Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn lesz hete hogy (24 db)

Hetfon lesz 4 hete hogy csaszaroztak nem verzek, semmi muszaj megvarni a 6 hetet a sexel?

Legjobb válasz: Valaki biztos azt mondja majd, hogy ó ne aggódj nem lesz baj, csináljátok csak, én viszont anno kivártam a 6 hetet, mert biztos, ami biztos. A tisztulási folyamat és a visszarendezõdés nem csak abból áll, hogy vérzel és ez eláll, hanem odabent még ki tudja mi nem forrt össze. Szerintem még 2 hetet kibírni nem a világ vége, és jobb mint összeszedni egy kis fertõzést vagy bármit... De persze te tudod.

Valaki biztos azt mondja majd, hogy ó ne aggódj nem lesz baj, csináljátok csak, én viszont anno kivártam a 6 hetet, mert biztos, ami biztos. A tisztulási folyamat és a visszarendezõdés nem csak abból áll, hogy vérzel és ez eláll, hanem odabent még ki tudja mi nem forrt össze. Szerintem még 2 hetet kibírni nem a világ vége, és jobb mint összeszedni egy kis fertõzést vagy bármit... De persze te tudod.
Igen, muszáj. A vérzés megszûnése inkább hüvelyi szülés után informatív, császár után nem ehhez kötött a hat hét. Várd ki.
A kérdező hozzászólása: ja igazad van tudom, de mar terheseg alatt is szuneteltettuk... vegulis 2 hetet mar kibirjuk valahogy:)
Szia...én is császáros voltam és elõtte is tiltólistás volt nálunk a szex :( Úgyhogy mi 4 hétig birtuk:) Óvatosan összebújtunk, nem lett bajom..a dokinak is mondtam, mosolygott rajta:) Természetesen a Te döntésed, de szerintem, ha nics vérzés, fájdalom stb...nem hinném, hogy ártalmas lenne:)
Én is császárral szültem, de kivártuk a 6 hetet. Igaz, hogy a végén már visszafelé számoltuk a napokat:) De jobb a biztonság! Az alhasi vérbõség nem hiányzik egy hasi mûtét után nem sokkal.
irigyellek benneteket, hogy szülés után így kívántátok a sexet.én a hátam közepére nem kívántam, pedig elõtte hónapokig nem lehetett
császár után arra kell vigyázni h a hasadat ne nyomja és ne erõltesd meg mert hiába a 4-6 hét még fájdogálhat ha megerõlteted, ha a vérzés megszûnt az jó -- könnyebb a higiénia is viszont nem csak bebújós aktus lehet, a sexnek sok-sok formája ismert ami örömet okoz, lehet fantáziálni :-)

Hétfőn lesz 2 hete hogy késik. Csináltam tesztet hétfőn ami negatív lett de viszont a mellem görcsölget és a hasam is. Lehetséges hogy terhes vagyok negatív teszt ellenére is?

Meg a csíp?m fáj . Ja és minden reggel megy a hasam lehetséges hogy ez a tünet? A mellemen lehet látni halvány ereket.

Legjobb válasz: Szerintem tetszelj mégegyszer, lehet, hogy az elsõ korai volt. Ha az is negatív lesz, akkor menj el dokihoz, õ többet tud majd mondani, hogy miért késik ennyit. Én azért szurkolok neked!

Szerintem tetszelj mégegyszer, lehet, hogy az elsõ korai volt. Ha az is negatív lesz, akkor menj el dokihoz, õ többet tud majd mondani, hogy miért késik ennyit. Én azért szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi de lehetséges hogy azért nem mutatta ki mert korán csináltam?
Hat szerintem meg csak kesobb volt peteeresed.Most epp igy voltam en is es ha nem homeroztem volna en is ugyanezt eltem volna at.Pont 2 hetet kesett mert a vart mensi elott 4 nappal volt a peteeres pedig eddig mindig normal ciklusom volt.De azert lehet nallad kivetel csak ne eld bele magad minden lehetseges a sors neha nagyon kegyetlen.
ritka mikor teszt nem mutassa ki. szerintem ez nem volt korai. lehet hogy cisztád van és azért késik.

Hétfőn lesz 2 hete, hogy nem jött meg.2x teszteltem pozitívat. Ilyenkor mikor mehetek már dokihoz?

Legjobb válasz: Nekem holnap lesz 2 hete,hogy pozitívat teszteltem és még a petezsák látszódik.De ez mindenkinél más.:-)

Nekem holnap lesz 2 hete, hogy pozitívat teszteltem és még a petezsák látszódik.De ez mindenkinél más.:-)
En ahogy eszrevettem 4 hetesen kb..ra 1hetre elmentem!Szerintem nyugodtan elmehetsz mar... 38hetes:)
Akkor kb. 6 hetesnek számítasz. Szerintem nyugodtan elmehetsz már orvoshoz. Sokaknál ilyenkor már szívhang is hallható. Gratulálok!
Szia! Szerintem a jövö hétre már kérhetsz idöpontot. A 7. héten már jól látni és a szívhang is hallható! Gratulálok! Egy 33 hetes kismama
menj nõgyógyászhoz gyorsan!!!!!!

Mit tegyek, hogy a héten megszülessen a kisfiam? 39hetes vagyok és jövő héten hétfőn lesz a kislányom farsangja és nagyon szeretnék ott lenni! Főleg olyan praktika érdekelne ami másnak be is vált!

Legjobb válasz: Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.

Jövõ héten a 40.hétben leszel, nem biztos hogy addig megindul a szülésed, és simán eltudsz menni a kislányod farsangjára.Nekem a 42.héten indítottak. Persze mindenki maga tudja, de én nem kockáztatnék az ilyen meg olyan praktikákkal.
Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.
Én ha fejre álltam volna, akkor se született volna hamarabb a lányunk. Igaz nekünk nem volt ilyen "problémánk", mint neked, mert elsõ gyermekünkrõl van szó. Egyszerûen semmire nem akart megszületni. Se sex, se lépcsõzés, se torna, se semmi nem vált be. Ettem erõset, csípõset. Ittam szénsavasat, stb.. Szinte minden létezõ "praktikát" kipróbáltunk erre.. Végül 40+5 naposan sürgõsségi császárral született meg. Egyébként, amikor semmit se csináltam (27 hetesen), akkor indult be a szülés, de azt szerencsére visszatartották. Pedig nem sok kellett ahhoz, hogy elkezdõdjön a lányunk élete.
Hát azért az a császáros dolog nem pikk-pakk. Nem kívánságmûsor ez, kivéve ha meg tudod fizetni bõségesen. Egyébként meg a császár ezerszer rosszabb felépülésileg mint a sima szülés. Lépcsõzzél, bár én az utolsó hetet a kórházba végiglépcsõztem, mégsem született meg, csak a 42-ik hétre.
Mibõl veszed hogy ki is engednek, vagy hogy nem visel meg annyira a szülés, hogy nem tudsz elmenni a farsangra?
Ez a kérdés nem komoly ugye? Ne haragudj, de számomra elképesztõ, hogy az a legnagyobb bajod a terhességed vége felé, hogy a másik gyereked farsangján ott legyél. Terhesen is ott lehetsz, pár órától semmi bajod nem lesz. Nyisd ki a pénztárcád, keress egy dokit és mondd neki, hogy császározzon meg, hogy te ott tudjál lenni a farsangon. A gyerek akkor fog kibújni, amikor neki itt lesz az ideje..
Jaj hagyjátok már a kérdezõt. Igen is fontos esemény a nagyobb gyerek farsangi bulija, egyértelmû, hogy ott akar lenni az anyuka. Ha szerencséd van, akkor még bent marad addig a baba, és csak utána mész szülni. De ha szerda után szülsz, akkor esélyes, hogy még bent leszel a kórházban a farsang napján. Szerintem ne csinálj semmit, hagyd, hogy menjen a maga útján a dolog. Drukkolok, hogy könnyû szülésed legyen, és hogy ott tudj lenni a farsangon!
Nincs praktika bemész az orvosodhoz és kérsz csazárt. Amit nem értek, és szeirntem full kamu kérdés. hogy aki szült tudja hogy 1 héttel a szülés után nem igazán túl aktív az ember örül ha a 2 gxereket ellátja és nem akkar nagy kiruccanásokra elmenni. nekem az autóig elétálni nehéz volt, pedig nem is fájt a gátsebem, de valahogy erö híjján voltam. az élet pedig olyan hogy a gyerekekenek fel kell fogniuk hogy vagy kistesó és vannak alkalmak amikor ök háttérbe szorulnak. ezt kicsinek nagynak meg kell értenie. szerintem a farsang nem a gyereknek nagy élmény föleg oviban hanem inkább a szülönek, gyerek akkor is jólérzi magát ha nincs ott a szülö.
Nem tudom mi bajotok van azzal h ott akar lenni a kislánya farsangján!Fontos neki! Amugy meg egy sima szüléssel 3 nap a korház!Ha császár akkor persze több!De ha simán szülne akkor tuti kiengednék a farsangra!
EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED???? MERT, HA IGEN AKKOR EZ A VÁLASZOM: JESSSSSSZUS......
-
Minél jobbam rajta vagy, annál késõbb fog elindulni ezt hidd el. Még szerintem a farsangon is egybe lesztek majd figyeld meg.S utánna mikor lecsendesült minden akkor beindul a szülés. Majd írd meg, mert kiváncsi vagyok! S kitartást! 4 gyerkõc anyukája
Akármit csinálhatsz akkor fog megszületni amikor õ akar! Nekem azt mondták, hogy biztos, hogy hamarabb fog, de jó lenne ha a 38ik hétig bentmaradna, ehhez képest be sem indult a szülés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak a választ aki megért, tudniillik a kislányom 3, 5 éves tehát nem nagyobb gyerekrõl van szó, aki már túl van x farsangon egyrészt, másrészt attól függetlenül, hogy ott lesz vele apa és a nagyszülõ, én vagyok az anyukája és igenis jó lenne ha én is ott tudnék lenni, természetesen ha nem megy nem fogok kiszõkni a kórházba csak jó lenne nekem is és a lányomnak is.Egyébként meg ha sikerül a hét elején szülnöm simán kiengednek, anno a lányommal 2, 5 nap után kint voltunk.Ami még nem hiányzott egyébként, hogy ma tudtam meg, hogy a dokim sem lesz 22-tõl szóval mindenki azt szeretné ha a héten megszületne a manónk.De nyilván, akkor jön ki amikor õ gondolja, császároztatni nem fogom magam, de ha alig tudok menni is még ha aznap engednek ki akkor is erõt fogok venni magamon, a lányomért.És lehet írni olyanokat, hogy hülye vagyok mert ott szeretnék lenni!!!!!
én 5.-én szültem, és 7.-én volt a nagylányom farsangja.nálunk nem lehet a szülönek bemenni, de azért szerettem volna látni, hogy milyen.de megbeszéltük, hogy ha hazamegyünk a kistesóval megmutatja nekünk a ruhát.mikor hazaértünk abban várt, és mesélt.a gyereknek nem te vagy a lényeg, hanem a többiek ruhája a szórakozás, a finomságok.te csak a plusz lehetsz, de nem a lényeg(már bocs).képeket készithet akár az óvónõ is!ne aggódj ezen!
Az én lányom kiscsoportos és én április 29.-re vagyok kiírva. Tehát nagyon nagy a valószínûsége, hogy lemaradok az elsõ ovis anyák napjáról. (ha csak nem 1 héttel elõbb szülök mint az elsõnél) Már most "lelki beteg" vagyok tõle, de nem tudok mit csinálni. Megy apa kamerával és a mama aki "helyettesít" engem. Ha itthon is leszünk addigra nem valószínû, hogy egy helyben tudnék ülni ennyi idõt....
A mi ovink nem is engedi, hogy bemenjenek a szülõk, így mindegyik farsangról lemaradunk sajnos. :( De ha az a gond, hogy mit fog érezni a kislányod, hogy másnak ott lesz az anyukája, csak neki nem, akkor kérd meg az apukát, nagymamát, hogy menjen el, szerintem az is nagyon jó, és vegyen fel minden fontos eseményt egy kamerával, vagy mobillal . Így annyira Te sem fogsz lemaradni mindenrõl!
13, 39 vagyok Húúú de lepontoztatok!! Miért, mert nekem nem csak a pici a fontos, hanem a nagy gyerek is??????
lépcsõzés vagy nagyon pici tömény (utóbbit hallottam, nem próbáltam, de ai próbálta, annak bejött)
Nem értem mit vagytok kiakadva. Én is szeretnék ott lenni a lányom farsangján, mert ez az elsõ. És akkor mi van? Nem azt kérte adjatok olyan címet ahol ma megcsászározzák. Amúgy esélyes kedves kérdezõ hogy még egyben lesztek jövõhét hétfõn. Amúgy én szülés után, már másnap simán elmentem volna bárhová (na jó kivéve hegymászás, ejtõernyõzés vagy rafting. Nem törvényszerû hogy mindenkit annyira megvisel a szülés, hogy hetekig nem akar kimozdulni. Én akkor õrültem volna meg ha hetekig csak a gyerekkel vagyok összezárva. Ráadásul ha nem elsõ baba akkor meg sem teheted hogy ejtõzöl hetekig. Mondom ezt úgy hogy túlvagyok két szülésen, méhszájrepedésen, varráson gátmetszésen. Mindkét esetben másnap simán ültem, jártam, sõt futottam a férjem elé a kórházban, és simán elmehettem volna a lányom farsangjára.
Nem vagy hulye, en teljesen megertelek! Nalunk nem a farsang a problema, csak az, hogy vajon mikor bujik ki a kisteso, itt lesznek-e mar a nagyszulok, stb. Az en orvosom azt mondta, hogy ha a vegen mar nagyon nem birom a pocakos letet, szerelmeskedjunk a ferjemmel, es stimulaljuk (kozben) a mellbimbot. Ezt persze pirulva hallottam vegig, azt mondta, ez minden, amit tehetek :) A szulesznom szerint pedig beszelgetnem kell a babaval, hogy ne maradjon bent tul sokaig, mert ha nagyon nagy lesz, nem fogjak engedni huvelyi uton megszulni. Meglatjuk. Kitartas Nektek, remelem minden jol alakul!

Hétfőn lesz 2 hete, hogy inszemink volt. Ha szombat reggel tesztelek, már mutathat biztos eredményt?

Legjobb válasz: Nem. 2-3 hét kell, de min. 2. Én inkább 3 hét után tesztelnék/teszteltem, addig pézkidobás és mivel nem tudod, hogy biztos-e, ezrt még csak meg s enyugtat. Inkább tereld el a gondolataidat, kapcsolódj ki, az többet segit.

Nem. 2-3 hét kell, de min. 2. Én inkább 3 hét után tesztelnék/teszteltem, addig pézkidobás és mivel nem tudod, hogy biztos-e, ezrt még csak meg s enyugtat. Inkább tereld el a gondolataidat, kapcsolódj ki, az többet segit.
Nekem a 14-ik dpo-n mar pozi volt a tesztem!
Nekem a 10!! napon mutatta ki a Clearblue.Tudtam, hogy nem szabad, de nem tudtam magam türtõztetni:) Utána kétnaponta csináltam tesztet és egyre erõsebb lett. :)
Gratulálok nektek! Valaki elmesélné, hogy hogy volt az inszem? Privibe nyugodtan. Nekem elvileg november 8 körül lesz, most kapom a gyógyszereket. Én sem fogom kibírni, és biztos hogy két hét után már megcsinálnám a tesztet! :D Írd meg, hogy mi volt!!
20:14-es! Én írtam Neked. :)

Ha leereszkedik a pocak mennyi van még hátra a szülésig? 35 hetes kismama vagyok és hétfőn lesz három hete hogy leereszkedett a pocakom.

Legjobb válasz: Semmi összefüggés nincs, akár 40. héten is szülhetsz, de az én 1. szülésemnél pl egyáltalán le sem ereszkedett.

Semmi összefüggés nincs, akár 40. héten is szülhetsz, de az én 1. szülésemnél pl egyáltalán le sem ereszkedett.

Hétfön lesz 2 hete hogy császárral szültem. A menstruációs vérzésem meddig fog tartani kb?

Legjobb válasz: Szia.Sajnos választ adni a kérdésdre nem tudok,remélem lesznek majd olyanok akik igen. Nekem a pici még a pocimban van,és ha nem vagyok nagyon szemtelen megkérdezhetném hogy hogy zajlott a császárod?Meddig fáj,és mikor tudtál elõször felkelni?Több napig voltál e bent,és hogy közben amikor vágtak éreztél e valamit?Eddig úgy van hogy én is e sorsra kerülök,és nem tudom mi vár rám.Kérlek,ha lenne kedved,válaszolj nekem,persze nem kötelezõ.Bocs hogy nem erre a válaszra vártál. 36+6 hetes kismami

Szia.Sajnos választ adni a kérdésdre nem tudok, remélem lesznek majd olyanok akik igen. Nekem a pici még a pocimban van, és ha nem vagyok nagyon szemtelen megkérdezhetném hogy hogy zajlott a császárod?Meddig fáj, és mikor tudtál elõször felkelni?Több napig voltál e bent, és hogy közben amikor vágtak éreztél e valamit?Eddig úgy van hogy én is e sorsra kerülök, és nem tudom mi vár rám.Kérlek, ha lenne kedved, válaszolj nekem, persze nem kötelezõ.Bocs hogy nem erre a válaszra vártál. 36+6 hetes kismami
Sziasztok! Nekem 3 hónapja volt császárom, és a vrzés utána 3 hétig tartott, az utolsó héten már nagyon gyenge volt. De szerintem ez mindenkinél változó. A mûtét gyorsan zajlott, azért volt rá szükség mert a babám elakadt a szülõcsatornában. Gerincben érzéstelenítettek, így kedves válaszoló-kérdezõ :) nem éreztem a vágást. 12 óra után kellett felkelni zuhizni. Na, azt nem kívánom az ellenségemnek sem. Kb 3-4 napig borzasztóan fájt, nem mertem lefeküdni mert tudtam hogy fel kell kelni. Kedd reggel volt a császárom, péntek délben otthon voltunk. És napról napra könnyebb lett, teljesen jól úgy 2 hét után éreztem magam. A vágásom már nem is látszik, nem érzéketlen a hasam sem. Ez 1 hónap után jött helyre. De biztos ez a felépülés is egyénenként változó. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Szia semmi baj szívessen válaszolok: A mütét 1 álltalán nem fáj nem érzel semmit csak amikor a babát veszik ki akkor 1 kicsit kellemetlen de nem fáj. a mütét után 6 orával segítenek felállni ami fáj 1kicsit de utána majd könnyebb lesz ha már sétáltál. Ha felszívodó varratot kapsz akkor csak a két végét fogják lecsipni ami szintén nem fáj és ez után már tényleg könnyebb lesz nem fog fesziteni semmi. Engem a mütét után számított 5. napon engedtek haza kb 1 hétig fáj a seb (varrat szedés" után)de inkább csak feszül. Remélem kielégitõ választ írtam de ha mégsem akko rnyugodtan kérdez még és megprobálok válaszolni. Szép szülést neked!
Szia én ma 4 hete h császárral szültem és még mindig vérzek!
Én ma 10 hete, hogy császárral szültem. Nekem is kb. 3 hétig tartott a tisztulás, de az utolsó héten már nem is vér volt, csak a nyálkás valami. Elég volt a tisztasági betét is nappalra. Mivel engem este nyolckor mûtöttek, ezért nekem nem kellett felkelnem 5 óra múlva, csak reggel 7kor "állítottak talpra". Én semmit sem éreztem, azt sem, hogy veszik ki a babát. Felszívódós varratom volt, kedd reggel engedtek haza, akkor lecserélték a kötést, és azt mondta a doki, hogy 1 hét múlva levehetem. Azóta szinte már nem is látszik a vágás.
Köszi szépen.Ez bõven elég.Pontosan ezeket akartam tudni.Köszönöm szépen hogy válaszoltatok nekem.Jó babázást kivánok nektek.

Szombaton lesz 2 héte, hogy a párommal együtt voltam. Dec.15-én jött meg utoljára. Aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett. Lehetek terhes? Hétfőn tesztelem, de akkor még negatív volt.

Tudom, hogy korán teszteltem. :S mikor mutatna valós eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.

Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: A teszt elmaradt, mert reggel óta vérzek...(ez már rendes piros vér) Még így is lehetek babás?
szia!mi újság?teszteltél?vagy a barnázásból menszi lett?
Ha pont akkor volt peteérésed, akkor rá 2 hétre, vagyis most szombaton reggel, ki kell, hogy mutassa a teszt (ha már elég HCG-t tartalmaz a szervezeted). Bár ha ez a mai egy beágyazódásos vérzés volt, akkor lehet, hogy kellenne várnod hétfõig, ha negatív a teszt és addig nem jön meg. Azért remélem, hogy nem jött össze, ha nem akarod!!!
Mikorra várod a menzit?
remélem a pasidat meg már kirúgtad, hogy lehet ekkora paraszt valaki ??????
Sajnos igen. Reggel teszt! Még bármi lehet...
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom, már meg kellett volna jönnie. :S Kezdhetek megijdeni?
Csak azért, mert ha szabályos a ciklusod -pl.28 napos, - akkor már meg kellett volna jönnie. Holnap reggel elsõ vizeletbõl ismételd meg a tesztet. Remélhetõleg ez a barnás cucc a menzit jelzi és nem beágyazódás volt.
Szerintem menstruálsz, de azért a biztonság kedvéért lõdd el azt a tesztet!

A Pál utcai fiúkból a jövő hét hétfőn írat a tanár és nem olvastam. Milyen kérdések lesznek benne hogy azért ne legyen eggyes hanem ötös?

kérlek szépen titeket hogy jót írjatok és gyorsan kérlek .

Legjobb válasz: Miért ne legyen egyes? Még hogy ötös!?? Írni sem tudsz, nem is olvastad, még jó, hogy egyes jár rá... Te persze már most arra gyúrsz, hogy az élet ilyen, hogy teljesítmény nélkül, csak azért, mert ügyesen koldulsz, jönnek a sikerek... ideje lenne egyszer pofára esned.

Miért ne legyen egyes? Még hogy ötös!?? Írni sem tudsz, nem is olvastad, még jó, hogy egyes jár rá... Te persze már most arra gyúrsz, hogy az élet ilyen, hogy teljesítmény nélkül, csak azért, mert ügyesen koldulsz, jönnek a sikerek... ideje lenne egyszer pofára esned.
1. nem tudsz helyesen írni 2. nem tudsz fogalmazni 3. mi vagyok én látnok? amúgy egy nagyon jó könyv egy hétvége alatt kényelmesen elolvasható. rövidítve meg egy délelõtt se.
Amíg itt nyivákolsz, vedd a fáradtságot, és olvass! Az lesz a kérdés, hogy: - hogy hívták a kutyát? - Bodri - Ki volt szerelmes Pitypangba? - Bolha - Hány kockacukorral issza a kávét Béla bácsi? - 3
Ki volt Pál utcaiak vezére? Ki volt a Vörösingesek vezére? Sorold fel e két csapat szereplõit! Miért lett hõs Nemecsek? Hányszor és milyen körülmények között fürdött meg Nemecsek? Igazságosnak tartod-e, hogy Nemecsek neve kisbetûvel került bele a Könyvbe? Mi gittegylet? Mi az einstand? Igazságosnak tartod-e Áts Feri ítéletét a Pásztorok ellen? Milyen harci szabályokban egyeztek meg a fiúk? Ki volt az áruló? Melyek voltak a Pál utcai fiúk szabályai? Mi lett Nemecsek sorsa? Mi lett a grund sorsa? Ezek a kérdések valószínûleg benne lesznek, de ha nem olvasod el a regényt, akkor akárhány kérdést írogathatunk neked, úgysem tudod rá a választ!
Naiv vagy! Aki ilyeneket firkál ide, az nem akar tenni érte, csak ügyeskedni... Te minden bizonnyal azért olvastad el, mert lelkiismeretes vagy!
Ha mindenképpen ötöst akarsz akkor akár holnap is elolvashatod. Én is egy nap alatt olvastam.
Ja, és lehet, hogy megkérdezik a macska nevét is: Lukrécia!
A kérdező hozzászólása: KKKKKKÖÖÖÖÖÖSSSSSSZZZZZZIIIIII
Hát szerintem annak is örülj, ha nem lesz egyes, ne akarj ötöst. Egyébként a google a barátod biztos van fent rövid tartalom a könyvrõl.
A kérdező hozzászólása: bocsi akkor ne legyen ötös de kérlek írjatok jót
Egyetértek a 10-es válaszolóval. Feltett nagyon jó kérdéseket, de valószínûleg nem értesz belõle semmit. Ilyen formán a te kérdésednek sincs egyébként semmi értelme, nem olvastad a könyvet, nem tudhatod a kérdésekre a választ. Ellenben neten vannak fenn nagyon klassz kis rövidített olvasmányok, ha más nem, de legalább azt olvasd el. Bár a Pál utcai fiúk szerintem az egyik legjobb kötelezõ olvasmány. Ha már ezt sem tudod elolvasni, mi lesz veled gimiben, amikor jön az orosz irodalom? Nem lesz sétagalopp...

Hétfőn lesz 2 hete, hogy lefeküdtünk a párommal. Ha tesztelek, akkor már hiteles eredményt kaphatok?

Hétfő reggel szeretnék tesztelni. Igaziból nem szeretnék babát, de ha lenne sem lenne olyan nagy gond. Mivel távkapcsolatban vagyunk, csak aznap voltunk együtt... Ha hétfőn tesztelek, már megbízható lesz az eredmény?

Legjobb válasz: Mikor lenne a menstruációd? Mikor volt peteérésed?

Mikor lenne a menstruációd? Mikor volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy mivel nem pontos a ciklusom, ezért szeretnék már aznap tesztelni. Hétfõre, keddre, vagy szerdára várom.
A kérdező hozzászólása: Tehát peteérésem lehet, hogy akkor volt, mikor együtt voltunk, de nem biztos. Lehet pár nappal késõbb. Csak volt egy kis barna folyásom, ezért gondolom, hogy akkor volt.
hétfõn tesztelj elöször. kell a 2 hét hogy nagy esély legyen a pontos eredményre, de sokaknak akkor még nem mutat semmit csak pár nap mulva.
Tesztelj hétfõn ha - az még nem jelent semmit, aztán ha megoldható kétnaponta ismételd meg a tesztet, ha nem jön meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!