Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn voltam 28 (2 db)

Hétfőn voltam a 28. heti uh-on, mit jelent ez rajta: PI: 1.1, RI: 0.67?

Ezek vannak rajta. Ezeket tudom mit jelentenek, bár nem tudom, hogy teljesen jó e.: BPD:68mm, HC: 252mm, Th: 66mm, AC: 226mm, Fl: 53mm, És most jön amit nem találtam sehol, hogy mi lehet: PI: 1.1, RI: 0.67. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Szia! Azok az áramlásmérési paraméterek (placenta) nem tudom az értékeket hogy mettõl meddig jó de bizti mondták volna ha baj lenne nyugi! PI:pulzatilitási index RI rezisztencia index

Április 28. án volt ovulációm most hétfőn együtt voltam a párommal, lehet belőle baba?

2 hónapja antibiotikumot szedtem ami eléggé felborította a ciklusomat. Előfordulhat, hogy összejött? Vasárnapra nem várom.

Legjobb válasz: Feltéve, hogy tényleg akkor volt az ovud... 7 nappal utána? Esélytelen, max. akkor jöhetett össze, ha extra peteérésed is volt hétfõn.

Feltéve, hogy tényleg akkor volt az ovud... 7 nappal utána? Esélytelen, max. akkor jöhetett össze, ha extra peteérésed is volt hétfõn.
A kérdező hozzászólása: Olyan programmal vezetem a ciklusom ami jelzi, hogy hány napos a termékenységi idõ. Múlt hét péntekig volt termékeny idõszakom viszont nem hiszem, hogy a test úgy mûködik, hogy ami le van írva úgy cselekszik:) Azért még reménykedem:)
Az ilyen programok általában "biztonsági ráhagyást is adnak". Minél pontatlanabb a ciklusod, annál hosszabbnak jelzik a termékeny (azaz másképp fogalmazva: a "veszélyes") idõszakot. DE nem azért, mert valójában is ilyen hosszú, hanem azért, mert ha valakinek nem napra pontos, akkor nehéz belõni, hogy mikor is lesz következõre ovulációja. Ténylegesen csak az ovu elõtt 5-7 nappal és az ovu után 1-2 nappal valószínû, hogy összejöjjön valami. (plusz a nem túl gyakori spontán peteéréses napok valamelyikén).
Ha tényleg akkor volt ovud, akkor az esélyed 0. Az egyetlen remény, hogy mégsem akkor volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!