Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn nem megjönnie. Azon (15 db)

Hétfőn (nem) kellene megjönnie. Azon kívül hogy enyhe mellfeszülésem van és 37 fok a reggeli hőmérsékletem semmi tünetem nincs. Létezik azért hogy babás vagyok?

Nagyon szeretnénk már:-)

Legjobb válasz: Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :))))))

Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :) )))))
Szia. A hétfõ még nagyon messze van. A mellfeszülés a mensi elõjele is lehet. A hõd még hétfõ reggel is le eshet, úgy hogy egyenlõre ne bízz túlságosan benne. Én kívánom hogy úgy legyen, de engem is sokszor át vert a hõm. Sok sikert 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)
Én még kedden se csinálnék, nekem 7 hetesen derült ki hogy babás vagyok. Rengeteg tesztet dobtam így ki. Én egy hetet azért várnék még a hétfõ után is.
Mondjátok már meg hogy a kérdezõ, hogy tud komentet írni?köszke
Ha pl te vagy a kérdezõ, akkor alul van ott egy olyan, hogy: Komment küldése. Arra kell klikkelni, és beírni amit akasrz! :) )
Szia! Nekem 5 - én kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem elõször és pozitív lett. Eléggé féltem az eredménytõl, ugyanis nekem sem volt a 37, 2 fokos hõn és mensihez hasonló görcsön kívül semmi más tünetem. A melleim nem duzzadtak, nem feszülnek, nyomásra picit érzékenyek, hányingerem (még)nincs. Szorítok, hogy nektek is baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a kedves és drukkoló tanácsokat:-)

Az előbb teszteltem egy nagyon erős pozit! Hihetek ennek? De a nemvártnak csak hétfőn kellene nem megjönnie. De annyira erősen ott van a másik csík. Úristen annyira boldog lennék ha igaz lenne! Lehetséges ez, tényleg?

Legjobb válasz: Elvileg ha két csík van akkor valóban babás vagy! Nekem mondjuk anno menszi elõtt 3 nappal mutatott pozitívat a teszt!! Ha lehet azért inkább még ne nagyon éld bele magad mert hétfõ még messze van, de pozitív irányba ritkán téved a teszt!!!!

Elvileg ha két csík van akkor valóban babás vagy! Nekem mondjuk anno menszi elõtt 3 nappal mutatott pozitívat a teszt!! Ha lehet azért inkább még ne nagyon éld bele magad mert hétfõ még messze van, de pozitív irányba ritkán téved a teszt!!!!
Attól is függ, hogy milyen tesztet használtál... De szerintem már örülhetsz!
Lehetséges, hiszen nem biztos, hogy félidõben fogant a baba. Nekem pl. a menszi elõtt 1 héttel, du. lett +. Már akkor sejtettem, hogy elõbbi a baba valamivel. Azóta minden UH igazol. Jelenleg a 38. hetemet töltöm. Ja és gratula, remélem minden rendben lesz.
Még az is lehet, hogy régebben fogant meg. De ha erõs, akkor nem tévedhet :) Gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is van benne valami! :) ) El se tudom mondani mennire boldog vagyok! Még soha életemben nem éreztem ilyen gyönyörû boldogságot.
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon gratulálok mindenkinek!!!
Szia ! nekem mensi elott 5nappal mar pozitiv volt a tesztem...most 38dik hetesek vagyunk... SZeretnek szivbol gratulalni, ez bizony baba:) :)
Szerintem reménykedhetsz. Én is ekkortájt csináltam tesztet, pozitív lett, de azért a biztonság kedvéért a kimaradás után 1 héttel csináltam még egyet. Az én párom is megérezte, mikor terhes lettem, na nem ilyen korán.Sajnos volt közben egy vetélésem is 6 hetesen. Azt mondta a férjem, az akkori terhességemkor nem érzett semmit, csak ürességet, közönyt, csak nem merte nekem mondani. Akkor mégis van valami a dologban nem?
A kérdező hozzászólása: Jaj annyir annyira köszönöm, most nagyon sok erõt adtatok. Éreztem én a babát, egyszerûen csak tudtam hogy ott van, csak még magamnak se mertem beismerni mert féltem hogy megint csalódnom kell!!!!! Aztán csak ugy gondoltam hogy megpróbálom ma a tesztet és amikor megláttam a nagyon erõs +-t akkor elsírtam magam!!!
A kérdező hozzászólása: 25ös erõsségût. Én külföldön élek ugyhogy a teszt neve nem biztos hogy fog mondani valamit. Eddig még ezen a teszten soha nem volt pozitív eredményem!! Rögtön az tünt fel hogy milyen erõs a második csík. A párom pár napja mondogatta hogy biztos terhes vagyok, mert õ érzi.
megint en vagyok ..en is kulfoldon elek...usa-ban..te merre?38hetes kismama

Mikor teszteljek? Ma nem kellett megjönnie nem is jött, ha hétfön tesztelek az jó?

A hasam kemény néha görcsöl, a mellem nem fáj pedig mikor meg szokott jönni elötte 1-2 nappal érezni szoktam.

Legjobb válasz: hát én már holnap tesztelnék egyet reggel, és igen, hétfõn is, drukkolok, és irigylem, ha kibírod hétfõig!

hát én már holnap tesztelnék egyet reggel, és igen, hétfõn is, drukkolok, és irigylem, ha kibírod hétfõig!
Nekem kedden nem kellene megjöjjön, de már ma teszteltem, háááátha :) (persze negatív lett...) Szerintem is tesztelhetsz holnap, csak ha esetleg nem mutat semmit a teszt, ne fogd fel csalódásként. De ha félsz, akkor tényleg várd meg a hétfõt. (én tuti képtelen lennék ;) )
Én a nemvárt elõtt teszteltem 4 nappal pozitívat, szerintem ha sikerült, már akár most is tesztelhetsz egy halványat. Pé-tõl függ, hogy mikor volt.

2 napja lefeküdtünk párommal de nem védekeztünk. Õ nem ment el az aktus során. Hétfőn azt vettem észre hogy barna folyásom van csak pár csepp. Elméletileg jövőhéten kéne megjönnie majd. De idáig ilyen nem volt velem. Valami tipp hogy ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: “Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart

“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart
én az elsõre tippelek, vagyis erre (csak mert elég rosszul másolta be) a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya gratulálok:)
jujj, én elkezdenék izgulni a helyedbe
Ha két napja volt az aktus, biztos hogy nem beágyazódás. Az legalább 7-10 nap, a petesejt megtermékenyítésétõl számítva. Lehetséges hogy peteérésed volt, ha volt orgazmusod, és az járt egy kis pecsételéssel, vagy az aktus közben valahogyan megsérült a nyálkahártyád a hüvelyedben.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk boldog lennék nagyon ha igaz lenne. Akkor viszont nem értem, miért parázol, hogy terhes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk boldog lennék nagyon ha igaz lenne.
A 'nem nagyon lehetek' és a 'biztosan nem lehetek' között igen kevés a különbség :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen izgulok is. De ha nem ment el az aktus során akkor nem nagyon lehetek az vagy nem tudom. 1 héten belül kiderül addig meg...... :)
Várj a jövõ hétig, és ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor a hormonális hatásoknak köszönhetõ "beágyazódási vérzés" volt. Ha negatív, akkor csak simán "hiba a rendszerben". Egyébként meg nem értem. Akarsz gyereket vagy sem? Ha nem akarsz, akkor miért a lehetõ legmegbízhatatlanabb módszert választod a védekezésre. Miért kockáztatsz?
Hát kérdezõ, nagyon pótold be a hiányosságot, ami a felvilágosítás terén van nálad! Ejakuláció NÉLKÜL az ELÕVÁLADÉKTÓL is teherbe lehet esni, mivel az is rengeteg élõ spermiumot tartalmaz! Ezért a megszakított közösülésnek olyannyira rossza statisztikája, hogy kb 100-ból 40-en teherbe esnek utána! Most annyit tudsz tenni, hogy kivárod a várt menstruációt és csinálsz a várt napján egy terhességi tesztet. A pecsételés egyébként lehet hormonzavartól is (progeszteron), ha gyakran van, akkor orvoshoz kell vele menni.

Mi lehet a gond? Túl vagyok egy clostis "kúrán", minden rendben volt az ultrahang szerint, volt peteérésem is! Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, de még eddig semmi! Terhes nem lehetek tuti, mert még nem próbálkoztunk élesbe!

Legjobb válasz: ha beavatkoznak a szervezet mûködésébe, megváltozhat a sziklus hossza. azt viszont nem értem miért csináltál végig egy clost kúrát, ha nem próbáélkoztok élesbe????

ha beavatkoznak a szervezet mûködésébe, megváltozhat a sziklus hossza. azt viszont nem értem miért csináltál végig egy clost kúrát, ha nem próbáélkoztok élesbe????
Nekem is az elsõ clostis hónapba 11 nap késéssel jött meg, a második hónapba már csak 4napot késett.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy picit megnyugodtam, még türelmesen várok...! Azért nem próbálkoztunk még élesbe, mert arra volt kiváncsi a doki, hogy van e peteérésem, mert a fog.gátló abbahagyása után hónapokig kimaradt a havi...!

Május 23-án feküdtem le a barátommal. és hétfőn kellett volna megjönnie. Használtunk gumit és nem szakadt ki. De még mindíg nem jött meg, lehet hogy csak az idegeskedés miatt?

a suliban is most vannak a vizsgák. mennyi esély van arra, h terhes vagyok? köszi szépen

Legjobb válasz: Szia! Szinte 0 az esélye, hogy terhes légy! Egyrészt, ha a gumit jól használják, véd, másrészt 4 nappal a várható menstruáció elõtt már nem életképes a petesejt. Spontán ovuláció meg ilyenkor nagyon ritka. Szóval: NYUGI, biztos, hogy az idegességtõl késik. Nekem is volt már ilyen, egy-másfél hét késés is beleférhet. Teszt felesleges!

Szia! Szinte 0 az esélye, hogy terhes légy! Egyrészt, ha a gumit jól használják, véd, másrészt 4 nappal a várható menstruáció elõtt már nem életképes a petesejt. Spontán ovuláció meg ilyenkor nagyon ritka. Szóval: NYUGI, biztos, hogy az idegességtõl késik. Nekem is volt már ilyen, egy-másfél hét késés is beleférhet. Teszt felesleges!
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl és kiderül! Most felesleges tippelgetni...
Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idõ után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog".
Amúgy az elsõ válaszoló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! ma reggelre megjött. :) még soha nem örültem neki ennyire :)

Lehetek terhes? Pénteken voltam előszőr eggyütt a barátommal (nekem az volt az első) . Elméletileg hétfőn kellett volna megjönnie. Gumival védekeztünk, nem szakadt ki

Gyógyszert nem szedek de mindig hétf?n délel?tt szokott megjönni. Szerintetek mennyi id?t késhet az els? után? És ugye terhes sem lehetek? Köszi

Legjobb válasz: Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.

Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.
Teljesen felesleges tesztet csinálnod mert peteérésed a világon sem volt akkor. Dehogy vagy terhes.
Az idegeskedéstõl is késhet, valamint a szex kicsit felkavarja a hormonokat a szervezetben ezért elõfordulhat hogy késik. Ne aggódj, legyél biztos magadban, hiszen védekeztetek, tehát nem lehet gond. Próbálj meg megnyugodni és akkor megjön, alig késett még.
Nekem négy napot késett az elsõ után, szóval szerintem nyugodj meg, mert tényleg késhet az idegeskedéstõl is :)
nekem 3 évig rendszeres volt, majd látszólag minden különösebb ok nélkül teljesen összezavarodott. azt mondják, hogy a hormonszintemet megzavarta a barátom, pedig akkor még nem is feküdtünk le. most olyan lassan 4 hónapja a ciklusom, hogy késett már másfél hetet, 3 napot, egy napot, legutóbb meg 2 nappal elõbb jött meg, és ilyet még nem csinált. én szombaton feküdtem le vele elõször, két hét múlva kell megjönnie, majd kíváncsi leszek:) de szerintem ne aggódj. mindenesetre örülök, hogy védekeztetek, nem vagytok olyan felelõtlenek, mint sokan mások a mai világban. nyugi, szinte 100%, hogy nem lehetsz terhes.

Fogamzásgátlót szedem, hétfőn kelett volna megjönnie, meg is jött, de gyengén mintha az utolsó napjaim lennének? Volt már valakinek ilyen? Nem tudom mire gondoljak

Legjobb válasz: Persze, amióta fogamzásgátlót szedek.:) Ez teljesen természetes, a gyógyszer lecsökkentheti a vérzés erõsségét. Nálam is jóval kevesebb lett a vérzés mennyisége és a vérzéssel töltött napok száma is a gyógyszer hatására.

Persze, amióta fogamzásgátlót szedek.:) Ez teljesen természetes, a gyógyszer lecsökkentheti a vérzés erõsségét. Nálam is jóval kevesebb lett a vérzés mennyisége és a vérzéssel töltött napok száma is a gyógyszer hatására.
Nincs okod az aggodalomra. Nekem volt már, hogy meg se jött és paráztam, de elmentem dokihoz, aki megvizsgált és azt mondta, hogy ez nõknél elõfordulhat. Egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: eléggé megijedtem..több mint egy éve szedem és az elsõ hónaptól beállt, és ahogy írtátok le is csökkent a mennyiség és a napok száma is.de most mégis olyan furcsa hogy meg is jött meg mégse mert körülbelül az utolsó napon ilyen kevés mikor már szinte semmi nincs...köszönöm a válaszaitokat!
nekem pont most volt ilyen! szedtem fog. gátlót, és úgy jött meg, mint eddig. de átálltam egy másikra, és akkor szinte alig jött meg, kb 3 napig tartott és alig jött valami. kicsit megijedtem, de úgy látszik, ez valahogy másképp hat :)
A kérdező hozzászólása: De nem volt semmi bajod ugye?

Hétfőn szeretkeztem barátommal, és csütörtökön megjött a havim, (aminek 2 hét múlva kellett vlna megjönnie)! Védekeztünk, de lecsúszott a gumi, azt nem tudom hogy elment e akkor. Nem kérdeztem. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb

hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb
A kérdező hozzászólása: Hát végül is bennem maradt az óvszer ! 18 éves vagyok, a havim már beállt normálisan!
Kicsi az esélye ..azt írtad megjött?? akk meg nincs gond figyi ha nagyon félsz menny el nõgyógyászhoz remélem kapcsolatba vagy a sráccal hogy tudjon támogatni ha esetleg jön a baba
am katka vagyok és eddig mind a 2-õt én írtam..L/16 azért merek Ilyen bátran írni mert a volt barátom anya Ápolónõ volt.Nagyon sokat parázok én is van hogy védekezésnél hogy kiszakad stb... volt egy olyan hogy pont elment kihúzta de azért na .. ahogy lehetett...:S Akkora elmagyarázott mindent azóta számolok és vigyázok jaa és védekezek arra is nagyon figyelek közbe közbe te is nézz oda a kotonra és úgy nem lesz baj a mostani barátoméra nem találok rendeset és van hogy oylat veszek ami kicsi és alig marad meg... Persze nekem most áll be 2 hónapja napra pontosan jön meg ..Fõ a biztonság azért kÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál, rendes vagy! Valamilyen szintem megnyugtattál, de azért veszek egy tesztet :)
Valószínûleg igen.
A kérdező hozzászólása: Lehetek terhes???
Ha tudod, hogy kb.mikor voltatok együtt onnan számított 12-14 nap múlva kimuatatja a teszt a terhességet, vagyis onnantól érdemes tesztelni! Drukkolok neked!
szia nekem is penteken kelett volna megjonnie de meg semmi. nagyon jo lenne a jonne a kisbaba. drukkolok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!