Találatok a következő kifejezésre: Hét hetes vagyok, kollegáim dohányfüstjében (1 db)

Hét hetes terhes vagyok, kollegáim dohányfüstjében ültem 2 órát zárt térben. Mennyire lehet ez ártalmas?

Legjobb válasz: Ez még nem vészes, de ha lehet ilyet többet ne csinálj... De ha elszívnál egy szál cigit, azzal többet ártanál. Mindenesetre kerüld az ilyen helyzeteket, mert ha túl sok dohányfüstötö szívsz be, az bizony árthat a babának.

Ez még nem vészes, de ha lehet ilyet többet ne csinálj... De ha elszívnál egy szál cigit, azzal többet ártanál. Mindenesetre kerüld az ilyen helyzeteket, mert ha túl sok dohányfüstötö szívsz be, az bizony árthat a babának.
még nem kapott füstmérgezést a babád, de legközelebb felhivhatod a figyelmet arra, hogy állapotos vagy és legyenek rád tekintettel... vagy hagyd el a helyiséget .... hm...ablakot is ki lehet nyitni nem?
Nyugodtan szólj a kollégádnak, h babát vársz és legyen szives bírja ki azt a két órát.(Bár nem írtad, h hol dolgozol, nam sok olyan munka hely van ma Magyarhonnban, ahol bárki pöfékelhet szabadon.) Amúgy a passzív dohányzás sokkal ártalmasabb, mint az aktív. Amúgy nem sokat...én a hetedik hétig dohányoztam, mert nem tudtam, h babás vagyok.Ez abban látszot meg, h kicsit kisebb lett a baba, de már utolérte a társait. Kellemes babavárást! 18 hetes kismama
Ez nem túl jó.De én 1 hónapos terhes voltam mikor megtudtam, hogy az vagyok abba az egy hónapba, végig cigiztem, ésutánna tettem le, nemlett baja a kisbabának. persze, ha ilyen van, inkább, menj ki onnan, mert nem jó a babának.
Nem mondom, hogy egészséges, de azért nem kell túldramatizálni!!!! Több 1000-en dohányozzák végig a terhességüket és mégis egészséges babát szülnek. Egy pár óra füstben nem hinném, hogy maradandó kárt okozna. Persze lehetõleg kerüld az ilyen helyzeteket.
talán oda voltál kötve??? miért nem mész el ilyenkor onnan? a kollégáidnak üzenem, hogy jó nagy büdös p.rasztok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik ha oldalra döntve, illetve ha fejjel lefelé gyújtjuk meg az öngyújtót?

12

Miben más a Bond Street Cigarillo a sima kéktől?

Nincs rajta se az, hogy miből mennyit tartalmaz, se a szűrő fajtája, a (szivar)papír minősége...

Elvileg erősebbnek kéne lennie, mint a simának, hiába van szűrő rajta. Nem érzem egyszerűen. 2-3-mat is elszívok egymásután, gyengébb, mint a sima kék.

1

Dohányzás? (mint fogalom)

5

Törvényes e 18 alatt vízipipázni?

7

Szerintetek le fogok szokni? Részletek lent

18 éves lány vagyok, 3 és fél éve cigizek, le szeretnék szokni. Napi fél doboz kék Pall Mallt szívtam, és most vagyok túl az első cigimentes napomon. Hiányzik, de nem őrülök meg a hiányától, viszont félek, hogy később idegbeteg leszek. :D mennyi ideig fogom érezni a hiányát még?

3

Lehetséges szerintetek? Többi lent

Szeptembertől elkezdek egy projektet, melyben megpróbálom könnyű házi módszerekkel kivonni a marihuánából a THC-t.Ha ez sikerülne legalizálható lenne orvosi célra szerintem bárhol.Nem minősülne kábítószernek és tartalmana vagy 70 gyógyösszetevőt is.Szerintetek jó ötlet?

1

Extrém dohányzási eset! Hogy tehetem jóvá?

Egy görbe éjszakán haverommal bedurvultunk és elszívtunk cirka 10 szál írólapszeletbe tekert Camel dohányt szűrő nélkül kb. 2 óra alatt. Azóta van egy alap köhögésem és mély lélegzetvételkor érzem, hogy elcsesztem az életemet ezzel. Segítség, mit tegyek, hogy ez elmúljon? A korábbi futó eredményeim is leromlottak futógépen ezután az eset után.

5

Miért lett ekkora divat a dohányzás a fiatalok körében?

A barátaim közül 2 héten belül 6an is elkezdtek cigizni, pedig a legtöbbjük előtte tökre ellenezte, és lenézte azokat, akik folyton rajta lógtak. Meg egy csomó fiatal kezében látom mostanság. Ez menő, vagy mi? Miért jó, hogy gusztustalan bűzt húznak maguk után?

7

Csak az illata vagy az íze is?

a Domigo dohány ami vaniliás annak csak az illata az vagy az íze is ha meggyújtom?

1

Holnap megyek orvosi alkalmasságra, tegnap mariskát szívtam, ki tudják mutatni vérből?

Munkahelyhez kell 1 ilyen, vagy itt fognak vért venni vagy hogy működik ez kicsit beparáztam.... már nagyon bánom.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!