ma napközbeni teszt már mutatna valamit?

Legjobb válasz: Én is hétfõre nem várom, két + tesztet csináltam ma délután!!!! :)))) Ha van sok teszted akkor próbáld meg, hátha... :

Én is hétfõre nem várom, két + tesztet csináltam ma délután!!!! :) ))) Ha van sok teszted akkor próbáld meg, hátha... :
Nekem nem mutatott ki a nem várt mensi elõtt egy nappal semmit.A mensi napján nem teszteltem, mert volt egy kis vérzésem ( utólag gondolom, hogy beágyazódási lehetett..) , így azt hittem megjött. Csak, miután nem indult meg a szokásos módon aznap, illetve másnap is üres tamponnal szaladgáltam, teszteltem. A nem várt mensit követõ délután jöttem rá, hogy nekem nem jött meg és akkor teszteltem elõször egy halványkát..)))) 27 hkm
ma már kimutatná.... ovu óta eltelt 12 nap. sokan a 9-10 dpo-n már pozit tesztelnek.. egy próbát megér nem??
A kérdező hozzászólása: Azért nincs benne a mai höm mert elaludtam , 8 órakor ébredtem meg .
A mai hõd miért nincs még benne? Egyébként én is holnap/hétfõre várom, de keddnél elõbb tuti nem fogok tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Azt is olvastam van akinek már a 10-ik nap halványan kimutatja .
A kérdező hozzászólása: Akkor jobb ha megvárom a holnap reggelt . Csak az a baj reggel annyira kómás vagyok ,
ráadásul nem telt el 14 nap az együttlét óta...
valamit biztos mutat :-) de hogy valós tényt-e vagy sem, az nem lehet tudni simán mutathat tévesen negatívat, mert korán tesztelsz, ráadásul nem a koncentrált reggeli vizeletbõl tehát tesztelhetsz, de a bizonytalanság megmaradhat
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/743e393cd7b619afcb987a..

Hétfőn nem adták az USÁban a Hősök 4. évadjának 13. részét?

Ilyenkor már rég fenn szokott lenni a Piratebayen, de nem találom.

Legjobb válasz: Sok sorozat elmaradt, gondolom ez is Obama beszéde miatt, minden nagyobb csatornán az ment. De azon gondolkozok, hogy az nem kedden volt-e, de én hétfõre emlékszek. De myepisodes.com-on tudod ellenõrizni.

Sok sorozat elmaradt, gondolom ez is Obama beszéde miatt, minden nagyobb csatornán az ment. De azon gondolkozok, hogy az nem kedden volt-e, de én hétfõre emlékszek. De myepisodes.com-on tudod ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: Hétfõnként van... Áhhh, Obama beszédet mondott... Ezt nem tudtam. Akkor biztos azért maradt el. Köszi.

Hétfőn (nem)kellene megjönnie. Peteéréskor a hőm 36, 2 volt, majd felugrott 36.7-re. Igy volt 10 napig, ma reggel meg már 37. Ez mit jelenthet?

Sajnos semmi terhességi tünetem nincs, a hasam fájdogál, a cicim olyan érzékeny kb.mint mikor meg szokott jönni...

Legjobb válasz: nekem is hétfõn esedékes a nem várt menszi.én nem hiszek a hõmérõzésben mert mindenhol mást mutat bár sokan azt mondják hogy a nunsi hõmérõzésnek kell hinni.az nekem 37 fölött van mindig(de mondom nem hiszek benne)ha jókor voltatok együtt akkor bármi megeshet.nekem péntek éjjel volt olyan érzésem hogy reggelre megis jön,bár korai lett volna még!amúgy az egész mostani ciklusom fura és bizakodok hogy lehet még baba a dologban.nekem sincs terhességi tünetem talán csak annyi hogy ebben a hóban minden nap fájdogál a derekam,a petefészkem már nem fáj(2 hétig fájdolgált)és talán többet eszek mint szoktam.a fura az egészben hogy a menszi elõtt mindig van fehérfolyásom ami jelzi hogy napok kérdése és megjön most viszont még mindig nincs.cicirõl nem nyilatkozok mert még szoptatok így nem tûnik se nehéznek se érzékenyebbnek.ne add fel,várjuk meg a hétfõt és ha nem jön meg hétvégén teszt mert az a biztos!

nekem is hétfõn esedékes a nem várt menszi.én nem hiszek a hõmérõzésben mert mindenhol mást mutat bár sokan azt mondják hogy a nunsi hõmérõzésnek kell hinni.az nekem 37 fölött van mindig(de mondom nem hiszek benne)ha jókor voltatok együtt akkor bármi megeshet.nekem péntek éjjel volt olyan érzésem hogy reggelre megis jön, bár korai lett volna még!amúgy az egész mostani ciklusom fura és bizakodok hogy lehet még baba a dologban.nekem sincs terhességi tünetem talán csak annyi hogy ebben a hóban minden nap fájdogál a derekam, a petefészkem már nem fáj(2 hétig fájdolgált)és talán többet eszek mint szoktam.a fura az egészben hogy a menszi elõtt mindig van fehérfolyásom ami jelzi hogy napok kérdése és megjön most viszont még mindig nincs.cicirõl nem nyilatkozok mert még szoptatok így nem tûnik se nehéznek se érzékenyebbnek.ne add fel, várjuk meg a hétfõt és ha nem jön meg hétvégén teszt mert az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Most megmértem hüvelyben is a hömet, 37, 3. Az jó? Miért van az, ha felhúzom a lába, vagy hirtelen lehajolok, beleszúr a bal oldalon?
mondom, a hõnek nem hiszek de erre azt mondják hogy jó ill. a menszi elõtt 12-24 óra alatt ha leesik az érték akkor nincs baba.várjuk meg a hétfõt!szorítok neked és magamnak is!
A hüvelyi hõmérõzés csak abban az esetben mutat pontos és értékelhetõ eredményt, ha az elõtt végzed mielõtt kikelnél az ágyból, és úgy hogy a lehetõ legkevesebbet mozogsz elõtte! próbáld meg minden nap közel azonos idõben mérni. Mérd egy-két hónapig, és rájössz mennyi mindent le lehet olvasni belõle! Ajánlom, neked! Nekem bevált!
at utolsó kommentálonak:ha napközben méred az miért nem jó?mennyivel mutathat más értéket?csak kíváncsiság!
simán lehet baba. drukkolok neked.
Szia! Nekem totál ugyanez a helyzet...csak nekem kedden nem kellene megjönni. Hasfájásom egy oldalon volt és abbamaradt kb két napja. A hõm is ugyanennyi. Remélem, mindketten babásak vagyunk!
Szia! Nekem is hasonló a görbém és a tüneteim is. 8.-a óta megakar jönni tüneteim vannak, de csak a derekamban és hányingerem is van. Reggel teszteltem Clearblue-val, ami mensi elõtt négy nappal is kimutatja a tehességet. Én is holnapra nem várom: de negatív lett. Persze a remény hal meg utoljára! :)

Hétfőn (nem) kellene megjönnie. Azon kívül hogy enyhe mellfeszülésem van és 37 fok a reggeli hőmérsékletem semmi tünetem nincs. Létezik azért hogy babás vagyok?

Nagyon szeretnénk már:-)

Legjobb válasz: Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :))))))

Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :) )))))
Szia. A hétfõ még nagyon messze van. A mellfeszülés a mensi elõjele is lehet. A hõd még hétfõ reggel is le eshet, úgy hogy egyenlõre ne bízz túlságosan benne. Én kívánom hogy úgy legyen, de engem is sokszor át vert a hõm. Sok sikert 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)
Én még kedden se csinálnék, nekem 7 hetesen derült ki hogy babás vagyok. Rengeteg tesztet dobtam így ki. Én egy hetet azért várnék még a hétfõ után is.
Mondjátok már meg hogy a kérdezõ, hogy tud komentet írni?köszke
Ha pl te vagy a kérdezõ, akkor alul van ott egy olyan, hogy: Komment küldése. Arra kell klikkelni, és beírni amit akasrz! :) )
Szia! Nekem 5 - én kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem elõször és pozitív lett. Eléggé féltem az eredménytõl, ugyanis nekem sem volt a 37, 2 fokos hõn és mensihez hasonló görcsön kívül semmi más tünetem. A melleim nem duzzadtak, nem feszülnek, nyomásra picit érzékenyek, hányingerem (még)nincs. Szorítok, hogy nektek is baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a kedves és drukkoló tanácsokat:-)

Megnyugtatnátok? Abortusz után két évvel, félek hogy nem jön majd össze a baba!? Hétfőre nem várom.

Két éve volt egy terhesség megszakitásom. Akkor els? együttlétnél összejött a baba. Visszamentem a 6 hetes kontrollra, azóta minden rendben a mensimmel is, semmi probléma nem volt. Azóta nem is próbálkoztunk, mindig védekeztünk. Most érzem ugy hogy eljött az id? hogy megpróbáljuk ismét. Most 13.-án hétf?re nem várnám. Novemberben kezdtünk el ismét védekezés nélkül együtt lenni, tudtuk mikor volt peteérésem, azt is tudtuk hogy most december elején melyik nap volt ovum, akkor is együtt voltunk. Nem görcsöltünk rá, semmi ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.

Szerintem senki nem fog tudni megnyugtatni, akármit is írunk. Mindenkinek van minden példája: egybõl teherbe esett valaki, hosszú küzdelem után esett csak teherbe, soha nem esett teherbe. Bírd ki azt a kis idõt, hétfõ mindjárt itt van.
Nagyon gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: mára nem vártam, és igéretm hogy irok. Teszteltem és lett egy két csikom, halvány, de látható :)
Szia ! Nekem is épp 2 éve volt egy abortuszom. Most ez a 4 próbálkozós hónapunk. Nehezen akar összejönni. Én 11-13 körül nem várom.
Nekem is volt egy abortuszom 4 éve mert nem dobogott a szíve.Februárban hagytam abba a gyógyszert.33hetes kismama vagyok.Csak nyugi, jön majd a bébi.Minden jót.Írjál majd, hétfõn.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. kitartás, és nem szabad feladni. jönni fog az a manó, hamarosan :) sok szerencsét nektek.
A kérdező hozzászólása: sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Irok majd.
Gratulálok!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Gratulalok neked !!! Nekem harom es fel eve volt abortuszom es negy honapja probalkozunk , bar egyszer sem sikerult meg az ot napos ovulicio minden napjan egyutt lenni mert a parom sokszor este dolgozik de nagyon remenykedem . Dec 22 re nem varom ugyhogy remelwm nagy ajandek lesz karacsonyra . Megegyszer gratulalok

Mitől lehetnek ezek a tüneteim? Hétfőre nem vártam, de ma megjött iszonyú görcseim vannak nem szokott ilyen erős lenni.

Nagyon élénk piros, nekem mindig sötétbarna, soha nem szokott ilyen piros lenni. Mindig id?re jön:( de most 2 nappal hamarabb. A h?m pedig 37,2 már peteérés óta le kellett volna esnie!?

Legjobb válasz: Én szerdára nem vártam, és hétfõn jött. Ugyanilyen "tünetek", mint neked (+ haspuffadás, fáradékonyság, hányinger), mégsem vagyok babás. Ja és a hõm csak ma esett le 2 hét után

Én szerdára nem vártam, és hétfõn jött. Ugyanilyen "tünetek", mint neked (+ haspuffadás, fáradékonyság, hányinger), mégsem vagyok babás. Ja és a hõm csak ma esett le 2 hét után
Vontassátok meg a mûszaki vizsgát végzõ szervizhez.
önkormányzattól kell útvonalengedélyt kérni, nem 2 fillér...
Autószerelõk gyakran szoktak kérni 3 nap haladékot, ezt meg is adják. De még a lejárat elõtt kell kérni.
Trükkösen vasárnap leállítjátok a szervíz elé, ahol mûszakizni fog, onnan meg egy ismerõssel hazavitetitek magatokat. A mûszaki napján csak nem fog senki elkapni azon a pár méteren amíg begurultok az udvarra..
Amelyik rendõr 1 napért büntet...az körmösparaszt a javából!
A legjobb... Még a héten menj el a kiszemelt szervizhez, ahol a mûszakit fogják csinálni forgalmival együtt. Ott kell kérni keddre idõpontot. Errõl kapsz egy papírt (ingyen), ha a rendõr megállít ezt elfogadja. Így a legegyszerûbb szerintem, és ez tuti, hogy mûködik, autószerelõ vagyok!
Ha nappal mentek és normálisan, nincs az a zsaru, aki megállitana. Fekete Mercédesem van, nagyon feltûnõ, gyémánt fekete metál szin, nincs 2 éve, hogy megvan, de eddig 21-szer állitottak meg!!! VISZONT nappal még soha, kizárólag éjjel. Szóval nappal nyugodtan mászkálhattok vele azt az 1 napot.

Hétfőn visszük a kisfiamat Budapestre szivműtétre! Nagyon el vagyok keseredve! Nem volt esetleg valamelyikötök babája az Országos Kardiologiai Intézetben műtve? Vagy ha valaki b. mit tud hozzászolni szivesen veszem!

Köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolni fogok rátok hétfõn, elmondok egy imát is a kisfiadért. Kitartást neked, remélem minden a legnagyobb rendben lesz. Unokatesóm kislánya fordítottan bekötött szíverekkel született (nem tudták elõre), azonnal mûtötték, minden mûtétet jól vett és most 6 hónapos, virgonc kisbaba. Ilyen is van, erõsek a babák.

Gondolni fogok rátok hétfõn, elmondok egy imát is a kisfiadért. Kitartást neked, remélem minden a legnagyobb rendben lesz. Unokatesóm kislánya fordítottan bekötött szíverekkel született (nem tudták elõre), azonnal mûtötték, minden mûtétet jól vett és most 6 hónapos, virgonc kisbaba. Ilyen is van, erõsek a babák.
En nagyon szurkolok Nektek! 37F
Én is szurkolok biztosan minden rendben lesz! Majd irj ám!! Meddig lesztek ott kb., bent lehetsz vele? Mire mûtik, valami rutinmûtét?
nagyon szoritok nektek, minden rendben lesz!! :) Én voltam még ott terhesen magzati sziv UH-on tavaly, tündériek voltak ott.Nõvérem ott dolgozott 6évig, csak jókat mondott mindig.Nagyon segitõkészek, aranyosak.Remélem azóta sem változott rossz irányba!Fel a fejjel, minden a legnagyobb rendben lesz!!
Elsõ vagyok. Mi van a gyermekeddel? Remélem minden a legjobban alakult és nem viselte meg nagyon a mûtét.
De jó!!! Mielõbbi gyógyulást! 37F
Örülök és sok egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Minden rendben volt vele hála istennek!Tegnap már haza is jöttünk!Nagyon erõs a kismanom!Nem is gondoltam volna hogy ennyire!Minden rendben van!Köszönöm nektek az érdeklõdést, a kedvességeteket!:)
Igen. Engem is erdekelne. 37F
Nagymamám volt szívbeteg, nagyon rég kezelték õt ott, többször mûtötték is és csak pozitívat tudok mondani.Nagyon jó szakemberek dolgoznak ott és kedvesek a nõvérkék is.Kisfiadnak jobbulást, nektek pedig kitartást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is!:) Hát kb.2 hetet leszünk bent!Igen bent leszek vele én is, anyaszállon leszek!Hát nem rutin mûtét sajnos...pitvari és kamrai szivsövényhiánya van plusz még 1 billentyû sem ugy mûûködik ahogy kellene...szoval nagy mûtét!Kb.8 órás!:(
A kérdező hozzászólása: És szerdán lesz a mûtét, hétfõn kell csak befeküdnünk, mert ugye még lesznek vizsgálatok elõtte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! Kisfiam már 10 hónapos!Remélem minden rendben lesz!Magárol a korházrol, dolgozokrol esetleg nem tudtok valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!