Találatok a következő kifejezésre: Hét hetes egy (515 db)

Mennyire pontos az ultrahangos vizsgálat? Az orvos megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok. De körülbelül 4 hete volt egy negatív tesztem. Attól az orvos számolt jól? Vagy lehetséges eltérés?

Legjobb válasz: Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.

Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.
Az orvosok általában az utolsó menzesz elsõ napjától számítják a terhességet. Ha még nem volt elég HCG hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt, hogy terhes vagy, vagy esetleg hibás volt a teszt, akkor simán mutathatott negatívat annak ellenére, hogy mégis terhes voltál már. Amúgy pedig plusz-mínusz 2 hét mindig benne van a pakliban.
12.hétig egyformák a magzatok, a méretük pontosan utal a korra, ezért pontosnak tartják az uh-ot.12 héttõl már változó az azonos korú babák mérete, mert más-más tulajdonságokat örökölnek a szüleiktõl stb.
Az elsõvel teljes mértékben egyet értek. Ha most vagy 7 hetes, és kb. 4 hete csináltad a tesztet, akkor még csak 3 hetes lehettél, tehát kb. akkor kezdõdhetett meg a beágyazódás. Korai volt az a teszt, esélye sem volt még kimutatni a terhességet. Szóval valószínû, hogy jól számolt az orvos.

A heti hetes csak 1x van egy héten?

Régen nem volt minden nap?

Legjobb válasz: HETI Hetes.

HETI Hetes.
mindig csak hetente 1szer volt
Igen, egy héten csak egyszer van.

Van egy hét hetes yorki kisbabánk adtam neki főt csirkehúst és sárgarépát a picim két napig hányt a száraztápot nemigazán eszi pedigre junior mit adhatok neki enni?

Legjobb válasz: Hét hetes kutyát már nem szoptat az anyja. A szocializációnál fontos a következõ 3-4 hét.

Hét hetes kutyát már nem szoptat az anyja. A szocializációnál fontos a következõ 3-4 hét.
Két hetes kutya csak az anyjától kaphat ételt. El fog pusztulni!
két hetes kutyának ezeket adtad?????jézusom:( Hol van a kiskutya anyja? 4 hetes koráig kizárólag anyatejet kaphat.Amennyiben az anyja elpusztult, jo lenne egy másik szoptatós kutyamama, ha ez nem megoldható, mindenképpen konzultálni kell az orvossal, és valami tápszert venni neki. száraztápot nem is tudja elrágni! És ha jót akarsz a Pedigreet felejtsd el! Úgy látom, nem sokat tudsz a kutyákról, ami igen szomorú, de nem osztalak le, inkább kérdezz, és segítünk, mert gondolom, jó szándékú vagy csak tudatlan.
7 hetest írt, nem 2 hetest...de mondjuk 7 hetesen is az anyja mellett a helye, bár a szaporító gondolom, nem mondta...:S amúgy azonnal dokihoz kéne vinni, ha két napig hányt, akkor lehet teljesen ki van száradva + ugye a hányás sem magától van, hanem betegség, nyilván nincs meg a szerencsétlennek az oltása sem
Nem 2, hanem 7 hetes! Mikor hoztad el az anyukájától? Féreghajtás, oltás? Kedve milyen? Hasmenés is van? Pedigree nem valami jó, sõt, ROSSZ táp egy ilyen kiskutyának, tele van színezõanyaggal, érzékeny gyomrú kutyusok nem igazán tolerálják. Próbáld a DogChow puppy bárányos tápját, ez az olcsóbb tápok közül a legjobb. Elõször azért olyan száraztápot adjál neki, amilyet a "tenyésztõ"-nél kapott, a hirtelen tápváltás sem jó, pláne, ha meg gazdiváltással is párosul. Áztasd be, és ha megpuhult, egy kis sárgarépás babakajával ízesítsd neki, hátha úgy megeszi. Inni mindenképpen kellene neki, ki ne száradjon. Én azt mondom, orvos lássa.
nagyon fiatal még... 12 hetes kora elõtt el se lehetett volna hozni... gondolom, az állatorvos tud neki felírni valami anyatej pótló tápszert.
A kérdező hozzászólása: megkapta az elsõ oltást és a féreghajtót azért adtam neki pedigre juniort mert a tenyésztõ mondta hogy ezzel etette még tegnap este beszéltem az állatorvossal azt mondta nincs gáz csak sokat eszik és azért hány, köszönöm a segitséget de azok a barmok akik a hét hetet kettönek olvassák azok szerintem mennyenek orvoshoz

Azt tervezem, hogy 8 hetesen örökbefogadott cicámat nyaralás miatt - most, 12 hetesen - egy hétre visszaadom "eredeti" gazdijának megőrzésre. Más megoldás sajnos nincs. Hogyan fogja viselni a környezetváltozást? Mi lenne a legjobb megoldás számára?

Legjobb válasz: Én is visszavittem a cicámat az eredeti gazdijához az elsõ nyaralásunkkor. Õt nagyon megviselte, 3 napig nem jött ki az ágy alól. Amikor hazavittem napokig nem állt velem szóba. Most karácsonykor nálunk volt egy vendég cica 1 hétre. Ugyanaz történt, mint az enyémmel. Napokig bújkált. Én azóta, ha nyaralni megyek megkérem valamelyik rokonomat, hogy naponta 2x ugorjon fel etetni, almozni, játszani. Ez a megoldás bevált, így nem kerültek stresszhelyzetbe és örültek, amikor hazamentem. Ehhez viszont az kell, hogy a cicának legyen egy társa, akivel otthon elvannak. Biztos nehéz ezt így megoldani, de mindenképp ez az ideális megoldás a macska szempontjából.

Én is visszavittem a cicámat az eredeti gazdijához az elsõ nyaralásunkkor. Õt nagyon megviselte, 3 napig nem jött ki az ágy alól. Amikor hazavittem napokig nem állt velem szóba. Most karácsonykor nálunk volt egy vendég cica 1 hétre. Ugyanaz történt, mint az enyémmel. Napokig bújkált. Én azóta, ha nyaralni megyek megkérem valamelyik rokonomat, hogy naponta 2x ugorjon fel etetni, almozni, játszani. Ez a megoldás bevált, így nem kerültek stresszhelyzetbe és örültek, amikor hazamentem. Ehhez viszont az kell, hogy a cicának legyen egy társa, akivel otthon elvannak. Biztos nehéz ezt így megoldani, de mindenképp ez az ideális megoldás a macska szempontjából.
Ez a legjobb megoldás a kiscica számára. Inkább a régi gazdija, vagy más állatbarát vigyázzon rá, mint hogy valami állatmegõrzõbe add. Ott lesz a legjobb helyen. Különben is a cicák nem felejtenek, ismerõs lesz neki a hely meg minden. Talán még élvezni is fogja ezt a kis környezetváltozást.
Hogyne emlékezne ettõl ne félj. Mi anno egy hathetes forma kiscicát találtunk a párommal egy péntek este, hazavittük, szeretgettük, de vasárnap el kellett utaznunk vidékre, mert ugye fõiskola-egyetem volt mind a kettõnknek és csak szombat reggel jöttünk haza. Hát ez a kis majomcica úgy örült, mint a veszedelem. Pedig tényleg csak pár napot volt elõtte velünk. utána ez ment még két évig, hogy csak hétvégente volt velünk, hétköznap meg párom testvéreivel volt, de persze a mi szobánkban. (egy házban lakunk, és átjöhettek hozzá játszani) Szóval nem lesz gond, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! :) Remélem, nem túl kevés az a 4 hét, amit eddig velünk töltött, és a nyaralás után (amikor visszakerül hozzánk) ránk is emlékezni fog... :)

Fogjátok nézni ma a Heti Hetest? Szerintetek tartogatnak egy utolsó nagy dobást a Jobbik ellen?

Vagy meg sem említik majd a Jobbikot? szerintetek?

Legjobb válasz: "megfogják és jogosan, mert a jobbik be akarja szüntetni õket. te mit csinálnál ha valaki be akarna szüntetni téged? védekeznél nem? szerintem vonának kár volt [email protected] ezzel a 2 nagy tv hatalommal." Nem, Qrvára nem jogosan. Kötelezõ lenne nekik politikailag függetlennek maradni, és kötelességük lenne pártatlanul közvetíteni. Semmi sem változtathatná ezt meg, még az sem hogy a jobbik bezáratná ezt a két [email protected] Egyébként a Heti Hetes mindig is magyargyülõlõ volt, ahogy elõttem is leírták, ezért se nézem már nagyon régóta, undorító egy mûsor.

"megfogják és jogosan, mert a jobbik be akarja szüntetni õket. te mit csinálnál ha valaki be akarna szüntetni téged? védekeznél nem? szerintem vonának kár volt [email protected] ezzel a 2 nagy tv hatalommal." Nem, Qrvára nem jogosan. Kötelezõ lenne nekik politikailag függetlennek maradni, és kötelességük lenne pártatlanul közvetíteni. Semmi sem változtathatná ezt meg, még az sem hogy a jobbik bezáratná ezt a két [email protected] Egyébként a Heti Hetes mindig is magyargyülõlõ volt, ahogy elõttem is leírták, ezért se nézem már nagyon régóta, undorító egy mûsor.
Dehogy nézem azt az igénytelenséget!
"már a heti hetes is magyargyûlölõ, atyaég..." mér nem?:O persze hogy az szemét libsi szocdem csörhe de tööök mindegy xD szebb jövõt
igen a Heti Hetes magyargyûlölõ, te haldokló (nehéz életû) Fõleg akkor akadtam ki, h amikor mondták, hogy aki amelyik országba születik olyan nemzetiségû...Ezek szerint a Székelyek, Csángók, stb...???!!! Gyûlölöm, inkább nézek Sarah Silvermant Comedy Central-om ^^
kit izgat volt itt már így is minden de a Jobbik gyõzni fog :) szebb jövõt!
"megfogják és jogosan, mert a jobbik be akarja szüntetni õket. te mit csinálnál ha valaki be akarna szüntetni téged? védekeznél nem? szerintem vonának kár volt [email protected] ezzel a 2 nagy tv hatalommal. " nem igazán repülni fognak elõre jobbik megváltjuk az országot! :)
Biztos támadnak a jobbik ellen... én nézem, és röhögök, hogy a szánalmasok mivel próbálják lejáratni..xD
megfogják és jogosan, mert a jobbik be akarja szüntetni õket. te mit csinálnál ha valaki be akarna szüntetni téged? védekeznél nem? szerintem vonának kár volt [email protected] ezzel a 2 nagy tv hatalommal.
már a heti hetes is magyargyûlölõ, atyaég...
A kérdező hozzászólása: Na megkezdõdõtt a mûsor, mi az elsõ hír? zsidókat dobáltak meg... Heti Hungarofóbia, Zsido Hetes, izraelbe kéne ezek mûsort csináljanak!
Na en ettol okadok!Sok ostoba zsido, elen a hernadival.
A kérdező hozzászólása: Zsidók utánna egybõl Jobbikgyalázás :) nem hazudtolják meg magukat...
"te mit csinálnál ha valaki be akarna szüntetni téged? védekeznél nem?" Ezt valamelyik nagyokos mindenhol elsüti és mindenhol el kell magyarázni, mint valami hülyegyereknek, hogy bárki mondhat bármit, akár Vona, akár azzal is fenyegetõzhet, hogy ki lövi õket az ûrbe, nekik akkor is KIEGYENSÚLYOZOTTAN KELL TÁJÉKOZTATNIUK! Ne maszatolj már, ne keverd már össze a civilt a kertévével:)
A kérdező hozzászólása: Na nem nézem tovább mert széttöröm a tévét, akit ezek meg tudnak gyõzni, hogy ne a Jobbikra szavazzon az sose volt nemzeti érzelmû, nincs is szükség a szavazatára, aki meg azért fog az mszpre szavazni mert a heti heteses zsidók azt mondták az sajnos megérdemli, hogy csõdbe menjen az országa! Ez van.
Ezt a Hajost is elkuldenem a banyaba vagy a vagohidra belet lapatolni.Barhova csak a mediatol jo messze.
Igen és a jobbik adja hozzá az alapot.
HA NEM TETSZIK, MIÉRT NÉZITEK? Na menjetek inkább aludni, holnap locsolkodás, korán kell kelni.
Persze elõvették az ex-pornós ex-gárdistalányt is, mint "párt aktivistát"(?)... Hajós érv: akkor mire fel akar Vona tévéket eldózeroltatni..." Pff undorítóak, komolyan mondom egyre jobban utálom õket, annyira jó fejek.
Aki nézi, megérdemli. Az elsõ kipás megjegyzésüknél (megtámadják, aki ilyet visel a pesti utcán???), elkapcsoltam. Honnan veszik ezt az agit.prop. marhaságot? Inkább az Eurosport.
A kérdező hozzászólása: Nyugi én is kikapcsoltam, csak kiváncsi voltam mit produkálnak , nem csalódtam...
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=AqJye6cbe4o&feature=related a fenti videón az izraeli elnököt védik(akit azzal gyanúsítottak, hogy nõket erõszakolt meg) Nemzeti dal kigúnyolása: http://www.youtube.com/watch?v=AsF2UE2wWQI Jobbikmocskolás: http://www.youtube.com/watch?v=CyYG5SmONZE Cionista hazaárulók, Spíró meg az õ humoruk http://www.youtube.com/watch?v=CYg1qi96PKI&feature=related
Én nem nézem. Összesen párszor ha láttam részleteket, de már az is sok éve volt. Egyszerûen untat, nem szórakoztat. Nem is a politikai tartalma miatt, bár az is van neki, hanem azért, mert nívótlan, izzadtságszagú. Nekem legalábbis szánalmas és unalmas egy ilyen erõlködés, amikor 50-es, 60-as éveikben járó emberek megpróbálnak kezdetleges tinihumort elõadni.
A jobbik nem fog gyõzni te ökör! Szép cél, de majd max. a köv. választásokat nyerheti meg, amikor rájöttek a fidesz szavazók is, h. orbán is szar. Ilyet nem is mondok, h. a jobbik gyõzni fog, mert csak hülyét csinálok magamból. (egy jobbikos)
A kérdező hozzászólása: Ne gyertek ezzel a be akarja záratni szöveggel nehéz életû libsik, a Heti hetes mindig is magyarellenes volt, a Jobbik nem is létezett de õk már gúnyt ûztek a Nemzeti Dalból is mindenbõl ami a magyar nemzet számára fontos...
""már a heti hetes is magyargyûlölõ, atyaég..." mér nem?:O persze hogy az szemét libsi szocdem csörhe de tööök mindegy xD szebb jövõt" 61-es az írásod alapján 17 évesnek tippellek.
Nézni fogom remélem egy két beszólást elejtenek
Az ilyen Hajós András mibõl keresi a pénzt? Azzal, hogy a Heti Hetesben beszólogat az õsz fejével. Más meg 8órában dolgozik fele annyiért. Nem hullajtanák könnyeket az RTL-ért
Valószínûleg nem foglalkoznak vele, mert nem érnek annyit. És fogom nézni.
Nézi a halál. Addig jó a Jobbik, amíg azok a majmok szidják. ;)
Mondjuk ez a 'ki milyen országban születik olyan nemzetiségû" egészen logikus. Ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy a székelyek romániában magyar állampolgárok. Max azok akarnak lenni, az én nagyszüleim onna menekültek magyarországra, hogy magyarok legyenek, mert ott románok de magyar kisebbségek. Ez így logikus, itt születsz itteni vagy (ez még a törvény szemmében is így van). Egyébként értékelném, ha sokak akik itt születnek fõként magyarnak tartanék magukat nem vmi kisebbségenek elõbb majd mellékesen magyarnak (aki nem tudja mire gondolok akkor mondom: a cigányok nem tartják magukat magyarnak csak cigánynak, de akkor menjenek haza, ha maradni akarnak és itt születtek legyen magyarok és mellékesen cigányok, kettõsállampolgárok szintén, elõbb magar aztán más, vagy menjen abba a másik országba). Aki itt születik és nem magyarnak tartja magát fõleg hanem másnak az menjen haza (oda ahol az Õ féle mberek vannak otthon). Szerintem ezt akrta a heti hetes mondani. Lehet nem mindenkinek jött át.
"61-es az írásod alapján 17 évesnek tippellek." és kit izgat mit gondolsz?:DD szebb jövõt! a jobbik gyõzni fog!
61 minek ugatsz ha nem is szavazhatsz??
istenem... de utálom azokat a hülyéket, akik már mindenben és mindenkiben a magyarok ellenségét látják... ki nem szarik a magyarokra??? itt nem az számít, hogy valaki magyar-e vagy sem, hanem hogy lop-e, vagy sem, mit számít az, hogy zsidó, vagy rohadt cigány? semmit... ezt csak beleakarják dumálni az emberekbe... De nem is ezekkel a hülyékkel van a baj, hanem azokkal, akik ezt a rothadt gondolkodás módot belenevelték az emberekbe...
"Fõleg akkor akadtam ki, h amikor mondták, hogy aki amelyik országba születik olyan nemzetiségû..." - Igen, biztosan Farkasházy is azért akadt ki annyira szlovák nyelvtörvényen. A kis magyarellenés akármi...
En nezem, mert higgadtan tudom megemeszteni a latottakat.Szorpot szurcsolok, kekszet eszem es biztosan tudom, hogy ennek a musornak nemsokara vege lesz.Orokre!

A babám hét hetes. Igény szerint szoptatom, van olyan, hogy egy-másfél óra múlva már éhes. Mivel estétől reggelig legalább négyszer etetek tudni szeretném hogy mikor fogja végig aludni az éjszakát? (és én? )

Legjobb válasz: Hét hetes még csak? Kisfiam 19 hónapos és még mindég fel kel 1-2x szopizni, jó nála már 90%-ban csak nyugtatásról van szó.

Hét hetes még csak? Kisfiam 19 hónapos és még mindég fel kel 1-2x szopizni, jó nála már 90%-ban csak nyugtatásról van szó.
elsõ vagyok. Pici még, ne várd már el tõle.
A lányom 2 éves koráig 3 óránként cicizett éjjel!De csak megszokásból.A kisfiam 3 hónapos, és 1.5 hónapja átalussza az éjszakát, így nyugodtan mondhatom hogy a kérdésedre nem lesz tökéletes válasz!Minden baba más, és más!Majd egyszer felnõ ahhoz hogy végigszundíthassa az éjszakát.Ki hamarabb, ki késõbb érik be erre!Hidd el hamarosan észre sem fogod venni hogy fent voltál éjjel!Én úgy megszoktam hogy mikor végre átaludta, a Dorotim még akkor is hetekig felkeltem azokba az idõkbe amikor máskor cicizni jött!
Igy van, ha bármikor megnyikkan és cicre rakod, akkor nem is fogja átaludni, mint az elsõ válaszolónál. Én beállitottam 3 óránkénti etetésre és 3 hónaposan mindegyik átaludta az éjszakát, gondolom, nem véletlenül (3 gyerek).
kb. olyan hat- nyolchetes kor körül már 4 óránkéntira ritkulnak éjjel a szopik és akkor meglephet azzal hogy átalussza az éjszakát de! neked nem fog szerintem akkor se sikerülni mert csorogni fog a tej a melledbõl..
A kérdező hozzászólása: Elég sok cikket találtam a neten ahol ezt természetesnek írták le. Mármint hogy ennyi idõs baba már végig alussza az éjszakát. Persze én nem bánom hogy sokszor eszik, csak túl kevésnek érzem azt az idõt amíg alszik. Most is sír, pedig az elõbb evett. Kicsit megszeretgettem, de nem akar aludni.
Igen, az én gyerekem úgy csinált mindent mint ahogyan az én babakönyvemben le van írva, nekem is másfél, két óránként evett éjszaka két óránként, a könyvben azt írta, hogy ahogy eléri az 5kg akkor lassan elhagyja az éjszakai szopit és úgy is volt két és fél hónapos korára már csak 5 vagy 5, 30kor kelt, aztán idõvel beálltunk a 5, 30-6óra, de szopi után visszaaludt, ezt megtartotta addig még szopizott, egészen egy éves koráig, úgy hogy ne add fel a reményt.
ha állandóan eteted, szoptatod, nem is fog aludni soha.

Egy hete volt egy vetelesem 12 hetesen. Mikor mehetek vissza dolgozni? Mikor lehet ujra egyutt a parommal?

Kulfoldon elek,volt egy 20 perces mutetem,elment a baba.Azt mondtak a korhazban,hogy 2-3 hetig menszesz szeru verzesem lesz,ha nagyon eros lenne akkor azonnal menjek vissza.Nem mondtak,hogy lesz kontrol!Ezutan a mutet utan mikor mehetek vissza dolgozni,meddig ajanlatos vele itthon lenni?Ket napja egy kis tompa fajdalmat erzek lent a hasam aljan neha.Normalis ez?Azt szeretnem meg kerdezni,hogy mikor lehetek ujra egyutt a parommal,mennyi idot kell varni?("nem ,mintha vagynek ra,mert magam alatt vagyok csak nem tudok neki ra valaszt adni")Koszonom a valaszokat elore is!

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom. Én másfél hét után mentem vissza dolgozni, nem is a fizikai fájdalom volt erõs, hanem a lelki. Nem tudom mennyit kell várni, nekem a doki nem mondott semmit. De várj addig amíg már nem érzed lelkileg nehéznek a dolgot, addigra szerintem fizikailag is rendbe jössz. (Szülés után ugye 6 hetet kell várni a méhen lévõ seb miatt, szerintem ez ilyenkor is reális lehet.)

Nagyon sajnálom. Én másfél hét után mentem vissza dolgozni, nem is a fizikai fájdalom volt erõs, hanem a lelki. Nem tudom mennyit kell várni, nekem a doki nem mondott semmit. De várj addig amíg már nem érzed lelkileg nehéznek a dolgot, addigra szerintem fizikailag is rendbe jössz. (Szülés után ugye 6 hetet kell várni a méhen lévõ seb miatt, szerintem ez ilyenkor is reális lehet.)
Nekem csak 2 napig vérzett. A kórházban 6 hetet mondtak a szexre. 2 és fél hét után kellett visszamennem uh-ra. A doki mindent rendben talált, és ez alapján "engedélyezte" a szexet. Én 1 hetet + 2 hétvége voltam itthon vele. Fizikailag tudtam volna dolgozni akár már az 1. hétvége után is (irodai munka, tök mindegy lett volna, hogy hol üldögélek, otthon vagy az irodában), viszont folyton elbõgtem magam, tul.képpen ezért írtak ki még egy hétre.
Szia. 4 hétig voltam otthon...nekem sem "annyira" megeröltetõ a munkám, de nem bírtam volna bemenni...lelki oldal!Csak az idõ segít és a tudat, hogy köv mensi után már próbálkozhatunk:-) 3 hónapot várunk, ennyit kért az orvosom!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi valaszokat, szamomra nagyon hasznos informaciot kaptam belole!

Egy hét hetes anyuka, rengeteg szenvedéssel a háta mögött azon dilemmázik hogy az apasztás mellett döntsön e? mert a babám 1.5 óra alatt szopizik 30 gr-ot! Ti mit csinálnátok?

Legjobb válasz: SZerintem se add fel! Az én fiam se szopizott, cska egy kicsit, utána ordított! NAgyon szerettem volna, ha csak anyatejet kapna, így most fejem neki, s megkapja üvegbõl... az mondják, nem jó módszer az üveg, de legalább nem tápszert kap! szopizni nem tanult meg rendesen, meg nagyon nagyok a melleim, és nem volt könnyü neki, míg szopizott (mindig kellett üvegbõl pótolni), néha a motoros mellszívó is küzd...de azt nem sajnálom, dolgozzon csak! A BABÁÉRT MINDENT!!!! KITARTÁS! 14 HETES BABA ANYUKÁJA

SZerintem se add fel! Az én fiam se szopizott, cska egy kicsit, utána ordított! NAgyon szerettem volna, ha csak anyatejet kapna, így most fejem neki, s megkapja üvegbõl... az mondják, nem jó módszer az üveg, de legalább nem tápszert kap! szopizni nem tanult meg rendesen, meg nagyon nagyok a melleim, és nem volt könnyü neki, míg szopizott (mindig kellett üvegbõl pótolni), néha a motoros mellszívó is küzd...de azt nem sajnálom, dolgozzon csak! A BABÁÉRT MINDENT!!!! KITARTÁS! 14 HETES BABA ANYUKÁJA
Nagyon nagy a mellem nekem is, plusz lapos a mellbimbóm. A babám koraszülött, erõsen besárgult, eleinte nem engedték mellre tenni, mert véres volt az elõtejem, és ráadésul cumizavaros lett a kórházban. (Nem miattam.) Egy szó, mint száz: nem szopik. Ennyi probléma egyenesen vezethetett volna a tápszerhez. De én fejem neki, és így kapja, üvegbõl. Anyatejes, és ez a fontos. Én a helyedben küzdenék minden csepp tejért. Ha mellszívóval, akkor azzal. Olyan fontos bacilustörzsek, enzimek és fehérjék vannak benne, amiket a tápszer nem tud pótolni. 10 hetes kisfiú anyukája
Szia!Én is azt javaslom, hogy próbálkozzatok még, a kitartásnak meglesz a gyümölcse.3 gyerekes anyuka vagyok, nekem is nagyon nehezen ment a szoptatás és a kitartásom hozta meg a sikert.Befelé forduló bimbóm van, az elsõ gyermekem nem fogadta el a bimbóvédõt, merõ seb volt a mellem, fájt a szoptatás, elõre rettegtem tõle.1 hónap után fel is adtam.2. kislányom elfogadta a bimbóvédõt, egy idõ után már anélkül szopott, de csak a jobb mellembõl.A balt fejtem, nem is próbálkoztam rátenni egy idõ után (sajnos), vele 4 hónapig ment.Amikor terhes lettem a fiammal, eldöntöttem bármi lesz, szoptatni fogok.Kisfiam 4 héttel korábban született, gyengécske, lustika volt.És még akkor bimbóvédõvek vacakolni.Hetekig õ is órákat szopott, aztán 10-20 grammokat, a bal mellemet el se fogadta.Fejtem, fejtem és minden szopinál mindkét mellel próbálkoztam.A jobb cicit egyszercsak sikerült bimbóvédõ nélkül is kiszivni, utána onnan ment is a dolog, a balt továbbra is fejtem, de mivel középsõmnél nem ment a dolog, gondoltam most se lesz ez hosszútávon eredményes.Szoptatási tanácsadókat hivogattam, védõnõmet is folyton kértem jöjjön segitsen.Mindenféle pózban próbálkoztunk és egyszercsak sikerült.Kb. annyi idõs volt, mint most a tiéd.Kisbabim most 3 hónapos, bimbóvédõ nélkül szopik, csak anyatejes és nagyon boldog vagyok, hogy nem adtam fel.Neked is kitartást és sok türelmet kivánok, hidd el megéri!Csodálatos dolog és én csak most bánom, hogy a lányaimmal nem sikerült!
Szoptatási szaktanácsadót hívnék és utána olvasnék, hogy vajon mi lehet a probléma. Meg is tettem pont ugyanennyi idõsen - és még ma, 27 hónaposan is szoptatok!
én igenis próbálkoznék a szoptatással, ha megerõsödik a baba..könnyebb lesz mindkettõtöknek..kitartás hozzá...a tejcinél jobb nincs!!!Még olyan pici az a baba...én biztos nem adnám fel..késõbb tök jó dolog hogy mindig ott a tejci, nem kell kotyvasztani, egészséges, gyors.
Nagyon korai még feladni! Még a sárgaság is bekavarhat, ami szépen lassan el fog múlni! Nekünk is elhúzódott sokáig. Több hét sokaknak, míg beáll a szoptatás rendesen, . 2 hét az még kutya füle. Az a fontos, hogy ha mennyiségi gondok vannak, akkor 2 mellbõl szoptass! Én is így csináltam és sokáig volt tejem, rengeteg, pedig az elején majdnem feladtam. "Egyszerre csak egy mellbõl történõ szoptatás. Miután a tejtermelés kialakult, sok anya szívesebben szoptat egyszerre csak az egyik mellébõl. Azonban ha azt szeretné, hogy több teje legyen, szoptasson mindkét mellébõl. Az a csecsemõ, amelyik csak az egyik oldalról szopik, kevesebb tejhez jut egy-egy alkalommal, egyúttal a mellek is kevesebb ingert kapnak." http://www.lll.hu/node/4
Dettó így voltam, én fejtem, amíg lehetett, de ugye az inger nem ugyanaz, így el is apadt, amikor 2 hónapos volt. Meg a végén már annyira nem is erõltettem, több volt a kár, mint a haszon. Alig volt beteg, és már 8 éves. Ne gyötörd magad, ha nem muszály.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, csak az baj, hogy a súlya nagyon el van maradva, így már a tápszerhez kellett nyúlnom!

11 hetes a babám. Eddig minden rendben volt viszont egy hete volt egy pici vérzésem és azóta is van de csak barnás folyás, mint a menzesz vége felé. Lehet hogy megjött volna? Még szoptatok.

Legjobb válasz: Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.

Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.

Egy hét hetes kutyának lesz valami baja a frontline-tól?

Nem raktam rá az egészet, csak 1-1 cseppet a füle közé meg a farka tövébe, de felel?tlenül kés?n olvastam el az utasítást, hogy 8 hetes kor alatt nem ajánlott a kutyának. Lehet t?le valami baja?

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz semmi baja, most az az egy hét ide vagy oda.

Szerintem nem lesz semmi baja, most az az egy hét ide vagy oda.
Nyilván nem véletlenül volt ráírva. Figyelgesd, és ha bármi gyanúsat látsz, rohanás dokihoz. Persze nem biztos, hogy ilyen szemmel látható gond lesz, lehet, hogy majd csak 10 év múlva jön elõ, hogy a mája vagy valamelyik fontosabb szerve ramatyabb, mint a többi, és sose fogsz rájönni, hogy ettõl volt, de ezzel mostmár úgysem tudsz mit kezdewni. Ezt nem ijesztgetésnek mondom, csak egy kis biztatásképpen, hogy legközelebb elõbb olvass, és utána vegyszerezz.
Ajjjjj, miért nem lehet elõbb elolvasni a tájékoztatót? Egyrészt fiatal még ehhez a kutyád, másrészt nagyon nem a füle környékére kell tenni, hanem végig a gerince mentén kell csepegtetni.
A kérdező hozzászólása: Azt írja a papír, hogy a feje búbjára kell tenni, plusz az utolsónak mondanám, hogy egy kérdést tettem fel, nem letolást kértem, elég bûntudatom van így is és eléggé kétségbeestem anélkül is hogy bíztatnának..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!