Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn voltam a (175 db)

Hétfőn voltam a 28. heti uh-on, mit jelent ez rajta: PI: 1.1, RI: 0.67?

Ezek vannak rajta. Ezeket tudom mit jelentenek, bár nem tudom, hogy teljesen jó e.: BPD:68mm, HC: 252mm, Th: 66mm, AC: 226mm, Fl: 53mm, És most jön amit nem találtam sehol, hogy mi lehet: PI: 1.1, RI: 0.67. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Hétfőn voltam a 12. heti UH-n. A doki nem mondta, hogy fiú-e vagy lány. Látható már ilyenkor?

Mi elkértük a felvételt és már egy csomószor megnéztem. Ma láttam valamit a felvételen amire én azt mondanám, hogy az a fügyije. Látható már ez ilyenkor, vagy még nem? Vagy csak beképzelem magamnak?

Legjobb válasz: Még nagyon korai, ilyenkor nem lehet megmondani. Majd néhány hét múlva. Türelem, bár tudom, nem könnyû! Boldog babavárást!:-)

Ne legyél elkenödve, még tényleg korai, hogy magadtol megàllapitsd hogy kisfiu -e vagy kislàny. Tuti hogy a doki megjegyezte volna, ha làt valami jelet. De még korai!
Még nagyon korai, ilyenkor nem lehet megmondani. Majd néhány hét múlva. Türelem, bár tudom, nem könnyû! Boldog babavárást!:-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként biztosan nem beképzelem a dolgot, mert én igazából kislányt szeretnék. Úgyhogy most egy kicsit el vagyok kenõdve.
Szia! :) Én 12hetesen és 1naposan voltam a dokimnál és megkérdeztem, hogy ilyenkor lehet már látni? Azt mondta, mindjárt megnézzük. És azt mondta 90%, hogy kisfiú. De magától nem mondta volna. Lehet neked is rá kellett volna kérdezni...de legközelebb kérdezd meg! :) Kellemes babavárást kívánok!
Nekem mind a két manómnál 18 hetesen tisztán lehetett látni hogy milyen nemû, és nem 4D-s uh-n :) ) Pár hét, és ha nem szégyenlõs, te is megtudhatod.
Nem igazán lehet megállapítani , nagyon picúr még.Az orvosom azt mondta, hogy 22. 24. héten lehet látni. 4 D uh -val 18. héten már szokták. Én is kislányt szeretnék igazából, de amennyi borzalmat olvas az ember , inkább azt mondom, hogy csak egészséges legyen, és mindegy , hogy kisfiú vagy kislány!
van egy ismerõsöm aki szülés elõtt egy héttel tudta meg hogy fia lesz. addig lányt mondtak neki. tele rózsaszin cuccal meg minden:-) de azért örült neki:-)
Hàt, nem tudom, szerintem még nem làthsto ilyen koràn semmiképp, na de ez az én véleményem. Nekem a 25. hét körül mondtàk meg hogy kislànyom lesz. Van akinek màr a 18. héten is megàllapitjàk 4d uh-n, ha megmutatja magàt a pici, de az is ritka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Mindenkink jó babavárást, illetve babázást!
Nekem mára 12. héten megmondta a doki, hogy kisfiú lesz, majd az ott kapott 4D-s képen láttam is a kis fütyijét! :) Ja, azóta is kisfiú! :) Boldog babavárást!! :)

Az baj hogy még nem hiztam semmit? Hétfön voltam a védönönél és mikor megmért meglepödött hogy 1 kg se jött fel! 3 honapos kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én a 16. héttõl kezdtem el hízni, egy hónap alatt 5kg-ot aztán megint semmit és azota szépen lassan jönnek fel a kilók...Nem vagyok se kívános és nem eszem többet..ne aggódj! 37 hetes kismama

Szia! Én a 16. héttõl kezdtem el hízni, egy hónap alatt 5kg-ot aztán megint semmit és azota szépen lassan jönnek fel a kilók...Nem vagyok se kívános és nem eszem többet..ne aggódj! 37 hetes kismama
Ez jo.Az én védõnõm ebben az idõben attol akadt ki, hogy szedtem fel 3kg-ot.Tehát az én védõnõmbõl kiindulva nem baj.A kolléganõm 23hetes és 3kg-ot hizott csak.Minden rendben van nála.Szerintem nem probléma, örülj neki.
Ha 3 hónapos vagy, akkor 10-12 hetes lehetsz. Ne aggódj, én a 12. hétig nem hogy híztam, hanem fogytam. Mínuszban voltam 2 kg-mal, és a védõnõmet ez nem is zavarta. Majd egyik napról a másikra, lassan, de megindultunk. A 16. heti védõnõi látogatáskor már 1 kg plusz volt rajtam. Most a 30. héten pedig 7-nél tartunk. Ne aggódj, te is fogsz hízni, és a babának ettõl még nincs semmi baja.
Szia. Nem gond, sõt még jó is. Kevesebbet kell majd leadnod.:) Viszont igyál sokat nehogy kiszáradj!
Én sem híztam egészen a 18.hétig. Vagyis az akkor mérlegeléskor mutatott 2 kiloval többet :) Szerintem a középidõben, illetve a végefelé megindulnak a kilók, az tuti.
Én ma voltam védõnõnél, 24 hetes vagyok és még csak 4 kilót híztam, amin csodálkoztam is. A fiamnál a végére 18, 5 jött fel, bár csak a baba 4 és fél kilós volt.
Én most vagyok 18 hetes és elõször is a sok hányástól lement hat kiló most abból egy visszajött.Biztos vagyok benne, hogy ez még változik és kúsznak fel a kilók mert elég sokat eszek mert folyton éhes vagyok, de eddig ennyi volt.Biztosíthatlak nem baj.

Ha multhet hetfon voltam a parommal, mikor tesztelhetek?

Elotte nap mult el a menstruaciom. Milligestet szedek akkor este vettem be az elso tabit a szunet utan. Amugy tobb eve szedem.

Legjobb válasz: Ha elõzõ nap múlt el a mensid, és csak akkor voltatok együtt... elég necces, mert nem hiszem, h akkor lett volna peteérésed. Sztem várd meg a kövi mensi 1. napját (azaz mikorra várod) és ha 2-3 napot késik, akkor tesztelj. Addig fölösleges, mert ha össze is jött, még nincs annyi bHCG a szervezetedben, h kimutassa a teszt.

Ha elõzõ nap múlt el a mensid, és csak akkor voltatok együtt... elég necces, mert nem hiszem, h akkor lett volna peteérésed. Sztem várd meg a kövi mensi 1. napját (azaz mikorra várod) és ha 2-3 napot késik, akkor tesztelj. Addig fölösleges, mert ha össze is jött, még nincs annyi bHCG a szervezetedben, h kimutassa a teszt.
Én sem értem. Az elsõ 7 napban csak akkor kell kiegészítõ védekezés, hogyha akkor kezded el szedni, tehát a megelõzõ hónapokban nem szedtél fogamzásgátlót. Tehát csak az elsõ hónapban kell, utána már folyamatosan véd, a 7 napos szünetben is, és az elsõ 7 napban is és a többin is.
De ha több éve szeded még nem volt olyan, h az elsõ tabis napon is együtt legyetek? De am' ha folyton szeded, elõírás szerint, akkor véd, és a 7 nap alatt sem lehetsz terhes!
Még mindig nem értem mi a probléma. A tabletta a 7 napos szünetben is véd! Nem kell semmi kiegészítõ védekezés! Felesleges tesztre költened, nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: Megtartottam a 7 napos szünetet, majd bevettem este 8kor ahogy szoktam. 11kor megszakítással voltunk együtt.
És csak a 7 napos szünetet tartottad? Mert akkor biztos nem lesz gond, akkor is véd.
Szerintem nem leszel terhes. Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Mert a bevetel utam voltunk egyutt. Kb 2ora mulva es elso szem volt.
Nem értem, ha fogamzásgátlót szedsz, akkor miért feltételezed, hogy teherbe estél?
A kérdező hozzászólása: Több éve szedem. Csak az elõzõ levél végén kiegészítõ védekezés volt. Megtartottam a 7 napos szünetet.Majd a szokott idõben este 8kor bevettem az elsõ szemet az új levélbõl. Éjfél körül pedig a párommal voltam.

37 hetes kismama vagyok hétfön voltam a szülésznőnél aki azt mondta 2 újjnyira nyitva a méhszáj. Normális ez?

De azt mondta ez normális bár valószin?, hogy el?bb szülök. Ma megkérdeztem a dokit aki azt mondta 2 újjnyinál nagyon könnyen meglehet szülni. Más is volt igy?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk így nyugi . Bár én még simán kihordtam idõre a picit . Már ne ülj bele a kádba csak zuhanyozz.Nekem segített vajudáskor hogy forró vizzel locsoltama pocim .Sok sikert!

Sokan vagyunk így nyugi . Bár én még simán kihordtam idõre a picit . Már ne ülj bele a kádba csak zuhanyozz.Nekem segített vajudáskor hogy forró vizzel locsoltama pocim .Sok sikert!
A jelekre figyelj, mert ha ennyire nyitva vagy kevesebb idõd van a kórházba jutni..ha bizonyosak a fájások, vagy elfolyika víz...indulás azonnal.A 36. hét után már nem tartják vissza a babát. Egyébként normális dolog, mert valószínû a te lenti szöveteid eddig tudták a baba és a méhed stb súlyát megtartani..

16 hetes kismami vagyok, hétfön voltunk a párommal uh-n, és teljesen a szeméremcsontnál van a baba, ez okozhat próblémát? Félek, hogy igen.

Legjobb válasz: A kérdés, hogy hol van megtapadva. Az orvos csak mondott erre valamit, hogy okozhat-e problémát, ha azt mondja baj akkor meg kell kérdezned mit tegyél, pl. többet kell-e pihenned. Szerintem hívd fel az orvosod és kérdezd meg tõle nyugodtan. A stresszel árthatsz magadnak és a babának is. ebben az estben fontos az orvost megkérdezned.

A kérdés, hogy hol van megtapadva. Az orvos csak mondott erre valamit, hogy okozhat-e problémát, ha azt mondja baj akkor meg kell kérdezned mit tegyél, pl. többet kell-e pihenned. Szerintem hívd fel az orvosod és kérdezd meg tõle nyugodtan. A stresszel árthatsz magadnak és a babának is. ebben az estben fontos az orvost megkérdezned.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta hogy baj, csak nekem furcsa ez a dolog, mert nem tudom hogy másnak is ott van-e vagy csak nekem.Meg ha nö, késöbb is ott marad, vagy feljebb megy.
A szívhangot én is ott találom, uh szombaton, majd kiderül, hol látni. De, szerintem nem baj. Nézd meg a wikipédián, hogy 14 hetesen meddig ér csak fel a méh, meg fogsz lepõdni!
Az elsõ vagyok, ha nem mondta, hogy baj biztos minden rendeben. Ha izgulsz hívd fel! Meg fog nyugtatni.
Dehogy baj! NYugi
Ne kisérletezz, inkább várj hétfõig.
ha macskának kiadták, akkor gondolom, kutyának is ko fogják vény nélkül
csak féreghajtó kell neki, ez nem függ össze az oltással :) igen recept nélkül kapható, de állatpatikába, az "emberi" gyógyszertárakban kutyáknak valót nem fogsz kapni!! ha nincs állatpatika a környéken akkor esetleg még a Fressnapfba meglehet kérdezni, hogy van e, bár ilyenkor az is zárva szokott lenni szerintem..
2. vagyok ha nem fogsz találni sehol féreghajtót akkor várd meg a hétfõt vidd el dokihoz az oltás miatt és akkor kérsz féreghajtót is, esetleg egy kutyás ismerõsötök nincs??mert általában szokott lenni kutyásoknak otthon féreghajtó tabletta ha egy kevéske is , de annyi talán elég lenne a kiskutyának..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitseget..de nem fog meghalni vagy nagy baj nem lesz addig ugye.mert az meg ket eszaka .Nincs ismerösöm itt akinek lenne sajnos:-(
A kérdező hozzászólása: Es eleg sok Volt benne nem csak egy szem.nagyon aggodom
Megnézed hol van állatorvosi ügyelet a környéketeken, reggel elmész és kérsz a dokitól. Hol laksz, esetleg segítek keresni!
mielõbb be kéne neki adni, ha már maguktól kijönnek akkor nagy a gáz. Valami mentett kutyus? Gyerek terhesnõ nincs a környezetében ugye?
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek itt ha ügyeletre viszem kb 100 Euro lessz:-( ma reggel 7 orakor voltunk kint Setalni es nem voltak gilisztak.jatszik , eszik iszik ugyanugy mint eddig.igen befogadott kiskutya.holnap reggel megyek dokihoz addig remelem nem lessz baj.Nincs baba se kisgyerek:-)

13 Hetes terhes vagyok, hétfőn voltam Uh. -on és alábbi méreteket kaptam. CRL: 63mm BPD:21, 5mm AC:54mm NT:1, 5mm Kinek milyen méretei voltak ennyi idősen? Remélek ezek a méretek megfelelőek.

Legjobb válasz: Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1,2 mm.nekem ezek az eredmények.

Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1, 2 mm.nekem ezek az eredmények.
Utolsó! Biztos nem a teljes hossz volt 77 mm? mert nekem a héten 55, 4 mm-t mértek CRL-nek és ez alapján számolták 12+5-nek. És a terhesség hétrõl hétre adatai szerint a magzat teljes hossza kb 80 mm a 12. héten.
Nekem ezek voltak 13. héten: CRL:63 mm BPD: 22mm NT: 2, 1 mm
Elsõ vagyok.A papiron ez volt.
11+6hetesen: CRL: 51mm BPD: 17mm AP: 19mm NT: 1, 4mm
12+3 naposan.. CRL: 56mm BPD: 20mm NT: 1, 8mm de ezek a pár napok is sokat számítanak a méreteket nézve.. :)

Április 28. án volt ovulációm most hétfőn együtt voltam a párommal, lehet belőle baba?

2 hónapja antibiotikumot szedtem ami eléggé felborította a ciklusomat. Előfordulhat, hogy összejött? Vasárnapra nem várom.

Legjobb válasz: Feltéve, hogy tényleg akkor volt az ovud... 7 nappal utána? Esélytelen, max. akkor jöhetett össze, ha extra peteérésed is volt hétfõn.

Feltéve, hogy tényleg akkor volt az ovud... 7 nappal utána? Esélytelen, max. akkor jöhetett össze, ha extra peteérésed is volt hétfõn.
A kérdező hozzászólása: Olyan programmal vezetem a ciklusom ami jelzi, hogy hány napos a termékenységi idõ. Múlt hét péntekig volt termékeny idõszakom viszont nem hiszem, hogy a test úgy mûködik, hogy ami le van írva úgy cselekszik:) Azért még reménykedem:)
Az ilyen programok általában "biztonsági ráhagyást is adnak". Minél pontatlanabb a ciklusod, annál hosszabbnak jelzik a termékeny (azaz másképp fogalmazva: a "veszélyes") idõszakot. DE nem azért, mert valójában is ilyen hosszú, hanem azért, mert ha valakinek nem napra pontos, akkor nehéz belõni, hogy mikor is lesz következõre ovulációja. Ténylegesen csak az ovu elõtt 5-7 nappal és az ovu után 1-2 nappal valószínû, hogy összejöjjön valami. (plusz a nem túl gyakori spontán peteéréses napok valamelyikén).
Ha tényleg akkor volt ovud, akkor az esélyed 0. Az egyetlen remény, hogy mégsem akkor volt.

Vasárnap vettem be az utolsó fogamzásgátló tablettát. Viszont hétfőn még együtt voltunk a párommal minden védekezés nélkül és még nem jött meg. Pedig a harmadik nap körül szokott. Lehet, hogy baba lesz belőle?

Legjobb válasz: Én is szoktam a szünetben gumi nélkül szeretkezni de én még sose lettem terhes. Lehet, hogy csak csuszik egy napot. Nekem általában kedden jön meg, de néha megesik, hogy hétfõn vagy szerdán jön

Én is szoktam a szünetben gumi nélkül szeretkezni de én még sose lettem terhes. Lehet, hogy csak csuszik egy napot. Nekem általában kedden jön meg, de néha megesik, hogy hétfõn vagy szerdán jön
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Csak kicsit bepánikoltam :(
Nem tudom feltûnt-e, de még szerda van. Mi a francon izgulsz?...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!