Találatok a következő kifejezésre: Hét hetes pár (137 db)

Zsibbadnak az ujjaim/kezeim kb egy hete egy par orat naponta. EKG-m jo lett, orvos nem sokat mondott erre. Olvastam, hogy lehet terhessegtol, de inkabb a vege fele. De most? Meg csak 8 hetes vagyok.

Lehet attol, hogy a ket eves fiam is cipelem meg, meg tulsulyom is van, es a terhesseg is van? Aggodom.

Legjobb válasz: Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel,próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!

Igen inkább a végétõl szokott lenni.Nekem a 35.hét körül kezdõdött csak.Szerintem lehet, hogy összefüggésben van a cipekedéssel, próbáld meg kicsit jobban kímélni magad!Boldog babavárást!
Van valami kéz betegség, ami miatt zsibbadnak a kezen az ujjak, keress rá a neten!!!
Hát ez nem túl biztató ilyen korán :( Ha jól írom, Carpalis alagút-szindrómának hívják. Nekem is volt ilyen, de csak a vége felé, akkor normálisnak mondják az ödéma miatt. A túlsúly és a cipekedés is biztos közrejátszik. Egy barátnõmnek is korán kezdõdött, és sajnos szülés után is megmaradt - valami gyulladásos göb kerekedett belõle, amit kimûtöttek, mert már fogni sem tudott. Elõtte õ sokáig valami felcsatolható gipsz-szerûséget viselt, hogy ne rosszabbodjon a megerõltetéstõl. Mûtét után pedig véglegesen a manuálterápia/gyógytorna használt neki - esetleg érdemes lenne ennek utánajárnod akár megelõzésképp. - Ha tényleg ez a bajod.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, hat nem mondanam, hogy most megnyugodtam, most meg jobban rettegek. :, (

Más babánál is van ilyen? Babám 12 hetes. Pár hete nagyon aranyosan gügyög, beszélget. Van zenélő játéka és nagyon aranyosan el"beszélget" vele...

De az elmúlt két napban szegényem nagyon er?lködik hogy kijöjjön neki egy két hang a torkán:) nem arra gondolok hogy nincs hangja, nem beteg. Egy darabig próbálkozik aztán elkezd sírni, mert hiába er?lködik nem megy neki. Mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell a legrosszabbra gondolnod. Lehetséges,hogy új hangot próbál kiadni,de még nem sikerül neki,vagy sikerülne hogyha nem néznéd ijedt arccal,mintha baj lenne :). A viccet félretéve. Nálunk hasonló helyzet volt. Szépen gagyarászott 3 hónapos koráig aztán egyszer csak csend lett. A következõ 4 hónapban mást sem csinált csak sikított hangosan torkaszakadtából (nagyon élvezte). Nekem meg már a hallgatástól belefájdult a torkom. Aztán rá két hétre már mondta,hogy bababa,mamama stb. Hogyha mégis nagyon aggaszt akkor a tanácsadáson kérdezd meg a dokitól. Biztos ami biztos. A gyerekek néha nagyon fura dolgokat találnak ki beleértve a direkt köhögést is.

Szia! Szerintem nem kell a legrosszabbra gondolnod. Lehetséges, hogy új hangot próbál kiadni, de még nem sikerül neki, vagy sikerülne hogyha nem néznéd ijedt arccal, mintha baj lenne :) . A viccet félretéve. Nálunk hasonló helyzet volt. Szépen gagyarászott 3 hónapos koráig aztán egyszer csak csend lett. A következõ 4 hónapban mást sem csinált csak sikított hangosan torkaszakadtából (nagyon élvezte). Nekem meg már a hallgatástól belefájdult a torkom. Aztán rá két hétre már mondta, hogy bababa, mamama stb. Hogyha mégis nagyon aggaszt akkor a tanácsadáson kérdezd meg a dokitól. Biztos ami biztos. A gyerekek néha nagyon fura dolgokat találnak ki beleértve a direkt köhögést is.
Örülök!
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtató sorokat. ma már beszédesebb:)
Ez egy természetes folyamat nem kell pánikolni az én picurom 10hetes de ugyanez van annyira akarja mondani.
A kérdező hozzászólása: neked is köszi:)

5 1/2 hetes leszek jövö héten, a párom szülinapja lesz, szerintetek egy pohár bor belefér?

Tudom bután hangzik, de lesznek vendégeink, és ha nem iszok semmit akkor felfog nekik tünni, és nem akarjuk még senkinek sem elmondani hogy terhes vagyok amíg nem voltam orvosnál de csak két hét múlva van idöpontom,és szerintetek belefér ha aznap este egy pohár bort megiszok?

Legjobb válasz: ugyan már,egy pohárka (1dl) édes vörös bor például simán belefér,pláne ebéd elõtt,rá úgyis fogsz enni,felszívódik hamar,egyébként meg még vérpezsdítõ is a bor. semmi bajod nem lesz, Czeizel Endre is megmondta: napi 1 dl vörös bor egészséges minden kismamának. járj utána.. persze nem kötelezõ mindennap borozgatni,de ennyitõl kutya bajod nem lesz..

ugyan már, egy pohárka (1dl) édes vörös bor például simán belefér, pláne ebéd elõtt, rá úgyis fogsz enni, felszívódik hamar, egyébként meg még vérpezsdítõ is a bor. semmi bajod nem lesz, Czeizel Endre is megmondta: napi 1 dl vörös bor egészséges minden kismamának. járj utána.. persze nem kötelezõ mindennap borozgatni, de ennyitõl kutya bajod nem lesz..
Egészen nyugodtan! :) Már terhes voltam a kisfiammal, de még nem tudtam, mikor jött a karácsony. Nevelõapámnak különleges pálinkát vettünk, megkóstoltuk, és pezsgõztünk a férjemmel este. A kisfiam már 3 éves, egészséges, gyönyörû. Hidd el, a babádnak semmi baja nem lesz.
Igyál egyet nyugodtan, egészségedre! :) Van, aki ilyenkor még nem is tudja, hogy baba van, egyébként is a 6-8 héten alakul ki a köldökzsinór, még nincs is veled egy vérkeringésben. :)
Én nem innék. Mond azt, hogy olyan gyógyszert vettél be amire nem lehet inni! De egyszerûen azt is mondhatod, hogy te nem szoktál inni, én mindig ezt szoktam mondani és senki sem gondol terhességre, de tény, hogy tényleg azért nem iszom, mert egyáltalán nem szoktam.
figyi..nem kell ezt túlreagálni. amint írtam 1dl bortól semmi bajod nem lesz. de ha nem hiszel nekünk akkor ne igyál és kész, ..én ezt nem értem ..miért kérdeznek ha meg nem hisznek nekünk és hezitálnak a kismamák??
És ha csak belekortyolnál a látszat kedvéért, de nem innád meg mindet?
Ha egy este elkortyolgatsz egy pohár bort, attól nem lesz semmi bajod. De az hülyeség, hogy a baba nincs veled közös vérkeringésen. Nem tudom, hogy ezt honnan veszik jónéhányan.
Szerintem egy pohár bor egyáltalán nem fog ártani. Bár én nem innék. :) Ha nem szeretnél inni, akkor egyszerûen mondd azt, hogy gyógyszert vettél be fejfájásra. :)
14-es! A Szentágothai-féle Funkcionális anatómia elég jó hely neked az utánaolvasásra? Neked sem ártana utánaolvasni, mert nem nagyon vagy képben. De azért pontozz csak le, ha attól jobb a kis lelkednek! Gratulálok, nagyon értelmes vagy! :-)
A lepontozók biztos bioélelmiszereket ettek az egész terhességük alatt, és még azt is kiszámolták, hogy hány lélegzetvétel a normális percenként és szigorúan be is tartották remélem! :) )))))
szia.nyugodtan ihatsz egy pohár bort.semmi bajod nem lesz tõle.egészségedre
Igaz én az alkohol "elken" vagyok, és nem támogatom az iszogatást a terhesség bármely szakaszában sem.... De! Orvosok által is ifazolva van, hogy egy jó minõségû bor a terhesség idején, pár pohárral fogyasztható. Nyílván nem a keréstegedésrõl beszélünk. A "parakismamik" meg ne ijesztgesség a másikat, a kérdezõ egy pohár bort szeretne inni, amivel nem fog ártani, DE , linkelek egy cikket, ami részben alátámaszt, sõt a neten majd az összes oldal:) http://www.boraszportal.hu/nyomtat/20120125/4797
http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/terhesseg/20100527-alk.. Én nem innék. Azt mondanám fáj a fogam és fájdalomcsillapítót vettem be.
Nekem a 6. héten volt szívhang, lehet másnak már van az 5-en is!!! Na, nem is ez a lényeg! Egy pohárka bort simán megihatsz, semmi nem ezen múlik majd!
Utolsó! Olvass utána jobb helyeken! 5 és fél hetesen semmiféle embrió nincs még!!!
5 és fél hetesen már embrió van dobogó szívvel, nem pedig kémiai terhesség.
Szerintem alkalmanként mértékkel nem árt egy egészséges terhes nõnek. Én is ittam, persze nem többet és nem rendszeresen és semmi baja nem lett a kisfiamnak, egészséges, örökmozgó :-)Nagyon kívánós terhes voltam, volt olyan is hogy megláttam a bevásárlóközpontba a Martinit és majd belebetegedtem hogy nem ihatok belõle. Úgyhogy vettünk egy üveggel és ittam belõle egy fél pohárral fanta citormmal :-) Semmi gond nem volt és nem is kell mondani hogy milyen jól esett!!! Ja és a martinibõl még mindig van pedig 2011-ben szültem júniusban :-) De ha nem vagy biztos benne és ha megnyugtat kérdezz meg inkább egy orvost.
Mert 5 és fél hetesen még nincs baba, kémiai terhességrõl van szó. Petezsák akkor alakul. Talán ezért írnak néhányan ilyen "hülyeségeket"
szerintem a babával már onnantól egy test és egy lélek vagytok szépen írva, ahogy beágyazódott a méhfalba.
A kérdező hozzászólása: Végülis nem leinni akarom magam, hanem egy kellemes vidám estét eltölteni, annélkül hogy mindenkinek feltünne hogy, terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szóval a vendégek ismernek mindet gyakran járunk össze és tudják hogy azért ritkán de ha összejövünk többet szoktam ínni egy almalénél...úgy gondoltam hogy ha egy pohár bort egész este elkortyolgatok nem lehet gond...
ekkora terhessegnel meg nincs placenta, koldokzsinor, s ha lenne is, egy pohar finom bor nem art.

A Heti Hetesben (RTL Klub) ülők melyik párt szimpatizánsai?

Azt észrevettem, hogy mindannyian baloldaliak, egy baloldali m?sor. De az MSZP-vel vagy az LMP-vel szimpatizálnak? Vagy ki melyikkel?

Legjobb válasz: Mint szinte az összes médiaszemély: balliberális. Ez nem egészen MSZP, nem is LMP, a kettõ között. Tulajdonképpen mindegy, csak ne a zOrbán... (vagy ne Vona) "Amikor az MSZP volt a kormányon akkor õket szidták. " Ez hülyeség. Akkoris a Fideszt szidták.

Mint szinte az összes médiaszemély: balliberális. Ez nem egészen MSZP, nem is LMP, a kettõ között. Tulajdonképpen mindegy, csak ne a zOrbán... (vagy ne Vona) "Amikor az MSZP volt a kormányon akkor õket szidták. " Ez hülyeség. Akkoris a Fideszt szidták.
MSZ(M)P
mszp-vel...az lmp ilyen semmilyen oldalú párt....van ez a 4 éve és csõ....kamu párt...
Nem szidták azok soha sem, mindig a Fideszt szidták, balliberális, antimagyar az egész.
Nem szidták azok az MSZP kormányt sosem. Egyébként Gálvölgyi és Hernádi olyan õskomcsi, hogy csak na, de végülis érthetõ, nem volt rossz dolguk az elõzõ rendszerben. Hajós liberális, a többiekrõl meg fogalmam sincs. Amúgy szeretem a mûsort, amikor nem politika a téma, akkor nagyon szórakoztató.
Liberálisok. Nem a szabadságot, hanem a szabadosságot akarók.
Szocionisták. A Munkapárti vonulat. Mindig szívatják szegény Likudot.
likud
Valószínûleg egyikkel sem. Amikor az MSZP volt a kormányon akkor õket szidták. Most a Fideszt. Hajósról tudom, , hogy még 2006-ban MSZP-s szavazó volt. 2010-ben meg nem szavazott.
De bizony szidták. Választások után az összes mondta, hogy végre kisöpörtük ezt a bagázst , elvettük tõlük a hatalmat.
simon peresz válasza: Az én pártom szimpatizánsai.
Baloldali és liberális elkötelezettségûek. Az tény, hogy odamondogattak Fletóéknak is, de azért a fõgonosz ellenzékben is mindig a Fidesz és a "patásördög" Orbán volt számukra, nem a szocik.
Mindig azt, aki épp kormányon van, és nem politikai meggyõzõdésbõl, hanem mert kell a nézettség.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 Komolyan azt képzeled, hogy majd az összes videót be fogom neked linkelni? Tessék keresgélni.
"Simon Patrik válasza: Petronius és mindenki másnak: " Ennyi az MSZP szapulása? LOL...
Petronius és mindenki másnak: http://www.youtube.com/watch?v=J5MGD-qJVbY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=I3fqF3MAlcc&feature=related bár ez nem a heti hetesben volt A RTL Moston keressétek vissza a tavaly április 11.-i adást is.
"Amikor az MSZP volt a kormányon akkor õket szidták. Most a Fideszt. " Hol? Mikor?
MSZP-SZDSZ
Én is úgy tudom, hogy MSZP-sek, de azt is meg kell érteni egyszer, hogy a párton belül is vannak frakciók. Ezt jól mutatja azt, hogy Gyurcsány hatalomra került a párton belül.
mint az összes médiaszemélyiség azt szidja amit a tömeg is szid... nem fognak széllel szembe hugyozni de nem is ez a céljuk. ez egy szorakoztato mûsor nem kell neki a politikárol szolnia épp ami történik azt parodizálják ki
Én nem tartom kizártnak, hogy beszóltak már mszp-s politikusnak is. Kell ez a mûsor hitelének a megteremtéséhez. Csak az arányokra vigyáznak nagyon.
Amikor MSZP kormányzás volt, akkor régi szinházi élményeken sztoriztak, most a kormányt szidják. Elvakult baloldali az összes.
MSZP!!!

37. hetes vagyok. Tegnap ota folyamatosan fáj a szemérem csontom ugy érzem szétfeszül és a csípőm valamint a derekam. Folyamatosan érzem. Volt ilyen az elmult 2 hétben de pár perc után elmult, de most nem. Hasonló tapasztalatok?

A dokim szerint szép sulya lesz,a hasam is jó nagy.Készül?dhet kifelé a drágám?

Legjobb válasz: Bizony készülõdik, beékelte magát a kis drága, itt az idõ, anya készülõdj:-)

Bizony készülõdik, beékelte magát a kis drága, itt az idõ, anya készülõdj:-)
Jaaajjj, megkönnyeztem a kérdést és a választ is (hülye hormonok). Gyönyörû, könnyû szülést Neked!!!
Én is elérzékenyültem, sok sikert! Hamarosan már foghatod a kezedben!
A kérdező hozzászólása: Még itthon vagyok, de az éjszaka majdnem neki indultunk de azutan 11-kor minden abba maradt.De azért ma is érzem folyamatosan a derekam és hébe-hóba a hasam is bele szurkál, görcsöl, mikor hogy.az elsõ babámmal is így volt, 2 nappal elõtte kezdõdõtt mire megszületett.Akkor rohantunk a kórházba bent is tartottak, most inkább itthon töltöm ezt az idõt.A kisebbik az olyan gyorsan jött hogy 6 óra alatt meglett az elsõ fájástól.De a temperamentuma is olyan, a nagyobbik lassan érkezett és nyugodt is.Én hiszek ebben hogy a szülés a késõbbi természetünkkel, habitusunkkal összefügg.nálunk bejött eddig.Jó lenne már a kezembe tartani.
NO hogy vagytok? MInden ok? Megvan már a magzatmázas???

Kisfiam 15 hetes, pár hete kap tápszert is. Azota rengeteget bukik. Ha betőlti a 4 honapot lehet adni neki sinlacot. Hogyan kell adni evés előtt, hogy ne bukjon annyit?

Legjobb válasz: szia, sinlacot max 2x szoktak adni naponta és tápszer helyett, ha elõtte adod hogy ne bukjon arra más szerek vannak, kérdezd az orvost! üdv

szia, sinlacot max 2x szoktak adni naponta és tápszer helyett, ha elõtte adod hogy ne bukjon arra más szerek vannak, kérdezd az orvost! üdv

Hét hetes kislányom pár napja lényegesen kevesebbet eszik mint eddig. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Kevesebb ideig vagy grammban kevesebbet?

Kevesebb ideig vagy grammban kevesebbet?
A melegtõl!
A kérdező hozzászólása: Grammban kevesebbet. Eddig megevett 80-100-140 tejcsit-tápit, most meg 50-60 ml-t.Ha a 100at megeszi már boldog vagyok. Védõnõ mondta, hogy gyakrabban etessem. Remélem nem beteg. Egyébként rendesen pisil-kakil, éjszakákat két etetéssel átalussza.
Ilyen melegbe mi is kevesebbet eszünk és többet iszunk. Lehet, hogy inkább szomjas csak és nem éhes. probáld meg többször megetetni, ilyenkor az beválhat. Az én kisfiam is gyakrabban kéreckedik a cicire és észre lehet venni, hogy sokszor csak a szomjoltó híg tejcsit szívja ki, mert nem éhes csak szomjas. Jó babázást és ne aggódj. Ha jó kedvû és nem fogy akkor nincs gond.
Ne izgulj ez teljessen normális. 6 hetes koruk után átállnak, van amelyik többet, de van amelyik kevesebbet fog enni. Az én babán három hetes, de egy zabagép, rengeteget megeszik. Pont ma készített fel az orvosom, hogy nyugodjak meg 6 hét után át fog állni és nem fog ennyit enni. Úgyhogy nyugi, a lényeg hogy eszik és ha lassan is, de gyarapodik.

5 hetes terhes vagyok. Az ultrahangon embrionális rész nem ábrázolódik. Az orvos terhességmegszakítást mondott, de ultrahangra jövőhéten kell visszamennem. Félek, elhalt az embrió? Hasfájásom, görcsöm volt 1 hete, pár csepp barna folyás. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Várj még 1 hetet. Lehet, hogy nem is 5 hetes vagy még. Az 5. héten nekem is csak a petezsák látszódott. 5 hetesen + 6 naposan pedig már ott volt a kicsi, és pulzált a szívcsöve. Várjál még 1 hetet. A görcs pedig normális ilyenkor, hisz tágul a méh.

Várj még 1 hetet. Lehet, hogy nem is 5 hetes vagy még. Az 5. héten nekem is csak a petezsák látszódott. 5 hetesen + 6 naposan pedig már ott volt a kicsi, és pulzált a szívcsöve. Várjál még 1 hetet. A görcs pedig normális ilyenkor, hisz tágul a méh.
Nekem 5 het 3 naposan volt petezsak es pici pottyel, de sok keszulek 5 hetesen meg nem lat semmit. Egyelore nyugi, majd jovoheten meglatod, hogy mi van. De a doki szimpatiakeszsege egyelo a 0-val. 5 hetesen vagy mondja, hogy max meg van vastagodva a nyalkahartya, de petezsak meg nincs, es akkor visszarendel, ahogy tette. Amugy az 5 hetes terhesseg meg fel is szivodhat magatol, ami sok esetben nem jar muszeres terhessegmegszakitassal, mert a termeszet elvegzi a tisztulast. Csinaltal mar tesztet? Ha igen, + lett? En ebben az esetben csinalnek meg egy tesztet. Ha esetleg az negativ lesz, akkor minden bizonnyal felszivodott. Ettol fuggetlenul is menj majd el a kovetkezo UH-ra. Drukkolok neked.
Nekem 7hetesen látta csak a babát, úgyhogy sztem még várj!
Mindenképp várd meg a jövõ hetet. Nem tudom, de nekem az 5. héten csak petezsák látszott, 0, 71 cm volt. Abban sem volt látható embrió.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok biztatást.Most reménykedem egy kicsit.Gyógyszertárban megkérdeztem, hogy a terhességi teszt akkor is pozitív ha az embrió elhalt?És azt mondták, hogy igen.Múlthéten csináltam legutóbb tesztet akkor pozitív volt.Már csak 5napot kell kibírnom....és UH
Nekem 5 hetesen már volt petezsák+szikhólyag, és ritmusos szívverés az uh szerint. De ez mindenkinél változó, a tesómnál csak a 6. héten mutattak ki "valamit" a petezsákban.
Én is orvost váltanék! Az én elsõ dokim is hasonlóan empatikus alkat volt... remélem nem ugyan arról a dokiról van szó! Válts orvost és várj még! Nyugi! Ne idegeskedj! Lehet hogy elnézték az uh-t! (én már jártam így)
Én a helyedben még mopst felkeresnék egy másik orvost is, hogy tudjam a véleményét. 1 hét hosszú idõ, fõleg ilyenkor. Sok sikert! Szorítok Neked!
5 hetes terhesség még túl korai, annyi minden történhet még 1 hét alatt. Kitartás.
szia, nekem is ugyanigy volt, nem latszodott embriotelep, az orvos azt mondta, varjunk meg.utana meg ketszer vissza kellett mennem uh-ra es akkor sem latszodott, csak a petezsak es a szikholyag, pedig mar 6-7 hetes voltam.sajnos be kellett fejezni a terhesseget. de remeljuk nalad jol alakulnak a dolgok, szivbol kivanom!egyebkent ez nekem apr-ban tortent es a tegnapi tesztem ismet pozitiv lett..ugyhogy barhogy is alakuljon, bizzal a sorsban!

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!

Ha pár hetes pl 8 hetes embrió elhal és csak 1 hét múlva észlelik, ilyen picinél is kaphatsz terhességi mérgezést?

Legjobb válasz: NEM. pár nap múlva, 1-2 hét, beindul vérzéssel a vetélés, a mérgezés nagyon nagyon ritka, nem is túl sokat hallottam még.

NEM. pár nap múlva, 1-2 hét, beindul vérzéssel a vetélés, a mérgezés nagyon nagyon ritka, nem is túl sokat hallottam még.
Mérgezést nem kapsz, ha esetleg müvi befejezést javasolnak, annak csak annyi az értelme, hogy ha rendesen kitisztitják a méhet, sokkal nagyobb az esély utána egészséges terhességre.
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, hogy aki hormonokat kap hüvelyi úton annak a vetélés se feltétlen indul be....Már volt egy vetélésem, akkor is 1 csepp vérzésem volt, de megijedtem és mondták már nem él, igy volt missed ab-om. Most egy hét múlva kell menjek dokihoz de itt parázok mert elmúltak a tüneteim, derékfájás stb. De nem fáj semmim, nem vérzek. Akkor bármi legyen szerdáig nem lesz bajom.
elõfordul, hogy indul be a vetélés, de akkor, ahogy nálad is sajnálatos módon, megcsinálják mûvi úton, ahogy akkor is, ha beindult. mérgezést nem kaphatsz, és szerintem meg ne is parázz, ha meg mégis, menj el most dokihoz, hogy megnyugodj!:)
A kérdező hozzászólása: köszi, mivel az elsõ baba elment, ezt a terhességet azt hiszem végig fogom parázni.
érthetõ egyébként, és jogos is, de nagyon valószínû, hogy most minden rendben lesz!:) és szerintem fokozatosan te is megnyugszol majd!
A kérdező hozzászólása: kedves vagy nagyon
SZintén zenész... az elsõ baba nyáron 12. hetes UH-n derült ki, hogy elhalt. Missed... Most 26+3 vagyok! Az elsõ 12 hetet végig idegeltem... :) De már semmi extra idegesség nincs bennem. :) Nem lesz semmi gond!!!!!!
Ha mérgezést kapnál, annak lenne tünete, szerintem idõben felismernéd, és elmennél orvoshoz. De eddig csak az elvi lehetõségrõl hallottam, konkrét emberrõl nem. Szerintem gyakrabban lenne orvosi ellenõrzés, ha ez reális veszély lenne. Remélem, egyáltalán nem kell elhalt embriókkal/magzatokkal foglalkoznod többet. Szép és boldog babavárást kívánok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!