Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn pozitív a tesztem, (18 db)

Mivel konkrétan a 4-5. héten maximum annyit kellene "érezned", hogy nem jött meg, nehéz erre bármit is válaszolni.
Te is vigyázz magatokra! Biztosan rendben lesz minden. Akár hogyan is szeretnék, nem tudok megnyugodni, talán majd az ünnepek alatt. Nagyon szeretnék visszamenni az orvoshoz, talán valamelyik este munka után rám néz...
Szia! Kérdezõ!!Voltam vizsgálaton :) rákszûréshez mintát vett a doki, aztán hüvelyi ultrahangon megállapította a terhességet.Azt nézte hogy jó helyen van-e és hogy van-e már szívmûködés!!:) Nekünk már volt:) Elmondta keressem meg a védõnõt aztán hogy legközelebb mikor mennyek és milyen vizsgálatok lesznek. :) Tünetem azóta sincs!:) Ti hogy vagytok??A.
A kérdező hozzászólása: Kedves A! Mi is ma voltunk orvosnál. Csinált rákszûrést, megnézett uh-val. Minden rendben van, jó helyen van, 7 hetes és szívhang is van! Nagyon boldog vagyok! Holnap megyek a védõnõhöz. GRATULÁLOK NEKED KISMAMA!
Gratulálok nektek! Jó, hogy minden rendben van, nagyon örülök! :) Sajnos nekem elment a babám, de ha így kellett lennie, legyen, inkább most... Éreztem én, hogy nem jó jel koraterhességnél ha elmúlnak a tünetek... Majd máskor nekünk is sikerül, nem adom fel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom kedves A! :( Majd a következõ hónap hátha sikeresebb lesz! Minden hónap egy újabb remény egy újabb lehetõség.Nekünk 5 évbe tellett míg megfogant, most nagyon fogok rá vigyázni.
Kedves kérdezõ!Az útólsót nem én írtam!A. Én is nagyon sajnálom kitartás neked fel a fejjel! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!A.
A kérdező hozzászólása: Húúú bocsi kedves A!!!! Hogy vagy? Minden rendben? Bocsi mégegyszer!!!!
Semmi baj!!Igen minden rendben!!Hétfõn megyünk védõnõhöz :) Rosszulléteim még mindig nincsenek csak a mell fájdalom!!Igyekszem lekötni magam :) Majd Január végén kell vissza mennem dokihoz akkor leszünk 12 hetesek!:) Csak bírjam ki addig!!Te hogy vagy??
21/21 :) A. Voltam :) :)
A kérdező hozzászólása: Vigyázz magatokra pihenj sokat ne filóz nehéz de muszáj elterelni a gondolatokat. Mielõbb menj vissza orvoshoz ha tudsz, szakíts rá idõt. Megéri! :) Én is nagyon izgulós vagyok de mindjárt itt az idõ és végre elõször én is láthatom a picikémet, és remélem minden ok lesz és jó helyen van.
A héten majd vmelyik nap, de karàcsonyig minden nap dolgozok, így lehet csak jövõre tudok visszamenni... Addig meg izgulok.:-(
A kérdező hozzászólása: Csak nyugodj meg ne idegeskedj mert azzal csak ártasz. Nekem is ezt tanácsolták, meg hogy a tünetek jönnek-mennek. Mikor kell vissza menned a dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Nagyon intenzív mell feszülés volt, enyhe görcs alhasban, szédülés. Most meg csak émelygés. Egyáltalán nem fáj a mellem és a hasam sem érzem. Ez nem baj? Így ingadoznak a tünetek egyik hétrõl a másikra?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem is jött meg.
kedves kérdezõ!!Én is így vagyok vele .6 hetes vagyok :) Az elején nagyon fájt a cicim ami mára már enyhült. A tünetek jönnek mennek ne aggódj!!Boldog baba várást!!a.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves A. Neked is boldog babavárást! Te már voltál az elsõ vizsgálaton? Hogy zajlott?
Még nem voltam majd csak hétfõn tudok menni arra kaptam idõpontot!!Ugyan úgy zajlik mint normál vizsgálaton.Hüvelyi ultra hangot csinálnak és talán még vért is vesznek de ebben nem vagyok biztos.A. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves A.!Milyen tüneteid vannak? Elsõ terhesség? Szorítok mindenképp írd meg mi volt!
:) Köszi. Elsõ baba lesz :) Tüneteim rosszulléteim nincsenek a melleim fájtak nagyon az elején most már elviselhetõbb!!:) A sósat kívántam a az volt nagyon furcsa aztán elmaradt a nem várt!Eddig csak hangulat ingadozásim vannak.És nektek elsõ baba?mindenképp megírom majd!A. :)
A kérdező hozzászólása: Igen nekünk is elsõ baba, sok évet szám szerint 5 évet vártunk rá, és nagyon reméljük, hogy most nem ciszta, és abban is bízunk hogy nem méhenkívüli. De majd kedden minden kiderül. Na a hangulat ingadozás az nagyon dúrva. Szegény férjem! :)
Huuu, akár én is írhattam volna a kérdést. Kb már a beágyazódástól feszült-szúrt a hasam alja, duzzadtak-fájtak a melleim, most meg pár napja semmi, csak puffadok és szédülök. Aggódom is amiatt, hogy meg van-e még a baba. Múlt héten voltam orvosnál, 4 hetes terhességet mondott, még pici a petezsák. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz mindenkivel!
A kérdező hozzászólása: A védõnõnél csütörtökön voltam megkaptam a kiskönyvem. Doktorhoz január 7.-kén kell mennem akkor leszünk 10 hetesek, megnézi hogy szépen növögetünk-e meg akkor lesz meg a rákszûrésem eredménye is. Te a munkahelyeden szóltál, hogy mondtad el? Idõsekkel foglalkozok tuti kiír a doki mert minden váladék fertõzõ.
Szerintem nem befolyásolhatja. A tesztek a HCG hormonra érzékenyek. Babás vagy. Gratulálok.
Barátkozhatsz a gondolattal, hogy babás vagy. Én ugyanígy jártam. Elmentem az orvoshoz, mert éreztem, hogy valami kisebb fertõzésem lehet. Õ a kenetvétel után közölte, hogy igen, kis fertõzés, de itt más is van, úgyhogy vegyek tesztet. Még aznap megcsináltam, és pozitív lett. 4 és fél hós kisfiú anyukája
szerintem tuti baba. megkérdezhetem hogy milyen napszakban teszteltél 6nap után? mert nekem is késik és a 6.napon akarok tesztelni, csak este.
A kérdező hozzászólása: az elsõ tesztet reggel 7órakor csináltak a másodikat 9.45kor.írj hogy mi lesz az eredmény neked.drukkolok!!!!

Melyik ovu teszt a pozitív szerintetek? Az első kettő vasárnap, aztán hétfő, kedd készültek! Volt egy pozitív Hcg tesztem is, én már semmit nem értek!

kepfeltoltes.hu/130903/628691063image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: a linket kommentbe másold, mert nem jó.

a linket kommentbe másold, mert nem jó.
A kérdező hozzászólása: kepfeltoltes.hu/view/130903/628691063image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
lehetõleg egy sorba. ne legyen közte szóköz. Próbáld meg újra.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu130903/628691063image_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Hát majd holnap! Telefonnal nem megy! :(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130903/628691063image_www.kepfel..
Nekem a középsõ tûnik a legerõsebbnek. Mikor volt + a hcg. Ezeket mikor csináltad? Mármint melyik napszakban?
A kérdező hozzászólása: Mindig este! Igazából ma vagyok 12. Napon, elõzõ ciklusban megjött, nem sok, most meg túl hamar lett pozi a ovu teszt. Gondoltam talán mégis baba van. Fel is tettem ide a képet a tesztrõl, mindenki szinte pozitívnak látta, aztán tegnap mégis negatív lett a Hcg másodszorra. Lehet ilyen korán ovu? Még sosem volt nekem ilyen hamar!
Figyelj, ezek még negatív ovu tesztek. Akkor pozit, ha ugyanolyan, vagy erõsebb a T csík. Talán ma vagy holnap. Folytasd tovább a tesztelést.

Hétfőn pozitív lett a tesztem, szerdán negatív, majd megjött. Lehetek még terhes?

hétfön csináltam tesztet pozitiv lett,ezt szuerdán meg akartam ismételni és negativ lett..erre rá pár orára megjött.nem volt semmi különös..csak hogy más volt mint szokott.hol vér volt..holm eg barna folyás-.-.váltakozott..a lányommal 3 honapig rendesen megvolt.észre sem vettem hogy terhes vagyok..lehet hogy nálam ez is az most?és a pláne hogy mivel váltakozott folyton figyeltem a menzim hogy milyen 3 nap elmult pedig 4-5 napos szokott lenni,.,.rendesen voltak tüneteim..fájt a mellem pedig sosem fájt,hánytam,stb...és most van olykor olykor..tegnap mult el..most már fehér folyásom van mint menzi elött..elöre kösz hogy irtok.

Legjobb válasz: A második negatív teszt miatt gondolnám, hogy baba lett volna, de nem tudott megtapadni.Azért csinálj egy tesztet. egy hét múlva, reméljük csak az elõzõ teszt nem volt jó!Szorítok!

A második negatív teszt miatt gondolnám, hogy baba lett volna, de nem tudott megtapadni.Azért csinálj egy tesztet. egy hét múlva, reméljük csak az elõzõ teszt nem volt jó!Szorítok!
Valószínû, h. baba volt. Minél elõb menj orvoshoz és megnyugodsz!

Jelenthet ez valamit? Volt már ilyen/hasonló élményetek? Baba lett? Hétfőn megálmodtam, hogy pozitív lett a tesztem, ill. láttam a lakásban a baba ágyát hova raktuk be.

18 éves korom óta szeretnék gyereket, csak 3 hónapja kezdtünk el próbálkozni. Sosem volt el?tte ilyen élményem. 25/L

Legjobb válasz: Na tessék... Én ma álmodtam pozitív tesztrõl... 3 hónapja próbálkozunk szintén, bár én pont egy tizessel vagyok idõsebb tõled.:) Vasárnapra nem várom, de én az álmomat nem annak tudom be, hogy most aztán tuttira sikerült. Egyszerûen csak annak, hogy foglalkoztat a téma (naná!) -de igyekszem lazán felfogni azért... Te mikorra nem várod?

Na tessék... Én ma álmodtam pozitív tesztrõl... 3 hónapja próbálkozunk szintén, bár én pont egy tizessel vagyok idõsebb tõled.:) Vasárnapra nem várom, de én az álmomat nem annak tudom be, hogy most aztán tuttira sikerült. Egyszerûen csak annak, hogy foglalkoztat a téma (naná!) -de igyekszem lazán felfogni azért... Te mikorra nem várod?
Hallottam már olyat, hogy megálmodta valaki a terhességét... De azt javaslom, hogy az álmod miatt ne éljed bele magad azért. optimistának lenni jó, biztosra venni a babásságot csalóka! :) Elsõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Semmiképp nem élem bele magam, mert nem szeretek csalódni, fõleg nem a saját érzéseimben. Természetesen megvárom a nem várt mensit, és ha tényleg nem jön, majd utána tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Azért ha már teszteltél, megírnád az eredményt? (Sok sikert!)
Köszönöm, én is nagyon drukkolok Neked! :) Megírom, persze. Önvédelembõl nem vettem tesztet, de azt még nem tudom, mikor vágom magam autóba... Tudod, most próbálkozom életemben elõször élesben, de az is tény, hogy sosem védekeztem egyetlen kapcsolatomban sem- és nem lettem babás. Ki fog derülni. Ha most megjön, akkor doki, 3 hónap ide vagy oda. Majd 6-ot mondok.:) 35 évesen nem haragszom magamra ennyike önzésért... De azért reménykedem, naná! Oké. Legkésõbb vasárnap jelentkezem.
Sziasztok! Én nem pozitív teszttel szoktam álmodni, hanem egy gyönyörû kislánnyal.Idõnként.A furcsa az, hogy a párom is, nagyjából közeli idõpontokban.Fogalmunk sincs mit jelenthet, de már nagyon nagyon vágyunk egy csemetére!!! Hónapok óta próbálkozunk, eddig még sajnos nem jártunk sikerrel :( De nem adjuk fel :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Várlak vissza téged is. Én 14-e után tesztelek.
A 4. válaszoló vagyok. Nagyon drukkolok Nektek! Írjatok mindenképp! Kíváncsi leszek, mással is kommunikál-e így a babája...
Elsõ válaszoló. Ma megint ugrott egyet a hõm, amit megünnepeltünk egy 25-ös medi-lab-bal. Eredmény negatív. Remélem azért, mert korai voltam... http://ciklus.hu/images/diagramok/3c6141edd53853d7287398d4ea..
A kérdező hozzászólása: Szerintem korai volt még.
Elsõ és utolsó vagyok, mára nem vártam- de megjött.:(
Na oké... Várjuk ki. Együtt egyszerûbb türelmesnek lenni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem várjuk ki a nem várt mensit, és utána teszteljünk.
Megint én, gratulálok a megálmodott teszthez és a babához is nagyon!!! :)
Elsõ és 3. válaszoló vagyok. Felizgattatok. Most alig bírom ki, hogy ne vegyek tesztet... Itt a görbém, a pé ideje nekem kicsit zavaros, annyi fix, hogy 25-tõl 27-ig feszült, fájt a cicim. Szerintetek? tesztelni nem szeretnék 12DPO elõtt... Azaz de.:D
Én is megálmodtam. Reggel nem is mentem pisilni, hanem gyorsan tesztért, és tényleg pozitiv lett! :) 11 hetes kismami
Én 11 hónap próbálkozás során soha nem álmodtam terhességi teszttel, pláne nem pozitívval, kivéve december elején, a mensim vége után pár nappal. Január elején pozitív lett a teszt. Szerintem, jel volt, hogy vigyázzak magamra. Mert épp kemény tornába kezdtem decemberben, és az álom miatt karácsony után vissza vettem egy kicsit a tempóból. Üdv, 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Rendben, várlak vissza. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: 14-re nem várom. Azért találom furcsának, mert már elég régóta foglalkoztat a gyerkõc téma, sokat olvastam utána, láttam az ismerõsöknél, de még soha nem volt ilyen, de még hasonló álmom sem.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, de tudod: új ciklus, új remény. Fel a fejjel és sok sikert!
kép?
A kérdező hozzászólása: Nos a ma reggeli tesztem ugyanilyen. Szerintem szombaton ellovok megegyet. :)
Én is ezt csináltam, szinte minden nap néztem, ma már hét hetesek vagyunk :) Gratulálok! :)
Én is látom, szerintem is pozitív. Gratulálok! :) Azért kérünk majd késõbb egy erõsebb tesztrõl is képet! :) Had gyönyörködjünk benne! Én egy hete teszteltem szép pozitívat. :)
Szia! Ez +:) Megkérdezhetem, milyen erõsségû tesztet csináltál? Én is be vagyok sózva és a 10. dpo környékén már csinálnék tesztet (nem bírom ki a nem vártig:) ))
A kérdező hozzászólása: Amint latod en sem birtam a nem vartig, de ez minden honapban igy van velem, csak most valahogy ugy ereztem, hogy muszaj!!!! nem tudom milyen erossegu teszt volt, en angliaban elek es valami £3 volt 2darabos teszt. az egyiket csinaltam tegnap delutan, a masikat ma reggel, ami szinten 2csikos lett. Kb ugyanilyen halvany, szombaton majd csinalok megegyet. addig hatha erosodik... egyebkent szerintetek mutathat hamisan pozitivat? annyira izgulok. :(
A kérdező hozzászólása: Kavetejszin! Gratulalok neked, ez valami hihetetlen erzes. Mit ereztek amiert ugy gondoljatok, hogy tesztelnetek kell? Csak kivancsi vagyok, hogy nektek is ugyanazok e a tuneteitek, mint nekem.
Igazából fél éve próbálkoztunk, és minden hónapban késett valamennyit a nemvárt, de mindig az elsõ napján végeztem a tesztet. Most sem volt másképp, úgy gondoltam, biztosan késik csak, de azért legyünk túl ennek a hónapnak a negatív tesztjén is. Pozitív lett. :) Azóta már vannak tünetek, folyamatos éhség, fáradékonyság, gyomorégés..
Álpozitív igazából csak akkor van, ha idõn tul jön ki a második csík, azaz 10 perc után. Ha rögtön kijött vagy kb. 5-10 perc alatt, akkor nem szokott becsapni. Legalábbis engem nem. Idõn túl már lett pozitív, de az csak kb 2 óra múlva jelent meg a teszten, mint szellemcsík.
A kérdező hozzászólása: A 10 percben boven benne voltam. :)
Gratulálok, pozitív :) ))
A kérdező hozzászólása: Egy paran mondtatok, hogy toltsek fol kepet erosebb pozitivrol is ha lesz, hat lett... :) :) Itt a link: http://kepfeltoltes.hu/view/130405/20130405_205047_1__www.ke.. Nagyon nagyon boldog vagyok, de meg mindig nem tudom elhinni :D A sotetebb ma reggeli, a halvanyabb ma delutani :)
Majd mesélj mi volt :)
Bár tök egyértelmû szerintem, hogy ott a második csík, megnéztem a negatívját is. :) Ott is ott van! :) http://kepfeltoltes.hu/130404/20130403_210755_2_1__www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130403/20130403_210755_2_1__www... itt a link a kephez...
pozi! Gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Meg soha nem volt ilyen tesztem, el sem tudom hinni... szerinted csinaljak reggel meg egyet? vagy varjak vele? Mar par honapja probalkozunk, de aztan ebben a honapban ugy dontottem nem fogok szamolgatni mert annal idegesebb vagyok... es kb 2nappal ezelott kezdodott h furcsan erzem magam, ma 2szer megszedultem, meg elontott a forrosag, szoval ugy gondolod holnap is pozi lesz?
Szerintem felesleges csinálnod, de ha akarsz csinálj:)
Ez egy halvány, de egyértelmû pozitív!! Gratulálok!!:) Reggel csinálj még egyet, elsõ pisibõl, szerintem az már erõsebb lesz.Azt is látni akarjuk, majd töltsd fel!
Ez bizony halvány pozi! :) ))
A kérdező hozzászólása: uristen itt bogok, a parom dolgozik, ejszakas, nem is tudom hogy mondjam el neki... :) ezt ma este 7kor csinaltam, o 6ra ment dolgozni, nem is mertem neki mondani, mert merges ram, ha csinalok tesztet o persze ugy van vele ha jon akkor azutan is kiderul ha elmarad a havim...mert ugye csalodtam jo parszor az elmult par honapban, es nem szeret sirni latni... enyhe nyomas szeru fajdalmat erzek a bal petefeszkem kornyeken mar olyan 2napja... jaj nem is tudom mit csinaljak, tuti nem fogok aludni meg egy jo darabig...en leszek a legboldogabb ha holnap reggel is pozit fog mutatni :)
Gratulálok, ez biza csíkos :D Én is nem várt elõtt teszteltem, hétfõre nem vártam, pénteken reggel ellõttem egyet, és nekem is nagyon haloványan, de ott volt. És ott van a mai napig is, csak sokkal erõsebben :-D 6+2km
A kérdező hozzászólása: Igazan nagyon nagyon halas vagyok, hogy valaszoltatok, es megneztetek a kepet...
A kérdező hozzászólása: 23:09 En is gratulalok neked nagyon! a pozitiv utan vagy elotte is ereztel mar furcsasagokat?? Egyebkent mi a neved?
Ez pozitív:)
:DDD Pedig elhiheted!!!! Gratulálok!

Hétfőn volt missed ab. mütétem és még mindig pozitiv a terhességi tesztem?

Csak megmarad a teszt és kiváncsiságból probáltam ki.

Legjobb válasz: A szervezetben lévõ hormonok nem ürülnek ki olyan gyorsan,kell 2-3 hét

A szervezetben lévõ hormonok nem ürülnek ki olyan gyorsan, kell 2-3 hét
nem kellett volna... nekem az utolsó vetélésem elõtt rendesen növekedett a hormonszintem és közben már beindult a vetélés...+ még egy hétig fájtak a melleim, nagyon rossz volt :(
Gratulálok! :-)
ha még csak most maradt ki, akkor a babád kb akkora, mint egy riszszem. Persze, hogy nwm látszik az UH-n, fõleg, ha az hasi UH. Elkövetted azt a tipikus hibát, hogy fellelkesülve túl hamar mentél orvoshoz. A kimaradt vérzés után két-három héttel érdemes elõször elmenni orvoshoz. Ekkor már van szívcsõ-pulzálás is.
Ha az elmaradt menszesz után 1-2 napon belül csináltad a tesztet, akkor kb.5 hetes lehetsz.Teljesen normális, hogy nem látszik egyértelmûen semmi.Ne aggódj!1-2 hét és látszani fog UH-n az embrió.
A kérdező hozzászólása: Nov.11-én még megjött és a következõnek dec. 9-én kelett volna de nem.Dec.13-án csináltam tesztet 2 csíkos lett.És ma voltam dokinál.Tehát akkor az nem gond ha még nem látszódott?!Kicsit izgulok:)
Szia, ilyen koraterhességet hüvelyi uh-al esetleg ki lehet mutatni, hasival nem nagyon.Ne aggódj egy hét múva már biztos látszik a petezsák!
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi ultrahangom volt nem hasi nekem rögtön azt csinálta a doki.Sokáig nézegette mintha valami de nem volt meggyõzõ.Lehet tényleg korai még.Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Elküldött a doki menotest vizsgálatra illetve vizeletet kelett leadjak.Pozitív lett.Még nem tudtam visszamenni hozzá majd csak jövõhéten tudok.A pozítív menotest az tuti terhesség??
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál.Ismét hüvelyi UH-volt.De láttam a picikémet 7 hetes 5 napos:) :) Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

6 hetes terhes vagyok, legalábbis hétfőn pozitív lett a tesztem. Vajon meg van még a baba?

Hétf?n még nagyon fájtak a cicjeim és émelyegtem is, na meg rosszul voltam. A gyomrom is égett mostanáig. Amióta megcsináltam a tesztet, mintha mindezt elvágtak volna. Néha még kicsit rosszul vagyok, a hasam is görcsölget és szurkál, de nem vérzek. Holnap megyek dokihoz, úgy félek, hogy már nem él...

Legjobb válasz: Ne aggódj nem lesz semmi baj. Én is mindig ettõl tartottam az elején, igaz most is tartok tõle. Most 20 hetes vagyok. Ez teljesen normális, hogy félte, aggódsz érte, hisz már most is szereted. Nem lesz gond hidd el. Amúgy volt már egy vetélésed, azért félsz ennyire?

Ne aggódj nem lesz semmi baj. Én is mindig ettõl tartottam az elején, igaz most is tartok tõle. Most 20 hetes vagyok. Ez teljesen normális, hogy félte, aggódsz érte, hisz már most is szereted. Nem lesz gond hidd el. Amúgy volt már egy vetélésed, azért félsz ennyire?
szia!! ne aggódj, nem lesz semmi gond, nincs vérzés sem pedig görcs, akkor tényleg nincs miért aggódnod!! persze tudom, hogy milyen az elsõ vizsgálat elõtt... nekem minden uh elõtt görcsben volt/van a gyomrom, pedig már a 34. hétben járunk :) gratulálok a babóhoz!! boldog pocakoskodást!!
a tünetek minden pillanatban mások. néha elmúlik, néha elõjön, néha új alakul ki. a hormonok miatt. pszihés eredetû is lehet a változás oka, miután meglett a teszt talán megnyugodtál. ne gondolkodj. próbáld elfoglalni magad valamivel. egyébként még elképzelhetõ, h a doki is csak valószínûsít ilyen korai terhességnél. lehet, h 1 héttel késöbbre visszarendel. sok sikert.
Ha most is van hasszurka, akkor biztosan minden rendben van! Nem szükséges, hogy minden tüneted végig meglegyen!Ne izgulj, inkább örülj neki!
A kérdező hozzászólása: Nem volt vetélésem, de azt hittem a tünetek végig meg lesznek kb. a 12. hétig és mindig ugyanolyanok. Tehát ha nem vérzek és nem görcsölök sokáig és erõsen akkor nem lehet baj?
Nincs olyan, hogy sokáig. Mihelyt elkezdtél vérezni vagy görcsölni, rögtön menj orvoshoz, akár éjszaka is az ügyeletre.

Pozitív lett a tesztem. Ma vagyok a 43. napon. Dokihoz csak hétfőn megyek. Melyik vitaminból mennyit szedjek?

Eddig nem szedtem semmit, de kedden a + teszt után vettem egy elevitet, meg egy folsavat. Mennyit szedjek bel?le? Naponta egy-egy elég, vagy az elevitb?l fél is elég lenne?

Legjobb válasz: Szia, elég az elevitbõl szedned napi 1 darabot, reggeli után, mert akkor nem lesz tõle hányingered. Folsav nem kell mellé, mert az is van benne.

Szia, elég az elevitbõl szedned napi 1 darabot, reggeli után, mert akkor nem lesz tõle hányingered. Folsav nem kell mellé, mert az is van benne.
Ebben tévedsz.
En vegig szedtem mindennap a terhessegem alatt az Elevitet, es nem lettem orias en sem es a babam sem.Most 3 honapos a babam es 3 kgval vagyok kevesebb mint amikor teherbe estem. Nem a vitamintol hizik az ember hanem a kajatol...
Ez elozo hozzaszolonak annyi igaza van, hogy nagyon sokan meghiznak az Elevittol, illetve elofordul, hogy nagy baba szuletik. Csak mindezt kisse durvan fogalmazta meg...
Ostoba vagy te, anyukám. Mi bánt az igazságban?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak üzenem, ha csak ilyen bunkó tudsz lenni, akkor minek válaszolgatsz? Ki kíváncsi szerinted az ostoba hozzászólásaidra??? Biztos tombolnak a hormonjaid, ezért vagy ilyen kerge!
Szedjél be 3x1 elevitet. Meg kérdezd meg a védõnõt, milyen vitaminok vannak és azokból is szedj be nyugodtan 3x1-et. Majd csak akkora leszel, mint egy bálna. Sok sikert!
Én még egy szem vitamint sem vettem be, bár én sem vagyok nagy gyümievõ, de azért minden nap eszem, valamilyen gyümölcsöt(tök jók a véreredményeim), hiszen annyi közül lehet ilyenkor válogatni.Biztos van olyan amit Te is szívesen eszel.19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát... nem vagyok rá büszke, de nem vagyok egy nagy gyümölcsevõ, szóval szerintem kellhet az a vitamin, de akkor a doki megmondja az adagot. Köszi a választ mindenkinek!
nekem a doki tegnap azt mondta ne szedjek semmi vittamint de semmit, egyél gyümõlcsöt
szerintem pedig ha megvetted az elevitet napi egyet nyugodtan..folsavat szedhetsz mellé kétnaponta, ha mész a dokihoz mondd neki mid van, szedjed -e.Nekem így kellett szedni a tizedik hétig, azóta egyik nap elevi másik nap folsav és majd a saját dokid meglátja az eredményeidbõl mire van szükséged, addig pedig nem árthatsz vele. Vigyázz magadra és ha mész a dokihoz kérdésekkel menj, nehogy hazafele gondolkodj mit kellet volna megkérdezni!-én így járok mindig. :-)
En a helyedben csak folsavat szednek(napi ket szem). A terhesvitamin azonknak valo, akik nagyon egyoldaluan taplalkoznak vagy nagyon sovanyak. Ha te nem kozejuk tartozol, akkor szerintem egyelore hagyd a terhesvitaminokat. Az en orvosom legalabbis igy gondolja. Vard meg, hogy a tied mit mond, mert megoszlanak a velemenyek.
mikor volt az utolsó menstuációd elsõ napja? abból tudod kiszámolni, hány hetes vagy. érdemesebb hétben és nem napban számolni.
Az ember a vitaminok hatasara lesz ehesebb. Szoval kozvetetten hizik a vitaminoktol. Vannak kivetelek, nem mindenki lesz balna a terhesvitaminoktol, es nem mindenkinek lesz oriabebije. Kicsit kezdunk elkanyarodni a kerdestol. En amugy nem vagyok a terhesvitaminok hive, szerintem tokeletes marketing fogas a gyogyszergyarak reszerol...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!