Találatok a következő kifejezésre: Hétfön voltam és 4-5 (5 db)

Hétfön voltam dokinál és 4-5 hetes terhességet állapitott meg. a petezsák mérete 4mm. ez normális ugye?

Legjobb válasz: Én 5 hetesen voltam, az én kis petezsákom 5mm-es volt. Szerintem normális.

Én 5 hetesen voltam, az én kis petezsákom 5mm-es volt. Szerintem normális.
nekem 5 hetesen 13 mm-es volt, ma voltam megint, most 7 hetes vagyok, és 37 mm-es petezsák szerepel a leleten.
Én tegnap elõtt voltam elõször UH-n, papír szerint 5 hetes vagyok, fogantatástól számítva viszont csak 4 és nekem 12 mm-es volt a petezsák és 1, 9 mm-es a szikhólyagocska, amibõl babóca lesz. Lehet, hogy a mi babánk a kastély méretû lakásokat szereti?!
4-5 hetesnek jó, gondolom 2-3 hét múlva megnézi van.e szívhang.
A kérdező hozzászólása: Két hét múlva kell visszamenni.De mi az az echogyûrû?
Tökéletes, mert nem lehet egyszerre kifejlõdve. 2 hét múlva lesz szívhang is. Sok boldogságot!

Kevés spermaszámot (4 m) okozhat, hogy a vizsgálat előtt nem volt meg az 5 nap önmegtartóztatás? (hétfőn még együtt voltunk, és pénteken volt a vizsgálat. )

Legjobb válasz: 1 nap sztem nem sokat befolyásolhat,mert sok különbség sztem nem lenne,fõleg ha belegondolunk hogy a 2 nap együttlétet javasolják,és volt akinél nem 5 napot mondtak hanem 4-et ,úgy hogy sztem nem itt lesz a gond, ha van egyáltalán a párodnak

1 nap sztem nem sokat befolyásolhat, mert sok különbség sztem nem lenne, fõleg ha belegondolunk hogy a 2 nap együttlétet javasolják, és volt akinél nem 5 napot mondtak hanem 4-et , úgy hogy sztem nem itt lesz a gond, ha van egyáltalán a párodnak
Nem akarlak elkeseríteni de ez annyira kevès , hogy az az 1 nap màr nem oszt nem szoroz. Màs lehet a problèma , nem àrtana egy kivizsgàlàs . A pàrom màr többszôr volt vizsgàlaton (nàla a mozgàssal van gond) a spermaszàm 2 nap utàn is majdnem ugyanannyi volt , mint egy màsik vizsgàlatnàl 4 nap utàn.
Szerintem igen! nem véletlenül mondják az orvosok az 5 napot!!!!!!
Szerintem ennyire nem befolyásolhatja. Ha elõzõ nap együtt lettetek volna, az igen, de szerintem a 3-4 nap elég sok.
nálunk is ez van, de csak 3 vagy 4 napot hagytunk ki, a doki azt monjd a a4 nap elég. nálunk 18 , 6 majd 20 millio/ml lett.


Hogy lehet? Hétfőn voltam uh-n, a petezsákot látta, 5 mm és azt hogy a szikhólyag sejthető. Azt mondta 4 hetes vagyok és 2 hete fogant. De az nenm lehet.

Abban az id?ben együtt sem voltunk. Amikor elképzelhet? az júli 29 (20.nap). Már 10 napja késik,és 30 naposak a ciklusaim. Nem túl pici? Elvileg ma lennék 6 hetes. Jövöhéten megyek vissza. Lehet hogy lesz szívhang? Vagy még nem? Most van szikhólyag vagy nincs? Tüneteim se nagyon vannak, néha émelygek evések után meg szédülök. A cicim kicsit nagyobb lett, de nem fáj. Ez normális?

Legjobb válasz: Köszönöm! Remélem hogy lesz szívhang is és már van szikhólyag is!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem hogy lesz szívhang is és már van szikhólyag is!
Egyáltalán nem gond! Szívhang a 6-7-8 héten lesz! Sok boldogságot!
Szia!Dehogy gond, hogy még nincs szívhang.Még túl korán mentél.Nekem 7 hetesen volt.Nem lesz semmi baj!Pihenj sokat. 19 hetes
Ilyenkor még nincs szívhang. Legkorábban a 6. héten látnak pulzálást, ezért hívott vissza két hét múlva, mert akkor már minden bizonnyal lesz. Semmi gond nálad, növöget szépen a picikéd!
Szia Én 5 hetesen voltam és akkor csak annyit mondott, hogy egy 5, 6 mm embriócsomó sejthetõ. 2 hét múlva rendelt vissza és akkor már volt szívhang is. Nem lesz semmi baj, csak vigyázz magadra! 37 hetes km
Szia én is ennyi idõsen mentem dokihoz nekem még csak petezsák volt szikholyag nem mindenki ijezgetett de én tudtam hogy semmi baj nem lesz és bennem ficereg a 20hetes kislányom:) szal nyugi minden rendben lesz:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!