Találatok a következő kifejezésre: Hátrahajló a és (22 db)

Hátrahajló méh és spirál? Neked van? Ugy tudom fokozott a méhfal átszurása!

Legjobb válasz: Nekem 2 éve van fent,nagyon hátrahajló a méhem ,de senni gond vele....

Nekem 2 éve van fent, nagyon hátrahajló a méhem , de senni gond vele....
Második spirálom van, hátrahajló a méhem, semmilyen panaszt nem okoz.
Nekem is hátrahajló méhem van, spirálom is volt 2 évig, de egyáltalán semmi panaszom nem volt. Most szeretnék megint felrakatni.

Akinek hátrahajló a méhe, befordult a babája? Nekem olyan a méhem és csak azon gondolkozom, lehet-e attól, hogy nem akarnak befordulni a gyerekeim.

A lányom is összevissza forgott még a terhesség végefelé is, volt fejvég? is, de haránntal született, most ugyanez van a kistesóval, mindegyik vizsgálaton másképp fekszik. Tegnap mondta a doki, hogy ez pl. a méh formája miatt is lehet, csak akkor elfelejtettem kérdezni, hogy a haátrahajló méht?l lehet-e, bár tudom, hogy alakul az alakja terhesség alatt.

Legjobb válasz: Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!

Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!
Nekem is a méhen hátrahajló. befordult nálam is a lányom, mondjuk elég késõn, de maradt fejvégû.
A hátrahajló méh terhesség alatt, a súly miatt, ha jól tudom visszaáll a norm. helyzetbe.Folyamatosan, ahogy kerekedsz. Nekem ezt mondta a dokim! Nekem is hátrahajló, befordult a fiam, most a második babámnál még nem, de még van idõ!:) 30 hkm
Nekem is be volt fordulva viszont a sógornõmnek nem fordult be pedig nem hátrahajló. :O
Hátrahajló a méhem, mindkét gyermekem faros volt végig. Hogy ettõl-e, nem tudom.
Nekem is hátrahajló a méhem, de a kislányom befordult és normál úton született. Erre azt is mondták, hogy nehezebb a teherbeesés, hát nekem egy alkalom után sikerült. :)
Nekem azt mondta a doki, hogy a hatrahajlo mer normal allapotba kerul terhesseg alatt viszonylag hamar a novekedes miatt, kb a 12. hetig. Es ezutan mar ugy mukodik mint egy alapban nem hatrahajlo meh.

5, 5 hónapja szültem, és most ért meg bennem a dolog, hogy így visszagondolva részleteket boncolgassak.16 órás vajúdás, nehéz kitolás vákuummal. Lehetett ehhez annak köze, hogy hátrahajló a méhszájam?

Legjobb válasz: hát jó a kérdés. én is vákummal szültem, igaz "csak" 13 órát vajúdtam. hátrahajló a méhem. na most elgondolkodtattál. nálam még az is volt, hogy a baba fordítva fordult be a szülõcsatornába, illetve fájásgyengeséget állapítottak meg. egyébként majdnem 2 héttel hordtam túl, szerintem ez is közrejátszik. ja, az én babám 8 hónapos, szóval én már érzelmileg túl vagyok rajta, fõleg az volt nehéz, hogy nem foghattam meg a babámat, csak egy fél percre láttam, és aznap már nem, mert elvitték, én meg ott feküdtem mint egy darab fa, kiüresedetten, és sóvárogva a gyerekem után, akirõl nem tudtam, hogy mi lesz vele. szerencsére végül minden jól sült el, nagyon jó egészséges baba. csak mondom, ha eszembe jut, még azért én is rosszul vagyok kicsit. de nem tántorít el a késõbbi gyerekektõl. ja, fontos. ne magadat okold, nem a te hibád. fel a fejjel, minden rendben van már!

hát jó a kérdés. én is vákummal szültem, igaz "csak" 13 órát vajúdtam. hátrahajló a méhem. na most elgondolkodtattál. nálam még az is volt, hogy a baba fordítva fordult be a szülõcsatornába, illetve fájásgyengeséget állapítottak meg. egyébként majdnem 2 héttel hordtam túl, szerintem ez is közrejátszik. ja, az én babám 8 hónapos, szóval én már érzelmileg túl vagyok rajta, fõleg az volt nehéz, hogy nem foghattam meg a babámat, csak egy fél percre láttam, és aznap már nem, mert elvitték, én meg ott feküdtem mint egy darab fa, kiüresedetten, és sóvárogva a gyerekem után, akirõl nem tudtam, hogy mi lesz vele. szerencsére végül minden jól sült el, nagyon jó egészséges baba. csak mondom, ha eszembe jut, még azért én is rosszul vagyok kicsit. de nem tántorít el a késõbbi gyerekektõl. ja, fontos. ne magadat okold, nem a te hibád. fel a fejjel, minden rendben van már!
Igaz én 3 óra alatt szültem, de nekem is hátrahajló a méhem, és már készítették a vákumot, de szerencsére mégsem kellett.Hát hogy mi összefüggés lehet, nem tudom.
Nekem is hátrahajló a méhem, de nem volt se vákum, se probléma, 2 óra alatt megszültem.
Szintén hátrahajló méhhel 10 napos túlhordással burokrepesztéssel 5, 5 óra alatt megszültem a Kislányom.
nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Így igaz, már minden rendben, egészséges és csodaszép a kisbabám, és csak ez számít. A válaszokat olvasva azért lehet hogy a hátrahajló méhszájnál hamarabb lehet szükség beavatkozásra.
hátrahajló méhszáj nincs, csak hátrahajló méh.
Nem. Minden nõnek egy kicsi háta hajlik a méhe az orvosom szerint. Az enyém is. Én 1, 5 óra alatt szültem meg.
vannak akiknek nagyon hátrahajlik, de a szülést nem befolyásolja, mert a baba súlya, elhelyezkedése következtében ugyanolyan pozíciót vesz fel, mint egy normál méh.

8hetes kismama vok, és azt mondta az orvosom hogy hátrahajló a méhem! Ez bajt jelent? 6hetesen még csak a peteszákot, látta! 9Hetesen kell mennem ul. Hangra! Akkor már látni? Szivhangot hallani?

Legjobb válasz: 9 hetesen már lesz szívhang. Amúgy én úgy tudom, hogy a hátrahajló méhhel nehezebb a teherbeesés, de ha ez már megtörtént, akkor késõbb semmi hátrány nem származik belõle. Késõbb a baba súlyától a méh "kiegyenesedik" és ugyanúgy funkcionál, mint a "normális". Ja, és gratulálok!

9 hetesen már lesz szívhang. Amúgy én úgy tudom, hogy a hátrahajló méhhel nehezebb a teherbeesés, de ha ez már megtörtént, akkor késõbb semmi hátrány nem származik belõle. Késõbb a baba súlyától a méh "kiegyenesedik" és ugyanúgy funkcionál, mint a "normális". Ja, és gratulálok!
Nekem hátrahajló a méhem, ez állítólag nem gyakori, bármelyik doki vizsgált rögtön megjegyezte.Akkor én is megilyedtem, de utánanéztem egy szakkönyvben és ez csak a dokiknak jelent kissebb gondot a tapintásnál, mikor vizsgálnak.Azóta egy 7 hónapos kislány anyukája vagyok, ezzel semmi gond nem volt.9 hetesen már mindenképp kell szívhangnak lennie, de van hogy a doki nem találja, ezzel frászt hozva az anyukára, nekem például 36 hetesen nem találtak szívhangot csak nehezen.Gondolhatod... szóval ne aggódj!6 hetesen még csak petezsákot látni, 6-7 hetes kortól van szívhang.
Így van! Én egyszer azt hallottam, hogy a nõk többségének valamennyire hártahajló.
6 hetesen már szoktak hallani szívhangot, de persze ha nálad még nem volt, nem feltétlenül jelent bajt, lehet, h a doki volt ügyetlen, vagy késõbb lesz csak szívhangja a picinek. A hátrahajló méh semmiféle hátrányt nem jelent, a teherbeesésnél sem!
Ez egy speciális helyzete a méhnek (átlagosan elõrehajlónak kéne lennie) de semmiféle problémát nem okoz!! a nõk 35-40 %ának ilyen csak van h nem is tud róla. Nekem egyik babámnál se volt szívhang még 6 hetesen mindkétszer elmondták (több orvos is nézett) hogy nagyon hátrahajló a méhem és hogy állítólag emiatt nem lehet olyan jól behozni az egész kicsi terhességet még a látótértbe. Hát nem tudom :) De a köv.héten már volt szívhang :) Én nem bírtam magammal és nem vártam ki a 8-9 hetes következõ UH-t hanem eljöttem magánba megnézetni 7 hetesen :)
Köszi a lepontozást, alapvetõen ugyanazt írtam, mint a többiek. Ennek mi értelme van??

Nekem hátrahajló a méhem, és babát szeretnénk. Ilyen esetben milyen póz ehhez a legideálisabb?

Legjobb válasz: Szia! Misszionárius,és utána csinálj gyertyaállást,hogy tuti célt érjenek. Egyébként,a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt,hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze,akkor is így ahogy leírtam,de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt,akit most várunk,õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!

Szia! Misszionárius, és utána csinálj gyertyaállást, hogy tuti célt érjenek. Egyébként, a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt, hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze, akkor is így ahogy leírtam, de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt, akit most várunk, õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!
Szia! Szerintem az, hogy milyen pózban KELL csinálni az hülyeség! Nem ezen fog múlni. nekem is hátrahajló a méhem és eszembe sem jutott pózolgatni. Nem is kellett, elsõre összejött a baba. Szerintem az a legfontosabb, hogy nyugodt környezet legyen, nem izgulni és ahogy jól esik. Sokan mondják azt is hogy az ember ne menjen el rögtön utána fürdeni mert..... ezt is hülyeségnak tartom. De ez mind csak az én véleményem. Üdv: 20 hetes kismama
Nekem is hátrahajló a méhem, olyannyira, hogy 7 hetesen nem látta az orvos az UH-on, majd 9 hetesen tudta megállapítani 100%-ra a terhességet. Viszont nekünk egybõl sikerült, elsõ próbálkozásra, normál pózban, nõ alul, férfi felül.
Én nem tartom hülyeségnek egyiket sem.Az miért baj, hogy rásegítünk a spermáknak, hogy könnyebben célhoz jussanak?Mi van ha a ffi spermái nem 100%-osak, +neked hátrahajló méhed van, és már elég is ahhoz, hogy nehezebben sikerüljön.Az inszemináció pont ezen segíthet.Ott is közvetlenül a méhbe fecskendezik a spermát, és utána 20 percig feküdni kell az asztalon.Nem véletlenül.

Hátrahajló méhű és kövér nőknél tényleg csak később mutatja ki az UH a terhességet?

Pozitívat teszteltem, de mivel csak kb. a 4. hétben vagyok, várok még két hetet, s akkor megyek orvoshoz. Valahol olvastam ezt és azért kérdem, mert bár nem vagyok nagyon kövér 65 kg, csak hátrahajló méhem van. lehet, hogy még 6 hetesen se látná a doki hüvelyi UH-n? Lányok nektek mikor látta a doki a babát, ha hátrhajló a méh?

Legjobb válasz: ilyet még nem hallottam, hüvelyi uh-n elvileg már látnia kell hat hetesen. de nem történik semmi ha egy vagy két hetet vársz, az azért is jobb, mert akkor már biztosan ver a kis szive, és amíg azt nem látják úgysem lehetsz teljesen biztos a terhességben...

ilyet még nem hallottam, hüvelyi uh-n elvileg már látnia kell hat hetesen. de nem történik semmi ha egy vagy két hetet vársz, az azért is jobb, mert akkor már biztosan ver a kis szive, és amíg azt nem látják úgysem lehetsz teljesen biztos a terhességben...
Nekem is hártahajló a méhem és 4 hetesen már látott vmit, de még nem merte rámondani, hogy terhesség. Az 5. héten már volt petezsák és szikhólyag is. Nem gondolom, hogy befolyásolná a méh állása!
Nekem is enyhén hátrahajló a méhem(amit a mostani dokim vett észre, Õ a 4 orvosom) 90 kg körül kezdtem a terhességet és már 5 hetesen látta hasi UH-n a doki, bár hozzátette örüljek, hogy ilyen jó szeme van:)
Szia én ducko vagyok Te nem sztem a 65 kg al..:-)) Ém 95 el kezdtem a terhességet 6 hetesen voltam elõször dokinál akkor már vert a poci szive ..:-)) ne aggodj és gratula ja és nem vagy kövér!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépn köszönöm! Most megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sok boldogságot a babához!

Mennyi az esélye a terhességnek ha hátrahajló a méhem és csak előváladék került belém?

Legjobb válasz: A barátnõm kisfia ilyen paraméterekkel fogant. Most 4 éves.

A barátnõm kisfia ilyen paraméterekkel fogant. Most 4 éves.
Az elõváladékban kevés a spermium, de elõfordulhat. Amúgy a hátrahajló méh nem fog megakadályozni abban, hogy babásodjál. És attól is függ az esélyed, hogy a ciklus hanyadik napján voltatok együtt, hogy peteérés környéken e.
megszakításos módszerrel ( akkor elõváladék lehetett )és hátrahajló méhhel lettem terhes.
Szerintem nem sok esélye van, bár nem tudjuk, hogy a ciklusodban hol tartasz. Az sokat segítene a tanácsadásban. De gondolj bele, ha mások mindig idõben, kellõ intenzivitással és minden praktikát bevetve sem esnek könnyen teherbe, akkor fõleg azt mondom, hogy nem sok esély van rá az elõváladékból.
A kérdező hozzászólása: Késik a menstruációm már 10 napja, mostanában nem vacakolt és 28 napos a ciklusom. 5 nappal azután hogy meg kellett volna jönnie csináltam tesztet, negatív lett, még halvány csík sem volt. Mivel ápr. 17-én és 24-én voltunk együtt, és 26-án kellett volna megjönie, azért még most május 8-án még csinálok egyet az remélem már biztos eredmény lesz.A tesztek az utolsó aktustól számított 14-dik napon már kimutatják?
Elvileg ki. Majd írj hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: A teszt megcsinálásáig nem jutottam el de meg van véve, de ma hála az égnek megjött!:-)Ha vége a mensinek azért megcsináljuk, ne vesszen kárba, de szerintem már nem lesz gond. Többet ilyet nem csinálunk, még egy ilyen parát nem bírnék ki!

Ma voltam orvosnál azt mondta fiatal terhes lehetek, mert nem látta teljesen (hátrahajló a méhem). Uterus nagyobb benne széles endoterium (18mm) látható, benne 7mm-es felritkulás van. Ez mit jelent pontosa? Jók a méretek? Nincs gond?

Kb hány hetes terhes lehetek?Neten kiszámoltam 6-7,de akkor miért nem látja jól?

Legjobb válasz: talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól,, de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.

talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól, , de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.
Nekem is igy volt az elsõ erhességemnél, 7 hetesen semmit nem látott az orvos, viszont a teszt szerint terhes voltam. Majd a 9. héten kellett vissuzamennem, és akkor má szívhang is volt, és látta a magzatot. gond biztos nincs, mert akikor véreznél, görcsölnél, stb.

Van valamilyen különbség szex közben a hátrahajló méhű és a normál méhű nők között?

Érezhető valamilyen különbség szex közben, vagy más érzés-e egy ilyen lánnyal közösülni?

Legjobb válasz: Nem más, hiszen nem a méhébe dugod, hanem a hüvelyébe...

Nem más, hiszen nem a méhébe dugod, hanem a hüvelyébe...
Ennyi ésszel szabadlábon...
A kérdező hozzászólása: Azért kérdem, mert nem tudtam, hogy nincs-e valamilyen formai hatása a hüvelyre is a jelenségnek. :) Fogalmazzam át: "Van-e valamilyen formai hatása a hüvelyre a hátrahajló méhnek?"
Így már más. :) Egyébként nekem hátrahajló méhem van (annyit mondott a doki, hogy a késõbbi szülésnél lesznek nehézségeim miatta), és egyik partnerem sem mondta, hogy más lenne velem, mint mással. Szóval szerintem nincs különbség ebbõl a szempontból)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Várok további nyilatkozókat! :)

Hátrahajló a méhem, és van egy pici cisztám a petefészkemben. Próbálkozhatunk azért a babával?

Hátrahajló a méhem, és most három hónapja hagytam abba a gyógyszert, és egy pici cisztám van, ami elvileg azt mondta a doki hogy felszívódik magától. Babát szeretnénk, próbálkozhatunk?? Nagyon nehéz lesz így teherbeesnem?? köszike a válaszokat!

Legjobb válasz: várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?

várd meg mig felszivodik a cysta. mert a baba elõször a petefészkekbõl táplálkozik és nemlenne jo ha cysta és baba lenne egyszerre. általában a cysták elmulnak maguktol de mi van ha mégdsem? babával együtt fogod szedni a gyogyszert?
Nyugodtan próbálkoz , a te esetedben a hátrahajlóméh okozhat gondot a nehéz megtermékenyülésben. A ciszta nem baj. Lehet, hogy egy nem beérett petesejt van ott kis buborékban. Ha teherbeesnél a babát nem bántaná és mellette is fel tudna szívódni. Nekem a bal oldalon a baba van, a jobb oldalon meg kb 20-25 ciszta , szóval a természet megoldja.Nem kellvárni semmire, fõleg hogy felszívódjon, nekem inkább egyre több lett, de ha a doki ezt monta hogy felszívódik, akkor az ártalmatlan jellegû. Sõt van akinek ilyen a terhesség során keletkezik. ritka de nem okoz gondot. Ja és nem kell rá gyógyszert egy miatt biztos nem.Hajrá.
A második válaszoló vagyok. gondolom a gyógyszeren a fogamzásgátlót értetted, hogy abbahagytad. + honap alatt teljesen kiürült belõled. A mai gyógyszerekolyan kicsi hormontartalmúak, hogy egy hónap is elég, de 3 az már biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!