Találatok a következő kifejezésre: Hétfön voltam és (104 db)

Most kezdtem el egy új edzés tervet, eddig heti 5ször voltam terembe fejlõdtem de az izületeim nem bírják, folyton kimerült voltam és nem bírtam megmozdulni se! Most a szokásos 3 napos edzés tervet csinálom hétfõ, szerda, péntek?

Hétfõ:mell,bicepsz,csuklyás izom,has szerda:hát,tricepsz,has,péntek:láb,váll,has!az a problémám,hogy pl hétfõn tolok bicepszet és utánna egy hét pihenõ arra az izomra,és az utobbi idõben nem vettem észre túl nagy fejlõdést magamon!!ja és minden izomra 3 gyakorlatot végzek!!

Legjobb válasz: Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.

Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ!Étrend megvan vitamin is csak eddig gyorsabb volt a fejlõdés igy is nehezen hízó alkat vagyok de most felszedtem egy kis izmot!Csak azt érdekelne hogyan tudnám újra beindítani ezt a fejlõdést mert szerintem most egyáltalán nem fejlõdök csak maximum szinten tartom az izomzatom!!
Biztos van eredmény csak lehet te nem látod :) mérd meg most es 2 hónap múlva de növelheted a napi bevitt fehérjet legfõképp a ch-t :)
Ja meg a kezdeti gyors.fejlõdés után lelassul ám.

13 Hetes terhes vagyok, hétfőn voltam Uh. -on és alábbi méreteket kaptam. CRL: 63mm BPD:21, 5mm AC:54mm NT:1, 5mm Kinek milyen méretei voltak ennyi idősen? Remélek ezek a méretek megfelelőek.

Legjobb válasz: Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1,2 mm.nekem ezek az eredmények.

Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1, 2 mm.nekem ezek az eredmények.
Utolsó! Biztos nem a teljes hossz volt 77 mm? mert nekem a héten 55, 4 mm-t mértek CRL-nek és ez alapján számolták 12+5-nek. És a terhesség hétrõl hétre adatai szerint a magzat teljes hossza kb 80 mm a 12. héten.
Nekem ezek voltak 13. héten: CRL:63 mm BPD: 22mm NT: 2, 1 mm
Elsõ vagyok.A papiron ez volt.
11+6hetesen: CRL: 51mm BPD: 17mm AP: 19mm NT: 1, 4mm
12+3 naposan.. CRL: 56mm BPD: 20mm NT: 1, 8mm de ezek a pár napok is sokat számítanak a méreteket nézve.. :)

21. hetes terhes vagyok. Hétfőn voltam vizsgálaton, minden rendben volt. Most voltam a wcén és nagyon pici rózsaszínes váladékot láttam. Mennyire veszélyes ez?

Canesten kupot kaptam hétf?n, mert picit fel vagyok fázva:(

Legjobb válasz: Szia! A Canesten kúppal én is így jártam,nagyon meg voltam ijedve,beszéltem a dokival,és abba kellett hagynom a használatát,mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák,azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj,biztoa a kúptól,amúgy nem érzed hogy ég,csíp,hogy marná a hüvely falát?

Szia! A Canesten kúppal én is így jártam, nagyon meg voltam ijedve, beszéltem a dokival, és abba kellett hagynom a használatát, mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák, azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj, biztoa a kúptól, amúgy nem érzed hogy ég, csíp, hogy marná a hüvely falát?
Szia!Én is fel voltam ázva és a égén nekem is haematomás lett a vizeletem!Urológushoz menj el és õ felír neked gyógyszert, mert ez veszélyes, vetéléshez vezethet:(.Sajna és 32 hét alatt nagyon sokszor szenvedtem vele:( jobbulást!
Elsõ válaszoló vagyok, neked nem a pisid véres, hanem a hüvelybõl látod a rózsaszín váladékot, nem? Vagy félreértettelek?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam az orvosomat, azt mondta, ilyen gyulladás esetén elõfordul...valószínû a Canestentõl van... nagyn megijjedtem, mert 8.hetesen bevéreztem.azóta mindentõl pánikolok:( 3 napja használom a Canestent, eddig nem volt semmi tõle...de lehet abbahagyom:(
A kérdező hozzászólása: Törléskor vettem észre a papiron..:(
Hívd fel a dokidat. Jobb félni, mint megijedni! 23 hetes kismama

Norcolutot szedek már 3 napja, napi 2x1-et. Hétfőn voltam dokinál, és az ultrahangon nem látott semmit, de 2 napja nagyon ég a gyomrom, és kevesebbet eszem. Lehet a gyógyszertől?

Legjobb válasz: A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

Hétfőn voltam dokinál, akkor derült ki, hogy 7 hetes terhes vagyok. Azóta ráz a hideg, görcsöl a hasam, bágyadt és nagyon fáradt vagyok. A vérnyomásom ingadozik, és délutánonként hányingerem van. Egyszerűen csak peches terhesség?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok a 21. hétben. A legelsõ idõkben engem is minden nap rázott a hideg, de hamar rájöttem, hogy a fáradtság miatt. Volt olyan, hogy este héttõl reggel f9ig aludtam. Hál istennek tudok itthonról is dolgozni. Ne idegeskedj, ha nem vagy jól, fáj a pocid, aludj, pihenj. Sokat voltam ideges az elején én is. Volt éjjel, hogy szörnyû görcsre ébredtem, halálra rémültem. Eltelt vagy fél óra mire rájöttem, hogy fel vagyok puffadva. Nem ismertem az érzést elõtte. Hajnali 2-kor ment a férjem a gyógyszertárba espumisanért. Dokihoz járj rendszeresen, mindig figyelj, hogy ne hajtsd túl magad. Drukkolok!!

Szia! Én most vagyok a 21. hétben. A legelsõ idõkben engem is minden nap rázott a hideg, de hamar rájöttem, hogy a fáradtság miatt. Volt olyan, hogy este héttõl reggel f9ig aludtam. Hál istennek tudok itthonról is dolgozni. Ne idegeskedj, ha nem vagy jól, fáj a pocid, aludj, pihenj. Sokat voltam ideges az elején én is. Volt éjjel, hogy szörnyû görcsre ébredtem, halálra rémültem. Eltelt vagy fél óra mire rájöttem, hogy fel vagyok puffadva. Nem ismertem az érzést elõtte. Hajnali 2-kor ment a férjem a gyógyszertárba espumisanért. Dokihoz járj rendszeresen, mindig figyelj, hogy ne hajtsd túl magad. Drukkolok!!
Szia! A hidegrázás nem tudom mitõl van; a hasad görcsölése nem túl jó. (nem ijesztgetésképpen , de a feszülés meg a görcsölés közt van különbség. Az utóbbi terhességi tünet) A bágyadtság "természetes" tünet , próbálj meg minél többet pihizni.A vérnyomásod ingadozása úgyszintén nem túl jó (pihenés ajánlott és a dokid véleménye); a délutáni hányinger meg szintén terhességi tünet , bár van akinél reggeltõl estig tart.
Szia! Szerintem egyáltalán nem kell, hogy aggódj. A terhesség 5-7. hetében teljesen normális ha pl. szúr a petefészked a sárgatestérés miatt és a görcsölgetés is amiatt gyakori, mivel ha nem estél volna teherbe, akkor ezidõtájt lenne peteérésed. A szervezet és a hormonháztartás pedig nem áll át egyik napról a másikra. A hidegrázás pedig egyáltalán nem vetélési tünet. Nálam mind az elsõ, mind a mostani terhességemnél a 6-13. hetet végigkísérte a hányinger és a folyamatos hidegrázás, aztán mind a kettõ elmúlt szinte egyik napról a másikra. "Csak" a fáradékonyság maradt meg, mint terhességi tünet végig a terhesség alatt. És az elsõ terhességem során makkegészséges kisfiam született, most pedig eddig még minden eredményem jó lett, úgyhogy bízom benne, hogy most is sikerül egy egészséges babának életet adjak.
Szia!A hidegrázás lehet vetélés elõjele.Jobban tennéd, ha bemennél az ügyeletre, mivel nem minden vetélés jár vérzéssel is, és ez nagyon komoly dolog.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõn a doki azt mondta, a hasfeszülés normális, addig semmi más bajom nem volt. Azóta jöttek elõ ezek a tünetek. Sajnos helyettesítõ orvos volt, aki nem mondott semmit azonkívül, hogy: "6 hetes és 5 napos terhes, szívmûködés normális". Hétfõn visszamegyek, csak egy kis igazolást szerettem volna kapni, hogy nincs semmi baj, hogy mással is volt hasonló. Azért köszönöm.
A kérdező hozzászólása: jajajaj! nagyon megijjesztettél! itt elég ...... az egészségügyi ellátás, hétfõn mindenképp megyek dokihoz, remélem nem lesz semmi baj. nincs mérhetõ lázam, csak a hideg ráz. vérzés egyáltalán nincs, és ezek a tünetek mindig munkából hazajövet jönnek elõ. addig meg pihenek, (nincs is energiám semmit csinálni). köszönöm a válaszokat!
Nyugodj meg, engem is ráz a hideg, legszívesebben télikabátban járnék, pedig a hõm csak 37.1! (10hetes kismama)
Szia!ne izgulj, én 7+1napos vagyok, és engem is ráz a hideg egész nap.Van már két gyönyörû gyermekem és velük is ez volt, majd elmúlik, én nem idegeskednék a helyedben.Ja és én is egész nap émelygek, még a vizre sem birok ránézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megnyugtattatok, azért hétfõn megyek dokihoz, de legalább nem áll görcsben a gyomrom!! Mindenkinek jó egészséget!!!! :)

Hétfön voltam dokinál és 4-5 hetes terhességet állapitott meg. a petezsák mérete 4mm. ez normális ugye?

Legjobb válasz: Én 5 hetesen voltam, az én kis petezsákom 5mm-es volt. Szerintem normális.

Én 5 hetesen voltam, az én kis petezsákom 5mm-es volt. Szerintem normális.
nekem 5 hetesen 13 mm-es volt, ma voltam megint, most 7 hetes vagyok, és 37 mm-es petezsák szerepel a leleten.
Én tegnap elõtt voltam elõször UH-n, papír szerint 5 hetes vagyok, fogantatástól számítva viszont csak 4 és nekem 12 mm-es volt a petezsák és 1, 9 mm-es a szikhólyagocska, amibõl babóca lesz. Lehet, hogy a mi babánk a kastély méretû lakásokat szereti?!

Mi lehet? Hétfőn strandon voltam és hát eléggé leégtem. Ez így önmagában még nem is lenne olyan nagy probléma viszont tegnapra a hasam bedagadt.

mára pedig a homlokom is de nagyon :SS meg van püffedve főleg a két szemöldököm között.. ilyen még sose volt hiába égtem le.. ma voltam orvosnál és azt mondta, hogy a napégés járhat duzzanattal és lehet, hogy egy kis napallergia is szóba jöhet.. valakinek volt már ilyen? hogyan kezelte?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy,csak az egész arcom fel volt püffedve,dagadva,nem túlzok,mintha összevertek volna baseball ütõvel.Én bõrgyógyásznál voltam,kaptam rá kenõcsöt.Az egyik orvos a nap fototoxikus hatásáról beszélt,hogy amiatt van.Napallergiám soha nem volt,a tünetek sem egyeztek vele(az kis hólyagokkal is jár)itt viszont hirtelen kaptam nagy dózist,ez volt a baj.

Nekem ugyanígy, csak az egész arcom fel volt püffedve, dagadva, nem túlzok, mintha összevertek volna baseball ütõvel.Én bõrgyógyásznál voltam, kaptam rá kenõcsöt.Az egyik orvos a nap fototoxikus hatásáról beszélt, hogy amiatt van.Napallergiám soha nem volt, a tünetek sem egyeztek vele(az kis hólyagokkal is jár)itt viszont hirtelen kaptam nagy dózist, ez volt a baj.
A kérdező hozzászólása: Hu remélem azért nem lesz felpüffedve az egész arcom mert jövõhét kedden kresz vizsgám lesz :S Milyen kenõcsöt írtak fel neked? Akkor gondolom erre nem jó a kalcium injekció.. Nálam is ugyanígy van.. Hirtelen nagy dózis :S Köszönöm szépen a válaszodat! :) Megnyugtattál, hogy akkor semmi komolyabb (:
Nekem egy-két nap elteltével még rosszabbodott...bocsi, nem ijesztgetni akarlak.A kenõcsre sajnos nem emlékszem, azt hiszem vmi szteroid tartalmú volt.Menj el a bõrgyógyászhoz minél elõbb, kell, hogy adjon rá valamit.Nekem 2 hét volt mire nagyjából meggyógyult, a 3.héten már csak piros volt, utána elmúlt teljesen.Csak sajnos a bõrnek ez nem tesz jót, és gyorsíthatja az öregedését, meg hajlamosabbá tehet a bõrrákra.Használj fényvédõt! én is ezt teszem azóta.Tavasszal krém nélkül kicsit óvatosan merészkedj ki a napra, de azt sem a déli órákban, így kap egy kis napot a bõröd, és felkészültebb lesz a további sugárzással szemben, nem fogja sokkolni annyira a további dózis.De ezt is csak a kora délelõtti, vagy késõ délutáni órákban tedd, egyébként mindig vigyázz.
Ja és addig ne kend be semmivel, csak amit az orvos mond! muter mondta rakjak rá aloa verát, de mondta az orvos, hogy nem szabad, mert az csak rosszabbítja.

Bnőmmel hétfőn voltunk először, aztmondta nemfájt nemvolt baj, jo volt. és ma este (szerda) szolt hogy vér volta vizeletébe? Ez mitől lehet?

(szüzesség elvesztése után nem vérzett)

Legjobb válasz: Irány a doki. Szerintem semmi komoly, de inkább nézze meg egy doki is.

Irány a doki. Szerintem semmi komoly, de inkább nézze meg egy doki is.
Amikor pisilt akkor jött vér, tehát a pisi volt rózsaszínes, vagy amikor kitörölte. Mert ha akkor amikor kitörölte, akkor az valószínûleg a hüvelyébõl jött, viszont ha a pisije volt rózsaszín/piros, akkor sûrgõsen doki. Ha a hüvelyébõl jött akkor az vagy menszi lesz vagy a szex miatt van.
A véres pisinek és a szûzesség elvesztésének semmi köze egymáshoz, pláne nem ennyi idõ után. Ha a pisi volt véres, menjen dokihoz, ha a hüvelyébõl jött, mensi lehet.
Mikor a barátommal elõször lefeküdtünk szintén nem véreztem, viszont mivel elõször voltam valakivel a felfázás tünetei jelentkeztek rajtam, köztük ez a gond is.Amikor elmentem az orvoshoz és elmondtam neki a próblémám, õ mondta hogy az elsõ szeretkezésnél elõfordulhat egy ilyen.És kaptam gyógyszert felfázás ellen!!És azóta elmúlt és nem jelentkezett!!De fontos az is hogy óvszerrel vagy nem, mert mi mást használunk tehát gumi nélkül volt az elsõ!
ugyanúgy ha meg van a menszesze és nem használ tampont akkor is véres a vizelete lehet vérzett egy kicsit és amiatt, elég közel van egymáshoz a két dolog ezért elõfordulhat h a vizelet leöblíti a hüvelybemenetnél található vért
Szerintem menj urulógushoz, de nem hinném h van összefüggés a szalmonella és a vizeleted közt

A barátomal hétfőn voltunk együtt úgy (12-én) és kilyukadt a gumi és utána egyből szedtem a 72-órás gyógyszert be, és azóta még nem jött meg. Mért nem jöt meg még mindig?

nem is izgulok meg minden. És tegnap vettünk tesztet és negatív lett, de azt mondták h 5-6nap után meg nem lehet rendesen megnézni h terhes vagyok-e.

Legjobb válasz: Kicsit azért nem ártana tájékozódni a témában, nagyon sok ilyen kérdés is felmerült már. Azért nem jött meg, mert a szervezetedet összekavarta a 72 órás, tudod, milyen hormonadag van ebben? Most még egy ideig nem is fog megjönni, vagy megjöhet és furább lesz, mint eddig. Nyugodj meg, ha rögtön uténa bevetted, nagyon minimélis az esély a terhességre, de ennyi idõ után a teszt sem mutatja ki. Várj még 1,5 v.2 hetet, akkor kimutatja, ha van valami. Javaslom a fogamzásgátlü tablettt, az ilyenek elkerülése végett.

Kicsit azért nem ártana tájékozódni a témában, nagyon sok ilyen kérdés is felmerült már. Azért nem jött meg, mert a szervezetedet összekavarta a 72 órás, tudod, milyen hormonadag van ebben? Most még egy ideig nem is fog megjönni, vagy megjöhet és furább lesz, mint eddig. Nyugodj meg, ha rögtön uténa bevetted, nagyon minimélis az esély a terhességre, de ennyi idõ után a teszt sem mutatja ki. Várj még 1, 5 v.2 hetet, akkor kimutatja, ha van valami. Javaslom a fogamzásgátlü tablettt, az ilyenek elkerülése végett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!