Találatok a következő kifejezésre: Hátrahajló a és van egy (2 db)

Hátrahajló a méhem, és van egy pici cisztám a petefészkemben. Próbálkozhatunk azért a babával?

Hátrahajló a méhem, és most három hónapja hagytam abba a gyógyszert, és egy pici cisztám van, ami elvileg azt mondta a doki hogy felszívódik magától. Babát szeretnénk, próbálkozhatunk?? Nagyon nehéz lesz így teherbeesnem?? köszike a válaszokat!

Legjobb válasz: várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?

várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?
Nyugodtan próbálkoz , a te esetedben a hátrahajlóméh okozhat gondot a nehéz megtermékenyülésben. A ciszta nem baj. Lehet, hogy egy nem beérett petesejt van ott kis buborékban. Ha teherbeesnél a babát nem bántaná és mellette is fel tudna szívódni. Nekem a bal oldalon a baba van, a jobb oldalon meg kb 20-25 ciszta , szóval a természet megoldja.Nem kellvárni semmire, fõleg hogy felszívódjon, nekem inkább egyre több lett, de ha a doki ezt monta hogy felszívódik, akkor az ártalmatlan jellegû. Sõt van akinek ilyen a terhesség során keletkezik. ritka de nem okoz gondot. Ja és nem kell rá gyógyszert egy miatt biztos nem.Hajrá.
A második válaszoló vagyok. gondolom a gyógyszeren a fogamzásgátlót értetted, hogy abbahagytad. + honap alatt teljesen kiürült belõled. A mai gyógyszerekolyan kicsi hormontartalmúak, hogy egy hónap is elég, de 3 az már biztos.
Tudod jól, minden benne van a pakliban, de ne aggódjj, biztos nem lesz gond! :)
Nem értek hozzá, csak azt tudom, hogy nekem is hátrahajló méhem van. Én most vagyok 31 hetes terhes, nem volt semmi gond a terhesség alatt, a doki sem említett semmit. Szerintem ne aggódj. De hátha valaki tud majd valami szakértõt mondani!
A hátrahajló méh egyáltalán nem ritkaság, az szépen elõre szokott fordulni a terhesség során. A medencébe történõ beszorulása extrém ritkaság.Nõgyógyászati vizsgálat során egyébként a méh szépen elõemelhetõ, és utána már nincs gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!