Találatok a következő kifejezésre: Hétfön kéne Fehér (2 db)

Hétfön kéne megjönnie. Fehér tejszerü folyásom van. a fejem is fájdogál egy kicsit! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: még messze van a hétfõ. lehet csak a front. Szeretnél már babát? mert akkor várd meg hátha késik, és tesztelj, de legalább a késéshez egy hétre, mert lehet csak valami miatt késik.

még messze van a hétfõ. lehet csak a front. Szeretnél már babát? mert akkor várd meg hátha késik, és tesztelj, de legalább a késéshez egy hétre, mert lehet csak valami miatt késik.
A kérdező hozzászólása: igen szertnék.szerintem megéreztem valamit.Köszi a választ

Hétfőn jó lenne ha nem jönne meg! Kicsit feszül a mellem, fehér folyásnak soknak kéne lennie, ha babás lettem? Milyen tünetek lehetnének még?

Legjobb válasz: Nem kell hogy minden tüneted legyen. Sõt, mindenkinek mások! Én mikor babás lettem a menzi kimaradása elõtt azt éreztem hogy állva el tudnék aludni, néha megszédültem és kb 4 nappal elõtte iszonyatosan elkezdtek fájni a melleim. Folyásom meg nem volt és ez is fura volt! Van akinek fehér krémes, van akinek nincs(pl nekem) és van akinek normális! Ha nem jön meg akkor tesztelj! Kívánom hogy baba legyen!!! Ja, aznap amikor nem vártam akkor volt megjön érzésem és rohangáltam a wc-re hogy na most...!

Nem kell hogy minden tüneted legyen. Sõt, mindenkinek mások! Én mikor babás lettem a menzi kimaradása elõtt azt éreztem hogy állva el tudnék aludni, néha megszédültem és kb 4 nappal elõtte iszonyatosan elkezdtek fájni a melleim. Folyásom meg nem volt és ez is fura volt! Van akinek fehér krémes, van akinek nincs(pl nekem) és van akinek normális! Ha nem jön meg akkor tesztelj! Kívánom hogy baba legyen!!! Ja, aznap amikor nem vártam akkor volt megjön érzésem és rohangáltam a wc-re hogy na most...!
Pici hasszurkád nincs?Tudod hasonló ahhoz, mintha meg akarna jönni, de mégis másabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, volt hasszurkálásom, egyszer-kétszer. Megjön érzésem inkább csak reggelente van! Vagy már csak beképzelem??
Édesanyám már 6 hós terhes volt velem, még mindig rendszeres menstruációja volt. Úgy tudta meg, hogy terhes, hogy karácsonytájt megmozdultam. Nekem (2 baba) volt folyásom, és én is úgy éreztem hogy megjön, ingerlékeny voltam, és hányós, 4-5 hetes terhesen már émelyegtem, hánytam. Mind a 2-nél rögtön tudtam, hogy terhes vagyok. De ne görcsölj rá, hogy legyen, mert saját magad hergeled, és úgy elvetélhetsz, hogy azt sem tudod, hogy terhes voltál.Egyszercsak megjön. Nem szabad nagyon akarni, mert annál nehezebb. Kitarást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!