Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn voltam van peteérésem (11 db)

Peteérés utáni 4ik napon pici barnázás mit jelenthet? Szombaton (1-jén), hétfőn (3án) voltunk együtt, hétfőn (3án) volt peteérésem. Ma pedig ez van. Korai a beágyazódásra gondolni?

Legjobb válasz: a megtermékenyülés után kb 6-7 napig tart a vándorlás, aztán a beágyazódás, szerintem ahhoz korai lenne.

a megtermékenyülés után kb 6-7 napig tart a vándorlás, aztán a beágyazódás, szerintem ahhoz korai lenne.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) vagy ilyen vagy olyan hírrel, de visszcsekkolok mindenképp. várom én is a jelzésed :)
A kérdező hozzászólása: szia, nem tudom visszakukkantasz-e, de megígértem hogy írok..nálunk úgy néz ki sikertelen hónap van..bár még másfél hét hogy meg kéne jönnie, de barnás folyásom van már 5 napja...gondolom ez nem sok jót jelent babatervezésnél...a teszt még korai lenne..de úgy érzem most nincs baba..
Szia, Persze, hogy visszanézek, be van állítva, és jelez a rendszer, ha van valami. Az tényleg nem jelent jót, lehet, hogy a hormonjaid rakoncátlankodnak, érdemes lenne megnézetni. Azért még ne vesd el ezt a hónapot. Most vettem (ma megyek érte) 10-es vaterás teszteket, jövõ héten azért ellövök egyet, nagy tesztelõs vagyok, és csak 50Ft darabja, szóval nem izgat annyira, a csalódást meg már megszoktam, annál nagyobb meglepi lesz, ha egyszer tényleg sikerül. Írj, ha van valami változás.
A kérdező hozzászólása: Szia, ha már nagy tesztelõs vagy...csináltam ma (06.13) egy ovu tesztet (nekem is van pár a vateráról :D) és pozitív lett...létezik hogy 3-án is pozitív volt ( ott halványabb volt picivel a teszt csíknál ), 4-én még halványabb volt de volt csík, ma (06.13)pedig ugyanolyan erõs mint a teszt csík...úgy hogy május 18án volt utsó mensi 4napig, majd múlt héten jún5-10ig barnás folyás volt? ez hogy lehet? akkor most még is van sansz a babóra?
Szia, Bocsi, hogy csak most néztem amit írtál, de közbejött néhány családi dolog (sajnos). Az ovutesztekhez nem nagyon értek, az ezzel való jósteszteléshez meg pláne. Csak annyit tudok, hogy azt reggel kell, de sosem próbáltam. Persze, még simán lehet baba a dologban. Most már szerintem megpróbálkozhatsz egy 10-es teszttel, akár holnap reggel, lehet, hogy nagyon halványan, de mutatna már valamit. De csak akkor, ha nem keseredsz el, ha negatív lesz. Én már hozzászoktam ennek látványához, már nem akadok fenn, ha negatív, az lenne a csoda, ha egyszer pozitív lenne. Drukkolok nagyon, és írj ha történés van.
Szia, Visszatértem. Nekem ma reggel sajnos megjött. Mondjuk már tegnap görcsölni kezdtem, szóval nem számítottam sok jóra. Veled mi a helyzet? Teszt? Barnázás?
A kérdező hozzászólása: Szia, hát én még várom, már én is görcsölgetek..most én sem számítok sok jóra. majd köv hónapban reméljük :) a tesztek negatívak úgyhogy biztos vagyok benne hogy nem lesz most semmi sem.
A kérdező hozzászólása: szia, hát nálunk is megjött..úgyhogy újabb próbálkozás indul :) majd írj hogy miújs nálatok!
Szia, Köszi, hogy írtál. Mi most "szabadságoltuk" a petéimet :) Nemrégiben volt egy mûtétem, ami nem sikerült a tervek szerint, és kissé meghosszabbodott a menzeszem, ami most nagyon nem jönne jókor, mert két fontos hétvégét és végigszenvednék, amit nem szeretnék, ezért fogamzásgátlót kezdtem szedni. Augusztustól újra próbálkozunk :) Azért majd írj, hogy mi újság nálatok. Szorítok, hogy most sikerüljön!
Köszönjük, ránk fér :) Két hét múlva kiderül. Bejelöltem a kérdést, szóval késõbb még visszanézek, írd meg légyszi, hogy mi lett, már most izgulok. Én is írok majd.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ! a bájt mindenképp bevetem :D nektek is megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: olvastam pár helyen hogy 4-5 nap a vándorlás, valahol hogy 5-7 nap..én most - elvileg - 4. napon vagyok. ezért volt a kérdés. köszönöm a választ amúgy. Azért még reménykedem, hátha.. :)
Nem szeretnék belekontárkodni, de ha 3-án volt ovud, akkor még csak a 2.napon vagy és az is lehet, hogy éppen van ma, és azért barnázol. Elvileg nekem is mostanában van ovum, és ma volt egy pici barna, pedig nem szokott. Sosem lehet tudni, mi miért történik és miért pont akkor, minden ciklus más és kiszámíthatatlan. Szerintem azért ma még bújjatok össze :)
A kérdező hozzászólása: jaajj teljesen igazad van..én a szombati együttéttõl számoltam de nem tudom miért.. :)
A kérdező hozzászólása: viszont hétfõn volt elvileg ovum - legalábbis az ovu teszt szerint. :) ami mára negatív.
Megint én, a kontárkodós :) Bár én nem használok ovutesztet, mert nagyjából szoktam érezni, és az évek alatt már egy vagyont költöttem volna rájuk, de úgy tudom, a pozitív ovuteszt után 24-36 órával lökõdik ki a petesejt. Javítsatok ki, ha tévedek, tényleg tudatlan vagyok ebben, csak a gyakoris válaszokból nekem ez jött le.
Egyébként hány naposak a ciklusaid? Középidõben van ovud, mert nekem is csak kb. 15-17 nap között szokott lenni. Május 22-én jött meg, és ma érzem igazán a szurkálást mindenhol, pedig már péntek óta fáj itt-ott. Megy a drukk és kellemes estét! 3-as, 6-os voltam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. én még tudatlanabb, ezek szerint ..:) azt hittem a teszt azt mutatja amikor a peteérés van és ha erõs a csík akkor az LH szint akkor a legmagasabb, vagyis akkor lökõdik ki, nem? na most kezdem elveszíteni a fonalat. :) viszont ha már kilökõdött, akkor nem sok esély van a megtermékenyítésre...vagy pont ez az idõ, amikor együtt kéne lenni?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem szoktam érezni a peteérést, és ilyen sem szokott lenni...azért kérdeztem itt..és ezért vannak az ovu tesztjeim is..
Tényleg nem félrevezetni akarlak, mindent a legjobb szándékkal írok. Úgy olvastam itt, hogy az ovu teszt valóban az LH-csúcsot mutatja, ami azért egyre erõsebb, mert egyre több hormont termel a szervezet, ami a petesejt növekedését jelenti, és amikor már negatív a teszt, akkor tuti kiszabadult. Én a helyedben még ma tuti bevetném a bájaimat - én is ezt fogom tenni, bár nekünk elég esélytelen az egész, reménykedni még lehet -, mert szerintem ma még elég nagy rá az esély, hogy sikerülhet. Szeressétek egymást ma is, abból baj nem lehet :)
A kérdező hozzászólása: szia, hát sok jó nálunk sincs..elküldtem a dokimnak a hõgörbém..háát azt mondta nem éppen tökéletes ettõl még lehet peteérésem.... de még várjunk õszig. meg amúgy is offon van most nálunk is a téma.. jelentkezz ha van történés :)

Ápr.23-án hétfőn jött meg utoljára, de nekem nagyon hamar van peteérésem, a mensi elmúlása után pár nappal már érzem a feszitő érzést és folyást. Lehetek terhes ha voltunk együtt a mensi utolsó napján és onnantól minden nap?

máj.2-án Szerdán volt a tojásfehérje és cstörtökön reggel voltunk együtt tegnaptól már fáj a mellem, szóval tuti vége a peteérésnek, görcsölget a hasam is, még érzeni nem kellene a mensit! 21-én leszek a 28. napon! De terhességnek is korai, vagy ha rögtön megfogant mensi után akkor nem korai?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl,akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete,tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani,hogy terhes vagy-e...

Nem hinném, hogy tudod mikor van peteérésed.Hõmérõzöl, akármi...Nem tudhatod te azt pontosan szerintem.Ha késik egy hete, tesztelj ennyi.Ezt igy egyáltalán nem lehet megmondani, hogy terhes vagy-e...
Minimális esély van szerintem, ma legyetek együtt vagy holnap.
Nagyon kicsi így az esély, mert a spermiumok 72 órát élnek, max 3 napig, de ez a max, nem mindig van így. Ma vagy holnap mindenképpen legyetek együtt, ha babát akartok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ akkor még reménykedhetek
Az nagyon nagyon korai, még a peteérés után 12-14 nap is korai is lehet.
Szerintem is korán voltál vérvételen. Annak idején nekem is nézte a doki uh-n a peteérésem, ami a 14. napon volt. Beleadtunk mindent apával, aztán semmi jele nem volt a terhességnek, pedig rengeteg tesztet ellõttem. A 41. napon lett + a 10-es tesz. Szóval pont akkor volt egy plusz peteérésem a 28. nap körül. Szóval ahogy nekem jött egy kósza pé úgy másnak is jöhet, márha nem voltatok sikeresek eddig is. :-) Drukkolok!

Hétfőn voltam uh-n, van peteérésem. Mikortól kellene majd éreznem valamit, ha sikerült a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenki érez tüneteket. Nekem a mensi elõtt kb. 1 héttel el kezdett fájni a mellem, ingerlékenyebb és fáradékonyabb lettem. Néha szurkált a hasam.

Szia! Nem mindenki érez tüneteket. Nekem a mensi elõtt kb. 1 héttel el kezdett fájni a mellem, ingerlékenyebb és fáradékonyabb lettem. Néha szurkált a hasam.
Szia! Én személy szerint nem tudok neked véleményt mondani, mert sajnos még nem voltam kismama, de azt el tudom mondani neked, hogy a testvérem amikor teherbeesett semmit nem érzett. Annyi volt, hogy nem jött meg neki. úgyhogy szerintem ez egyén függõ, és nem lehet általánosítani! Szorítok neked nagyon! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Nem volt semmi különösebb tünetem, csak nem jött meg a menzeszem. Mikor már 4. napja késett csináltam tesztet és egyértelmûen látszott a két csík.(Másnap azért újra csináltam egy tesztet, mert nem akartam elhinni, hogy sikerült!) Akkor voltam az UH szerint 5 hetes terhes(+-1 hét). Nálam a hányinger , a fáradékonyság és a mellfeszülés csak ezután kb. a 6. héttõl kezdõdöt és tartott a 12. hétig. Sok sikert a babához!

Múlt héten hétfőn volt peteérésem. Együtt voltunk a párommal előtte is, utána is. Szerintetek mikor csinálhatok legkorábban tesztet? Van 10-es érzékenységűm.

Tudom hogy már ezer ilyen kérdés van, de jó lenne ha írna valaki. El?re is köszönöm a válaszokat. Hozzátartozik hogy nagyon hányingerem van, és rendszeresen szédülök. Két napja volt majdnem megjön érzésem, és a hangulatom mint egy vadállaté.

Legjobb válasz: Hát ha jól számolom akkor ez már a peteéréstõl számított 11. nap Mikor (NEM) kell megjönnie???? Én mondjuk megcsinálnám a tesztet,de akkor csakis reggeli elsõ vizeletbõl :)

Hát ha jól számolom akkor ez már a peteéréstõl számított 11. nap Mikor (NEM) kell megjönnie???? Én mondjuk megcsinálnám a tesztet, de akkor csakis reggeli elsõ vizeletbõl :)
Szerintem már megpróbálkozhatnál a tesztel!
Szia! En ugy gondolom, hogy ezen a hetvegen (vasarnap) mar megprobalhatod, mert az vegulis mar majdnem ket hettel utana lesz. Bar en valoszinu varnek meg tobbet is (persze csak abban az esetben, ha nem jonne meg). Remelem sikerult Nektek es pozitivat tesztelsz majd! :)
A kérdező hozzászólása: május 04-én kellene (nem) megjönnie. Reggel ellõttem egy 10-es érzékenységût, semmi. Azt írták hogy ez már ilyenkor kimutatná:(( Azért még vasárnap tesztelek egyet, lehet hogy még nem fejezõdött be a beágyazódás. Csak olyan nehéz várni, hogy van-e valami vagy nincs. Csináltam egy ovulációs tesztet is, azon mindkettõ vonal szép, egyformán erõs. Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Szerintem várj hétfõ reggelig a teszttel, legyen meg az ajánlott 2 hét. Ilyenkor napról napra duplázódik a HCG, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, de szombaton megjött... ráadásul 28 napra pontosan...:(
A kérdező hozzászólása: de júniusban sikerült, azóta 8 hetes múltam:) ))

Ha tegnap volt peteérésem és a párommal cs hétfő éjszaka voltunk együtt akkor van esélyem a teherbeeséshez?

15-16. körül kéne megjönnie,és tegnapra nagy pechemre megfázott szegény férjem és most szomorkodom...

Legjobb válasz: Elég minimális, de van.

Elég minimális, de van.
Fúúúúúú......de jóóóóóó!!!!!! Nagy nagy Gratula Neked! Látod, én megmondtam..a pozitív gondolkodás! :D Apa mit szólt? Mivel teszteltél?????? Úgy látszik csak hozzám nem akar jönni a baba, én reggel csináltam Midstream terhességi tesztet..és negatív volt!! :( A Medi Lab meg csütörtök-péntek halvány pozi..most már nem tom mit higgyek..elkeseredtem!! :( De neked nagyon nagyon örülök!!! Igazán megérdemled már ezt a kis babát!
A kérdező hozzászólása: Apa dolgozik még nem mondtam el neki... Érzel valamit?vannak tüneteid?cs kell h legyen valami m halvány pozi is pozi kell h legyen, neked mostanában kéne nem megjönnie nem? Hát izgulok nagyon...remélem most összejön mindekettõnknek!
A kérdező hozzászólása: one step volt azt hiszem
Akkor este nagy lesz az öröm, én ezt szerettem volna adni a páromnak valentin napra..de errõl most nagyon lecsúsztam..! :( Ez az én formám... Hát csak annyit hogy fáj a cicim, meg a hasam. Ennyi. :( Hát én is remélem hogy sikerül! De sajnos, én már az enyémben nem hiszek, szerintem ez most nem jött össze! Elvileg holnap holnapután kéne megjönnie! Neked milyen tüneteid vannak? Megyek majd délután vásárolni, és akkor veszek én is ilyen tesztet, aztán majd meglátjuk..de így is úgyis kiderül napokon belül!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kiváncsi vagyok rád!De én azt hiszem h van bent valami neked cs valamit nem jól csinálsz, fáj valamid?érzed h megakar jönni? nekem a melleim nagyon-nagyon fáj, meg mondtam h a hasam alja, fõleg ma reggel is amikor nyújtózkodtam és nem tetszett neki, nem tudom... én reggel csináltam 1.vizeletbõl...drukkolok!
A kérdező hozzászólása: meg vegyél nagyon-nagyon érzékenyet! azt hiszem nálatok van olyan 10es... nálunk cs egy fajta van drágább meg olcsóbb...
Hát én már nem tudom mi van! Valami olyasmi érzés mint ha megakarna jönni..tényleg nem tudom! De ez nagyon rossz ez a bizonytalanság! Most már teljesen elvagyok keseredve! :( Ti hol laktok?
A kérdező hozzászólása: Vajdaség, Kishegyes te?
Én Pest megye-Gödöllõ. Nah, mit szólt apa? Az én helyzetem reménytelen, egy újabb negatív tesztel bõvült a paletta! Tuti nincs baba!
Ma reggel meg is jött....:(
veletek mi újság?
A kérdező hozzászólása: :( jaj de sajnálom...de fel a fejjel legközelebb sikerülni fog! mióta próbálkoztok? nem tudom én nem érzek semmit minden rendben van azt hiszem, habár vizes folyásom van remélem ez normális... apa is örül, de nem merünk még nagyon boldogak lenni amig lenem jár a 12 hét és minden rendben nem lesz...nagyon félek ami engem illet de próbálok pozitivan hozzáálni a dolgokhoz...
Még csak karácsony óta! Biztos minden rendben lesz, csak tényleg pozitívan kell hozzá állni, nem gondolni mindig a legrosszabbra! Nekem most kicsit betelt a pohár..nem is tudom..fura dolgok kavarognak a fejemben..pl:hogy már nem is kell a baba..szóval most 100% hogy leállítom magam a témáról, és õszintén megmondom, hogy már nem is érdekel..most besokaltam...sok volt ez a 2hónap..minden nap ez járt a fejemben, de ennek véget vetek! Annyit fogok csak tenni hogy ovuzok és pékor együtt leszünk, meg szedem az elevitet..de pé után nem fogom ezen rágni magam hogy össze jöhetett-e..ha akkor jön!
A kérdező hozzászólása: 2hónap után nem kéne még feladnod...nézz utána egy kicsit vannak akik évek óta próbálkoznak na azoknak milyen lehet? és ha egészségesek vagytok ak cs hamar összejön, kül.is megkell h szokja a szervezet h valami készülödik oda bent! Nekem valamikor is meg most is ha jól kiszámolom 3-4hónap kellet h teherbe essem... Remélem most minden rendben lesz velünk... drukk
Persze jogos. Azt nem tudom hogy minden rendben van-e velünk, csak reménykedünk! Talán majd én elmegyek nõgyógyászhoz, megnézetem magam! A páromat nem hiszem hogy rá tudnám venni, õ utoljára gyerek korában volt orvosnál, azóta nem..úgy hogy reménytelen eset! Hát drukkolok nektek hogy minden ok legyen a babáddal és persze veled is! Sok-sok zöldség gyümölcs és pihizés! Vigyáz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Akarsz facebook-on beszélgetni?
Persze dumálhatunk. Hegedûs Krisztina. És Te?
A kérdező hozzászólása: Szia!Hogy v? Képzeld teszteltem és nézd meg!!!El sem tudom hinni!!!:) ))http://www.kepfeltoltes.hu/view/110214/DSC00459_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110214/DSC00460_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én az ilyesmit nem számolom, azt tudom h a 28.napot taposom úgyh van még3-4 napom a várt-nem vártig... ugyanazt mint pár napja, rozsaszines folyásom van, a melleim fájnak meg a hasam alja, bármi lehet még belõle... jövõhét szerda-csütörtökére nem várom...
Szia. Mi is hétfõn éjszaka voltunk együtt a párommal és nekem kedd-szerda is volt pém, meg talán még ma is, majd az kiderül este ha ovuzok! A kismamablogon ezt írták: 1.A spermiumok bejutnak a szervezetbe, és ott várják hogy találkozzanak a petesejttel. Elõfordul hogy akár 2-3napig is várnak rá, mert éppen nincs peteérés. Ha félidõben történt az "akció " akkor jó eséllyel 1 napon összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás! 2.Ezt követõen 7napig vándorol a megtermékenyült petesejt , és fogantatás számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás. Innentõl kezdve már lehet HCG a véredben. 3. A beágyazódás 5napig tart, tehát a 12.napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõl a HCG mennyisége és a 14 napon már vizeletbõl kimutatható! Ha érdekel a többi:www.kismamablog.hu Szorítok érted is. Majd azért írjuk meg hogy lett-e kis pocaklakónk. 14nap múlva újra itt!??
"jó eséllyel 1 nap múlva összetalálkoznak" Utcsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendi vagy utolsó, akarsz privátul is levelezni? Hát esetleg ma meglátjuk h összejön-e ami azt illeti most van valami folyás félém is...nem tudom annyira komplikált ez az egész...ha úgy van ah irja a kismama oldalon ak reménykedni talán szabad. Különben múlt hónapba 18.napon együtt voltunk és akkor is megjött nem tudom most már mivan... Kül.múlthéten is együtt voltunk meg a hétvégén is meg hétfõn is, hova vész el ennyi anyag ha egy sem akar megtermékenyiteni...?!:) Drukk neked is!:D
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy visszairtál!:) Mink december óta próbálkozunk újra, ugyanis októberben volt egy missed ab-om.Azt mondták utána gyorsabb a teherbeesés de úgylátszik nem mindenkire igaz. Tudod azt mondják h ne görcsölj a témán m nehezebben fog összejönni és biztos van valami abban is amit mondtál a gondolkodásról.Én képzeletben eljátszom azt a részt a megtermékenyitésrõl amit a nicsak kibeszélben láttam, tudom hülyeség dehát ez van... Igen szedek terhes vitamint, 2-3 naponta, már cs a folsav miatt is és amúgy is legalább nem vagyok megfázva meg stb. Elsõ baba lenne nektek? Hoxán szoktál beszélgetni? Én ott jobban feltalálom magam habár itt meg az tetszik h névtelenül kérdezhetek, igy kevesebb a letolás, fõleg amikor elirok egy-két betüt és kapom a helyesirási fejmosást... hát drukkolok !még egy kicsi és meglátjuk hogy összejött-e, fõ a pozitiv gondolkodás!:)
Szia. Sajnálom nagyon! Nekünk is elsõ baba, és mi karácsony óta próbálkozunk, ez még nagyon csekély idõ! Igen én sem vagyok beteg azóta mióta szedem, úgy hogy eléggé hasznos! A pozitív gondolkodás nagyon nagyon fontos! Megpróbálok úgy hozzá állni a dolgokhoz hogy hiszem hogy jön minél elõbb! Neked fáj a hasad? Nekem kedden volt a pém és még azóta is fáj! Drukkolok mind a kettõnknek, nekem pont Valentin napon fog kiderülni hogy mi lesz! Szép napot! puszi.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hogy vagy?miújság? Képzeld fáj a hasam alja olyan mintha izom lázam volna és a sebem helye nagyon érzékeny, melleim is érzékenyek... De nem akarok nagyon reménykedni szerintem megfog jönni a jövõhéten, habár jobban örülnék ha valami csoda folytán mégsem jönne meg. Drukkolok neked!Mikorra készülsz tesztelni?
Szia! Szerintem nyugodtan reménykedhetsz, azzal még nem ártunk, és hát tudod..a remény hal mg utoljára!!! Hát nekem is fáj még mindig a hasam is, és a mellbimbóm is! Én ma hajnali 4kor teszteltem, már nem bírtam tovább...lett egy halvány +csíkom!!!!!! :D Nagyon boldog vagyok..de még egy picit sem merem bele élni magam, hétvégén csinálok majd még egy tesztet, aztán ha az is +, akkor én leszek a világ legboldogabb embere!!!! Ez a várakozás annyira rossz, most olyanok járnak a fejemben, hogy tuti rossz volt a teszt vagy rosszul csináltam meg...! Ennél nehezebb nincs a világon! Szép napot Neked! És drukkolok mind kettõnknek!!!! Ez a mi hónapunk! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de örülök neked!!!Megmutatod?légyszii! Hanyadik napon v?nem úgy mint én?vagy valamit összekevertem...mindegy tényleg örülök! Én ma vettem észre h valami piros pöttyök voltak az alsónemümön nem tudom mire véljem, meg a hasam alja nagyon érzékeny a melleimrõl nem is beszélve...de nem akarom magamat nagyon beleélni inkább várom a pirost... :( Különben februárban van a szülinapom és nem bánnám ha valami csoda folytán mégis állapotos lennék... jajj de örülök!Még nem gratulálok neh elkiabáljuk!!!irj Szoritok!
Egyébként nekem is februárban van a szülinapom! Nekem 23. És neked? Hanyadikat töltöd? Nekem is ez lenne a legszebb ajándék, ha a hétvégi is + lesz, a párom azt fogja kapni, és egy cumit..annyit fogok csak mondani hogy erre szükségünk lesz mostantól! Én még egyébként annyira eltudok álmosodni egyik percrõl a másikra! Puszika.
Jah.és a kérdések között a második oldalon keresd! Puszi.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam a kérdésedet meg a válaszokat is, érdekessek...:) 23.évedet töltöd vagy pedig 23-án van a szülinapod? Én 23leszek 28-án, már! Hát nektek már biztos meglesz a meglepetés, tesztelj holnap vagy holnapután még egyet, kiváncsi vagyok rá! Bár igazad volna a beágyazódással kapcsolatban, nem bánnám!:) Üdw:Nana
Szia! 23án leszek 20éves! :) Mi 5éve vagyunk együtt a párommal, õ 33éves! Hát megcsináltam ma a másikat, az halványabb lett, most már ott tartok hogy nem is tudom...valahogy annyira bosszant hogy csak halvány csíkok vannak, már azt érzem hogy nem is vagyok terhes, és hogy tényleg rossz volt a teszt! Azt hiszem nem csinálok több tesztet, majd kiderül jövõhéten!! Remélem neked sikerülni fog! puszi:Kriszti
A kérdező hozzászólása: Most miért v igy elkámpicsorodva???a halvány csik is pozitivat jelenthet!lehet h ma nem 4kor csináltad meg a tesztet hanem késõbb?kül.is nagyon korán teszteltél ha jól tudom 10 napnak rá a fogantatástól nem? Türelem és ne gondolkozz ilyesmin hanem hogy ott van és kész-pozitiv gondolkodás!:) Nekem anno a ments.késése után 4nappal mutatott egy erõs pozitivat és hova jutottam?nem a tesztnek kell mindent elhinni! Nagyon türelmetlenek vagyunk mink nõk, de tudod te is h anyukánk mikor tudta meg h terhes?3hónapra rá és megvagyunk, persze nem mindenkinél ilyen késõn, de akkor is! A tesztelésnek van jó és rossz oldala is, egyrészt annak jó aki nem akar gyereket és gyorsan elakarja vetetni, de mink meg ráérünk nem? kiváncsi vagyok jövõ hétre!
A kérdező hozzászólása: ami azt illeti elég korán kerültél össze a pároddal, 15évessen? Én az én férjemmel 6éve ismerjük egymást abból 4éve élünk együtt és féléve házasok Akkor házasodtunk meg mikor kiderült a terhességem és következõ héten abortálnom kellet... :(
Igaz...csak hát nem is tudom, talán erõsebb pozit vártam, meg hát már tisztára lehúztam magam hogy nem is vagyok babás..de hát mi nõk..ez a türelmetlenség, én legszívesebben már a szex után tesztelnék! :D Igen, ma 9kor teszteltem. Ennek is van jelentõsége? Igen ma vagyok a 11nap körül. Neked mi történt a babáddal? Mitõl ment el? :( Igen, 14-15éves körül lehettem, és mi kb 3-4éve élünk együtt! Gyorsan megtaláltam az életem párját!!! :) Én is nagyon szeretnék esküvõt, de a párom nem igazán esküvõ párti..ezért nem is nagyon szeretne..de én úgyis kiharcolom magamnak..addig nem nyugszok! :D Fúú..én is most már nagyon kíváncsi vagyok..remélem tényleg baba, és nem csak a teszt szórakozik velem!!! Pusz:Kriszti
A kérdező hozzászólása: Szia!Hogy vagy?miújság? Minél többet jársz ki wc-re annál kevesebb a hcg szinted, örülj neki hogy egyáltalán mutatott neked valamit, nagyon korán teszteltél, mostanában kellet volna az elsõt megpróbálni, de mindegy ma is teszteltél? És reggeli elsõbõl kell tesztelni! Nem tudom mi történt anno a babával, mentem ultrahangra és kiderült nincs szivhang, sajnos, ez kedden volt, csütörtökön már elis végezték a mütétet...ez van. Meg is bántam az esküvõt annyira mink sem akartunk házasodni de a gyerek miatt lett volna fontos. Mindegy majd lesz másik, remélem... Bassza a csõrömet hogy én is próbálok egy tesztet de nem, m cs csalódnék...
Szia. Nem tesztelem ma, majd jövõhéten! Hát ja, végülis tényleg szerencsém volt hogy mutatott már valamit..ami persze még egyáltalán nem 100%! De amúgy, én is így vagyok vele hogy nem nagyon van kedvem tesztelni, mert nem akarok csalódni!! Hát ha jól számolok ma vagy a 10nap körül?! Neked mikorra kell nem megjönnie?? Nagyon sajnálom a babádat..nem lehetett könnyû! :( Persze hogy lesz még.. És te hogy vagy? Érzel valamit?
A kérdező hozzászólása: Szungyi Ristic Adrianna sok hegedüs krisztinát dobott ki nem tudom melyik lehetsz az...

Ha hétfőn éjjel voltunk együtt (okt 14-én) és csütörtökön volt a peteérés, akkor van esély a babára?

Legjobb válasz: A nõi nemi traktusba (hüvely, méh, méhkürt) jutott spermium 48-72 órán át élet- és megtermékenyítõ képes. Ezek alapján azt mondanám 50-50% majd írd meg hogy alakult. szorítok hogy sikerüljön. :)

A nõi nemi traktusba (hüvely, méh, méhkürt) jutott spermium 48-72 órán át élet- és megtermékenyítõ képes. Ezek alapján azt mondanám 50-50% majd írd meg hogy alakult. szorítok hogy sikerüljön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ma vagyok a 31. napon, hétfõre tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem és pozi lett! :) Köszönöm a válaszodat!
Simán, a spermiumok elúszkálnak benned pár napig, "bevárják" a petét.

Mi van ilyenkor? Ha okt.23. -án voltunk párommal együtt, előtte volt meg és szex után véreztem, hétfőn volt egy nagyon halvány + teszt, két nap múlva -! És most szurkál a hasam! Ez már lehet a beágyazódás vagy még csak most lesz peteérésem?

igazából nem tudom eldönteni mikor jött meg,vagy mikor van/volt peteérésem, mert 14.szerdától-16.szombatig-ig volt egy nagyon kevés mensim ami vasárnapra elmúlt és következ? szerdán 20.-án megint megjött, de megint nagyon kevés!pénteken már nem volt szinte semmi! 23.-án szombaton akcióztunk párommal(ami csak úgy jött semmi görcs, hogy kell vagy ilyenek) és pár óra múlva véreztem de tartott pár órát és elmúlt!hétf?n csináltam egy tesztet ami nagyon halvány kétcsíkos lett!de tegnap is csináltam az meg egycsíkos!lehetséges, hogy a 14.-i után volt a peteérésem (22.-e környékén) és hétf?n azért volt két csik csak nagyon halványan, mert elkezd?dött a megtermékenyülés és akkor kezdett a szervezetem dolgozni, tegnap meg lett negatív mert ilyenkor kell még egy hét kb hogy kiderüljön valami!vagy csak most lesz a peteérésem, amit ha a második vérzést?l számolok azaz 19.-t?l akkor jöv? héten kellene lennie!De a hasamnál folyton olyat érzem mintha megjönne, a jobb petefészkem meg néha szurkál!Vérzés nincs, sehol nem látható!!!A h?met mértem egy darabig de két napra abba hagytam, ma reggel megmértem és 36,4 volt!Mi van ilyenkor?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!