Találatok a következő kifejezésre: Hétfön töltöm 40. hetem. Mikor (3 db)

Hétfön töltöm a 40. hetem. Mikor inditják meg a szülést ha nem jön a babó magátol?

Legjobb válasz: Ez abszolút orvos- és helyzetfüggõ. Ha a babával minden rendben van, akár 1-2 hetet is várhatnak a terminus után. Burokrepesztést (ez a szülésbeindítás szerintem legkíméletesebb módja) csak akkor tudnak végezni, ha már nyitva a méhszáj. Ha nincs nyitva a méhszáj, de be akarják indítani, akkor oxitocint adnak, ez már nem olyan kellemes... A te esetedben erre a kérdésre csak a saját orvosod tud konkrét választ adni. Problémamentes, könnyû szülést kíván egy 3. babáját váró 32. hetes kismama

Ez abszolút orvos- és helyzetfüggõ. Ha a babával minden rendben van, akár 1-2 hetet is várhatnak a terminus után. Burokrepesztést (ez a szülésbeindítás szerintem legkíméletesebb módja) csak akkor tudnak végezni, ha már nyitva a méhszáj. Ha nincs nyitva a méhszáj, de be akarják indítani, akkor oxitocint adnak, ez már nem olyan kellemes... A te esetedben erre a kérdésre csak a saját orvosod tud konkrét választ adni. Problémamentes, könnyû szülést kíván egy 3. babáját váró 32. hetes kismama
5-ös vagyok. Nekem is fiam lesz, és apa után Tamás lesz:) )) Már nagyon várom, õ lesz az utolsó baba...
Biztos, hisz max. hét kéne belül így vagy úgy meglesz a baba:) )
8-as vagyok. Ha nem indul be a szülés a dátumig, akkor beküldenek kórházba megfigyelésre, és vizsgálatok után beindítják. Nekem május 13. a dátumom, de az UH szerint sokkal nagyobb a baba, ezért 6-án be kell feküdnöm a kórházba, mivel császár lesz. Már csak azon imádkozom, hogy addig ne induljon el :)
5-ös vagyok. Nekem elsõ gyereknél úgy volt, hogy 40+6 kellett volna befeküdnöm és akkor indítás lett volna. De 40+5 megindult magától:) Második gyereknél 40+1 voltam NST-n, ami nem lett valami jó és a doki megvizsgált, kicsit tágított kézzel. Hazafele elkezdõdtek a fájások és estére meglett a baba:) Hát most ugye 38 hetes vagyok, nem bánnám ha már indulhatnál szülni...
Sziasztok! Én kedden töltöm a 40. hetet, bár az utolsó UH szerint már betöltöttem... Nekem is vannak fájásaim, ma például a boltba menet azt éreztem, hogy nem bírok tovább menni. Étvágy nekem sem a régi, és tegnap erõs hasmenésem volt. Ezek az elõjelek sajnos nem jelzik a szülés közelségét napokban mérve, lehet hogy még ma, lehet hogy csak egy hét múlva indul. Egy hete például a kórházban kötöttünk ki, miután az éjszakát végig görcsöltem- persze hazaküldtek. Majd akkor jöjjek vissza, ha a fájások rendszeressé válnak. Ha nem indul be a szülés a kiírt dátumig, hogyan tovább???
5-ös vagyok. Köszi, nektek is a legjobbakat:) ))
8-as vagyok.. Csupa kisfiú :) )) A legjobbakat csajok. Kitartás..
Hát, nem tudom mit jelent, én ma töltöttem a 39. hetet, már 2 hete is teljesen nyitott voltam, bõ hete minden este 3-4 óra hosszat rendszeres fájásaim vannak, étvágyam már nekem sincs, de baba sehol...
Gratulálok, könnyû szülést és nagyon sok boldogságot a babához! Nekünk is kisfiú, Dániel lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kedves utolsó!kisfiú, elsõ baba és Dávid lesz a neve:) 1-re vagyok kiírva.
Nekem is 3. baba :) és 38. hetes vagyok. Hétfõhöz egy hétre kell befeküdnöm a kórházba, mert valószínûleg most is császárral fogok szülni. Gyakran keményedik nekem is a pocak. Nektek mi lesz, kislány vagy kisfiú? Mi lesz a neve??
Én már 1 hete érzem ezeket a tünetetket. Sõt a baba feje már 2 hete be van ékelõdve, a méhszáj nyitva. 1 hete voltam bent fájásokkal a kórházba, szépen ki is mutatta a ctg, de hazaküldtek mert nem voltak elég erõsek, aztán estére elmúlt. nekem napi szintem van, hogy 30-40 jó erõs jósló és keményedés van. Sajnos nem jelent ez semmit:( Pedig nálam már harmadik baba. 38hkm.
Bármikor elindulhat most már a szülés. Kitartás, sok erõt, és fõleg egészséget kívánok nektek :) (...és úgy kell nyomni, mint mikor wc-zik az ember.. ezt mindenkinek mondom, mert mikor szültem, két kismami is hasra nyomott, jól elpattogtak az erek a szemükben szegénykéknek.) A legjobbakat!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek!
en meg nem szultem, de szerintem a szervezeted jelzi, hogy kozeleg a nagy nap. konnyu szulest kivanok, es egeszseges babat s anyukat! majd irj, hogy hogy volt. szoritok! 19hkm.
Nekem a második szülésem elõtt 4 nappal ugyanezek a tüneteim voltak. :o) Könnyû és gyors szülést neked!

Hétfőn töltöm be a 40-ik hetem. Már fáj mindenem, de totál zárt vagyok. Mit tehetnék, hogy magától induljon be a szülés és ne kellejen megindítani?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a szex néha megindítja a szülést. Szeretkezzetek egy jót a pároddal....lehet holnapra már meglesz a pici. Sok sikert!

Én úgy tudom a szex néha megindítja a szülést. Szeretkezzetek egy jót a pároddal....lehet holnapra már meglesz a pici. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ezt már sok helyen olvastam, de olyan félsz van bennem, hogy mi van ha az a picinek nem jó?!
Szia! Nekem semmi nem használt. 42 hétre szültem 10 napot hordtam túl. Indították nekem is sajnos. Császáros lettem és sokkal jobb volt mit amire számítottam.
ja mi mindennap szexeltünk mert a terhesség elejétõl kívántam kegyetlenül a páromat max 1-1 nap maradt ki és semmi baja nem lett a babánknak:D ez nem árt. Ami jó a mamának azt szabad persze csak ésszel nekem ezt mondta a doki.
szio én ugyanigy voltam, még amikor jöttek az elöfájások még akkor is zárt voltam.reggel 8-kor zárt voltam, délután 18 órakkor már 1 ujjnyira voltam kitágulva, 20 órakkor elment a magzatvizem és éjjel 2-kor megszültem.ne aggodj jön az magátol is!Kitartást és könnyû szülést neked!! 2 hos kisbaba anyukája
elözö vagyok amugy 40.héten szültem a kisfiamat
A kérdező hozzászólása: Jaj már nagyon boldog lennék, ha kint lenne a kis picurkám.Hihetetlen mennyire várom már!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!