Találatok a következő kifejezésre: Hátrahajló a és van (11 db)

Hátrahajló méh és spirál? Neked van? Ugy tudom fokozott a méhfal átszurása!

Legjobb válasz: Nekem 2 éve van fent,nagyon hátrahajló a méhem ,de senni gond vele....

Nekem 2 éve van fent, nagyon hátrahajló a méhem , de senni gond vele....
Második spirálom van, hátrahajló a méhem, semmilyen panaszt nem okoz.
Nekem is hátrahajló méhem van, spirálom is volt 2 évig, de egyáltalán semmi panaszom nem volt. Most szeretnék megint felrakatni.
18 HETESEN.
Nekem is mellsô fali a lepény és hátrahajló a méh. 19 hetesen már egyértelmûen éreztem a babát, naponta párszor bejelentkezett. Azóta viszont majd egész nap rugdos. Ma mondjuk "csendesebb", nem bírja a meleget. Nagyon jó érzés lesz!! :) 21+1 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ùgy tudom, h ilyen esetben késõbb érezni a mozgàst! Köszi a vàlaszokat! Màr vàrom, h megmozduljon! :)
én csak a 21.héten. de akkor nagyon :) )
16 hetesen
szintén 21 hetesen, de akkor már a párom is :)
Elsõt (lány) 14, 5 hetesen, másodikat (fiú) 16, 5 hetesen. Mert ez is befolyásolja? Nekem is mellsõ fali volt mindkettõvel, és hátrahajló.

Hátrahajló a méhem, és van egy pici cisztám a petefészkemben. Próbálkozhatunk azért a babával?

Hátrahajló a méhem, és most három hónapja hagytam abba a gyógyszert, és egy pici cisztám van, ami elvileg azt mondta a doki hogy felszívódik magától. Babát szeretnénk, próbálkozhatunk?? Nagyon nehéz lesz így teherbeesnem?? köszike a válaszokat!

Legjobb válasz: várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?

várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?
Nyugodtan próbálkoz , a te esetedben a hátrahajlóméh okozhat gondot a nehéz megtermékenyülésben. A ciszta nem baj. Lehet, hogy egy nem beérett petesejt van ott kis buborékban. Ha teherbeesnél a babát nem bántaná és mellette is fel tudna szívódni. Nekem a bal oldalon a baba van, a jobb oldalon meg kb 20-25 ciszta , szóval a természet megoldja.Nem kellvárni semmire, fõleg hogy felszívódjon, nekem inkább egyre több lett, de ha a doki ezt monta hogy felszívódik, akkor az ártalmatlan jellegû. Sõt van akinek ilyen a terhesség során keletkezik. ritka de nem okoz gondot. Ja és nem kell rá gyógyszert egy miatt biztos nem.Hajrá.
A második válaszoló vagyok. gondolom a gyógyszeren a fogamzásgátlót értetted, hogy abbahagytad. + honap alatt teljesen kiürült belõled. A mai gyógyszerekolyan kicsi hormontartalmúak, hogy egy hónap is elég, de 3 az már biztos.

Ma voltam orvosnál azt mondta fiatal terhes lehetek, mert nem látta teljesen (hátrahajló a méhem). Uterus nagyobb benne széles endoterium (18mm) látható, benne 7mm-es felritkulás van. Ez mit jelent pontosa? Jók a méretek? Nincs gond?

Kb hány hetes terhes lehetek?Neten kiszámoltam 6-7,de akkor miért nem látja jól?

Legjobb válasz: talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól,, de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.

talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól, , de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.
Nekem is igy volt az elsõ erhességemnél, 7 hetesen semmit nem látott az orvos, viszont a teszt szerint terhes voltam. Majd a 9. héten kellett vissuzamennem, és akkor má szívhang is volt, és látta a magzatot. gond biztos nincs, mert akikor véreznél, görcsölnél, stb.

Van valamilyen különbség szex közben a hátrahajló méhű és a normál méhű nők között?

Érezhető valamilyen különbség szex közben, vagy más érzés-e egy ilyen lánnyal közösülni?

Legjobb válasz: Nem más, hiszen nem a méhébe dugod, hanem a hüvelyébe...

Nem más, hiszen nem a méhébe dugod, hanem a hüvelyébe...
Ennyi ésszel szabadlábon...
A kérdező hozzászólása: Azért kérdem, mert nem tudtam, hogy nincs-e valamilyen formai hatása a hüvelyre is a jelenségnek. :) Fogalmazzam át: "Van-e valamilyen formai hatása a hüvelyre a hátrahajló méhnek?"
Így már más. :) Egyébként nekem hátrahajló méhem van (annyit mondott a doki, hogy a késõbbi szülésnél lesznek nehézségeim miatta), és egyik partnerem sem mondta, hogy más lenne velem, mint mással. Szóval szerintem nincs különbség ebbõl a szempontból)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Várok további nyilatkozókat! :)

Ha valakinek hátrahajló méhe van, azt érzi az orvos kézi vizsgálattal is vagy csak ultrahang után? És mit is jelent ez pontosan? A terhesség előtt is hátrahajló, akinek az?

Legjobb válasz: Szia. 16 éves voltam amikor azt mondta a doki,hogy hátra hajló méhem van és emiatt csak nagy nehézségek árán eshetek teherbe. Hát 19 évesen én bizony ott álltam a võlegényemmel a mosdó ajtajában és néztük a pálcikán a 2 csíkot.Egyetlen egyszer fordult elõ,hogy hanyagok voltunk a védekezésnél.:)Na õ lett a lányom. Ami a méhem állapotát illeti nem estem nehezen teherbe,DE 14.hétig hason kellett feküdnöm amennyit csak bírtam,hogy kiessen a méhem a hasfalamhoz,mert egyébként a doki emelte volna elõre.Azóta van még egy kisfiam:)és most várom a 3.gyermekünket jelenleg 6.hetes vagyok:)) Tehát nem kell emiatt izgulni egy alkati eltérés.És nem vitatom biztos nem légbõl kapta az orvosom,hogy nehezebb teherbe esni valószínûleg többeknél így is van,de nem törvényszerû.

Szia. 16 éves voltam amikor azt mondta a doki, hogy hátra hajló méhem van és emiatt csak nagy nehézségek árán eshetek teherbe. Hát 19 évesen én bizony ott álltam a võlegényemmel a mosdó ajtajában és néztük a pálcikán a 2 csíkot.Egyetlen egyszer fordult elõ, hogy hanyagok voltunk a védekezésnél.:) Na õ lett a lányom. Ami a méhem állapotát illeti nem estem nehezen teherbe, DE 14.hétig hason kellett feküdnöm amennyit csak bírtam, hogy kiessen a méhem a hasfalamhoz, mert egyébként a doki emelte volna elõre.Azóta van még egy kisfiam:) és most várom a 3.gyermekünket jelenleg 6.hetes vagyok:) ) Tehát nem kell emiatt izgulni egy alkati eltérés.És nem vitatom biztos nem légbõl kapta az orvosom, hogy nehezebb teherbe esni valószínûleg többeknél így is van, de nem törvényszerû.
Az enyém hátrahajló, terhesség elõtt is, után is az volt. Az orvos érezte amikor vizsgált és õ mondta. Négy gyermeket hordtam ki és szültem. Elvileg nehezebb teherbe esni. Én ez részemrõl cáfolom, nagyon hamar fogantak a babáim. Terhesség közben nekem mindig kiegyenesedett így nálam ez sem volt gond (a hátrahajló méh az esetek 99%-ában terhesség alatt elõrehajlik a maradék 1%ban az orvos segíti rendes pozícióba). Elvileg az elsõ három hónapban nagyobb a vetélés arány a hátrahajló méhû nõknél, így jobban kell kímélni magad. Nekem hál' istennek ezt sem kellett megtapasztalnom, négy terhességbõl négyszer szültem idõre. Ezen kívül erõsebbek lehetnek a mensis görcsök. Nekem semmilyen hátrányom nem volt belõle.
Nekem is hátrahajló méhem van, mindkétszer könnyen terhes lettemA lányommal 4 hónap után, a pocaklakóm egyetlen védekezés nélküli alkalomkor fogant :)
Második vagyok. A harmadik gyermekem egyszeri alkalomból fogant és a negyedik is. Jó lenne, ha még írnának néhányan, mert kezdem azt hinni, hogy nem is fogan nehezebben a baba ha hátrahajló a méh, hanem inkább könnyebben.
Szia Nekem is hátrahajló, mégis mindhárom gyermekem az elsõ próbálkozós hónapban összejött. Nekem sem kellett jó pozícióba állítani, magától beállt, szülés után meg vissza :-D Szerintem semmi hátránya nincs, legalábbis én nem tapasztaltam. Vetélésem sem volt.
SziA! Nekemis hátrahajló méhem van!Nekünk azt tanácsolta a doki, ha babátakarunk hátulról szeretkezzünk! Mindkét lányunk elsõ hónapban fogant!igaz betartottuk az orvos javaslatát! Azelsõvel voltak vérzések azelején...De megmaradt! :) Amásodiknál nem volt ilyen probléma... 2 éves kislány és 38 hetes pocakcsajszi anyuja
Nekem az elsõ gyerek nem volt tervezve, a második elsõre sikerült Hála Istennek. Nekem viszont késõbb voltak gondok az elsõ babám 34 hétre született a második 28 hetesen akart világra jönni de vissza tudták tartani és 9 hetet kórházban voltam, végül 40+2napra született a fiam. A dokim nem tudja az okát hogy miért vagyok koraszülésre hajlamos, de a hátrahajló méh is befolyásolhatja. Mondjuk ez csak találgatás, lehet hogy kicsi a méhem rossz a méhszáj, fertõzés stb

Hol kezd el nőni azoknak a hasa, akiknek hátrahajló méhük van? És kb. mikor vettétek észre?

hátrahajló méh esetén is a has legalja, szeméremcsont felett közvetlenül kezdd el n?ni, vagy esetleg kicsit feljebb, mert a többi bels? szervet nyomja el?ször feljebb?

Legjobb válasz: Nekem hátrahajló méhem volt már az elsõ terhességemnél is, akkor is inkább felfelé nõtt és az összes egyéb hasi szervemet felfelé nyomta meg kifelé, ezért nem is kifejezett terhes hasnak tûnt a pocim az elsõ 5 hónapban mondjuk :( Ezt sajnáltam is. Most a másodikat várom, szintén inkább felfelé terjeszkedik, jó persze elõre is de egyáltalán nem alul nagy...:( Sztem is alkat függõ lehet ez inkább, mondjuk én magas is vagyok, és ezért is inkább felfelé terjeszkedik, arra van helye és nem pedig elõre. Én irigylem, aki olyan szép babás pocival lent hordja a babát inkább .)

Nekem hátrahajló méhem volt már az elsõ terhességemnél is, akkor is inkább felfelé nõtt és az összes egyéb hasi szervemet felfelé nyomta meg kifelé, ezért nem is kifejezett terhes hasnak tûnt a pocim az elsõ 5 hónapban mondjuk :( Ezt sajnáltam is. Most a másodikat várom, szintén inkább felfelé terjeszkedik, jó persze elõre is de egyáltalán nem alul nagy...:( Sztem is alkat függõ lehet ez inkább, mondjuk én magas is vagyok, és ezért is inkább felfelé terjeszkedik, arra van helye és nem pedig elõre. Én irigylem, aki olyan szép babás pocival lent hordja a babát inkább .)
11, 39-es: Nekem alul nõ a pocim, de nem mondtam hogy nagy... gyorsan kezdett el látszani, de abszolút nem nagy a hasam.Mindenki azt hiszi még csak az 5. hónapban járok. Szerintem is inkább ez alkat kérdése.Én alacsony vagyok és vékony(voltam).
illetve a második 11, 39-es 33 hetes km :-)
Szia! Nekem hátrahajló méhem van és ugyanott kezdett el nõni, mint bárki másnak, kicsit sem feljebb. Sõt, nekem szinte végig lejjebb van a pocakom az átlagosnál, bár szerintem alkatfüggõ ez a dolog. Most 37 hetes vagyok és mindenki azt kérdezi hogy mikor fogok már szülni, annyira lent van a pocim:-) Üdv! Szép babavárást!
Szia! Nekem is hátrahajló a méhem, nekem a hasam alja kezdett el nõni, és szerintem már elég hamar.Mindenki azt mondja most is hogy nagyon lent van a hasam, de a doki szerint minden oké.Nincs is gondom a légzéssel, nem nyomja úgya tüdõm, mások meg fújtatnak. 33 hetes kismama
Nekem is hátrahajló méhem van és úgy emlékszem, hogy ugyanúgy kezdett nõni, csak késõbb, mert az 5. hónapban kezdett csak látszani. Mikor szülni mentem akkor kb úgy néztem ki mint más 7 hónaposan:)
Szia! Nekem is hátrahajló méhem van. Elõzõ babámnál a 23.héten kezdett el látszani egy kis dudor, addig olyan voltam mint nemterhesen. Ugyanott nõtt, ahol a rendes méhû kismamáké, csak késõbb látszott. Szülni is kis pocakkal mentem. Akkora volt, mint másnak a 30-33.hét táján. Most 17 hetes vagyok, még mindig semmi, a régi gatyáimat, ruháimat hordom. Nekem azt mondták, hogy ilyenkor befelé nõl a pocak, nem kifelé dudorodik...
Mi 16. héten hallottuk elõször.
Az orgazmus nem mérvadó, azt tudom :)
Népi babona, hogy a hátrahajló méh miatt kisebb az esély a terhességre. Orvosilag nem indokolt, ez csak a méh pozícióját jelöli a testben. Nekem két sikeres, kihordott terhességem volt, hátrahajló méhhel. Az orgazmus pedig nem kell a terhességhez.
Nekem is hátrahajló méhszájam van, semmiféle gondot nem okozott abban, hogy várandós legyek, most várom a 2. babánkat. Elég, ha a párodnak lesz orgazmusa... :)
Nekem is hátrahajló, s mindkét terhesség azonnal összejött, ahogy akartuk:) A másodiknál volt orgazmusom is:) ))))) Szerencsére a férjemnek is, így terhes is lettem:) )))))
A hátrahajló méh-el is teherbe lehet esni ugyanolyan esélyekkel, van néhány jó kis trükk rá: legjobb pó a hátúlról é a kutya póz! Aktus után maradj hason fekve min.20 percet! Az orgazmus nem muszáj a nönek is legyen elég ha a párodnak van, de az bizonyitott tény hogy ha a nönek is van orgazmusa aktus közben akkor a kiskatonák jobban és gyorsabban bejuthatnak ahová kell mert orgazmus során a a hüvelyed izmai mozogni kezdenek igy segítik a spermiumok mozgását + még lehet spontán peteérésed is amit egy nagyobb orgazmus válthat ki! De mindezek hiánya esetén is simán teherbe lehet esni! sok sikert!
Tudod jól, minden benne van a pakliban, de ne aggódjj, biztos nem lesz gond! :)
Nem értek hozzá, csak azt tudom, hogy nekem is hátrahajló méhem van. Én most vagyok 31 hetes terhes, nem volt semmi gond a terhesség alatt, a doki sem említett semmit. Szerintem ne aggódj. De hátha valaki tud majd valami szakértõt mondani!
A hátrahajló méh egyáltalán nem ritkaság, az szépen elõre szokott fordulni a terhesség során. A medencébe történõ beszorulása extrém ritkaság.Nõgyógyászati vizsgálat során egyébként a méh szépen elõemelhetõ, és utána már nincs gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!