Találatok a következő kifejezésre: Hétfőn nem megjönnie, fájdogál (3 db)

Hétfőn (nem) kellene megjönnie, fájdogál a hasam, a reggeli hőm 36, 9, állandó hangulatváltozásom van, bármelyik pillanatban el tudnám sírni magam, a melleim enyhén fájnak. Lehet hogy babás vagyok?

Legjobb válasz: Szia! 50-50% az esély. A hõmérséklet a mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni pár tizedet. Ha hétfõn is magas a hõmérsékleted akkor lehet, hogy babás vagy.

Szia! 50-50% az esély. A hõmérséklet a mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni pár tizedet. Ha hétfõn is magas a hõmérsékleted akkor lehet, hogy babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)

2 hete fájdogál a jobb oldali petef. -em és a derekam. éjjel többször megyek wc-re. folyásom nincs. hétfőn(nem)kell megjönnie. baba v. nem?

Legjobb válasz: Még korán lenne bármit is mondani. Ha kimarad a vérzésed, akkor lehet gyanakodni.

Még korán lenne bármit is mondani. Ha kimarad a vérzésed, akkor lehet gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: igazad van!de ez a hónap olyan furcsa dolgokat produkált.olyan megjön érzéseket, nyomásokat, szokásosnál több pisiket és a párommal is dolgoztunk a dolgon.remélem jó idõben.és talán ami a legfurcsább hogy fogytam pedig jóval többet eszem mint általában.
a tobbszori vizeles az indokolatlan fogyas utalhat magas cukor ertekre......elsosorban a cukromat nezetnem meg!
A kérdező hozzászólása: a cukrommal sosem volt baj, ez kizárt!
A kérdező hozzászólása: ja, annak idején azt hallottam ha valaki terhes elõször fogy és csak utána hízik.mint az újszülött babák.és nem hülyeség!
Nekem már aznap halványan kimutatta, amikor nem vártam! Sok sikert!
nekem pénteken kéne megjönnie, és már 3 napja úgy fáj a hasam, mint akinek megjön. Lehet, h nem is fog megjönni. :) Állítólag fájhat úgy az ember hasa a kori terhességnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!